MENÜ

Gold Blitz Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Gold Blitz
Kattints ide a játékhoz

Gold Blitz által Fortune Factory Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gold Blitz vélemény

Gold Blitz

A Gold Blitz nyerőgép minden játékosnak aranyat érő lehetőséget biztosít a jackpotok és az izgalmas nyeremények megnyerésére. A játék 6x4-es elrendezésű, és akár 4096 nyerési lehetőséggel rendelkezik. Csak a jackpotok megnyerése nem elég, ezért ez a nyerőgép rendelkezik Free Spins, Gold Blitz és Cash Collect funkciókkal. Ígéretes nyerőgépnek tűnik egy kevésbé ismert fejlesztőtől, ezért érdemes adni neki egy esélyt.

Mielőtt elkezdenéd pörgetni a tárcsákat, olvasd el ezt a Gold Blitz értékelést, hogy megtudd, ez az az arany lehetőség, amit kerestél vagy sem.


Megjelenés: 20.12.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Ingyenes pörgetések Multiplier Wildokkal

A Gold Blitz funkció garantált nyereményeket biztosít

Jackpotok akár a téted 2,500-szorosát is elérhetik

Lehetővé teszi a kívánt bónusz kiválasztását

Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Fortune Factory Studios

Volatilitás

RTP% 96.00

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 50.00

Görgők 5

Sorok 4

Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Garantált vad a szabad forgások Véletlen szorzó Vásárlás funkció Válassza ki a Freespin módot További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A Gold Blitz nyerőgép alapjátékában pénznyereményeket lehet nyerni.

A Gold Blitz nyerőgép alapjátékában pénznyereményeket lehet nyerni.

Üdvözöljük a Gold Blitz online nyerőgépen

AGold Blitz nyerőgép egy mutatós és jövedelmező nyerőgép a Fortune Factory Studios oldalon. Ebben a nyerőgépben rengeteg aranyat fogsz látni, és a funkciókat tekintve sem húzza az igyekezetet. Ez a nyerőgép 6 tárcsával, 4 sorral és 4096 nyerési lehetőséggel rendelkezik, ami több, mint a legtöbb ingyenes nyerőgépnél.

Az alapjátékban van a Collect funkció, a speciális funkciók pedig a Gold Blitz, a Free Spins bónuszkör és a Bonus Buy. A jackpot nyeremények a téted akár 2500-szorosát is elérhetik, így biztosan nagyot nyerhetsz.

Tetszik nekünk, hogy kiválaszthatod, hogy melyik bónuszt szeretnéd játszani, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy kiváltsd. Ahelyett, hogy különböző scatterek váltanák ki a különböző bónuszokat, sokkal kényelmesebb kiválasztani azt a bónuszt, amit játszani szeretnél.

Azelső benyomásaink erről a nyerőgépről nagyszerűek. Azonban nem tudjuk igazságosan megítélni, amíg nem merülünk bele a funkciókba és nem értjük meg a benne rejlő lehetőségeket. Olvass tovább, hogy megtudd, mire képes ez a nyerőgép.

Videó: Gold Blitz Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Gold Blitz video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Pénz téma és mutatós design

Téma és tervezés

A nyerőgép témája a pénz és a luxus körül forog. Olyan elemeket is használ, mint az elektromosság vagy a mennydörgés, hogy árnyaltabbá tegye a dizájnt. Alapvetően azt próbálják megmutatni, hogy ez a nyerőgép gyorsan gazdaggá tehet, és az igazság az, hogy ez bizony így van.

A háttérzene elég intenzív, és magával ragadóvá teszi a nyerőgép játékélményét. A nyeremények kiemelésére szolgáló animációk elég extravagánsak, és tetszik, ahogy minden változik és izgalmasabbá válik, ahogy a bónuszok elindulnak.

Szimbólumok

A prémium szimbólumok egy arany dollárjel, aranyrudak, aranyérmék, aranyharangok és aranypatkók. A magasan fizető szimbólumok a téted 2x-5x-ét fizetik ki, ha balról jobbra egymást követő tárcsákon 5 azonos szimbólumot érsz el. Az alacsonyan fizető szimbólumok kártyaszimbólumok, amelyek a téted 1x-1,5x-szeresét fizetik ki, ha öt darab nyerő kombinációt érsz el.

A villám a Collect szimbólum, a gyönyörű piros drágakő pedig a bónusz szimbólum. A vad szimbólum egy olyan szimbólum, amely egy színes villanyrobbanást ábrázol egy arany keretben.

Gyűjtsd össze a készpénz szimbólumokat és nyerj nagyot a Gold Blitz funkcióban

Gyűjtsd össze a készpénz szimbólumokat és nyerj nagyot a Gold Blitz funkcióban

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Gold Blitz Slot

Ez a rész a nyerőgépes játék alapjairól szól. Tehát itt van egy magyarázat arról, hogyan kell játszani ezt a nyerőgépet:

 • Kattintson a kék ívelt nyíllal ellátott gombra a tárcsák pörgetésének elindításához.
 • A plusz és mínusz gombokkal állíthatod be a téted nagyságát. A téted 0,20 € és 50 € között állítható be.
 • A max. tét gomb a tét értékét a maximumra állítja be.
 • A kisebb gomb egy ívelt nyíllal és egy lejátszás ikonnal 10-100 pörgetést végezhetsz el robotpilótán.
 • A villám ikon a pörgetések felgyorsítására szolgál, a hangszóró ikon pedig a hang be- vagy kikapcsolására.
 • A bal alsó sarokban találhatómenü segítségével elérheti a nyereménytáblát, a súgót, a beállításokat, a tétet és az automatikus lejátszást.
 • A nyereménytáblázat a szimbólumok kifizetését említi, a súgó pedig mindent (funkciók, RTP stb.) részletesen elmagyaráz.
 • A beállítások között van néhány lehetőség, például a játékhangok és a háttérzene.
Válassza ki a kívánt funkciót 3 vagy több scatter landolása után

Válassza ki a kívánt funkciót 3 vagy több scatter landolása után

VISSZA A TARTALOMHOZ

Arany bónusz funkciók

Ennek a kaszinójátéknak a funkciói a leglenyűgözőbbek közé tartoznak, amiket eddig láttunk. Ez a nyerőgép jackpotokkal, ingyenes pörgetésekkel, készpénzes nyereményekkel, Multiplier Wildokkal és még sok mással rendelkezik. Kezdjük el most megérteni, hogyan működnek a funkciók.

Gyűjtsd be funkció

ACollect szimbólumok az alapjátékban és a Gold Blitz bónuszban az első és az utolsó tárcsán landolhatnak. Egy Collect szimbólum landolása elegendő a Collect funkció elindításához. Ebben a funkcióban az összes normál készpénz szimbólum és jackpot szimbólum összegyűlik, és a teljes értéküket megkapod.

A jó hír az, hogy a Cash és Jackpot szimbólumok szabadon megjelenhetnek bármelyik tárcsán, de ezek a szimbólumok és a Collect szimbólum nem jelenhetnek meg az ingyenes pörgetések során.

Itt vannak a jackpotok értékei:

 • Kisebb jackpot: a tét 25-szöröse.
 • Major Jackpot: a tét 250-szerese
 • Mega Jackpot: a tét 2,500-szorosa.

Vad szimbólumok

A Wild szimbólumok az alapjátékban az első tárcsán kívül minden tárcsán megjelenhetnek. Az ingyenes pörgetésekben a Wild csak a középső tárcsákon jelenik meg. A Wild szimbólum más szimbólumokat helyettesít, de a scatter, a készpénz, a jackpot és a gyűjtő szimbólumokat nem.

Scatter szimbólumok

Ha 3 vagy több Scatter szimbólumot ér el, nyereményt kap (a tét 1x-5x-ét), és megnyílik a bónuszválasztó képernyő. A bónuszválasztó képernyőn keresztül választhat, hogy az ingyenes pörgetéseket vagy a Gold Blitz pörgetéseket kívánja-e elindítani. Íme a játékmenet lebontása:

 • 3 scatter szimbólum: 8 ingyenes pörgetés vagy 2 Gold Blitz pörgetés.
 • 4 scatter szimbólum: 12 ingyenes pörgetés vagy 3 Gold Blitz pörgetés
 • 5 scatter szimbólum: 20 ingyenes pörgetés vagy 5 Gold Blitz pörgetés
 • 6 Scatter-szimbólum: 6 pörgetett pörgetés: 30 ingyenes pörgetés vagy 7 Gold Blitz pörgetés

Ingyenes pörgetések mód

Az ingyenes pörgetések lehetővé teszik, hogy a nyereményben részt vevő minden egyes Wild szimbólum 2x, 3x vagy 5x szorzót kapjon. A Wild szorzók minden olyan nyereményre érvényesek, amelynek a Wildok részei. Továbbá 5-30 további ingyenes pörgetést kaphatsz, ha a Free Spins módban 2 vagy több Scatter szimbólumot érsz el.

Gold Blitz bónuszkörök

Abónuszpörgetések során csak olyan szimbólumokat érhetsz el, amelyek a Collect, Cash és Jackpot szimbólumok. Minden pörgetésnél egy garantált Collect szimbólumot érhetsz el az első tárcsán, de az utolsó tárcsán egy másik Collect szimbólum is megjelenhet.

Ebben a bónuszban minden pörgetésnél garantált nyereményt kap, ahol legalább egy Collect szimbólum összegyűjti a Cash és Jackpot szimbólumok értékét.

Bónusz vásárlás funkció

Ez a funkció a normál Free Spins bónusz vagy a Gold Blitz funkció megvásárlására szolgál. Az alábbi lehetőségeket kínálja:

 • 12 ingyenes pörgetés vagy 3 Gold Blitz pörgetés: A tét 75x-szerese
 • 20 ingyenes pörgetés vagy 5 Gold Blitz pörgetés: A tét 120-szorosa
 • 30 ingyenes pörgetés vagy 7 Gold Blitz pörgetés: A tét 150-szerese
3 vagy több scatter lehetőséget ad a Free Spins vagy a Gold Blitz bónusz aktiválására.

3 vagy több scatter lehetőséget ad a Free Spins vagy a Gold Blitz bónusz aktiválására.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A Gold Blitz RTP 96%, a bónuszvásárlási funkció RTP-je pedig 96,25%. Mindkét RTP rendben van, de a Bonus Buy egyértelműen jobb hozamot biztosít átlagosan.

Ajáték varianciája magas, ami azt mutatja, hogy ez a nyerőgép nem ad gyakran nyereményt, de nagyobb nyeremények is lehetségesek.

A maximális nyeremény a téted 5000-szerese, és a speciális bónuszok nyújtják a legnagyobb esélyt a nyereményre.

A Gold Blitz nyerőgép bármelyik alapjáték pörgetésénél megnyerheti a Jackpot-díjat.

A Gold Blitz nyerőgép bármelyik alapjáték pörgetésénél megnyerheti a Jackpot-díjat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Gold Blitz online nyerőgép?

AGold Blitz nyerőgép valóban egy arany lehetőség arra, hogy megragadja a kívánt nyereményeket. Minden egyes ingyenes pörgetésnél lehet Multiplier Wild, és a lehetséges ingyenes pörgetések száma is igazán magas. A Gold Blitz bónusz egy másik szolid funkció, amely garantált nyereményeket biztosít, és még a jackpot nyereményekre is esélyt ad.

Azalapjátékban a Collect funkció, amellyel kisebb, nagyobb és mega jackpotokat lehet nyerni, elég nagyszerű. Ha a szerencse nem kedvez neked az alapjátékban, akkor használhatod a Bonus Buy funkciót, és élvezheted a neked tetsző bónuszt. Nekünk a Gold Blitz bónusz jobban tetszik, de az ingyenes pörgetések sem rosszak.

Ha szeretnél valódi nyereményért játszani a Gold Blitz nyerőgéppel, látogass el bármelyik kaszinóba, amelyet mi itt a BETO-nál ajánlunk, és élvezd a nagyvonalú bónuszokat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gold Blitz nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Gold Blitz video nyerőgépben?

A téted akár 5000-szeresét is megnyerheted, ami elég ahhoz, hogy indokolttá tegye az ingyenes kaszinójátékot.

Mi a Gold Blitz nyerőgép RTP-je és varianciája?

A játék RTP-je 96%, a Bonus Buy pedig 96,25%-os RTP-t biztosít. Ez egy nagy volatilitású nyerőgép, ezért felelősségteljesen kell játszanod és bölcsen kell fogadnod.

Vannak ingyenes pörgetések a Gold Blitz nyerőgépben?

Igen, ha 3 vagy több scattert érsz el, akár 30 ingyenes pörgetést is kaphatsz, amelyek újraindíthatók. Az ingyenes pörgetések egy akár 5x-es szorzót adnak a nyereményben részt vevő Wildokhoz.

Hogyan működik a Gold Blitz funkció a Gold Blitz online nyerőgépben?

Ez a funkció speciális tárcsákkal rendelkezik, amelyeken Collect, Jackpot és Cash szimbólumok találhatók. Minden egyes pörgetésnél garantál egy nyereményt, ahol minden egyes Collect szimbólum a tárcsákon jelen lévő Cash vagy Jackpot szimbólumok értékét adja.

Átverés a Gold Blitz nyerőgép?

Nem, a Gold Blitz-et a Fortune Factory Studios hozta létre, amely egy elismert fejlesztő, amely 2018 óta létezik. Nem láttunk semmilyen piros zászlót, így ez a nyerőgép véleményünk szerint 100%-ban legális.

Lehetséges a Gold Blitz nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, nagyot nyerhetsz a Free Spins, a Multiplier Wilds, a Gold Blitz funkció, a Jackpotok és még sok minden más révén, ha ingyen játszol a Gold Blitz nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.