MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

The Dog House Ingyenes Játék

The Dog House Slot Demo

The Dog House Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

The Dog House által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

The Dog House vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

The Dog House Demó

Pragmatic Play soha nem mulasztja el, hogy szórakoztasson minket egyedi témájú nyerőgépeivel. Ezúttal egy aranyos, kutyás témával rukkoltak elő a The Dog House nyerőgéppel.

Ez a nyerőgépes játék a kutyabarátoknak szól, ha pedig nem, akkor is elvarázsolnak a különböző nyerőgép funkciók és a feltűnő rajzfilm stílusú grafika. Próbáld ki ezt a játékot, ami tele van mindennel, amit csak kívánhatsz.

Olvassa el a teljes Dog House nyerőgép értékelésünket, hogy mindent megtudjon erről az aranyos Pragmatic Play nyerőgépről.


Megjelenés: 05.03.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X6750

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Aranyos téma

Nyissa meg a címet.Akár 27 ingyenes pörgetés

Nyissa meg a címet.Speciális szorzó vadak

Nyissa meg a címet.Őrült 6750x Jackpot

Nyissa meg a címet.Lenyűgöző RTP

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagyon magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.51

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Háziállatok Rajzfilm


Játékfunkciók

Ragadós vadak Bónusz szimbólumok Szorzó Ingyenes pörgetések Vad


Különleges bónusz a The Dog House nyerőgépekben

Különleges bónusz a The Dog House nyerőgépekben

The Dog House Video Slot által Pragmatic Play

The Dog House a legaranyosabb tematikus nyerőgép, amit csak el tudsz képzelni, a nyerőgép tele van aranyos és bájos kutyákkal és kiskutyákkal, a tárcsák pedig úgy néznek ki, mintha egy ház különböző szobái lennének.

The Dog House Egyedi hangulatot teremt. Meleg és szeretetteljes játékélményt nyújt. A játékmenet olyan, mint egy filmtörténet. Minden alkalommal, amikor megpörgeted a tárcsákat, felizgatod a kutyákat, és azok szaladgálnak. Tehát ha kutyabarát vagy, akkor teljesül a vágyad, hogy legyen egy kutyákkal teli házad.

A nyerőgép lenyűgöző látványvilággal rendelkezik. Minden elemet a témának megfelelően terveztek, így fokozva a szerencsejáték-élményt. Amint megnyitod a játékot, különböző kutyák és kölykök fogadnak. Ezek egyben játékszimbólumként is funkcionálnak. A kutyák különböző szobákban ülnek. Ezek a kis szobák a tárcsákon található több helyiséget jelentik. A Pragmatic Play kaszinójátékok fejlesztői szakértő módon alakították ki ezeket az elemeket, hogy beleolvadjanak a nyerőgép hátterébe.

Ez egy öt tárcsás, háromsoros és 20 nyerővonalas szerkezet. A szerkezet klasszikus lévén könnyen érthető. Emellett a nyerővonalak magas száma megkönnyíti a nyerő kombinációkat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika, téma és szimbólumok - The Dog House

A téma a The Dog House fő attrakciója . Minden a kutyák körül forog. Ahogy a név is sugallja, van egy ház tele kutyákkal, és a kis szobák, ahol ők ülnek, a tárcsákon lévő helyek.

Az összes szimbólumot különböző aranyos kutyusok alkotják, és saját egyedi személyiségükkel vannak animálva. Különböző imádnivaló kinézetű kutyákat találsz, egészen konkrétan egy pufók rottweiler, amely egyben a legmagasabb kifizető szimbólum is, egy aranyos yorkshire terrier, egy mopsz és egy tacskó a fő szimbólumok, a többi ikon pedig a klasszikus A, K, Q, J és 10-es.

Kétféle szimbólum létezik, a normál és a speciális szimbólumok. A normál szimbólumok a készpénzt fizető szimbólumok, köztük a magasan fizető kutyaszimbólumok és az alacsonyan fizető kártyaszimbólumok. A speciális ikonok az ingyenes pörgetések körét váltják ki. Ezért gyönyörűen néznek ki, mint a bónusz szimbólum és a kutyakennel szimbólum.

A háttér egy kutyanegyedet ábrázol . Különböző házakat, néhány növényt és mászókákat láthatunk.

A zene megnyugtató és magával ragadó. Különböző hanghatások vannak a különböző funkciókhoz, mint például a speciális bónuszok, az ingyenes pörgetések bónusza, a tárcsák gördülése és még sok más.

Magas nyereménykombináció elérése a játék tárcsáin The Dog House

Magas nyereménykombináció elérése a játék tárcsáin The Dog House

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani

Pragmatic Play hogy biztosítsa a zökkenőmentes szerencsejáték-élményt. A felhasználói felület egyszerűen kezelhető, az összes kezelőszerv tökéletesen elhelyezett, és könnyen módosíthatja a tétek és az automatikus pörgetések értékét.

Amint megnyitod a nyerőgépet, egy bevezető képernyővel találod magad szemben, ez informatív, de ha akarod, átugorhatod. Ezután a kezdőképernyőre kerülsz, a tét szintjének módosítására szolgáló kezelőszervek és a pörgetés gomb a jobb alsó sarokban található.

A tétek beállítása

Mielőtt elkezdenél a Dog House játékkal játszani és nyereményeket landolni, be kell állítanod a tét összegét. A tét összege a klasszikus Tét-szint és Érmeérték opciók segítségével változtatható. A Tét szintje az érmék számát, az érmeérték pedig az érmék valutaértékét változtatja meg. A minimális tét 0,20 €, és a maximális tétet 100 €-ig növelheted. Ez egy hatalmas fogadási tartomány, és kiválaszthatod a számodra megfelelő tétösszeget.

A tárcsák pörgetése

Amikor a téteket meghatároztad, meg kell pörgetned a tárcsákat, és egy nyerő kombinációt kell elérned. A tárcsák akkor pörögnek, ha megnyomod a szóköz billentyűt. Ez egy szép rövidítés a pörgetés gombhoz képest. Ha elfoglalt vagy egyszerűen csak lusta vagy, használhatod az automatikus lejátszás funkciót. Ez meghatározott számú alkalommal megpörgeti a tárcsákat.

Akkumulátor-kímélő

The Dog House A játéknakvan egy egyedülálló akkumulátorkímélő funkciója. Leállítja a tárcsák animációit, és néhány más finomítást is elvégez, hogy kímélje a készülék akkumulátorát. Ez a funkció elengedhetetlen, ha útközben is szeretné élvezni a szerencsejátékot.

Hamég mindig kétségeid vannak, kattints az info gombra, és nézd meg a játékszabályokat és a Dog House faqs-t, amire szükséged van. Győződjön meg róla, hogy kipróbálja a BETO demo játékát első befizetés és fogadási követelmények nélkül, és ne feledje, hogy mindig felelősségteljesen játsszon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerjünk nagyot - The Dog House

A The Dog House játékban ugyanúgynyerhetsz, mint az összes többi online kaszinó nyerőgépes játék ban; három vagy több hasonló szimbólumból álló kombinációt kell elérned az egyik nyerővonalon.

A nyerő kombinációk értéke

A nyeremény értéke attól függ, hogy milyen típusú Dog House szimbólumot érsz el. A rottweiler például a legjövedelmezőbb szimbólum, és 2,5-szeres szorzót ad, ha csak három ikont érsz el a tárcsákon.

Ha azonban hosszú kombinációkat kapsz (négyet vagy ötöt), nagyobb nyereményeket érhetsz el. Az előző példához hasonlóan, ha négy szomszédos Rottweiler-szimbólumot kapsz egy nyerővonalon, a nyereményed 7,5x-re nő, ami háromszorosa a három egyforma szimbólum nyereményének, ha pedig szuper szerencséd van, és öt Rottweiler-képet érsz el, akkor irreális, 37,5x-es szorzót érsz el.

Wild nyeremények

The Dog House speciális vad szimbólumokkal rendelkezik, ezek a vad szimbólumok csak a középső három tárcsán jelennek meg, és beépített szorzókkal rendelkeznek, amelyek értéke 2x és 3x. Ha ezeket a Wild szimbólumokat kombinációkban kapod, a szorzóik összeadódnak, és a maximális nyereményt a vad szimbólumok 9x értékben kapod meg.

Nyerő ingyenes pörgetések az egyedülálló bónuszban a The Dog House

Nyerő ingyenes pörgetések az egyedülálló bónuszban a The Dog House

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különböző szimbólumok

The Dog House ajáték szimbólumok széles skáláját kínálja, a szimbólumok nagyjából a normál és a speciális szimbólumok csoportjába sorolhatók. A normál szimbólumok azok, amelyek a játékban közvetlen készpénzkifizetést biztosítanak, ha kombókban landolnak a tárcsákon. A Speciálisak viszont a speciális bónuszok és bónuszfordulók kiváltására szolgálnak.

A Regular fizető szimbólumok különböző értékűek és kifizetésűek, megoszlanak az alacsony és a magas értékű szimbólumok között. A többi szimbólumot a 10-es, K, Q, J és A kártyák jelölik, a magas értékű szimbólumok a különböző kutyák, amelyek magas készpénzkifizetéseket biztosítanak.

 • A pufók rottweiler a legmagasabb kifizető szimbólum, amely 37,5-szeres kifizetést ad, ha 5 szimbólumkombinációt ér el.
 • A kis Yorkshire terrier rózsaszín masnival szintén jövedelmező szimbólum, öt szimbólumból álló szimbólummal 25-szörös nyereményt fizet.
 • A játékos mopsz a harmadik, 15-szörös szorzóval.
 • A vicces külsejű tacskó 10x-es tétösszeggel jutalmaz.
A speciális ingyenes pörgetés a The Dog House

A speciális ingyenes pörgetés a The Dog House

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hány ingyenes pörgetés és egyéb funkciók

The Dog House számos különböző bónusz funkcióval van megtöltve. Vannak alapjáték funkciók és bónusz kör funkciók. Soha nem fogsz unatkozni ezzel a sok izgalmas nyerési lehetőséggel. Nézzük meg az alábbiakban a különböző bónusz funkciókat:

Wilds

Avad szimbólumok helyettesítik a normál kifizetésű szimbólumokat, és segítenek nyerő kombinációkat elérni. A Wild szimbólumot egy fényes kennel jelöli, amely 2x vagy 3x szorzót tartalmaz. Amikor egy sor Wild szimbólumot egy szimbólumkombinációval összeköt, a wild szimbólumokban lévő szorzók összeadódnak.

Például, ha két normál kifizetésű szimbólummal és három 3x-os Wild szimbólummal alkotott kombinációt ér el, akkor a wild szimbólumok 9-szeresére növelik a nyerőgép nyereményét.

Ingyenes pörgetések

A Scatter szimbólum kiváltja a speciális ingyenes pörgetési bónuszkört.

A nagy Jewel Paw szimbólum jelöli a Scatter-szimbólumokat . Ha három Scatter szimbólumot ér el, akkor aktiválódik a Free Spin Bonus Round. Amikor a kör elindul, egy új képernyőre kerülsz, ahol a vaskos Rottweiler egy fából készült géppel vár rád. Ez a gép kilenc különböző hordóval rendelkezik, és mindegyik hordó az 1-es, 2-es és 3-as számokat tartalmazza. A kutya az összes hordót forgatni fogja, és ezekből a hordókból véletlenszerűen kaphatsz egy-egy ingyenes pörgetést, a minimálisan megszerezhető ingyenes pörgetések száma 9, és ha szerencséd van, akkor maximum 27 ingyenes pörgetést kaphatsz.

Az ingyenes pörgetéseknek számos bónuszuk van. Például a Free Spins forduló során a legmagasabb kifizetésű szimbólumok teljesen egymásra rakott formában jelennek meg. Ezen kívül az ingyenes pörgetések fordulója alatt elért Sticky Multiplier Wildok ragadós wildokká válnak, és a forduló végéig a helyükön maradnak.

Ezekkel a kiegészítő funkciókkal a nyerőgép nagyon robbanékony és erőteljes lesz. Ez lesz a legjobb esélyed arra, hogy szép nyereményeket szerezz.

Max Win Jackpot

The Dog House egy észbontó max win jackpottal büszkélkedhet, amelynek értéke a teljes téted 6,750-szerese. Ez egy nagyszerű jackpot. Ha a nyerőgépet 100 eurós maximális téttel játszod, akkor egy hatalmas, 675000 eurós jackpotot nyerhetsz. Nincs progresszív jackpot nyeremény, de a 6 750x a teljes téted értékű csúcs jackpot bőven kárpótol ezért.

Hatalmas nyereményt nyerhetsz a Free Spins játékban a The Dog House

Hatalmas nyereményt nyerhetsz a Free Spins játékban a The Dog House

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

Return To Player százalékos aránya

A The Dog House játékos-visszatérítési százaléka 96,65%, ami azt jelenti, hogy ha 100 érmével játszol ezen a nyerőgépen, akkor nagy valószínűséggel 96,65 érmét kapsz vissza. Az RTP nem jelent garanciát a megtérülésre. A 96,65%-os RTP meglehetősen nagylelkű, mivel majdnem 0,7%-kal magasabb, mint az ilyen nyerőgépek átlagos RTP-je, ami 96%.

Volatilitás

A volatilitás magasra van értékelve, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyon agresszív játék. Ennek következtében a nyeremények nem lesznek olyan gyakoriak, mint az alacsony és közepes volatilitású nyerőgépeknél. A magas volatilitású nyerőgépekben az a legjobb, hogy nagyon magas kifizetéseket kínálnak.

Nyerősorok

The Dog House fix nyerővonalakkal rendelkezik, 20 különböző nyerővonal van, és bármelyikükön nyerőkombinációt érhetsz el. Az összes nyerővonal mindig aktív. Nem kell minden egyes nyerővonalat manuálisan aktiválnia. Néhány online kaszinó nyerőgépnél kézzel kell aktiválnia a nyerővonalakat.

Gratulálunk! Ön 13 ingyenes pörgetést nyert a The Dog House nyerőgépen.

Gratulálunk! Ön 13 ingyenes pörgetést nyert a The Dog House nyerőgépen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tippek és stratégiák a The Dog House

Az új nyerőgépeken való szerencsejáték nagyon veszélyes lehet, ha nincs elég önuralmad. Ha kiegyensúlyozatlan tétekkel és költségvetéssel játszik egy nyerőgépen, akkor gyorsan elveszít mindent, amije van. A következő tippeket és stratégiákat követheted a fogadások során.

 • A tét összegét nagyon óvatosan kell beállítania. A tét összegének a költségvetésétől kell függenie. Ha kis költségvetés mellett nagy tétekkel játszik, akkor gyorsan elfogynak a pörgetések, és ez a magas variációjú nyerőgépek esetében veszélyes lehet. Ha nem sikerül egy nagyszerű nyerő kombinációt elérnie, üres kézzel megy haza. Ehelyett állítson be olyan tétet, amely lehetővé teszi, hogy legalább 50 pörgetés legyen a költségvetésében. Ez kiegyenlíti a veszteségek és a nyeremények hatását.
 • A Stop loss és win limiteket az automatikus pörgetés elindítása előtt kell beállítani. Ez leállítja a pörgetéseket, amint elér egy előre beállított alacsony értéket az egyenlegén, vagy amikor nyer egy bizonyos összeget. Ez a funkció kordában tartja a veszteségeit egy rossz napon, és hamarosan újra élvezheti a fogadást.
 • Meg kell jegyezni, hogy a pörgetéseket véletlenszám-generátorok (RNG) generálják , ami azt jelenti, hogy a pörgetések véletlenszerűen jönnek létre.
 • Ne tegyen többet, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen. Ne feledje, hogy mindig felelősségteljesen játsszon!
 • Mielőtt elkezdenél játszani és valódi pénzedet kockáztatnád, mindenképpen próbáld ki az ingyenes demó módot itt a BETO-nál, hogy megismerd a játékot és a bónusz funkciókat.
Három scatter szimbólum megszerzése The Dog House

Három scatter szimbólum megszerzése The Dog House

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Eszközök közötti támogatás

A The Dog House nyerőgépes játékok nagyszerű eszközközi támogatásának köszönhetően soha nem fog hiányozni a játék öröme, bárhol is játsszon. A videógép különböző platformokon, például mobilokon, táblagépeken és számítógépeken is elérhető. Számítógépen Windowson és Macen játszhatsz vele, okostelefonon pedig az iOS és az Android egyaránt támogatott.

A fejlesztők tökéletesen optimalizálták a játékot, így a nyerőgépek mobilverzióin nem fogsz minőségi problémákkal szembesülni. Ne felejtsd el használni az akkumulátorkímélő funkciót, amikor utazol, és kevés az akkumulátor.

Jó szórakozást!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Okok a játékra - The Dog House

Rengeteg oka van annak, hogy miért kell játszani The Dog House:

 • The Dog House Kiváló statisztikákkal büszkélkedhet. A nagyszerű RTP és a magas volatilitás tökéletes duójával rendelkezik, biztos, hogy kirobbanó szerencsejáték-élményben lesz része.
 • A játék bármikor játszható, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, köszönhetően a nagyszerű mobil támogatásnak.
 • Tele van különleges funkciókkal, mint a Sticky Wilds, Scatterek, Wild Multiplikátorok és Ingyenes Pörgetések.
 • Ez a nyerőgép hihetetlen Top Jackpotot kínál, amely a teljes tét 6750-szeresét éri. Már ez önmagában is motiválnia kell, hogy játsszon ezzel az online kaszinó nyerőgéppel.
 • A grafika és a hangok lenyűgözőek és magával ragadóak. Imádni fogja az élményt.
 • Végül, de nem utolsósorban az aranyos, vaskos, vicces és imádnivaló kutyák csak mosolyt csalnak az arcodra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az átfogó ítélet a The Dog House

Ha egy olyan videojátékot keresel, amelyet egyszerre jó játszani és csodálatos látványt nyújt, akkor a keresésed itt ér véget a The Dog House nyerőgépes játékkal. A Pragmatic Play valami újat próbált ki ezzel a kutyás témájú címmel. A Pragmatic Play által készített legtöbb nyerőgép általában olyan témákra épül, mint a sci-fi, az akció és az ókori történelem, ez az első alkalom, hogy olyan játékot készítettek, amely mindenhol a cukiságot fokozza.

A játék egy ház köré épül, amely tele van kutyákkal. Amikor megnyitod a nyerőgépet, látni fogod, hogy nincsenek látható tárcsasorok. Ehelyett a kutyák a saját különálló szobáikban ülnek, ezek a kis szobák alkotják a rácsot. A szimbólumok a különböző kutyák, a mopsz, a yorkshire terrier, a tacskó és a vaskos rottweiler.

Ez a videojáték tele van különleges bónuszokkal, vannak ingyenes pörgetési körök, Sticky Wildok, Scatterek, Multiplier Wildok és még sok más, ezeket a bónuszokat soha nem fogod megunni. A 96,65%-os RTP nagyszerű.

Játsszon a The Dog House játékkal most azonnal, és szórakozzon egy kis kutyafáját!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - The Dog House

Vannak ingyenes pörgetések a The Dog House oldalon? Arrow Arrow

Igen, vannak ingyenes pörgetési lehetőségek, amelyeket a scatter szimbólumok landolásával indíthatsz el. 9 és 27 ingyenes pörgetést kaphatsz.

Lehet-e valódi pénzt nyerni a The Dog House oldalon? Arrow Arrow

Igen! Ez egy online nyerőgép, ahol valódi pénzzel játszhatsz, és nagy nyereményeket vihetsz haza. Csak látogasson el bármelyik jó digitális online kaszinóba, és keresse meg a The Dog House.

Mi az RTP a The Dog House oldalon? Arrow Arrow

Az RTP 96,65%, ami nagyon nagylelkű, mivel a hasonló nyerőgépek iparági szabványa más online kaszinókban 96,00% körül van.

Mi a The Dog House nyerőgépes játékok volatilitási besorolása? Arrow Arrow

The Dog House egy nagy volatilitású játék. A magas volatilitású nyerőgépek agresszívek és robbanékonyak, nem adnak gyakori nyereményeket, de a kifizetéseik nagyon magasak más nyerőgépekhez képest.

Mekkora a Top Jackpot a The Dog House oldalon? Arrow Arrow

Mivel ez egy magas volatilitású nyerőgép, nagyon magas Max Jackpotot kap, és a maximális nyeremény a teljes tét 6,750-szeresét éri, ami egyszerűen fantasztikus.

Játszhatok ingyen a The Dog House oldalon? Arrow Arrow

Igen, a nyerőgép demó verziója elérhető itt a BETO-nál. Ha új vagy, próbáld ki az ingyenes verziót, mielőtt valódi pénzzel játszanál. A legjobb kaszinókat itt találod.