MENÜ
Keresés
Rulett

European Roulette Pro - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

European Roulette Pro által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

European Roulette Pro vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

European Roulette Pro Demó

European Roulette Pro a Play'n GO fejlesztette ki. Ez egy újabb asztali játék, amelyet a Play'n GO gyönyörűen megalkotott. A legizgalmasabb ebben a rulett verzióban az, hogy teljes szabadságot ad a fogadási stratégia megválasztásában és a tétek szabályozásában. Például egyetlen számra vagy színre is fogadhatsz, attól függően, hogy mekkora kockázatot szeretnél vállalni.


Megjelenés: 26.06.2018
Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Stefano Rossi | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Stefano Rossi, játékelméleti és mennyiségi elemzési szakértőnk a klasszikus kaszinójátékokban, például a Rulettben gyakorlott, és előfordult, hogy dolgozott olasz kaszinókban is. Névjegy Stefano Rossi

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Roulette Funkciók

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Félelmetes rulett interfész

Nyissa meg a  címet.Sima játékmenet

Nyissa meg a  címet.Jó RTP

Nyissa meg a  címet.Különleges fogadások

Nyissa meg a  címet.Fejlett statisztikák

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Megterhelő lehet az új játékosok számára

Roulette Tények

Rulett Szolgáltató Play'n GO

Rulett Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Rulett RTP% 97.30

Rulett Játéktípus Rulett

Rulett Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Rulett Minimum tét 1.00

Rulett Maximális tét 100.00

Játéktémák

Rulett-Játék


European Roulette Pro Asztali játék

European Roulette Pro Asztali játék

Üdvözöljük a European Roulette Pro

European Roulette Pro 36 számozott zsebbel és egy 0-ás zsebbel rendelkezik. Ez jobb, mint az amerikai rulett, mivel abban a változatban 38 zseb van, míg ebben a változatban 37 zseb van. A zsebek fekete és piros színben váltakoznak, akárcsak a többi rulettkeréknél. A Play'n GO fantasztikus munkát végzett, és erre rá fogsz jönni, amint online játszol ezzel az asztali játékkal.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Magával ragadó grafika és felemelő téma

A játék a kaszinókban megszokott háttérhangokkal és zenével kezdődik. A játék felülnézetből nyújt nézetet, amely megmutatja a rulettkereket és a számokat tartalmazó asztalt. A valósághű érzetre törekedtek, de ezt az élményt még jobbá tették azzal, hogy páratlan kényelmet és csúcsminőségű grafikát biztosítanak számodra.

A játék kezelőfelülete egy gombnyomással mindent biztosít, amire szükséged van. Kiválaszthatod a tétedet, és használhatod a különböző funkciókat, mint például a pörgetés, a rebet és a duplázás. A legjobb az egészben, hogy nem kell letöltened semmit, mivel a játék hibátlanul működik a böngészőkben.

A bal oldalon láthatod, hogy hol landolt a golyó, valamint a jól teljesítő számokat. Láthatod azokat a számokat is, amelyek nem teljesítenek jól. Remekül kiemelték a pörgő kereket, ami elég könnyen kiemelkedik.

Az Ön kényelme érdekében különböző előbeállításokkal rendelkeznek a tét beállításához közvetlenül az asztalon lévő számok felett. Hangulatodtól függően választhatsz páros vagy páratlan számokat, valamint 1-től 18-ig vagy 19-től 36-ig terjedő számokat.

A játékmenetet egy női hang kíséri, amely segít megérteni, hogy mi történik. Ez segít, hogy az élmény még magával ragadóbb legyen, és azt a benyomást kelti, mintha egy valódi kaszinóasztalon játszanál. Egyszóval a grafika és a téma hibátlan.

Különleges fogadási lehetőségek a European Roulette Pro kaszinójátékban

Különleges fogadási lehetőségek a European Roulette Pro kaszinójátékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játék alapjai European Roulette Pro

Ajáték alapötlete az, hogy megjósold, hol fog kikötni a labda. Ha a jóslatod helyes, akkor nyersz. Fontos megjegyezni, hogy ebben a játékban túl sokat is lehet fogadni. Tehát ne fogadj túl sok számra, mert akkor is pénzt veszítesz, ha már nyertél.

Fogadhatsz 1-18 vagy 19-36, páros vagy páratlan számokra, valamint piros vagy fekete színekre. Az asztal tetején található különböző előbeállításokat is használhatod a tétjeid beállításához. A zsetonok méretét tetszés szerint választhatod ki. A zsetonok 1 és 100 között állnak rendelkezésre.

Egyetlen pörgetés során akár 1000 zsetont is feltettél, és akár 35:1 arányú nyereményt is kaphatsz, ha a golyó az általad kiválasztott számra esik. Számos más módon is fogadhatsz, például a tétet két számra oszthatod, és cserébe 17:1 arányú kifizetést kapsz. A négy szám által megosztott sarokra történő fogadás szintén lehetséges, és 8:1 arányú jutalmat kaphat.

Kiválaszthatja, hogy melyik útvonalat választja, de ha új vagy, akkor az 50/50-es nyereményszorzót javasoljuk. Amint némi tapasztalatra tesz szert, a kifizetéseket szem előtt tartva kísérletezhet a különböző lehetőségekkel.

Statisztikák megtekintése a European Roulette Pro kaszinójátékban

Statisztikák megtekintése a European Roulette Pro kaszinójátékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas eszközök és tippek a győzelemhez

Ebben a részben a különböző eszközöket fogjuk megvizsgálni, majd megosztunk néhány tippet, amelyek segítségével többet nyerhetsz.

Astatisztikákat a csillagnak látszó gomb mellett található statisztika gombra kattintva tekintheted meg. Ha rákattintasz, láthatod az egyes kategóriák győzelmeinek százalékos arányát. Ne feledd, hogy ezek a százalékok a múlton alapulnak, tehát nem tudják megjósolni, hogy mi fog történni a következő pörgetéskor.

Tetszik, hogy a statisztikák eltűnnek, amikor megpörgeted a rulettet, de a pörgetés után újra megjelennek.

Most koncentráljunk a speciális fogadások menüre, amely a csillag gombra kattintás után nyílik meg. A speciális fogadások menü különböző előbeállításokat biztosít, így különböző minták közül választhatsz, és könnyedén fogadhatsz. Természetesen saját egyéni mintákat is létrehozhatsz, de már 9 mintát kaptunk, ami a legtöbb embernek bőven elég.

A rulett egy könnyen érthető kaszinójáték, de a stratégia kialakítása nagyon trükkös. A probléma az, hogy a kockázatos, magasabb nyereményt hozó fogadások vonzónak tűnnek, de ritkán találnak. Ezért a mintákra kell törekedni, és kerülni kell az egyetlen számra való fogadást. Ha folyamatosan csak egy számra fogadsz, valószínűleg sokat fogsz veszíteni és frusztráltnak fogod érezni magad.

Egyszerűen fogalmazva, próbálja meg elosztani a kockázatot azzal, hogy több számra fogad. Az is jó ötlet, ha a biztonságosabb fogadásokat választja a páratlan vagy páros számokra, illetve a pirosra vagy a feketére való fogadással. Végső soron minden az okosságról és a szerencséről szól. Csak lassan haladj, és minden rendben lesz.

European Roulette Pro Asztali játék

European Roulette Pro Asztali játék

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

European Roulette Pro Ingyenes játék, kompatibilitás és RTP

A European Roulette Pro ingyenesen kipróbálhatja itt a BETO-nál. Erősen ajánljuk, hogy ezt tedd, mert jobb, ha ingyen játszol a játékkal, és megnézed, hogyan működik, mielőtt valódi pénzes kaszinó érméket kockáztatnál. Nyugodtan kipróbálhatsz különböző stratégiákat és választhatsz különböző mintákat, hogy meglásd, melyik működik a legjobban.

Azt is javasoljuk, hogy tanulja meg a kaszinójáték szabályait, mert hibázhat, ha nem ismeri a szabályokat. A szabályok nem túl bonyolultak, így nem lesz nehéz megértened őket.

Ami a kompatibilitást illeti, ez a szórakoztató kaszinójáték bármilyen eszközön működik, amelyet kiválasztasz. A Play'n GO sosem okoz csalódást, amikor olyan játékokat tervez, amelyek minden eszközön működnek. Ne aggódj tehát amiatt, hogy kihagysz egy kis rulett-akciót, miközben utazol valahová.

A European Roulette Pro RTP-je 97,40%, ami sokkal magasabb, mint az amerikai megfelelője. Ez az a pénz, amire számíthatsz, ha hosszú ideig játszol. Röviden, a magasabb RTP jobb.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a European Roulette Pro by Play'n GO?

A Play'n GO fantasztikus munkát végzett, amikor új életet lehelt egy klasszikus kaszinójátékba, fejlett statisztikákkal és előre meghatározott tétekkel. European Roulette Pro megőrjíti a klasszikus játék rajongóit. Szerintünk ezt nem szabad kihagyni, mert ez egy kiváló kaszinójáték, amit mindenki élvezettel fog játszani. Ne vesztegesd tehát az idődet, és kezdj el játszani most azonnal. A rulett e digitális változatának játéka jó módja a gyakorlásnak is, mielőtt kipróbálnád a valódi élő online kaszinó rulettet.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

European Roulette Pro - GYIK

Lehetséges a European Roulette Pro oldalon játszani és valódi pénzt nyerni? Arrow Arrow

Igen, valódi pénzt nyerhetsz, ha valódi pénzért játszol azokban a kaszinókban, amelyek ezt a gyönyörű játékot kínálják. Egy másik módszer, hogy találsz egy befizetés nélküli bónuszt a European Roulette Pro vagy bármilyen más bónuszt, amivel valódi pénzt nyerhetsz.

Melyik a legjobb kaszinó a European Roulette Pro játékhoz? Arrow Arrow

A legjobb kaszinók vannak a weboldalunkon, ezért győződjön meg róla, hogy a megfelelő kaszinót választja ki erről az oldalról. A legjobb kaszinókban való játék nagyszerű élményt és maximális RTP-t fog nyújtani.

Lehet ingyenesen játszani a European Roulette Pro oldalon? Arrow Arrow

Igen, megvan a játék demó verziója, hogy megtapasztalhassa ezt a kaszinójátékot ingyenesen itt a BETO-nál. Tegyük fel, hogy valahogy találsz egy befizetés nélküli bónuszt a European Roulette Pro. Ebben az esetben még jobb lesz, mert valódi pénzt nyerhetsz.

Játszhatok a European Roulette Pro oldalon mobilon vagy táblagépen? Arrow Arrow

Igen, ez a játék HTML5 alapú, így minden eszközön gond nélkül működik.