MENÜ
Keresés
Rulett

Live European Roulette - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Live European Roulette által Evolution Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Live European Roulette vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Live European Roulette Demó

Evolution Gaming az élő kaszinójátékok királya, így sokat várhatsz a Live European Roulette by Evolution játéktól. Páratlan rugalmasságot és rengeteg lehetőséget kapsz, amikor otthonod kényelméből élvezheted az európai rulettet. Többkamerás felállással rendelkeznek, hogy ne maradj le semmilyen akcióról. Tehát reméljük, hogy izgatottan várja, hogy felfedezze a Live European Roulette.


Megjelenés: 15.01.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X35

Írta: Stefano Rossi | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Stefano Rossi, játékelméleti és mennyiségi elemzési szakértőnk a klasszikus kaszinójátékokban, például a Rulettben gyakorlott, és előfordult, hogy dolgozott olasz kaszinókban is. Névjegy Stefano Rossi

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Roulette Funkciók

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Szuper jó minőségű videó streaming

Nyissa meg a címet.Hiteles hangulat az élő kaszinóban

Nyissa meg a címet.Élő chat és fejlett funkciók

Nyissa meg a címet.Teljes statisztika

Nyissa meg a címet.Jó RTP a "La Partage" szabályokkal

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Egyszerű játék változat nélkül

Roulette Tények

Rulett Szolgáltató Evolution Gaming

Rulett Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Rulett RTP% 97.30

Rulett Játéktípus Rulett

Rulett Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Rulett Minimum tét 1.00

Rulett Maximális tét 1000.00

Játéktémák

Rulett-Játék


Kaszinó

Rulett Élő kaszinó Zseton


Előre megjósolni, hogy hol fog landolni a labda, és nyerni a Live European Roulette

Előre megjósolni, hogy hol fog landolni a labda, és nyerni a Live European Roulette

Üdvözöljük a Live European Roulette

Evolution Gaming az egyik legjobb élő európai rulett szolgáltató. Talán nincs más szolgáltató, amelyik felérne a Evolution Gaming által kínált Live European Roulette asztalok puszta méretével és változatosságával. Azt állítják, hogy ők kínálják a legtöbb standard és VIP asztalt, és mi teljes mértékben egyetértünk ezzel az állítással.

Ha a funkciókról és a minőségről van szó, itt nem lehet hibázni. Az európai rulett egy gyors tempójú kaszinójáték, amely minden típusú játékos számára alkalmas. Ez a játék azért olyan egyedi, mert szabadon választhatod meg, hogyan szeretnéd megközelíteni a játékot. Választhatod a biztonságosabb fogadásokat, vagy választhatod az őrült fogadásokat, amelyek nagy kockázattal és még nagyobb jutalommal járnak.

Azeurópai rulett népszerűsége az elkövetkező években csak növekedni fog. Nem véletlen, hogy a világ számos kaszinójában könnyen megtalálod ezt a játékot. Őszintén szólva, megdöbbentő lett volna, ha a Evolution Gaming weboldalon nem szerepel a Live European Roulette, hiszen az összes népszerű élő kaszinójáték megtalálható náluk.

Bármelyik asztalon játszhatsz, amelyiket csak szeretnéd, bármilyen eszközön, amivel rendelkezel. Az értékes funkciókkal teli felület vonzza Önt, és nagyon sokáig leköti. Élvezheted a játék teljes HD streamingjét, és egyszerre több ezer játékossal játszhatsz.

Röviden, ez egy kivételes Live European Roulette élmény lesz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játék koncepciója

Live European Roulette ugyanaz a játék, mint amit egy hagyományos kaszinóban játszol, az egyetlen különbség az, hogy online játszol. Ez a játék olyan asztalokat használ, amelyek kaszinókban vagy stúdiókban találhatók. Az osztók kezelik az asztalokat, és élő chat-en keresztül kommunikálhatsz velük.

Röviden, olyan élményben lesz részed, mintha egy kaszinóban játszanál. Van azonban néhány alapvető különbség. A fogadási idő azért más, mert az online játékban fix időt kapsz a tét elhelyezésére, a kaszinóban viszont ez az idő nincs rögzítve.

A játék továbbra is ugyanaz a 37 számmal a keréken. A számok 1-től 36-ig terjednek, amelyek váltakozva fekete és piros színűek. A kerékben csak egy zöld nulla van, ami eltér az amerikai rulettben látható nullától és dupla nullától. Ha nem érti, hogy mi a különbség az extra nulla miatt, akkor tisztázzuk, hogy az európai rulett kevésbé kockázatos.

Játsszon Live European Roulette profi kereskedőkkel

Játsszon Live European Roulette profi kereskedőkkel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan lehet meghódítani az Evolution Live European Roulette online

Az asztalon egy európai rulettkerék látható, amely 36 számot tartalmaz 1-től 36-ig, valamint egy nullát. A nulla zöld, a számok pedig váltakozva pirosak és feketék. A számok színe azért fontos, mert a színre is lehet fogadni.

Egy olyan felületet fogsz látni, ahonnan könnyedén megteheted a tétjeidet, és láthatod, mi történik az asztalon. Több kamerával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy mindent lásson. Könnyedén válthatsz a kameranézetek között, és megnézheted, melyik kameranézet illik hozzád a legjobban.

Lehetősége van külső vagy belső fogadásokat kötni. Az elérhető belső fogadások a következők: straight-up, street, corner, line és split. A külső fogadások a következők: oszlop, piros/fekete, páros/páratlan, alacsony/magas és tucat. A hüvelykujjszabály szerint a belső fogadások kockázatosabbak, de többet fizetnek, míg a külső fogadások kevesebbet fizetnek, de alacsonyabb kockázattal járnak.

A fogadásokat a jobb oldalon megadott versenypálya segítségével is megteheti. A versenypálya segítségével egy számra és az adott szám legfeljebb 9 szomszédjára fogadhat. A versenypályán elérhető szomszédos fogadások a következők: Tiers du Cylindre, Orphelins a Cheval, JeuZero és Voisins du Zero. Röviden, a versenypálya segítségével könnyedén fogadhat, és egyéni fogadásokat is létrehozhat, és akár 15 fogadást is elmenthet.

Tetszik, hogy hasznos jelzéseket is beépítettek, amelyek segítenek abban, hogy tudd, mennyi időd van a fogadásra. Ha a zöld színt látod, tudni fogod, hogy még bőven van időd a fogadás megtételére. Amikor azonban sárgára vált, sietned kell. Végül a szín pirosra változik, és az osztó megpörgeti a rulettkereket.

Ha kíváncsi vagy, hogyan élvezheted ezt a játékot, hadd vezessünk el. Be kell lépnie egy olyan élő osztós kaszinóba, ahol a Live European Roulette by Evolution Gaming kínálja a játékot, és ki kell választania a játékot. Rendelkeznie kell egy kaszinószámlával, és hajlandónak kell lennie arra, hogy online kaszinó valódi pénzzel játsszon.

A különböző fogadási lehetőségeket már elmagyaráztuk, így ennek megfelelően fogadhatsz. Miután megtetted a tétet, az osztó megpörgeti a rulettkereket, és ha nyersz, megkapod a jutalmadat. Ez a folyamat folyamatosan ismétlődik, és addig játszhatsz, ameddig csak akarsz.

Live European Roulette a Evolution Gaming

Live European Roulette a Evolution Gaming

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Történelem mögött Live European Roulette

Nem világos, hogy ki találta ki a rulettet. Azt mondják azonban, hogy Blaise Pascal francia matematikus volt az, aki véletlenül megalkotta a rulettet. Amikor Pascal egy örökmozgó gépet próbált létrehozni, véletlenül megalkotta a rulettkereket. Bár nem vagyunk benne biztosak, hogy Pascal találta ki a rulettet, örökké hálásak vagyunk neki, bárki is volt az.

Természetesen a Live European Roulette volt az egyik első online közvetített kaszinójáték. Ennek oka, hogy széles körben népszerű, és egyszerre sokan élvezhetik. Lassan és folyamatosan nőtt a népszerűség és a játékosok érdeklődése az online Live European Roulette iránt.

Eltartott egy ideig, amíg eljutottunk oda, ahol most tartunk, és mostanra minden a helyzet magaslatán áll. Az osztók a kaszinóasztalokon nagy felbontásban láthatók, amit egy hasznos kezelőfelület támogat. Egyszerű játékra számíthatsz, minden olyan probléma nélkül, ami korábban zavarta a játékosokat, mint a lag és a lehetőségek hiánya.

Evolution Gaming egyike az első néhány cégnek, amely óriási Live European Roulette élményt kínált. Most azt látjuk, hogy a piac tele van olyan cégekkel, amelyek fantasztikus rulett élményt próbálnak nyújtani, sok különböző variációval.

Röviden, a jövő fényes lesz, mivel egyre többen kezdik élvezni a Live European Roulette élményt. Izgatottan várjuk, hogy milyen új változatok jönnek létre, és teszik még jobbá az élményt a rulett szerelmeseinek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Melyik a jobb, a Studio vagy a Live European Roulette?

Két fő asztaltípus létezik, ezek a stúdióasztalok és a valódi, szárazföldi kaszinóasztalok. Nehéz lehet eldönteni, hogy melyiket válassza. A stúdióasztal személyesebb élményt nyújt, jó játéktempóval. Másrészt a szárazföldi kaszinóasztal valósághűbb élményt nyújt.

Végül minden a személyes preferencián múlik. Kipróbálhatod mindkét asztalt, és meglátod, melyik a jobb. Őszintén szólva, nem lesz olyan nagy különbség, és jól fogsz szórakozni, függetlenül attól, hogy melyik asztalt választod. Választhatod az automatikus rulettet is, ahol nincs osztó, de gyorsabb a játékmenet.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Biztonságos a Live European Roulette játék?

Igen, biztonságos, és a játék teljesen tisztességes. A következő pontok részletesen alátámasztják álláspontunkat.

 • A kaszinók, amelyekben játszol, nem ellenőrzik az élő játékokat. Harmadik felek, mint például a Evolution Gaming biztosítják az asztalokat, a stúdiókat és az osztókat. Így nincs mód arra, hogy a kaszinó bármilyen módon manipulálja a játékot, hogy kevesebb pénzt veszítsen.
 • Az online rulettben használt kerekek többnyire beépített megfigyeléssel vannak ellátva, ami azonnal kiszúrja, ha valami gyanúsat lát. Így biztos lehet benne, hogy minden gyanús dolgot észlelnek és kezelnek, mielőtt az bármilyen kárt okozna.
 • Sok kaszinó rendelkezik online szerencsejáték-engedéllyel, és nem azokról beszélünk, amelyek nem érnek semmit. Nem arról van szó, hogy a tesztelő cégek és a különböző országok kormányai megpróbálnak átverni az online rulett játékokon keresztül. Tehát nyugodtan játszhatsz az engedéllyel rendelkező kaszinókban mindenféle aggodalom nélkül.
 • A szemed előtt láthatod a játékot. Fejlett statisztikákkal rendelkeznek, amelyek világosan megmutatnak minden gyanús dolgot, például egy bizonyos számhoz vagy színhez kapcsolódó nyeremények sokkal magasabb százalékát. Így könnyen kiszúrhatsz bármi gyanúsat.
 • A nagy és népszerű kaszinóknak nincs olyan múltjuk, hogy csaláson kapták volna őket, és ha csalnának, akkor is elkapták volna őket. Tehát megbízhatsz egy kaszinóban, ha már végeztél némi kutatást, és ismered a múltját.
 • Röviden, élvezheti a Live European Roulette megbízható szolgáltatóktól, mint például a Evolution Gaming, anélkül, hogy aggódnia kellene a csalás miatt.
Nézze a rulettkerék pörgését és jutalmazza a szerencséseket

Nézze a rulettkerék pörgését és jutalmazza a szerencséseket

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hol játszhatok európai rulettet élőben?

Könnyen megtalálhatja az európai rulettet online, és élvezheti a legjobb kaszinókban. A különbség csak a játékfelület és a szolgáltatás minősége tekintetében érhető tetten.

Evolution Gaming lehetővé teszi, hogy elmentse kedvenc fogadásait, és élvezze a fogadást a versenypályán keresztül. Emellett fejlett statisztikákat is láthat, hogy megtudja, mely számok mennek jól, és melyek nem. Találhat olyan osztókat, akik beszélik az anyanyelvét, hogy még jobban élvezhesse a rulettet.

Röviden, ha egy online kaszinó lehetőséget ad arra, hogy élő szakértők Live European Roulette Evolution Gaming segítségével játsszon, akkor ne habozzon élni vele.

Live European Roulette a Evolution Gaming

Live European Roulette a Evolution Gaming

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Miért olyan népszerű a Live European Roulette?

A Live European Roulette népszerűségének legfőbb oka az amerikai ruletthez képest alacsonyabb házelőnye. Tehát a ház előnye majdnem a fele, és ez jelentős hatással lesz a játékmenetre.

Az európai rulettben vannak olyan szabályok, amelyek még jobban csökkentik a házi élét. Így ha az európai rulettet az "En Prison" és a "La Partage" szabályokkal játssza, a házi előny mindössze 1,35% lesz. Ez az egyik legalacsonyabb házi él, és az európai rulettet teszi a legkézenfekvőbb választássá.

Sokan haboznak online rulettezni, mert nem tűnik hitelesnek vagy valósághűnek. A Live European Roulette azonban más tészta. Olyan érzésed lesz, mintha egy kaszinóban ülnél, és olyan extra funkciókat élvezhetsz, amelyeket nem találsz, miközben egy kaszinóban játszol.

Nézze a rulettkerék pörgését az európai rulettben élőben

Nézze a rulettkerék pörgését az európai rulettben élőben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tippek és stratégiák, hogy többet nyerjen a rulettben

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy többet nyerjen az európai rulettben.

 • Meg kell értened, hogy ez egy szerencsejáték, ezért fontos a megfelelő bankroll stratégia használata.
 • Félre kell tenned pénzt a szerencsejátékra, és abba kell hagynod a játékot, amint elfogy.
 • Bölcs dolog a Live European Roulette oldalon a "La Partage" szabályokkal játszani, mivel itt alacsonyabb a ház előnye.
 • A "La Partage" szabályokkal játszott európai rulett során páros számokra tegyen, mert a tétjének felét visszakapja, ha a golyó a nullára esik, és emiatt veszít.
 • Ne feledje, hogy a 'La Partage' szabály könnyen megtalálható a francia kaszinókban, míg az 'En Prison' szabály ritkább.
 • Meg kell értened a különbséget a belső és a külső tétek között. A belső fogadásokat választhatod, de ne feledd, hogy ezek magasabb kockázattal és nagyobb jutalommal járnak.
 • Nem bölcs dolog pénzt kölcsönkérni a játékhoz.
 • Nem szabad a szerencsejátékot fő bevételi forrásként kezelni.
 • Ha nem érzi jól magát, vagy alkoholos befolyásoltság alatt áll, bölcs dolog lenne távol maradni a szerencsejátékoktól.
 • Soha ne gondolja, hogy az elvesztett pénzt több játékkal visszaszerezheti, mert ez végül katasztrófához vezet.
 • Ha éppen egy nyerő szériát élvezi, fontolja meg a nyereménye készpénzre váltását.
 • Röviden, a szerencsejátékot játékként kell kezelnie, és mindig felelősségteljesen kell játszania.

Kérjük, tartsa szem előtt ezeket a tippeket, mert segíteni fognak abban, hogy többet nyerjen, vagy csökkentse a veszteségeit. A rulettezés nem rakétatudomány, de mindig kordában kell tartania az érzelmeit. Amíg játékként gondolsz rá, és jól szórakozol, nem fogsz sok hibát elkövetni.

Élvezze a Live European Roulette Vonzó és profi kereskedőkkel

Élvezze a Live European Roulette Vonzó és profi kereskedőkkel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri az Evolution Live European Roulette?

Evolution Gaming fantasztikus Live European Roulette élményt kellett nyújtaniuk, és ez sikerült is. Mindent megkaptak, amit csak akarhatsz, és még többet is. Rengeteg asztal, profi osztók, fejlett statisztikák, számos fogadási lehetőség, kiváló minőségű streaming és még sok más funkció biztosítja a teljes európai rulett élményt.

Az európai rulett egyre népszerűbb, és könnyen az egyik legizgalmasabb és legjutalmazóbb online kaszinójáték, amit játszhatsz.

Az osztók és a környezet teszik teljessé az élményt. A háttérben más kaszinójátékokat játszó embereket láthatsz, ami még hitelesebbé teszi a játékot. Ez a fajta élmény az otthonod kényelméből sokak számára valóra vált álom.

Játszhatsz mobilon vagy táblagépen, és az élmény hasonló lesz, mintha PC-n játszanál. Az új és a tapasztalt játékosok is elégedettek lesznek a játékmenettel.

A Evolution Gaming egyedisége abban rejlik, hogy minden intézkedést megtettek annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsák neked. Ez a legközelebb áll ahhoz, mintha egy igazi kaszinóban játszanál. Bizonyos szempontból még jobb is, mint egy igazi kaszinó, mert a játékmenet egy kicsit gyorsabb, és rengeteg izgalmas lehetőség van.

Röviden, ez talán a legjobb Live European Roulette élmény az interneten. Evolution Gaming meghajolhat, és továbbra is tegye azt, amit csinál.

Haa legjobb Live European Roulette élményt szeretnéd, győződj meg róla, hogy megnézed azokat a kaszinókat, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlottunk. Reméljük, hogy felelősségteljesen játszik és jól szórakozik.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Evolution Live European Roulette - GYIK

Gyakran ismételt kérdések a Live European Roulette honlapról Evolution Gaming.

Milyen magas a ház előnye a Live European Roulette oldalon? Arrow Arrow

Az európai rulett házi előnye 2,70%, ami alacsonyabb, mint az amerikai rulett házi előnye, ami 5,26%. Még alacsonyabb, 1,35%-os házelőnyt élvezhet, ha az európai rulettet az "En Prison" vagy a "La Partage" szabályokkal játssza.

A Live European Roulette vagy az amerikai rulettet játsszam? Arrow Arrow

Mindig az alacsonyabb házelőnyre kell törekednie, mert ez garantálja a magasabb nyereményt vagy az alacsonyabb veszteséget. Egyszerűen fogalmazva, az európai rulett sokkal jobb, mint az amerikai rulett.

Hány szám van a Live European Roulette oldalon? Arrow Arrow

Az európai rulett összesen 37 számot tartalmaz, egy nullával és az 1-től 36-ig terjedő számokkal. Ha csak egy számra fogad, akkor annak az esélye, hogy a golyó erre a számra esik, 37:1, és a kaszinó 35:1 arányban fizet, ha a golyó erre a számra esik.

Milyen stratégiát használhatok, hogy többet nyerjek a Live European Roulette oldalon? Arrow Arrow

Számos stratégia javíthatja a nyerési esélyeket. Ez azonban egy bonyolult téma, amelyet nem lehet néhány sorban elmagyarázni, ezért javasoljuk, hogy olvassa el a stratégiákról szóló útmutatónkat, hogy többet tudjon meg róla.

Lehetséges nyerni a Live European Roulette oldalon? Arrow Arrow

Ha szerencsejátékról van szó, mindig emlékeznie kell arra, hogy hosszú távon nem nyerhet. A ház mindig nyerni fog, mert nem lesz üzlet, ha minden játékos többet nyer, mint amennyit veszít. Ha szerencsés vagy, akkor azonban még mindig nyerhetsz egy jó összeget. Javasoljuk, hogy szórakozásból játsszon, és minden tisztességes nyereményt, amit szerez, vegyen ki. A rulett egy játék, ezért játékként kell kezelni.