MENÜ

Lightning Roulette - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Kattints ide a játékhoz

Lightning Roulette által Evolution Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Lightning Roulette vélemény

Lightning Roulette

Lightning Roulette egy fantasztikus online rulett játék, amelyet a Evolution Gaming hozott létre. A játékban 1-5 számot villámcsapás ér. Az online rulett kialakítása hasonlít a klasszikus európai ruletthez, de a játéknak van néhány egyedi jellemzője. A játék kiváló, 97,3%-os RTP-vel rendelkezik, és a lehetséges 500-szoros szorzó nagyon kifizetődő.


Megjelenés: 03.04.2018
Volatilitás
Max nyeremény: X500

Írta: Stefano Rossi | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Stefano Rossi, játékelméleti és mennyiségi elemzési szakértőnk a klasszikus kaszinójátékokban, például a Rulettben gyakorlott, és előfordult, hogy dolgozott olasz kaszinókban is. Névjegy Stefano Rossi

Roulette Funkciók

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A játék interaktív élő műsorvezetővel rendelkezik

A különleges villám funkció 500-szoros kifizetést vált ki

A rulettben élő chat lehetőség van

A játék részletes statisztikákat jelenít meg

A játék RTP-je jó 97,3%.

Hátrányok

Az 500-szoros villámcsapás csak egyszer történik meg

Roulette Tények

Szolgáltató Evolution Gaming

Volatilitás

RTP% 97.30

Játéktípus Rulett

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 5000.00

Játéktémák

Rulett-Játék


Kaszinó

Rulett Élő kaszinó Zseton


Az élő rulett új verziója - szerencsés kifizetések és egy igazi játékvezető

Evolution Gaming fantasztikus munkát végzett az izgalmas villám rulett bónusz funkcióval, miközben megtartotta a klasszikus rulettkereket. A játék óriási potenciállal rendelkezik az online kaszinóiparban, és minden elismerés a témájának és a játékbeli funkcióknak köszönhető. Lightning Roulette a klasszikus rulettjáték felpumpált változata. A játékmenet az európai ruletthez hasonló, és a feladatod továbbra is az, hogy megjósold, hova érkezik a golyó, mint a hagyományos rulettben. Ez azt jelenti, hogy nem kell olvasnod vagy tanulnod semmi újat a rulettjátékhoz.

Az új bónusz funkció a villám rulettet az egyik legizgalmasabb új élő osztós játékká teszi, amelyet a játékszolgáltatók az online szerencsejátékok terén kínálnak. Az a tény, hogy az élő villám rulett játékmód nem változtatja meg a hagyományos rulettből ismert szabályokat, és nem kap csökkentett nyereményszorzót a hagyományos játékokhoz képest, azt jelenti, hogy nincs vesztenivalója, ha kipróbálja ezt az új rulett játékot.

A játék lenyűgöző grafikájával és kellemes hanghatásaival elvarázsolja Önt. A játék elemei nagyon részletesek, ami fokozza az online kaszinó élményét. A játék animációi nagyon akciódúsak, és lekötik a figyelmedet. Ahogy a játék elindul, az egész képernyőn animációk jelennek meg. Ott van az interaktív forró, a pörgő kerék, a hangos villámlás és még sok más. Az elektromos játékmenet nem fogja hagyni, hogy órákig elhagyja a képernyőt.

Ha szereted a speciális szabályokat, mint a francia rulettben, vagy szeretsz rendszereket használni a fogadásokhoz, amikor rulettezel, akkor ne aggódj, mert nyugodtan használhatod a klasszikus fogadási rendszereket a villám rulett stratégiádhoz. A legnagyobb változás a hagyományos és a villámrulett játék között az az egyszerű tény, hogy esélyt kap a jackpot nyereményekre, akárcsak a nyerőgépeken, de jobb nyerési esélyekkel.

Ennek az új típusú élő kaszinójátéknak a legjobb tulajdonsága, hogy élő műsorvezetője van a játékban. Sokféle házigazda van, amelyeket tetszés szerint választhatsz. A házigazda egy jóképű, beszédes és interaktív személy, aki fenntartja az izgalmat a játékban. A házigazda olyan érzést kelt benned, mintha egy élő kaszinóban lennél, ami a legjobb dolog, amit egy játékos egy online kaszinóban kaphat. A házigazda megduplázza a játék szórakozását.

Különböző szorzók a Lightning Roulette és a nem szorzott egyenes fogadásban

Különböző szorzók a Lightning Roulette és a nem szorzott egyenes fogadásban

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerhetsz, amikor a Lightning Roulette online játszol

Lightning Roulette egy online élő kaszinó játék, amely a klasszikus játékszabályokat követi. A rulett az európai stílusú rulettre épül, 37 zsebes kerékkel. A játékmenet klasszikus, ahol a 0 zöld, az 1-től 36-ig pedig egyenletesen oszlik meg a piros és fekete zsebek között.

A játék fogadási eljárása meglehetősen egyszerű, a rendelkezésre álló fogadások közé tartoznak a belső fogadások (ezek az egyenes fogadások, a megosztott fogadások és a sarok- vagy vonalfogadások) és a külső fogadások (ezek közé tartoznak az oszlopfogadások, a tucatfogadások, a színfogadások, a páratlan/páratlan fogadások, valamint az 1-18 vagy 19-36 fogadások). A szomszédos fogadások a versenypálya területén vannak elhelyezve. A szomszédos fogadások közé tartoznak a Tiers du Cylindre, az Orphelins a Cheval, a Jeu Zero és a Voisins du Zero. A fogadások megváltoztatására szolgáló vezérlőelemek a játékban vannak elhelyezve a könnyű testreszabhatóság érdekében.

A rulettben van egy lámpa, amely a játék állapotát mutatja Önnek. Amikor a lámpa pirosra világít, a fogadási időnek vége. A sárga azt jelzi, hogy az idő majdnem lejárt, a zöld pedig azt, hogy elegendő idő áll rendelkezésre a fogadások megtételére. A tétek elhelyezése után az előadó az egyedi kar meghúzásával megpörgeti a kereket. Mindez nagyon egyszerű, de ha a játékot a következő szintre akarja emelni, olvassa el Kim Birch által írt haladó Lightning Roulette stratégiánkat.

Ennek az online rulettnek egyedi témája van. Először is, a háttérben magas oszlopok állnak, amelyek templomszerű hangulatot kölcsönöznek a stúdiónak. Aztán, a játék témáját tovább fokozva, zöld, piros és fekete színű csempék vannak a háttérben. Ezek a tét különböző kimeneteleit ábrázolják.

Miután beállította a téteket, a műsorvezető megpörgeti a kereket. Miközben a kerék forog, egytől ötig véletlenszerű számok villámlik, ezek a szerencseszámok, és jutalmazni fognak. Ha a téteket ezekre a számokra teszed meg, garantáltan nem kevesebb, mint 50-szeres nyereményt kapsz. De ez még nem minden, ha minden jól megy, ezek a számok egy hatalmas, 500-szoros jackpotot adnak.

Videó: Lightning Roulette - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Lightning Roulette Játékmenet [VALÓDI NYERTES]

VISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges jellemzők a Lightning Roulette

Mivel a Lightning Roulette ugyanazokkal a szabályokkal rendelkezik, mint az európai rulett, a legtöbb játékos ismeri a játékszabályokat. A Lightning Roulette fő különlegessége azonban a menő nyerő animáció. Amikor a szerencseszámokat kiválasztják a kerékben, azok általában nem jelennek meg a képernyőn. Ehelyett villámcsapások formájában jelennek meg a képernyőn, ami izgalomba hozza a játékosokat.

A Lightning Roulette nyereményszorzói is nagyon kifizetődőek. Ha egy kiválasztott szám szerencsésnek bizonyul, akkor minimum 50-szeres jackpotot kapunk, ami egyszerűen hihetetlen. És a nyeremény itt még nem ér véget, 500-szoros nyereményt is nyerhetsz, ha szerencséd van.

A fő játékmeneten kívül sok más funkció is van a játékban, például a Spin Now gomb, amellyel akkor pörgethetsz, amikor mindenki elhelyezte a tétjét a táblán. Ezen kívül vannak más praktikus játékvezérlők is, mint például az Ismétlés gomb és a Dupla gomb, az automatikus lejátszás és a csevegés.

A rulett szerencseszámait a játékban található véletlenszám-generátor segítségével választják ki. A kifizetési tartományban bármilyen összeget megnyerhetsz, beleértve az 50x, 100x, 200x, 300x, 400x és 500x szorzót.

Fogadások elhelyezése különböző számokra a Lightning Roulette oldalon.

Fogadások elhelyezése különböző számokra a Lightning Roulette oldalon.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Kifizetés Lightning Roulette

A Lightning Roulette oldalon az egyenes tétek nem 35-szörös szorzót kapnak, hanem a tét 29-szeresére módosulnak, ráadásul a tétedet is visszakapod. Tehát a Lightning Roulette oldalon a villám által nem eltalált egyes számokra tett egyenes tétek kifizetése 30:1 arányúnak tekinthető.

A tétek minden más formája a klasszikus európai rulett szabályai szerint fizet. Ezek a következők: 17x osztott tét, 11x utca, 8x sarok, 5x vonal, 2x oszlop vagy tucat tét, és 1x az egyéb fogadási lehetőségek. Ráadásul a nyertes tétjeidet is visszakapod.

A Lightning Roulette játékos-visszatérítési százaléka tisztességes 97,30%, de ez nem garantált hozam. A tényleges elrendezés ettől eltérhet.

Lightning Roulette is számos fogadási lehetőséget kínál Önnek. A videorulett egy játékban minimum 20 centes tétet tesz lehetővé, ami játékonként hihetetlen 5000 euróra növelhető. Mondanom sem kell, hogy a teljes tét összege az Ön választása szerint különböző számokra tehető.

Bármilyen összegű számot választhat, amíg a teljes tét nem haladja meg az 5000 eurót. Ez a széles körű fogadási lehetőség elengedhetetlen az online ruletthez, mivel sokféle játékost vonz hozzá. Az öreg veteránok, akik a rulett mesterei, általában nagy tétekkel játszanak, és az 5000 eurós felső határ nagyszerűen működik számukra. Ugyanakkor a 20 centes minimális tét vonzza a kezdőket, akik általában nem rendelkeznek nagy költségvetéssel.

Többszörös fogadások elhelyezése Lightning Roulette

Többszörös fogadások elhelyezése Lightning Roulette

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan nyerjünk a Lightning Roulette

Lightning Roulette egy nagyszerű rulett játék, amely a legtöbb online kaszinóban elérhető szerencsejátékok egyike. Mivel ez egy online kaszinójáték, szerencsejátékra készült. És mindenki tudja, hogy a szerencsejátékban nincs különösebb stratégia a győzelemhez. De mégis, van egy villám rulett stratégia, amelyet a játékosok használhatnak, hogy biztosítsák a jó megtérülést a tétjükön.

Mivel 37 számot lehet feltenni az asztalra, ha minden számra egy eurót tudsz feltenni, akkor 37 euróra lesz szükséged. Még a legrosszabb eredmény esetén is legalább 30 euró visszatér ítést kap vissza (29 nyeremény + 1 visszatérítés). Átlagosan néhány játékból egyszer van szerencsés jackpot. Tehát ezt a valószínűséget kiszámítva azt kapjuk, hogy néhányszoros játék után tisztességes kifizetést kaphat a tétjén.

Meg kell jegyezni, hogy ez semmiféle garanciát nem jelent. A tényleges nyeremény a szerencsén múlik, de próbálja ki a 9X Lightning Roulette stratégiát Kim Birch által, hogy növelje az esélyét az 500X nyeremény elérésére.

Élő házigazdák Lightning Roulette

Élő házigazdák Lightning Roulette

VISSZA A TARTALOMHOZ

Általános ítélet a Lightning Roulette

Lightning Roulette egyedi jellemzői miatt vált divatos online kaszinójátékká. Az élő műsorvezető a Lightning Roulette legkedveltebb funkciója. Az élő host egy szuper interaktív eleme a játéknak. A házigazda mozog, beszélget veled, és különböző akciókat hajt végre. Ez az interakció alapvető fontosságú, mivel ezek az online kaszinó játékok mostanában nagyon népszerűek, mivel az emberek otthonuk kényelmében élvezhetik a szerencsejátékot.

A játék úgy van felépítve, hogy teljes kaszinóélményt nyújtson. Ezért nem kell elmenned egy offline kaszinóba.

A játék statisztikái is lenyűgözőek. A Lightning Roulette játékos-visszatérítési aránya 97,3%, ami a legjobb az osztályban. A magas RTP előnye, hogy nem fogsz tartózkodni a nagy tétektől, hiszen tudod, hogy nagy valószínűséggel visszakapod a pénzed.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Lightning Roulette GYIK

Mekkora a játék megtérülési aránya?

A játék RTP-je 97,3%, ami jónak számít, mivel a klasszikus európai rulett RTP-je is 97,3% körüli.

Hogyan játszhatok élőben "Lightning Roulette"?

Először meg kell tennie a téteket (20c és 5 000 euró között körönként), majd a házigazda megpörgeti a kereket, és kiválasztja a szerencseszámokat. A szerencseszámok kiválasztása után a játék automatikusan kiszámolja a nyereményedet, és az hozzáadódik az egyenlegedhez.

Mi az a Villámszám funkció?

A Lightning Roulette oldalon legfeljebb 5 szerencseszámot választanak ki, amelyek jackpotot adnak, ha Ön ezekre tett tétet. A Villámszám funkció pedig menő villámhatást kelt, amikor ezeket a számokat választja ki a rulettben.

Mekkora a legmagasabb jackpot, amit a tétjével megnyerhet?

A Lightning Roulette oldalon a játékos a tét összegének 500-szorosát kaphatja vissza.

Miben jobb a Lightning Roulette a hagyományos rulettnél?

A Lightning Roulette oldalon a normál szimbólumok hozama 35x, ami 5x több, mint a normál ruletté. A Lightning Roulette animációja is sokkal jobb, mint más online rulett játékoké.

Játszhatok ingyen a Lightning Roulette oldalon?

Nem, a játékot nem játszhatod ingyen. Ez egy élő játék. Ezért nincs demó verziója ennek az online rulett játéknak. De megnézheted a játékmenetről készült videókat, hogy képet kapj a rulett funkcióiról.