MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Perfect Gems Ingyenes Játék

Perfect Gems Slot Demo

Perfect Gems Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Perfect Gems által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Perfect Gems vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Perfect Gems Demó

Play'n GO egy izgalmas Megaways kalandot hoz neked. A nyerőgép, amely lehetővé teszi, hogy az eredeti tét 5000-szeresét nyerje meg, ráadásul vonzó grafikával. Perfect Gems hat tárcsával és négy sorral rendelkezik, amely körülbelül 21609 különböző nyerési lehetőséget kínál. Vigyázz a bónuszokra és jutalmakra ingyenes pörgetések, vad és scatter szimbólumok formájában. A 96,50%-os RTP-vel hatalmas nyereményekre számíthatsz.


Megjelenés: 30.05.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Izgalmas kaszkádoló tárcsák funkció

Nyissa meg a  címet.Bónusz funkciók, amelyek hatalmas összegeket jutalmaznak

Nyissa meg a  címet.Csábító minták

Nyissa meg a  címet.Jelentősen magas volatilitás

Nyissa meg a  címet.Hatalmas szorzók és a téted 5000-szeresét nyerheted.

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Túl magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.50

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők

Nyerőgépek Sorok

Nyerőgépek Nyerővonalak 21609

Játéktémák

Kristályok Gyémántok Varázslat


Játékfunkciók

További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szimbólumok helyettesítése Szorzó Szóró szimbólumok Vad


Perfect Gems hat tárcsás és négy soros izgalmas slot

Perfect Gems hat tárcsás és négy soros izgalmas slot

Bemutatjuk a Prefect Gem nyerőgépet

Próbálja ki ezt a fantasztikus játékot, és nyerje meg tétje 5000-szeresét egy gyors, akciódús Megaways remekműben. Ráadásul olyan tárcsákat és sorokat tartalmaz, amelyek mozognak, nagyíthatók és visszahúzhatók. Ráadásul a legfelső tárcsán landolnak a legmagasabb fizető szimbólumok, amelyek segítségével növelheted a nyerési potenciált - hasonlóan a Bonanza nyerőgép négy négyzetből álló felső tárcsájához. Ez a Play'n GO által kifejlesztett fantasztikus játék feldobja ezt a Megaways terméket, és hatalmas lendületet ad neki a rendkívül magával ragadó játékmenettel.

A Play'n GO négy soros és hat tárcsás rácsot vezet be a Perfect Gems. Ez még izgalmasabbá teszi az élményt, mivel a rács többsoros játékmenetet kínál a fogadási összegek hatalmas választékával. Ráadásul minden alkalommal, amikor egy szimbólum folyamatosan landol a tárcsákon, a nyeremény megsokszorozódik. A játék másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a szomszédos szimbólumok nem feltétlenül egyenes vonalban landolnak, ami azt jelenti, hogy többszörös nyereményeket is kialakíthatsz, mivel a szimbólumok véletlenszerűen landolnak.

A Play'n GO-nak sikerült egy újabb remekművet kiadnia, amely különböző funkciókkal veszi el a játékosokat. A 2019. május 30-án minden kaszinóban megjelenő Perfect Gems nyerőgépet a Payways motoron fejlesztették ki, amely a MegaWays motorhoz hasonlóan működik.

A nyerőgép csillogó ékszereket és drágaköveket, magával ragadó játékmenetet és magas nyerési potenciált tartalmaz. A játék RTP-je 96,5%, ami meghaladja az iparág átlagos RTP-jét. A játék ráadásul rendkívül változékony, és a játék során előfordulhat, hogy durvaságot tapasztalsz. Ettől eltekintve a játék fénypontja messze a freespin funkció marad, mivel korlátlan feltöltést és korlátlan szorzót tapasztalhatsz meg a funkció során.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Perfect Gems online nyerőgép fő témája és szimbólumai

A Play'n GO által gyártottPerfect Gems mindenféle nosztalgiát nyújt. Perfect Gems visszarepít a régi szép időkbe, amikor a tárcsás klasszikus nyerőgépekkel játszottál. Vonzó grafikával, lenyűgöző animációkkal és a tárcsákon csillogó drágakövekkel a Perfect Gems egy kiváló online nyerőgép. Ráadásul a játék hanghatásai is lenyűgözőek, hiszen a normál játékmenet során egy megnyugtató old-country dallam szól, amely a nyeremény elérésekor rockoperás témát vesz fel.

A különböző szimbólumok a Perfect Gems

Vigyázz!

  • Kártyafesték szimbólumok - Öt darab egy nyerővonalon történő nyereményért 1,5x-től 0,8x-ig terjedő jutalom jár.
  • Rózsaszín drágakő - Öt szimbólum egy nyerővonalon történő megjelenítéséért 2x jutalom jár.
  • Zöld drágakő - Öt szimbólum egy nyerővonalon, 2,5x jutalom.
  • Sárga drágakő - Öt darabért egy nyerővonalon 4x jutalom.
  • Kék drágakő - Egy nyerővonalon öt darabért 25x jutalom jár.

Ebben a játékban drágaköveket kell keresned, ahogy a játék címe is sugallja. A négy nagyobb nyereményt hozó drágakő szimbólum különböző színű a tárcsákon. Ezenkívül a normál kártyafesték szimbólumokat is keresnie kell. Ezek ugyan alacsony értékűek, de ha körülbelül 3-6 ilyen egyforma szimbólumot érsz el, az hatalmas nyereményt eredményez.

Meg kell keresni a drágaköveket és egyezni őket, hogy hatalmas összegeket nyerjünk.

Meg kell keresni a drágaköveket és egyezni őket, hogy hatalmas összegeket nyerjünk.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ismerje meg, hogyan kell játszani Perfect Gems Slot

A képernyő jobb alsó sarkában található egy zöld, kerek gomb. Ennek a gombnak a megnyomásával elindul a játék, és amint ez megtörténik, megfigyelheti, hogy a tárcsák és a sorok mozognak és megnagyobbodnak a szimbólumok lenyűgöző animációjában.

Ezen kívül a képernyő jobb alsó sarkában található egy piros színű gomb. Ez a gomb felelős az automatikus lejátszás funkcióért. A gomb megnyomásával egy ablak nyílik meg, amely az előre beállított automatikus pörgetések számát jeleníti meg, amely 10 és 100 között változik. Más funkciók is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik, hogy bármikor leállítsa az automatikus lejátszás funkciót, amikor nyereményt ér el, vagy aktiválja az ingyenes pörgetések funkciót. Ezen felül az ingyenes pörgetések funkció során a nyeremények és veszteségek limitjét is kiválaszthatja. Ezen kívül a Perfect Gems gyönyörű grafikával, magával ragadó animációkkal és egy nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely játékosok hordáit vonzza.

Perfect Gems széles tétválasztékkal rendelkezik, és a vonzó szimbólumjutalmakkal komoly versenyzővé válik az online nyerőgépek birodalmában.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nyerési tippek

Találkozhat egy mélykék színű gombbal, amely a képernyő alján található. Ez a gomb feltárja a nyereménytáblázatot, amely megmutatja a játék szabályainak megjelenítését, a játék bónusz funkcióit, és még azt is, hogy az egyes szimbólumok mennyit fizetnek. Ezt a nyereménytáblát bármelyik játékos elérheti, aki kipróbálja a játékot.

A Perfect Gems oldalon egyébként a legmagasabban fizető szimbólum a kerek, mélykék szimbólum. Ennek a szimbólumnak a landolása a teljes tét összegének 50-es szorzójával jutalmaz. Ezt követi a bronzszínű gyémánt szimbólum, amely viszonylag kevesebbet fizet - körülbelül a tét 8-szorosát, méghozzá akkor, ha legalább 2,00 € a tét. Ettől eltekintve a másik két magas kifizetésű szimbólum a smaragd és a rubin. Ráadásul a tét növelésével a tüzes nyereménytáblázatban változik az egyes szimbólumok kifizetett összege.

A Perfect Gems játékban a minimális tét mindössze 0,20 €, de akár 100 € is lehet. Ennek ellenére számtalan szimbólum jelenik meg a két tét között. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik alacsony összeggel szeretnének játszani, 0,40 € és 2,00 € körüli összegekkel, vagy akár magasabb összegekkel, például 10 € és 20 € közötti összegekkel is játszhatnak. A játékban szomszédos szimbólumokkal játszhatunk, és ebben a Megaways rendszerű, akciódús nyerőgépben körülbelül 21609 módon fizethetnek a játékosok. Ez nem csak a nyerő kombinációkat növeli, hanem azt is jelenti, hogy függetlenül attól, hogy milyen összeget teszel fel, 21609 módon fog működni a kifizetés.

A Perfect Gems legmagasabban fizető szimbóluma a kerek, mélykék szimbólum.

A Perfect Gems legmagasabban fizető szimbóluma a kerek, mélykék szimbólum.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tökéletes bónusz funkciók

Ami igazán lenyűgöző, hogy a Perfect Gems egy progresszív szorzót kínál, amely a képernyő bal felső sarkában található. Minden egyes kaszkádnyeremény esetén a szorzó 1x-gyel növekszik. Még mindig többet remélsz? Nagyszerű hír! A nyerő szimbólumokat eltávolították, és új szimbólumokkal helyettesítik, amelyek jelentősen növelhetik a nyerési potenciált.

Ennek eredményeképpen a játékosok akár 21609-re is növelhetik a nyerővonalakat, mivel a középső tárcsákon lévő összes jelenlévő szimbólum is osztozik. A rácson lévő vízszintes, felső tárcsa miatt a Payways motorban a felső és a legalsó tárcsa csak három szimbólumot tartalmaz, szemben a középső tárcsákkal, amelyek négy sorral rendelkeznek. A Big Time Gaming online nyerőgépek Megaways motorjára hasonlító Perfect Gems nyerőgép a Payways által gyártott játékmechanizmust követi. Mindazonáltal még mindig vannak jelentős jellemzők, amelyek megkülönböztetik a kettőt egymástól. Ezen túlmenően, egy olyan szimbólum vízszintesre történő landolása, amely egy vagy több középső tárcsával is egy vonalban van, akkor ugyanez a szimbólum kettéválik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Legmagasabb nyeremény és ingyenes pörgetések bónusz funkció

Az ingyenes pörgetések funkció kiemeli a Perfect Gems címet, mivel 3, 4, 5 vagy 6 scattert szerezve 9, 15, 21 vagy 27 ingyenes pörgetést nyerhetsz a tárcsákon. Sőt, ha az ingyenes pörgetések funkció aktiválódik, minden alkalommal két extra pörgetést nyerhetsz a pörgető scatterek landolásával. Ami lenyűgöző, hogy annyi ingyenes pörgetést nyerhetsz, amennyit csak tudsz, mivel nincs felső korlát. Ezenkívül a Cascading Reels Multiplier egy másik funkció, amely segít növelni a nyereményeket. Egy fontos emlékeztető minden játékos számára: Ha a Free Spins bónuszkör alatt aktív szorzóval rendelkezel, a szorzó nem fog visszaállni, vagyis csak változatlan maradhat vagy növekedhet.

Mennyi a maximális nyeremény?

Tekintettel arra, hogy a Perfect Gems nem tartalmazza a hálózati nyereményeket a nyerőgép-featurek között, még mindig sikerül nagy nyereményeket és hatalmas kifizetéseket elérnie. A játékban elérhető legmagasabb nyeremény a tét 5000-szerese. Ennek eredményeképpen a maximális tétet feltéve akár 500 000 eurót is nyerhetsz. Ez egy jelentős összeg, és az illékony nyerőgépek esetében ez igen nagy jutalom.

Zöld drágakő a Perfect Gems oldalon - 2,5x fizet 5 nyerővonalon történő kifizetés esetén.

Zöld drágakő a Perfect Gems oldalon - 2,5x fizet 5 nyerővonalon történő kifizetés esetén.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Perfect Gems' Volatilitás, kompatibilitás és a béta verzió játékmenete

Nem titok, hogy a Perfect Gems egy rendkívül változékony játék. A Play'n GO által gyártott és fejlesztett Perfect Gems játék RTP-je 96,5%, ami azt jelenti, hogy minden 100 érmére, amit felteszel, eléggé egyértelmű a játékból nyerhető pénzösszeg. Most már igaz, hogy nem lesz olyan gyakori, hogy nyereményt érj el. Azonban amikor nyersz, akkor az egy magas nyerési esélyű nyeremény lesz más mainstream nyerőgépekhez képest.

Perfect Gems Béta verzió játékmenet

A Perfect Gems' demó verzió közvetlenül itt a BETO-nál érhető el a hozzád hasonló emberek számára, akik ki akarják próbálni. A szokásos nyerőgépekhez képest ez a játék magas számú ingyenes játékjeggyel rendelkezik. A szokásos ingyenes kreditek száma egy demójátékban körülbelül 1000 érme; azonban a Perfect Gems körülbelül 1 millió érmét kínál ingyenes kreditként, amivel játszhatsz, hogy kipróbáld a játékot, amennyit csak akarsz.

Kompatibilis minden platformon - PC, IOS, Android

A Perfect Gem egy jól kidolgozott nyerőgép a Play'n Go által, amely minden platformon zökkenőmentesen fut. Legyen szó mobilról vagy számítógépről, ez a nyerőgép zökkenőmentesen, mindenféle késlekedés nélkül működik. Sőt, ez lehetővé teszi, hogy a játékot bármelyik platformon játszhassák, amit preferálnak, mivel ugyanolyan jól fut az IOS-en, mint az Androidon. A vonzó grafika remekül néz ki, és a szemet gyönyörködtető effektek zökkenőmentesen futnak végig a játékban. Játssz az asztalon ülve, vagy vidd magaddal a játékot bárhová!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Perfect Gems Online nyerőgép- Általános felülvizsgálat

APlay'n GO által kifejlesztett remekmű, a Perfect Gems egy nagyszerű nyerőgép, amelyet rendkívül szórakoztató játszani. A cég már ismert arról, hogy a játékosoknak pontosan azt adja, amire vágynak, és a Perfect Gems megjelenésével a játékosok hihetetlenül pozitív véleményeket mutattak. A Play'n GO erőfeszítéseivel a grafika és a Megaways motorban jelenlévő effektek és funkciók javítására, minden megvan, amire egy kiváló online nyerőgépben szükség van.

Ritkán találni olyan online nyerőgépet, amelynek nagyszerű grafikája hihetetlenül jól fut bármelyik preferált eszközön. A Play'n GO azonban a Perfect Gems megjelenésével megkönnyítette ezt az Ön számára. Nyerjen hatalmas nyereményeket, akár a tét 5000-szeresét is. Még mindig nem elég jó? Az ingyenes pörgetések bónusz fordulója időnként elindul ebben a játékban, és tovább növeli a nyereményeidet.

Nagyon izgalmas, hogy a nyereményszorzó minden egyes kaszkáddal növekszik, és nem állítható vissza a Free Spins alatt. Elképzelheted, mekkora lesz a lehetőség, különösen, ha sikerül meghosszabbítanod az ingyenes pörgetéseket. Minél több ingyenes pörgetést érsz el, annál magasabbnak kell lennie a nyereményednek. Ne feledje, hogy a szorzónak nincs határa.

Lehet, hogy nem mindig érsz el nyereményt, vagy nem a legjelentősebb nyereséget, de ígérjük, hogy az élmény rendkívül izgalmas, szórakoztató és mindig leköti a figyelmedet.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések

A Perfect Gems játékgép ingyenesen játszható Arrow Arrow

Abszolút! A BETO-nál játszhatsz a Perfect Gems demó verziójával, és kezdetben 1 millió kreditet kapsz.

Számíthatok ingyenes pörgetésekre a Perfect Gems nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen! Van egy ingyenes pörgetés funkció. Ha 3 vagy több scatter szimbólumot ér el, akkor aktiválódik az ingyenes pörgetések bónusz funkció.

Van esélye valódi pénzt nyerni a Perfect Gems online nyerőgépen? Arrow Arrow

A Perfect Gems nyerőgépen valódi pénzt nyerhetsz. Ehhez be kell fizetnie a tétjét bármelyik Play'n GO által kezelt online kaszinó üzemeltetőjénél.

Letölthető a Perfect Gems nyerőgép? Arrow Arrow

Valójában nem kell letöltened a Perfect gems nyerőgépet. Teljesen online.