MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Viking Forge Ingyenes Játék

Viking Forge Slot Demo

Viking Forge Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Viking Forge által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Viking Forge vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Viking Forge Demó

A Viking Forge nyerőgép a viking témára összpontosít, és erős látványvilággal, valamint még erősebb bónuszokkal rendelkezik. A játék 6x5-ös elrendezéssel rendelkezik, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a bárhol fizető mechanikából. A bónuszok közé tartozik a Tumble funkció, az érmegyűjtés, az ingyenes pörgetések, az ante tét és a Buy Free Spins bónusz. Max nyereménye a téted 10 000-szerese, és hamarosan meglátjuk, hogyan lehet megnyerni.

Ebben a Viking Forge nyerőgép értékelésben megpróbáljuk megérteni, hogy ez a nyerőgép a Pragmatic Play egyik legjobbja, vagy egy átlagos nyerőgép, amire nem érdemes időt szánni.


Megjelenés: 30.10.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény 10,000x tét

Nyissa meg a címet.Bárhol fizetős szerelő

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási funkció

Nyissa meg a címet.Érmegyűjtemény funkció

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések állandó érmemérővel

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Bezár Türelmet és költségvetést igényel

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.05

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Vikingek


Játékfunkciók

Bónusz tét Kiegészítő szimbólum Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Viking Forge felülvizsgálata a BETO Slots által

Viking Forge felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk a Viking Forge online nyerőgépet

A Viking Forge nyerőgép hasonló a Pragmatic Play által kiadott többi játékhoz, de megpróbálták újdonsággá tenni a Coin Collection funkcióval. A mindenhol fizetős mechanikájú játékok egyre népszerűbbé váltak az olyan megjelenéseknek köszönhetően, mint a Gates of Olympus, de ez a játék a nagy nyeremények odaítéléséhez a szorzók helyett érmeátfedéseket használ.

A játék 6 tárcsával és 4 sorral rendelkezik, és a tárcsákon bárhol 8 vagy több egyező szimbólum elhelyezésével nyerhetünk. A bónuszok tekintetében a fő hangsúly a Coin overlay szimbólumokon van, amelyek összegyűjthetők és hatalmas nyereményeket adnak. Az ingyenes pörgetésekben úgy alakították ki, hogy az érmegyűjtő mérő nem nullázódik vissza a még nagyobb nyereményekért. Vannak más bónuszok is, mint például az Ante Bet, amelyeket hamarosan részletesen tárgyalunk.

Készen állsz arra, hogy megnézd a kovácsműhelyt akcióban? Nézd meg a Viking Forge játékmenet videóját, és talán te is kipróbálhatod a játékot.ingyenes online nyerőgépes játékkal.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Elmélyülés az északi mitológiában

Téma és design: Elmélyülés az északi mitológiában

Téma és design: Elmélyülés az északi mitológiában

Téma és tervezés

A Viking Forge játékkal egy zord viking világba csöppenhetsz. A tüzes kovácsműhely-háttér minden egyes pörgetésnél felbőg, míg a bonyolultan megtervezett északi szimbólumok között egy veszélyes viking és hatalmas fegyverek szerepelnek.

A háttér egy vulkán melletti sötét terület. A vikingek képén kívül, akik a vulkánból származó lávát használják fegyvereik kovácsolásához, ez a nyerőgép nem kínál semmi újat a téma szempontjából. Ez egy tisztességes téma, de messze nem a legjobb a Pragmatic Play.

Zene és hangsáv

A játékhoz jól illik a dübörgő hangzás. A drámai dobütéseket és az intenzív zenét különböző hanghatások egészítik ki a nyeremények landolásához. Minden nyeremény epikus érzés, minden pörgetés rohanás - erről a hangsáv gondoskodik!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Most pedig vizsgáljuk meg a nagy erejű viking szimbólumok kifizetéseit:

 • Viking harcos: 12 vagy több egyező szimbólum esetén a tét 100-szorosa.
 • Kalapács: 12 vagy több szimbólum esetén a tét 20-szorosa.
 • Kard: 12 vagy több szimbólum esetén a tét 15-szöröse.
 • Söröskorsó: 12 vagy több szimbólum esetén tétjének 10x-szerese
 • Kártyaszimbólumok: 12 vagy több egyező szimbólum esetén tétjének 3x-8x-a.
 • Speciális szimbólumok: A scatter szimbólum egy aranyszínű viking szimbólum, amely 4-6 scatter szimbólumnak a tárcsákon való megjelenése esetén a tét 3x-100-szorosát fizeti. Az érme szimbólum egy aranyérme, amely az érmegyűjtő bónuszban használatos.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon a Viking Forge nyerőgépen

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Viking Forge

Készen állsz a Viking Forge-ba merülni? Íme egy gyors útmutató, hogy pörögni tudj.

 • Állítsa be a tét nagyságát a (+) vagy (-) gombok segítségével. A tét nagysága 0,20 €-tól 240 €-ig terjedhet, így az óvatos játékosoknak és a nagy játékosoknak egyaránt megfelel.
 • Az automatikus lejátszás funkcióval beállíthatsz egy meghatározott számú pörgetést, így hátradőlhetsz és nézheted, ahogy a vikingek teszik a dolgukat.
 • Ne hagyd ki a nyereménytáblát! Nyomd meg az (i) gombot , hogy megértsd a szimbólumok értékét és a bónusz funkciókat.
 • A beállítások menü lehetővé teszi a játék testreszabását, olyan beállítási lehetőségekkel, mint a hang és a sebesség.
 • Más nyerőgépekhez hasonlóan a görbe nyílra kattintva indíthatod el az akciót.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Viking Forge által Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Viking Forge által Pragmatic Play

A Viking Forge nyerőgép rendelkezik néhány különleges bónusszal, mint például az érmegyűjtemény, amelyet érdemes megnézni. Lássuk, hogyan működnek a bónuszok.

Tumble Feature

A Tumble funkció szó szerint pörgeti a tárcsákat. Amikor nyersz, a nyerő szimbólumok felrobbannak, és újakat engednek lefelé kaszkádozni. Ez egyetlen pörgetésből akár egymás utáni nyereményeket is eredményezhet. Nincs korlátja annak, hogy hány nyereményt tudsz egymás mellé fűzni, így ez nagy nyereményekhez vagy egyéb bónuszokhoz vezethet.

Érmegyűjtő bónusz

A szimbólumok tüzes kovácsolása közepette ragyog az érmegyűjtő mechanika. Ezek az érmékkel fedett szimbólumok a váratlan gazdagság kulcsai, amelyek véletlenszerűen bukkannak fel bármely szimbólumon (a scatterek kivételével), és értékeket vagy szorzókat (a közvetlen nyereményektől kezdve, mint például a 0,1x a téted 20-szorosáig, vagy szorzókat, mint például a 2x, 3x, 5x vagy 10x) tartalmaznak.

Amikor az érmék egy nyeremény részét képezik, dicsőséges robbanással eltűnnek, és értékeiket egy számlálóban gyűjtik össze. A pénzértékek hozzáadódnak a mérőhöz, míg a Multiplikátorok megszorozzák a mérőbe már összegyűjtött értéket. Miután egy pörgetés összes bukása véget ért, a mérőbe gyűjtött összértéket megszorozzuk a téteddel, és kifizetjük neked.

Ingyenes pörgetések funkció

Ha 4, 5 vagy 6 Scatter-szimbólumot helyezel el bárhol a tárcsákon, akkor 10, 20 vagy 30 ingyenes pörgetést oldasz fel. De nem csak arról van szó, hogy ingyen pörgethetsz, hanem arról is, hogy gazdagságot gyűjthetsz az érmék felülírása révén egy mérőórában, amely a forduló során egyre nő. A funkciót 3 vagy több scatterrel akár újra is aktiválhatod, ami további 5 pörgetést jelent.

Tét és ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

Azok számára, akik már nagyon vágynak arra, hogy beugorjanak az akcióba, vagy megpiszkálják az esélyeiket, ez a nyerőgép két érdekes tétet kínál. Az Ante Bet megemeli a tétet a természetes ingyenes pörgetések jobb esélyeiért, több Scattert helyez a tárcsákra, és kikapcsolja a buy-in-t. Ha bekapcsolod ezt a funkciót, a téted 25%-kal nő. Vagy megvásárolhatod a Free Spins-t, hogy azonnal hozzáférj ehhez az áhított körhöz az aktuális téted 100-szorosáért. Mindkét opcióval változtathatsz a stratégiádon és a játékmeneteden.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 10,000-szeresét a Viking Forge online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 10,000-szeresét a Viking Forge online nyerőgépen!

AViking Forge a tét 10,000-szeresének maximális nyereményével, átlagosan 96,05%-os RTP-vel és magas varianciaszinttel büszkélkedhet. A játék mechanikája jó esélyt kínál a jelentős nyereményekre.

A Buy Free Spins opció 96,06%-ra tolja az RTP-t, míg az Ante Bet opció 96%-ra csökkenti az RTP-t. A magas volatilitás mellett a nyeremények talán ritkábban fordulnak elő, de amikor betalálnak, általában jelentősebbek.

Ez a nyerőgép alacsony, 1:4 arányú találati gyakoriságot kínál, de ez elvárható egy magas változékonyságú játéktól. Az ingyenes pörgetések találati gyakorisága mindössze 1:406-hoz, ami alacsonyabb a vártnál. A Max Win várhatóan minden 4 millió pörgetésből egyszer talál el.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Viking Forge: Egy online nyerőgép, ami megér egy pörgetést?

Viking Forge: Egy online nyerőgép, ami megér egy pörgetést?

Viking Forge: Egy online nyerőgép, ami megér egy pörgetést?

A Viking Forge nyerőgép remekül használja a bárhol fizetős mechanikát egy új és izgalmas csavarral , hogy frissességet hozzon a játékmenetbe. Pragmatic Play hírhedt arról, hogy klónokat készít a nyerőgépeiről, de ezúttal nem erről van szó. Ebbe a nyerőgépbe beépítették a Coin Collection funkciót, ami mindent megváltoztatott, és egyedi vonzerőt adott ennek a játéknak.

A probléma, ami nekem ezzel a nyerőgéppel van, hogy a Coin Collection funkció nem tűnik jobbnak, mint a Multiplier szimbólumok, amelyeket olyan nyerőgépekben látunk, mint a Gates of Olympus 1000. A hatalmas nyeremények akkor csapódnak le, amikor a magas Multiplikátorok, mint például az 5x vagy 10x, a számlálóra vonatkoznak, de ez ritkán történik meg, még az ingyenes pörgetések során is. Szóval rengeteg pörgetésre van szükséged, csak hogy megnézd, mire képes ez a nyerőgép. Véleményem szerint az akár 1000-szeres szorzók sokkal jobban hangzanak, mint a 10x-es szorzók, amelyek a számlálóra vonatkoznak.

Ha nehezen érted a technikai dolgokat, akkor hadd egyszerűsítsem le neked. Ez a nyerőgép jó, de meg sem közelíti a legjobb nyerőgépet a pay-anywhere mechanikával. Ha nincs gondod azzal, hogy hatalmas nyereményekre vársz, és szeretnél valami újat kipróbálni, akkor játszhatsz ezzel a nyerőgéppel. Ellenkező esetben vannak jobb lehetőségek is, amiket megfontolhatsz, mint például a Gates of Olympus 1000.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Viking Forge Slot GYIK

Kipróbálhatom a Viking Forge nyerőgépet ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Igen, megteheti. Itt a BETO-nál aViking Forge demó slotját kínáljuk Önnek, hogy kipróbálhassa. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a funkciókkal anélkül, hogy készpénzt kockáztatnál.

Mi a Viking Forge nyerőgép RTP-je és maximális nyereménye? Arrow Arrow

A Viking Forge 96,05%-os RTP-vel büszkélkedhet, és akár a téted 10 000-szeresét is megnyerheted. Ez a nagy volatilitású játék jelentős nyereményeket ígér azoknak, akik elég szerencsések ahhoz, hogy nagy nyereményeket érjenek el.

Hogyan működik a Tumble funkció a Viking Forge videó nyerőgépben? Arrow Arrow

A Tumble funkció hatására a nyerő kombinációkban lévő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok hullnak le a magasból. Ez a folyamat egyetlen pörgetésből több egymást követő nyereményt hozhat létre, és addig folytatódik, amíg nem keletkezik több nyeremény.

Vannak olyan különleges szimbólumok, amelyekre figyelnem kell a Viking Forge nyerőgép játék során? Arrow Arrow

Feltétlenül tartsa szemmel az érmék és a scatterek szimbólumait. Az érmefedő szimbólumok szinte bármilyen szimbólumhoz kapcsolódhatnak, kivéve a scattereket, és közvetlen pénznyereményt vagy szorzókat biztosítanak. A scatter szimbólumok ingyenes pörgetéseket váltanak ki, jelentősen megnövelve a nyerési lehetőségeket.

Lehetséges közvetlenül vásárolni a Free Spins funkcióba? Arrow Arrow

Igen, lehetőséged van ingyenes pörgetéseket vásárolni az aktuális téted 100-szorosáért, amelyek azonnal elindítják a funkciót, ha 4, 5 vagy 6 scatter talál véletlenszerűen a kiváltó pörgetésen. Ez egy vonzó lehetőség, ha azonnali akcióra vágysz.

Milyen stratégiákat kell figyelembe vennem, amikor a Viking Forge online nyerőgépet játszom? Arrow Arrow

Tekintettel a magas volatilitásra, bölcsen teszi, ha gondosan kezeli a pénztárcáját, és felkészül néhány száraz periódusra a nagyobb nyeremények között. A játékosok az Ante Bet funkciót is használhatják, hogy nagyobb eséllyel indíthassák el az ingyenes pörgetéseket, vagy közvetlenül megvásárolhatják az ingyenes pörgetések körét , ha a bankszámlájuk lehetővé teszi. Mindkét stratégia potenciálisan növelheti a nagyobb nyeremények elérésének esélyét.