MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Sherwood Gold Ingyenes Játék

Sherwood Gold Slot Demo

Sherwood Gold Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Sherwood Gold által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Sherwood Gold vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Sherwood Gold Demó

ASherwood Gold nyerőgép Robin Hood legendáját követi, aki megpróbálja kirabolni Nottingham seriffjét, és ígéretet tesz a gazdagság egy részére. Ez az online játék 5x3-as elrendezésben játszódik, és 20 nyerővonalat kínál a nyeremények landolásához. A pénzeszsák szimbólumokkal akár a téted 2000-szeresének megfelelő azonnali nyereményeket is nyerhetsz. Az ingyenes pörgetések aktiválása után egy minijátékban dönthetsz az ingyenes pörgetések számáról, a szorzó értékéről és a Cash Bag Boosterről. A bónuszt meg is hosszabbíthatja, és akár 110 ingyenes pörgetést is élvezhet.

A Sherwood Gold jól teszi, hogy sok lehetőséget kínál, de közel sem a Play'n GO legjobb nyerőgépe. Ettől függetlenül játszhatsz ezzel a nyerőgéppel , ha érdekel.


Megjelenés: 06.11.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X6500

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 20 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Magával ragadó középkori téma

Nyissa meg a címet.6,500x a tétje Max nyeremény

Nyissa meg a címet.Íjász minijáték

Nyissa meg a címet.Készpénzes táska azonnali nyeremények

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések szorzókkal

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagy volatilitás, ritka nyeremények

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.20

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 80.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Középkori


Játékfunkciók

Véletlen szorzó További ingyenes pörgetések Bónuszjáték: Válassz tárgyak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Sherwood Gold felülvizsgálata a BETO Slots által

Sherwood Gold felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk a Sherwood Gold online nyerőgépet

ASherwood Gold nyerőgép Robin Hood történetét követi, akiről sokan hallottak már. Azonban nem sokan ismerik a történetét, amely arról szól, hogy megpróbálta kirabolni Nottingham seriffjét , és a zsákmányt megosztani a szegényekkel. Elvárható, hogy egy ilyen játék magas értékű azonnali nyereményeket adjon , és ez így is van. Emellett rendelkezik egy ingyenes pörgetések bónusszal is, ahol többszörös szorzókat és magasabb azonnali nyereményeket élvezhetsz.

A Sherwood Gold fejlesztője nem más, mint a Play'n GO, így ebben a játékban nem fogsz bónuszvásárlási funkciót látni (a Play'n GO ellenzi ezt). Ez a játék 5 tárcsán, 3 sorban játszódik, és 20 nyerővonalat kínál. A funkciók érdekesnek és erőteljesnek tűnnek, de érdemes a végéig olvasni, mielőtt véleményt alkotnál.

Nézd meg az ingyenes online nyerőgépeket letöltés nélkül, hogy ízelítőt kapj az akcióból. Vajon eltalálod a telitalálatot, és igényt tartasz a gazdagságra? Olvass tovább, hogy megtudd, miért lehet ez a nyerőgép a következő kedvenced.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Saga: Középkori kaland Saga

Téma és design: Saga: Középkori kaland Saga

Téma és design: Saga: Középkori kaland Saga

Téma és tervezés

Amikor a Sherwood Goldot kipörgettem, a téma rögtön megfogott. Egy vibráló középkori világba csöppentél, amely olyan, mintha egyenesen a legendás Robin Hood mesékből származna. A játék dizájnja tele van gazdag, élénk színekkel, amelyek igazán életre keltik a Sherwood Forest környezetét. A rajzfilmszerű karakterek egyedi színeikkel, ruháikkal és viselkedésükkel még szórakoztatóbbá teszik a játékot.

Olyan, mint egy középkori mese, ahol minden egyes pörgetés egyre mélyebbre visz az elvarázsolt erdőbe, ahol a kincs bármelyik sarok mögött megbújhat. A Play'n GO teljesen eltalálta a kaland és a lázadás hangulatát a régi Anglia buja zöld hátterében.

Zene és soundtrack

Minden egyes pörgetésnél lantok és fuvolák kedves keverékét hallhatod, mintha a saját személyes minstreled adna szerenádot a küldetésednek! Az érmék kielégítő kattogása, amikor nyereményt érsz el, tökéletesen illik a játékhoz. Nem voltak zavaró hangok, amelyek kizökkentettek volna az élményből; ehelyett minden szépen összeolvad, hogy úgy érezd, mintha egy régmúlt időkből származó epikus mese részese lennél.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Induljon el egy középkori kalandozásra, amelynek szimbólumai és nyereményei a legendák és a történetek világában bővelkednek. Íme a szenzáció:

 • Karakter szimbólumok: Ezek az ikonok a történetünk középpontjában állnak, és a törvényen kívüliek vidám bandáját mutatják be. Robin Hoodról, Maid Marianról, Little Johnról és Friar Tuckról van szó. Találd meg Robint, és akár 7,5-szeres tétet is nyerhetsz, ha öt-öt nyerő kombinációt érsz el.

 • Királyi szimbólumok: Ezek a klasszikus ászoktól a tízesig terjedő szimbólumok, amelyek egy nyerővonalon öt darab nyereményért a tét 0,2x-0,65x-szeresét nyerik.

 • Vad szimbólumok: A kastélyok vad szimbólumként lépnek be, és a scatterek kivételével minden szimbólumot helyettesítenek. Ha ötöt találsz, a téted 25-szörösét kapod.

 • Készpénztáska scatterek: Ezek a kis kincsek azonnali pénznyereményt váltanak ki.

 • Nyíl scatterek: Ezek a szimbólumok nyílvesszőket tartalmaznak, amelyek segítenek a speciális bónusz kiváltásában.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Sherwood Gold nyerőgépet

Hogyan kell játszani Play

Hogyan kell játszani Play'n GO's Sherwood Gold

Soha nem volt még ilyen egyszerű kalandozni a legendás Sherwood Forestben, még akkor sem, ha a célzásod nem olyan éles, mint Robin Hoodé. Íme, hogyan kezdheted el a gazdagság keresését:

 • Állítsd be a tét méretét: Mielőtt a nyilak repülnének, okos dolog, ha beállítod a tétet. Keresd a képernyő alján található fogadási lehetőségeket; a tétek 0,20 €-tól 80 €-ig terjednek.
 • Használd az automatikus lejátszást: Ha inkább hagynád, hogy a vidám embereid végezzék a nehezét, válaszd az automatikus lejátszást. Állítsd be a kívánt pörgetések számát és a veszteség/nyeremény korlátokat, hogy bankszámládat kordában tartsd.
 • Nyissa meg a nyereménytáblát: A nyereménytábla olyan ebben a szerencseerdőben, mint egy kalandor térképe. Kattints az i gombra a szimbólumértékek, a bónuszfunkciók magyarázatai és a nyerővonal-konfigurációk megjelenítéséhez.
 • Gombok és funkcióik: A Sherwood Gold minden gombjának megvan a maga célja, a tárcsák pörgetésétől a tétek beállításáig és a játékszabályok megnyitásáig. Arra azonban ügyelned kell, hogy csak akkor nyomd meg a zöld pörgetés gombot , ha készen állsz a játékra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Sherwood Goldban a következő által Play

Bónusz funkciók magyarázata a Sherwood Goldban a következő által Play'n GO

A Sherwood Gold bónuszok a legendás Robin Hood kalandvágyó szellemét idézik . Itt közelebbről megnézzük, mit tartogat számodra ez a nyerőgép.

Készpénzes zsák azonnali nyeremények

A Sherwood Forest szívében tett utazásom során az egyik izgalmas felfedezés a Cash Bag Instant nyeremények voltak. Ez a funkció akkor aktiválódik, ha 3-9 Cash Bag scattert érsz el bárhol a tárcsákon. Minél több scattert találsz, annál nagyobb a jutalmad. A Cash Bag nyeremények értéke a téted 1x és 2000x között mozog. Az ingyenes pörgetések során ezek a nyeremények értéke valóban növekszik, így minden egyes találat potenciálisan játékmegváltoztató lehet.

Lődd le a célpontokat

Az íjász játékban vagy Shoot The Targets-ben a célzás kerül előtérbe. Ezt a bónuszkört 3 nyíl scatter landolása váltja ki, és a scattereken lévő nyilak száma alapján meghatározott számú nyílvesszővel kell célpontokra lőnöd. Minden egyes Arrow Scatter szimbólum legfeljebb 3 nyílvesszőt tartalmaz, így a maximálisan szerezhető nyilak száma 9 darab.

A céltáblák ingyenes pörgetéseket, szorzókat vagy pénzeszsák-boostereket fednek fel, amelyek mindegyike jelentős lökést ad a játékmenethez. Ez inkább a szerencse, mint az ügyesség próbája, de még így is nagyszerű érzés látni, hogy az egyes célpontok mit tárnak fel.

Ingyenes pörgetések fordulója

Az igazi kincs a Free Spins funkcióban rejlik. A Free Spins kör az íjászjáték után kezdődik. A megnövelt pénzeszsák nyeremények (akár 3x) és minden egyes nyíl scatter egy extra pörgetést ad hozzá, akár összesen 110 pörgetésig, ami egy vad utazást tesz lehetővé. Bár a szorzók csak a vonalnyereményekre vonatkoznak, és nem a Cash Bag azonnali nyereményekre, a nyerési potenciálodat így is jelentősen megnövelik ebben az őrült pörgetésben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 6,500-szorosát a Sherwood Gold nyerőgépen!

Nyerd meg téted 6,500-szorosát a Sherwood Gold nyerőgépen!

ASherwood Gold egy csábító, 6,500-szoros maximális nyereménnyel, 96,20%-os RTP-vel és magas varianciával büszkélkedhet, amely egyszerre ígér kockázatot és jutalmat. Az RTP rendben van, a Max Win pedig nagyon izgalmas. A magas variancia azt jelenti, hogy a nyereményekre várni kell, de nagy az esélye annak, hogy nagyobbak lesznek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sherwood Gold: Woodwoodwood Gold: Egy nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

Sherwood Gold: Woodwoodwood Gold: Egy nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

Sherwood Gold: Woodwoodwood Gold: Egy nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

ASherwood Gold nyerőgép nem a legjobb nyerőgép az azonnali nyereményeket kínáló nyerőgépek kategóriájában, de megvan a maga varázsa és néhány remek extrája. Nem sok minden tűnik ki ebből a játékból, mert rengeteg olyan játék van, amely azonnali nyereményekkel jár az alapjátékban vagy az ingyenes pörgetésekben. Ami kiemelkedik, az az íjász kör, ahol magas szorzókat, bőséges számú ingyenes pörgetést és készpénztáska-erősítőket kaparinthatsz meg.

Azingyenes pörgetések lehetnek rendkívüliek vagy nem túl kifizetődőek, attól függően, hogy mi történik az íjászkörben. Tetszik, hogy ha a szerencse melléd áll, 9 nyílvesszőt is szerezhetsz, és az íjászkörben minden jutalmat megkaphatsz. Ez legalább néhány nagy nyereményt garantálhat az ingyenes pörgetések során. Emellett úgy tűnik, hogy könnyű extra ingyenes pörgetéseket szerezni, ami segíthet a nyereménysorozat folytatásában.

A hasonló bónuszokkal rendelkező legjobb játékokhoz képest ez a videojáték nem annyira lenyűgöző. Mégis érdemes játszani vele , mert a Free Spins kör szórakoztató lehet, és az alapjátékban mindig van lehetőség egy hatalmas azonnali nyereményre.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sherwood Gold GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Sherwood Gold nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a Sherwood Gold játékban a téted 6,500-szorosa. Ez a jelentős potenciális nyeremény a játék magas volatilitását és kalandos szellemét tükrözi.

Kipróbálhatom a Sherwood Gold nyerőgépet ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék rá? Arrow Arrow

Abszolút! Megtapasztalhatja a Sherwood Gold izgalmát anélkül, hogy egy fillért is kockáztatna, ha a BETO demó nyerőgépével játszik. Ez egy remek módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a bónusz funkciókkal, mielőtt úgy döntesz, hogy valódi pénzzel játszol.

Mitől különleges a Cash Bag azonnali nyeremény funkció a Sherwood Gold online nyerőgépben? Arrow Arrow

A Cash Bag Instant nyeremények kiemelkednek, mert azonnali jutalmat kínálnak, ha 3-9 Cash Bag scattert ér el, a nyeremények pedig jelentősen megnőnek az ingyenes pörgetések során. Ez izgalmas várakozással tölt el minden pörgetést, a közvetlen pénznyeremény reményében.

Hogyan működik az íjászjáték, és milyen jutalmakra számíthatok? Arrow Arrow

Az íjász játékban, amelyet 3 nyílszórással indítasz el, célpontokra lőhetsz aszerint, hogy hány nyilat gyűjtöttél össze. Minden egyes céltábla különböző finomságokat, például ingyenes pörgetéseket, szorzókat vagy pénzeszsák-boostereket tár fel.

Van valamilyen stratégia a Sherwood Gold nyerőgépen való nagy nyeréshez? Arrow Arrow

Nincs olyan stratégia, amely garantálja a sikert, mert ez a játék a szerencsén alapul. Ne feledje azonban, hogy mindig felelősségteljesen és a költségvetési kereteken belül játsszon.

Milyen tippeket adhatok a kezdőknek, akik a Sherwood Gold videó nyerőgépet próbálják ki egy online kaszinóban? Arrow Arrow

Kezdetnek mindenképpen játsszon először a demó verzióval, hogy megértse, hogyan működik minden kockázat nélkül. Fordítson figyelmet arra, hogy megértse , hogyan váltják ki a scatter szimbólumok az olyan bónusz funkciókat, mint az ingyenes pörgetések vagy az íjászjáték. Végül pedig kezelje bölcsen a bankszámláját; kezdje kisebb tétekkel, amíg nem érzi magát kényelmesen, és ne növelje a téteket.