MENÜ

Deadwood Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Deadwood
Kattints ide a játékhoz

Deadwood által Nolimit City

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Deadwood vélemény

Deadwood

Pörgesd meg a Deadwood online nyerőgépet, és aktiváld az észbontó funkciókat!

Deadwood kiváló lehetőségekkel rendelkezik az ingyenes pörgetések funkcióira, mint például a Gunslinger Spins, a Shoot Out Free Spins és a Hunter Spins.

Ne várjon tehát tovább, pörgesse meg a tárcsákat a Deadwood online nyerőgépben, és legyen esélye hatalmas nyereményekre, akár a tét 13 950-szeresét is megnyerni. Próbáld ki a játékot ingyen itt a BETO-nál!


Megjelenés: 22.04.2020
Volatilitás
Max nyeremény: X13950

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Osztály nyugati téma alapú nyerőgép

Hatalmas nyerési potenciál 13,950x és magas volatilitás

4 ingyenes pörgetési lehetőség

Az XNudge Multiplier tétes vadakat kínál

Lehetőség van bónusz körök vásárlására

Hátrányok

Nincsenek jackpotok vagy bónusz körök

Néhányan talán nem fogják élvezni a brutális jellege miatt.

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Nolimit City

Volatilitás

RTP% 94.15

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 3

Sorok 4

Játéktémák

Vadnyugat Italok


Játékfunkciók

Garantált vad a szabad forgások Vad nudge Vásárlás funkció Válassza ki a Freespin módot Ragadós vadak Bővítő szimbólumok RTP tartomány Bónusz szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Deadwood Ingyenes pörgetések bónusz játék, Shoot Out

Deadwood Ingyenes pörgetések bónusz játék, Shoot Out

Bemutatkozik a Deadwood Slot

Az amerikai vadnyugatot mindenki ismeri, hiszen számos hírességnek hozott hírnevet, gazdagságot és népszerűséget. Sőt, a játszótéri gyerekeket is motiválta számtalan művész, író és zenész számára. Hősökről, tolvajokról, kincsekről és kalandokról szóló meséi és történetei annyira elbűvölték, hogy az emberek világszerte ismerik őket.

A NetEnt mellett a jól ismert Dead or Alive nyerőgépükkel sok más fejlesztő is a vadnyugati korszakot célozta meg nyerőgépeivel az idők során. Kiváló példa erre a NoLimit City, a Tombstone 2019-es megjelenésével, mivel dinamikusan és szenvedélyesen fedezték fel és alkalmazták a vadnyugati korszakot.

Deadwood a Tombstone folytatása, és ott folytatódik, ahol az előző nyerőgép abbahagyta. A Deadwood, a fejlesztők kibővítették az öt tárcsát, hogy minden tárcsán helyet kapjon egy extra szimbólum. Ezáltal a játékosok 576 különböző módon nyerhetnek.

A Tombstone 108 formátumához képest a Deadwood a 3-4-4-4-4-3 formátumot követi. A játék továbbra is ugyanolyan nagy változékonyságú, mint korábban. A találati gyakoriság azonban javult, ami azt jelenti, hogy a játékosok egy jobb, kiegyensúlyozottabb játékot tapasztalhatnak.

Videó: Deadwood Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Játsszon a Deadwood nyerőgép ingyenes, demó verziójával!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika, szimbólumok és háttér

Deadwood egy online nyerőgép, amelyet a Nolimit City amely a hírhedt vadnyugati témát követi. Ez egy jól megtervezett nyerőgép, amely lenyűgöző karaktereket és művészi játékmenetet tartalmaz. A háttérben a játékos egy esztétikusan megtervezett szellemvárost és egy szélben ólálkodó tumbleweedet láthat.

Ráadásul a játék során végig a jó öreg vadnyugati témájú hangsáv szól, ami még magával ragadóbbá és izgalmasabbá teszi a nyerőgépet. Összefoglalva, ez a nyerőgép nagyon jól megtervezett, és egy sokkal érdekesebb, izgalmasabb korba repíti vissza a játékosokat - számtalan játékos számára növeli az online játékélmény értékét.

Nolimit City vadakkal, scatterekkel és 576 nyerési lehetőséggel várja a játékosokat.

Nolimit City vadakkal, scatterekkel és 576 nyerési lehetőséggel várja a játékosokat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Játékosok útmutatója Deadwood

Nolimit City lehetővé tette a játékosok számára, hogy 576 nyerési lehetőséggel rendelkezzenek a Deadwood oldalon, és a játék még a kezdők számára is könnyen játszható.


Tippek a Deadwood játékhoz:

  • Először is, a játékosoknak ki kell választaniuk egy fogadási összeget, és ez az összeg 0,10 érmétől 100 érméig terjedhet minden egyes pörgetésnél.
  • Ezt követően tetszés szerint módosíthat bármilyen beállítást, például a hanghatásokat vagy a zenét. Ezeket a módosításokat a beállítások menüben végezheti el.
  • Ezen kívül a pörgetés gomb alatt található a gyors lejátszás gomb, amely akkor kapcsolható, ha a játékosok növelni szeretnék a pörgetés sebességét.
  • Ezenkívül a játékosok az aktuális egyenlegük százalékos arányának megfelelően választhatnak nyerési vagy vesztési limitet. Ezt az autoplay menüben tehetik meg.
3 x Wilds tisztességes nyereményt biztosít

3 x Wilds tisztességes nyereményt biztosít

VISSZA A TARTALOMHOZ

Deadwood Slot - Kifizetési lehetőségek

A legmagasabb kifizető szimbólum a Deadwood oldalon az aranyrudak halmaza, amelynek kifizetése 3,75-szörös tét. A játékosoknak három vagy több egyforma szimbólumot kell elhelyezniük a szomszédos tárcsákon ahhoz, hogy nyerjenek a Deadwood nyerőgépen.

A legtöbb játékos számára ez a kifizetés nem tűnik túl vonzónak. A játék dinamikája azonban elsősorban a többszörös nyereményeken alapul, és számos bónusz funkciót tartalmaz, amelyek jelentős összegre növelhetik a kifizetéseket. A Deadwood játékban elérhető főnyeremény a tét 13,950-szerese.

A vadász pörgetések és a pisztolyhős pörgetések garantálják a vad és ragadós szorzót

A vadász pörgetések és a pisztolyhős pörgetések garantálják a vad és ragadós szorzót

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és bónusz funkciók a Deadwood

Stacked Wild

A Deadwood nyerőgépekben a játékban megjelenő Hunter Wild a stacked wild. Ne feledd, hogy ez nem egy átlagos wild, mivel ez az Xnudge funkcióval együtt jelenik meg. Minden alkalommal, amikor egy része megjelenik a tárcsákon, azok elmozdulnak. És minden alkalommal, amikor ez megtörténik, a szorzó 1x növekszik. Sőt, a szorzók minden egyes alkalommal, amikor egy wild feldobja magát, 4x-es szorzóra adódnak össze.

Ingyenes pörgetések

A Deadwood nyerőgépben két ingyenes pörgetés áll rendelkezésre. A játékosok minden alkalommal aktiválhatják a Free Spins funkciót, amikor 3 bivalykoponya scatter jelenik meg bármelyik tárcsán, és a Hunter Spins az egyik a játékban elérhető két ingyenes pörgetési funkció közül. Ne feledje, hogy ez egy kevésbé változékony választás a két ingyenes pörgetés funkció közül.

A kifizetés nem túl bőkezű, azonban a kifizetések gyakorisága gyakori - a játékosok szinte minden pörgetésnél kaphatnak kifizetést. Ez a két lehetőség egyaránt 8 ingyenes pörgetést kínál. Ezenkívül ezt a funkciót a Shoot Out Gunslinger Spins funkcióra is frissítheted, amint több Hunter's Badge jelenik meg.

A Gunslinger ingyenes pörgetések (rendkívül változékony)

A Gunslinger Free Spins választási lehetőség a képernyő jobb alsó részén jelenik meg. Ha szeretsz nagyot játszani, akkor ez a tökéletes választás számodra, mivel a nyeremények ebben a funkcióban jelentősek lehetnek. Ez még nagyobb lehet, ha a játékosnak a tárcsákon megjelenik egy szorzóvad, amely lehetővé teszi, hogy mozogjon, és minden egyes elmozdulással a szorzó 1-szeresére nő. Ezen kívül, ha két jelvényt kap a játékos, hogy dobjon, akkor a funkciót a Shoot Out Free Spins funkcióvá fejlesztheti.

Shoot Out ingyenes pörgetések

A játékban a legmagasabb nyereményeket a Shoot Out Free Spins funkció során lehet elérni. A játékosok minden alkalommal aktiválhatják ezt a funkciót, amikor két seriffjelvény és három scatter szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Ezen kívül a Shoot Out Free Spins mindkét ingyenes pörgetés funkcióban aktiválható minden alkalommal, amikor két sheriffjelvény jelenik meg a játékban. Amint a sheriff szimbólumok megjelennek a tárcsákon, nem jelennek meg alacsony értékű szimbólumok. Ennek eredményeképpen a játékosok valószínűleg minden egyes pörgetés alkalmával komoly összegű pénznyereményre számíthatnak.

Vásárlási lehetőség

Azoknak a játékosoknak, akik nem elég türelmesek ahhoz, hogy megvárják 3 bivalykoponya scatter megjelenését, a Deadwood oldalon lehetőségük van az ingyenes pörgetések azonnali aktiválására a Buy Feature megnyomásával. Ez a sárga csillag a játékban. Ha a Gunslinger ingyenes pörgetést választod, akkor fájdalmas 750-szeres tétet kell kifizetned.

Ez a legmagasabb vételi opció, amivel eddig találkoztunk. Ennek azonban van értelme, mivel a nyeremények nevetségesen magasak lehetnek. A másik opció a téted 71-szeresébe kerül. Az ingyenes pörgetések funkció szintén 0,10%-kal növeli az RTP-t. Mindkét opció 10 ingyenes pörgetést jutalmaz.

Deadwood Vadak, ingyenes pörgetések a Shoot Out funkcióval

Deadwood Vadak, ingyenes pörgetések a Shoot Out funkcióval

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az RTP és a volatilitás Deadwood

Becsléseink szerint a találati gyakoriság körülbelül 14% lesz. Ez a százalékos arány az ingyenes pörgetések során növekszik, és azonban attól függ, hogy a két ingyenes pörgetési lehetőség közül melyiket választja .

Deadwood A játék RTP-je 96,03%. Ez magas volatilitást jelent. Ezért a korlátozott költségvetéssel rendelkező játékosok ügyeljenek arra, hogy ne ürítsék ki az egyenlegüket, amikor a magasabb nyereményekért mennek .

Deadwood egy XNudge nyerőgépes játék a Nolimit City

Deadwood egy XNudge nyerőgépes játék a Nolimit City

VISSZA A TARTALOMHOZ

Deadwood - Összefoglaló

Deadwood egy olyan online nyerőgép, amely folyamatosan leköti a játékosokat. Ráadásul a vadász vad szimbólumok képesek elmozdítani a tárcsákat, hogy magasan kifizetődő szimbólumokkal jutalmazzák a játékosokat, így a játék izgalmassá teszi a játékmenetet.

Nolimit City's gyűjteménye XNudge játékok, amelyek az egyik legjobb vezető online nyerőgépek jelentősen nőtt. Olyanokat tartalmaz, mint a Barbarian Fury és sok más. Mindegyik nyerőgép remekül leköti a játékosokat. Összességében az XNudge funkció egy nagyszerű és népszerű online nyerőgép koncepció, és a játékosok szívesen megtapasztalnák ezt több közelgő játékban is. Ráadásul az ingyenes pörgetések bónuszai a játékban elég nagylelkűek. Bár a játékosoknak hosszabb időbe telhet, amíg bármelyiket is elérik, hatalmas potenciál rejlik a magas nyereményekben.

Kétséges, hogy a Deadwood nyerőgépek játékosai nem elégedetlenkednek az ingyenes pörgetési kör után. Mind a Hunter, mind a Gunslinger körök hihetetlenül változékonyak. Azoknak a játékosoknak, akik nem nyerik meg az ingyenes pörgetések bónuszát, a Shoot-Out funkció nagy megkönnyebbülést jelent. Ez a funkció gyakrabban aktiválható, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználják az átalakuló vadak előnyeit.

Véleményünk szerint a Deadwood egy nagyszerű nyerőgép, amely meghódított minket és felülmúlta mindenki elvárásait. Vizuálisan a játék jelentős fejlesztéseket hajtott végre, de ami még kiemelkedő, hogy a fejlesztők elkerülték a régi modell klónozását. A modern és új megközelítés teszi a játékélményt egyedivé és végső soron kielégítővé a játékosok számára. Összefoglalva, a Deadwood kiválóan helyettesíti a Tombstone-t, és minden játékos számára egy kiváló nyerőgép, amit érdemes kipróbálni.

VISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK a Deadwood

Mennyi a maximális nyeremény a Deadwood oldalon?

A maximális nyeremény itt 13,950 szorozva a téteddel. Ez valójában magasabb, mint a Nolimit City által bemutatott előjátékban elérhető maximális nyeremény.

Milyen RTP-t kínál a Deadwood?

A Deadwood nyerőgép kezdeti RTP százaléka 96,03% az alapjátékot illetően. Ez azonban a bónusz körök megvásárlásával növelhető. Hasznos lenne, ha tisztában lennél azzal, hogy a Nolimit City játékok RTP értékei különbözőek lehetnek a különböző kaszinókon belül.

Mi a volatilitás a Deadwood slot?

Deadwood egy rendkívül változékony slot. A fejlesztők 10/10-es értékelést adtak neki az extrém volatilitás miatt.

Mi a funkciója az XNudge Multipler Wild funkciónak a Deadwood oldalon?

A nudge szorzó 1x-gyel növelheti a progresszív szorzókat. Ez a wild funkció a Nolimit City játékok ikonja. Az XNudge szimbólum az egymásra helyezett wild nudge szimbólumot teljes képernyős nézetté nagyítja, amint rászállsz.

Van a legjobb ingyenes pörgetések funkció a Deadwood nyerőgépben?

Igen, számos ingyenes pörgetési funkció áll rendelkezésre. A Hunter opció például kisebb nyereményekkel jár, de a gyakoriság nagyobb. Hasonlóképpen, a Gunslinger opcióban nagyobb a tét, de a jutalom jelentősen nagyobb.

A Deadwood nyerőgépet lehet ingyen játszani?

Abszolút! Itt a BETO-nál játszhatsz vele, és a Deadwood nyerőgép ingyenes demó verziója vár rád.