MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Prism of Gems Ingyenes Játék

Prism of Gems Slot Demo

Prism of Gems  Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Prism of Gems által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Prism of Gems vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Prism of Gems  Demó

Fedezd fel a csillogó drágakövek erejét a Prism of Gems online nyerőgépen. Ez egy újabb csillogó nyerőgép a Play'n GO-tól, ahol a drágakövek kerülnek a középpontba. Ez egy egyszerű nyerőgép néhány bónusz funkcióval és akár 3087 nyerési lehetőséggel. A funkciók közé tartoznak a kaszkádos tárcsák és a vízszintes tárcsa a szorzókkal.

Ebben az 5 tárcsás nyerőgépben a vízszintes tárcsán akár 343-szoros Multiplikátorokat is élvezhet. A tárcsákon lévő szimbólumok is szétválhatnak. Olvasson tovább, mert ebben a Prism of Gems nyerőgép értékelésben minden részletet elmagyarázunk.


Megjelenés: 27.05.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X30000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény a tét 30,000-szerese

Nyissa meg a  címet.Akár 343-szoros szorzó az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a  címet.Szimbólumok szétválasztása

Nyissa meg a  címet.Progresszív szorzók az ingyenes pörgetésekben vízszintes tárcsán

Nyissa meg a  címet.Gyakori nyeremények és lebilincselő játékmenet

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A nagy variancia egyeseket zavarhat

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.25

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 3

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 576

Játéktémák

Gyémántok


Játékfunkciók

Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Prism of Gems online slot

Prism of Gems online slot

Üdvözöljük a Prism of Gems online nyerőgépen

Prism of Gems Anyerőgép 5 tárcsán gyönyörű szimbólumokkal és maximum 3087 nyerési lehetőséggel rendelkezik. A nyerőgép izgalmas része a vízszintes tárcsa, amely masszívan megnöveli az alapnyerőgép lehetőségeit. Az első és az utolsó tárcsán csak 3 szimbólum található, míg a középső 3 tárcsán 7 szimbólum is lehet. Ez csak a vízszintes tárcsa miatt lehetséges.

Pörgetésenként 0,20 € és 100 € közötti téteket tehetsz. Így a költségvetéstől függetlenül nem okozhat gondot a megfelelő tétösszeg megtalálása. Apró probléma azonban, hogy a tét összegének növeléséhez többször is rá kell kattintanod a gombra.

A játék kaszkádos tárcsákkal rendelkezik, amelyek jól működnek a vízszintes tárcsákkal, hogy több nyereményt is megjutalmazzanak. Minden egyes egymást követő nyeremény nagyobb nyereményt hozhat, mint az előző. A vízszintes tárcsán lévő szimbólumok szorzója akár 343-szoros is lehet, ami elég nagy nyereményt eredményezhet.

A középső tárcsákon lévő szimbólumok osztódnak, ha egyeznek a vízszintes tárcsán lévő szimbólumokkal. Az utolsó bónusz funkció, amiről tudnod kell, az a költségmentes pörgetések promóciója. Az ingyenes pörgetések kibontakoztatják ennek a csillogó nyerőgépnek a teljes potenciálját.

A bónusz funkciókat ebben a Prism of Gems nyerőgép értékelésben részletesen meg fogjuk vizsgálni, de először nézzük meg a grafikát és a témát.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szikrázó téma és grafika

A dallamos háttérzene és a csillogó drágakövek a tárcsákon, a Prism of Gems témája és grafikája egy másik szinten van. A háttérben egy üvegkupola látható, amelyet kissé homályosra terveztek, hogy kiemelje a tárcsákat. A gyönyörű üvegkupolán kívül mozgó felhőket is láthatunk.

A tárcsákon fényes szimbólumok vannak, amelyek időről időre megcsillannak. A kék, arany, zöld és rózsaszín színű drágakövek nemcsak lenyűgözően néznek ki, hanem nagy nyereményekkel is jutalmaznak. A kicsit alacsonyan fizető szimbólumok úgy néznek ki, mintha márványból készültek volna, és a kártyaszimbólumok vannak rájuk írva.

A vad szimbólum egy gyémánt, amely jól illik a témához, és prémiumnak is tűnik. Bár a design egyszerű, mégis jól működik, és leköti az embert. Ami a legjobban tetszik, az az, hogy a játékmenet mennyire gördülékeny, és a különböző effektek és animációk segítenek abban, hogy még jobb legyen.

Prism of Gems nyerőgép - Ingyenes pörgetések és nyeremények

Prism of Gems nyerőgép - Ingyenes pörgetések és nyeremények

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Közös bónusz funkciók

Ebben a részben a bónusz funkciókat nézzük meg, amelyeket az ingyenes pörgetésekben és az alapjátékban élvezhetsz. Kezdjük is el.

Wild szimbólum

A Wild szimbólumot manapság a legtöbb nyerőgépben láthatjuk, és a Scatterek kivételével minden szimbólumot helyettesít. Egyszerűen fogalmazva, lehetővé teszi, hogy több nyereményt hozzon létre, és segít a kaszkádos tárcsák funkció kiváltásában.

Lépcsőzetes tárcsák

Ez a nyerőgép kaszkádos tárcsákkal rendelkezik, ahol a nyereményben részt vevő összes szimbólum eltűnik, és új szimbólumok esnek a helyükre. Nincs korlátja annak, hogy hány kaszkádot indíthat el.

Szimbólumok szétválása

Ha egy szimbólum megjelenik a vízszintes tárcsán, és ugyanaz a szimbólum az alatta lévő tárcsán is szerepel, akkor az kettéválik. A vízszintes tárcsán lévő vad szimbólum szétválasztja az összes szimbólumot az alatta lévő tárcsán.

Szorzó tárcsa

Ez egy nagyon kifizetődő funkció, mivel a vízszintes tárcsán lévő Multiplikátor megnő, ha az alatta lévő tárcsa kaszkádba kerül. Egyszerűbben fogalmazva, amikor a vízszintes tárcsa alatti szimbólumok részt vesznek egy nyereményben, a vízszintes tárcsa szorzója megnő. A bökkenő az, hogy a vízszintes tárcsán lévő nyerő szimbólumokat kell elhelyeznie ahhoz, hogy kihasználhassa a Multiplikátor előnyeit.

A szorzó akár 7x is lehet, a szorzók maximális összértéke pedig 343x. Most talán azon tűnődsz, hogyan fogsz 343x-os szorzót kapni, amikor a szorzó csak 7x-ig terjedhet. A válasz egyszerű: 343x-os szorzót úgy érhetsz el, ha mind a 3 vízszintes tárcsán 7x-es szorzót kapsz, majd a vízszintes tárcsán lévő szimbólumok bevonásával nyereményt érsz el.

Szuper nagy nyeremény a Prism of Gems online nyerőgépen

Szuper nagy nyeremény a Prism of Gems online nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Prism of Gems nyerőgépben

Prism of Gems a vízszintes tárcsákon progresszív szorzókkal ellátott ingyenes pörgetésekkel rendelkezik. Az ingyenes pörgetések aktiválásához legalább 3 scattert kell elhelyeznie. Az alábbiakban az elérhető ingyenes pörgetések száma szerepel.

  • 3 scatter: 10 ingyenes pörgetés
  • 4 scatter: 15 ingyenes pörgetés
  • 5 scatter: 20 ingyenes pörgetés

Ahogy már említettük, a szorzók növekedni fognak, és segítenek nagy nyereményekhez jutni, ahogy az ingyenes pörgetések folytatódnak. Hihetetlen eredményeket láthatsz, ha sikerül 20 ingyenes pörgetést aktiválnod. Arra is lehetőség van, hogy 2 extra ingyenes pörgetést kapj, amikor egy scattert érsz el a tárcsákon.

Prism of Gems video slot - Csillogó színes drágakövek

Prism of Gems video slot - Csillogó színes drágakövek

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Prism of Gems nyerőgép alapértelmezett RTP-je 96,24%, ami kényelmesen meghaladja a 95%-os átlagos RTP-t. Ez segíthet abban, hogy hosszú ideig játékban maradj, és még korlátozott költségvetés mellett is rengeteg akciót élvezhess.

A funkciók valóban ütősek, és a Play'n GO megmutatta, hogy milyen innovatívak tudnak lenni. Ennek a nyerőgépnek a funkciói még lenyűgözőbbek, ha figyelembe vesszük, milyen gyakran ad ki új nyerőgépeket a Play'n GO.

Ez egy magas varianciájú nyerőgép, ezért a tét összegét alacsonyan kell tartanod. Bár ebben a nyerőgépben nem fogsz gyakran nyereményeket látni, a legtöbbjük nagyon nyereséges lesz. Ez a magas varianciájú nyerőgép óriási potenciállal rendelkezik, és a többi nyerőgéphez képest a legmagasabb nyereményeket adhatja.

A maximális nyeremény ebben az izgalmas nyerőgépben a téted 30 000-szerese, ami több mint elég ahhoz, hogy igazolja a magas varianciát. Őszintén szólva ez az egyik legmagasabb maximális nyeremény, amit a Play'n GO-tól láttunk.

Az ingyenes pörgetések során könnyebb lesz a maximális nyereményt üldözni, mivel a szorzók nem nullázódnak vissza az ingyenes pörgetések során. A legjobb az egészben az, hogy 20 ingyenes pörgetéssel kezdhetsz, és folytathatod a játékot 30 vagy 40 ingyenes pörgetésig, ha az ingyenes pörgetések során scattereket érsz el.

Prism of Gem online nyerőgép - Gyönyörű szimbólumok és drágakövek

Prism of Gem online nyerőgép - Gyönyörű szimbólumok és drágakövek

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Prism of Gems online nyerőgép?

Igen, a Prism of Gems online nyerőgép egy izgalmas nyerőgép, amelyet a bónusz funkciók és a tisztességes RTP miatt élvezni fogsz. Okos módon megkönnyítették az ingyenes pörgetések aktiválását, így gyakrabban tapasztalhatja meg a nyerőgép teljes erejét. Élvezni fogod az egyszerű játékmenetet, amely nem fájna a fejed, és gyakran jutalmazza a nyereményeket, hogy lekössön téged.

A 30 000-szeres maximális nyeremény őszintén szólva őrületes és hihetetlen egy magas varianciájú nyerőgéphez képest. Mivel az ingyenes pörgetések gyakran aktiválódnak, rengeteg esélyed lesz a maximális nyereményre. Továbbra is azt javasoljuk, hogy légy óvatos a magas variancia miatt, és kerüld a téteket egy számodra kényelmes összeg fölött.

A vízszintes tárcsa teszi ezt a nyerőgépet kifizetődővé és erőteljessé, mivel lehetővé teszi a szimbólumok felosztását és a szorzók halmozását. A vízszintes tárcsán található szorzók halmozásával könnyen nagy nyereményeket érhet el az alapjátékban.

A korlátozott, de erőteljes bónuszfunkciókkal biztosan kielégítő nyereményeket szerezhet, és a gyors játékmenet szórakoztatja. Javasoljuk, hogy próbálja ki a Prism of Gems online nyerőgépet, és nézze meg, mennyit nyerhet.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Prism of Gems Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Prism of Gems online nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény ebben a nyerőgépben a tét 30,000-szerese, ami több mint elég ahhoz, hogy bárkit arra ösztönözzön, hogy kipróbálja ezt a nyerőgépet.

Milyen magas az RTP a Prism of Gems nyerőgépben? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,24%, de ez beállítható, és 94,25%-ra csökkenthető. Tehát duplán ellenőriznie kell az RTP-t, mielőtt egy adott kaszinóban játszik.

Milyen magas a Prism of Gems nyerőgép varianciája? Arrow Arrow

Ez egy magas varianciájú nyerőgép, ezért némi türelemre van szükséged, és óvatosan kell bánnod a tét összegével.

Vannak ingyenes pörgetések a Prism of Gems videó nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, akár 20 ingyenes pörgetést is kaphatsz. Az ingyenes pörgetések különlegessége, hogy a szorzó nem áll vissza, és 2 extra ingyenes pörgetést kapunk, ha egy scattert érünk el.

Elmagyarázná, hogyan működik a Multiplier Reel funkció? Arrow Arrow

A vízszintes tárcsán lévő szimbólumok szorzója 1-gyel nő, amikor az alattuk lévő szimbólumok is részt vesznek a nyereményben.

El tudod magyarázni, hogyan működik az osztott mechanika? Arrow Arrow

Ha egy szimbólum a vízszintes tárcsán egyezik az alatta lévő tárcsán lévő szimbólummal, akkor az kettéválik. A vízszintes tárcsán lévő Wild szimbólum az alatta lévő összes szimbólumot kettéosztja.

Játszhatok a Prism of Gems nyerőgépen ingyen? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO-nál ingyenesen játszhatsz a Prism of Gems nyerőgéppel, és érdemes kipróbálnod ingyen, hogy megnézd, hogyan működik.