MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Gonzo's Quest Megaways Ingyenes Játék

Gonzo's Quest Megaways Slot Demo

Gonzo's Quest Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Gonzo's Quest Megaways által Red Tiger

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gonzo's Quest Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Gonzo's Quest Megaways Demó

Gonzo's Quest Megaways powered by Red Tiger Gaming A játék a Gonzo's Quest eredeti játékának legjobb tulajdonságaira épül a NetEnt oldalon, amely még mindig rendkívül népszerű. Kalandozzon el ismét az elveszett városba, ahol akár 117 649 nyerési módot és a tét 21 000-szeresének megfelelő maximális nyereményt kínál.

Vannak elképesztő bónuszok, mint például ingyenes pörgetések bónusz, szorzók, ingyenes esések, kaszkád nyeremények és még sok más.

A Gonzo's Quest Megaways demó módját ingyenesen kipróbálhatod itt a BETO-nál.


Megjelenés: 23.07.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X21000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény 21000X

Nyissa meg a  címet.Törhetetlen vadak

Nyissa meg a  címet.Extra funkciók a magasabb jövedelemért

Nyissa meg a  címet.15X szorzók

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Egy kicsit alacsony RTP

Bezár Hasonlít az eredetihez

Bezár Hasonlít az eredetihez

Bezár Hasonlít az eredetihez

Bezár Hasonlít az eredetihez

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Red Tiger

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 94.66

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 4.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 7

Nyerőgépek Nyerővonalak 117649

Játéktémák

Kaland Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Megaways Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Design, téma és Free Fall szimbólumok

A Gonzo's Quest forradalmi státuszú a valódi online nyerőgépek között, mivel ez volt az egyik első játék, amely bevezette a növekvő szorzókat és a lavina funkciót vagy a kaszkád tárcsákat. Láthatjuk, hogy ezek a funkciók ma már általánosak a nyerőgépekben. Még mindig nagyon népszerű, és az emberek szerte a világon élvezik.

AGonzo's Quest Megaways a NetEnt és a Red Tiger játékszolgáltatók együttműködése, akárcsak a Piggy Riches Megaways. Red Tiger Gaming sikerült a Megaways-t a Gonzo's Quest-tel kombinálni, hogy egy új csavart adjon a régi klasszikusnak. Ez a játék úgy néz ki, mint az eredeti játék, és fantasztikus grafikával rendelkezik. Észrevehető, hogy Gonzo a tárcsák mellett áll és interakcióba lép a játékossal, miközben a szimbólumok mozognak és elfoglalják a helyüket.

Gonzo

Gonzo's Quest Megaways - Maximális tét a 21000-szeres maximális nyeremény eléréséhez a teljes tét 21000-szerese

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gonzo's Quest Megaways Volatilitás és RTP

A Gonzo's Quest Megaways játékos-visszatérülése vagy RTP-je 96%.

Anyerőgép varianciája közepes vagy magas. Még ha a 21000-szeres főnyereményt nem is sikerül megszereznie, akkor is gyakori nagy nyereményeket érhet el, és sokat kereshet a Gonzo's Quest Megaways játékkal.

Hogyan nyerhet?

Ez is úgy működik, mint a legtöbb Megaways játék, ahol három vagy több egyforma szimbólumot kell elhelyezned a szomszédos tárcsákon. Minden tárcsán 2 és 7 szimbólum jelenhet meg. A nyerési esélyeid megsokszorozódnak, minél több szimbólum van a tárcsákon. Kezdetben csak 64 nyerési lehetőség van, de ezek akár 117 649 nyerő kombinációt is elérhetnek.

Lavina funkció és növekvő szorzók

A Gonzo's Quest Megaways játékbanminden alkalommal, amikor egy nyerő kombinációt érsz el, Avalanche aktiválódik. A nyerő szimbólumok felrobbannak, és új, más szimbólumok esnek le a helyükre, hogy újabb esélyt adjanak a nyerésre. Ez mindaddig folytatódik, amíg folyamatosan nyersz. Az Avalanche szorzó maximális összege 5x, és ez minden egyes sorban elért nyereménynél növekszik.

Gonzo

Gonzo's Quest Megaways - Az ingyenes pörgetések funkció aktiválása

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és bónusz funkciók a Gonzo's Quest Megaways nyerőgépben

A Gonzo's Quest Megaways játék okban rengeteg bónusz funkció áll rendelkezésedre. Ilyen például a Földrengés funkció, ahol az összes alacsony értékű szimbólum megsemmisül, és a következő újrapörgetések során csak a magas értékű szimbólumok jelennek meg az alacsony értékű szimbólumok helyén. Ez segít a nagyobb nyeremények megszerzésében.

A vad szimbólumok kérdőjelként jelennek meg a játékban. Ha nyereményt érsz el: a vad szimbólum nem tűnik el az Unbreakable Wilds funkció miatt. Ez megkönnyíti a további nyeremények megszerzését és a nyereményed növelését.

Végül, ingyenes pörgetések bónuszához juthatsz, ha három vagy több arany bónusz szimbólumot látsz a képernyőn. Az ingyenes pörgetések fordulójában a szorzó sokkal magasabb, mivel 5x-ről 15x-re nő. A legjobb az egészben, hogy az utolsó ingyenes pörgetésből származó szorzó átkerül az alapjátékba, és a következő nyereményedre is érvényesül.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Progresszív Jackpot - Epikus nyeremények várnak!

Bizonyos játékweboldalakon a Gonzo's Quest Megaways egy dinamikus jackpot-hálózat része. A Red Tiger játékok más játékai is kapcsolódnak ehhez a nyerőgépes játékhoz.

A progresszív jackpot kezdőértéke 10 000 érme, és azok, akik 2 érménél többet tesznek fel, hozzájárulnak a nyereményalaphoz. Csak a hozzájárulók jogosultak a nyereményre, tehát azok, akik legalább 2 érmét feltesznek, jogosultak a nyereményre.

Gonzo belép Eldorádóba - Ennyi arany, ilyen hatalmas nyeremények!

Gonzo belép Eldorádóba - Ennyi arany, ilyen hatalmas nyeremények!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játsszon Gonzo's Quest Megaways - Ítélet

Nem ez az első olyan játék, amelyben a Red Tiger Games és a NetEnt közösen lepik meg a játékosokat. Az első a Piggy Riches Megaways nyerőgép volt, amely a NetEnt'Piggy Riches' alapján készült. A játékot nagyon jól fogadták a játékosok, így ennek a játéknak is ugyanígy, vagy még jobban kellene teljesítenie.

Sikerült megőrizniük azt, ami az eredetiben csodálatos volt, és extra funkciókkal egészítették ki, hogy még jobb legyen. Bár ez még mindig ugyanaz az alapjáték, mégis olyan érzés, mintha egy teljesen új játék lenne. A Gonzo's Quest rajongók imádni fogják a Gonzo's Quest Megaways-t.

Különbségek a Gonzo's Quest és a Gonzo's Quest Megaways között

Red Tiger tudták, hogy nem kell tönkretenniük az eredetit ahhoz, hogy jobbá tegyék. Mindössze néhány izgalmas új funkciót kellett hozzáadniuk, és ezt meg is tették. A földrengések és az Unbreakable Wilds teszik teljessé ezt a játékot, és adják hozzá azt az extra nyerési lehetőséget, ami eddig hiányzott. Ez olyasmi, amit nem várnál el egy magas varianciájú nyerőgéptől.

Röviden, ezt érdemes kipróbálni, ha az online nyerőgépek kedvelője vagy. Még ha nem is rajong az eredeti Gonzo's Questért, ennek a játéknak a rajongója leszel, ha egyszer kipróbálod.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gonzo's Quest Megaways - GYIK

Mi az RTP a Gonzo's Quest Megaways oldalon? Arrow Arrow

A játékosok visszatérülése vagy RTP 96%. Ez őszintén szólva nem túl lenyűgöző, de nem is olyan nagy baj, mert a legtöbb online nyerőgépes játéknak hasonló az RTP-je.

Mennyi a maximális nyeremény a Gonzo's Quest Megaways oldalon? Arrow Arrow

Akár 21000-szeres szorzót is kaphatsz a teljes téteddel. Még ha csak egy kis összeget is teszel fel, akkor is sokat kereshetsz a magas maximális nyeremény miatt. Csak néhány olyan játék van, amely magasabb maximális nyereményt kínál.

Milyen bónusz funkciókat kínál a Gonzo's Quest Megaways? Arrow Arrow

A lavinák, az Unbreakable Wilds helyettesítő és a földrengés funkció a fő bónusz funkciók, amelyek ebben a játékban megtalálhatóak. A lavinák lehetővé teszik, hogy az eltűnő nyerő szimbólumok helyére új szimbólumok hulljanak, és növelik a szorzót is. Az Unbreakable Wildok nem törhetők el, ha egy nyeremény részét képezik. A földrengések lehetővé teszik, hogy az Avalanche-ban az alacsonyan fizető szimbólumok helyett csak a magasan fizető szimbólumok jelenjenek meg.

Mekkora a volatilitás a Gonzo's Quest Megaways oldalon? Arrow Arrow

A játék volatilitása közepes vagy magas. Mivel a volatilitás nem magas, a magas volatilitású nyerőgépes játékokhoz képest nagyobb az esélye az izgalmas nyeremények megszerzésére.

Vannak ingyenes pörgetések bónusz a Gonzo's Quest Megaways oldalon? Arrow Arrow

Igen, három vagy több bónuszszimbólum elérése után ingyenes pörgetéseket kaphat. Az ingyenes pörgetések felső szorzója 15-szörös, így sokkal többet nyerhetsz az ingyenes pörgetésekkel. Azonban eltarthat egy ideig, amíg három vagy több bónusz szimbólumot érsz el.

Játszhatok ingyen a Gonzo's Quest Megaways oldalon? Arrow Arrow

Igen, feltétlenül! Játsszon ingyen a Gonzo's Quest Megaways játékkal, és próbálja ki a bónuszjátékot a szimbólumokkal itt a BETO-nál. Továbbá, győződjön meg róla, hogy megnézi a felülvizsgált és kiváló online kaszinóinkat és fantasztikus bónuszajánlataikat!