MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Lucky Mr Green Ingyenes Játék

Lucky Mr Green Slot Demo

Lucky Mr Green Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Lucky Mr Green által Red Tiger

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Lucky Mr Green vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Lucky Mr Green Demó

Élvezze a jazz zenét és az életre szóló előadást a Lucky Mr Green nyerőgépen. Ez a nyerőgép 3x5-ös elrendezésű, 20 nyerővonallal. Ez egy eléggé szokványos nyerőgép, de a véletlenszerű funkciók ebben a nyerőgépben nagyon érdekessé teszik a játékot. Élvezheti a Mega Wildokat, az ingyenes pörgetéseket, a szorzókat és még sok mást. Red Tiger Gaming bevezetett néhány egyedi funkciót és rengeteg nyerési lehetőséget ebben a nyerőgépben.

Ebben a Lucky Mr Green nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy ez a nyerőgép miért vonzza a hozzád hasonló játékosokat. Mindenképpen olvass a végéig, hogy megtudd, ez a játék neked való-e.


Megjelenés: 26.05.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X800

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Számos véletlenszerű bónusz

Nyissa meg a címet.3x3 Mega Wilds

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Nyissa meg a címet.Showtime bónusz nyereményszorzókkal

Nyissa meg a címet.Tisztességes szimbólum kifizetések

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Max Win alacsony

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Red Tiger

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 95.07

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Luxus Retro Kaszinó


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Véletlen vadak Bónuszjáték: Válassz tárgyak Bónusz szimbólumok Szóró szimbólumok Vad Mega szimbólum (3x3)


Kaszinó

Kártya színek Dobókocka


Élvezze a Lucky Mr Green nyerőgép számos funkcióját.

Élvezze a Lucky Mr Green nyerőgép számos funkcióját.

Üdvözöljük a Lucky Mr Green online nyerőgépen

ALucky Mr Green nyerőgép egy gyönyörű és fényűző életstílusba vezet be, ahol nagyot nyerhetsz, ha vállalod a kockázatot. A jó hír az, hogy a zöld kalapos férfi készséggel segít neked a nyeremények megszerzésében. A zöld kalapos férfi a Mr Green, egy titokzatos és erős karakter, aki jó dolgokat tud elérni.

Ez a játék nagyon különbözik a legtöbb új online nyerőgéptől, mivel exkluzív élményt nyújt, amely az ingyenes pörgetésekre és az olyan véletlenszerű funkciókra összpontosít, mint a Showgirl Wild és a Pocket Watch Multiplier.

Ha készen áll arra, hogy kipróbálja ezt a nyerőgépet, itt a BETO-nál ingyenesen játszhat vele.

Red Tiger Gaming már jó ideje készít innovatív nyerőgépeket. Őszintén szólva, nekünk tetszik, amit eddig láttunk, de nem tudunk megfelelően megítélni egy nyerőgépet anélkül, hogy a funkciókat és a témát részletesen megismernénk. Folytassuk tehát ennek a videó nyerőgépnek az értékelését.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mr Green Téma és gyönyörű grafika

Téma és tervezés

A téma az animált Mr Green körül forog, aki akkor látható, amikor időről időre véletlenszerű funkciók aktiválódnak. Mr. Green zöld öltönyt és zöld kalapot visel, és zöld esernyőt tart magánál. Jól megtervezték őt, és a mozdulatai nagyon hatásosak.

A háttérben egy színpad látható, jobbra egy zongorával. A játék közben jazz zene és hangszerek szólnak, és a zene gyors tempójú, így az emberek élvezettel táncolhatnak rá. A dekoráció klasszikusnak tűnik , és egy régmúlt korszakra emlékeztet. Összességében nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ez a nyerőgép exkluzívnak és másnak tűnjön.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok egy zöld drágakő, arany és zöld mandzsettagombok, cipők, egy mikrofon és egy pár kocka. A magasan fizető szimbólumok a téted 6x-25x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

Azalacsony kifizetésű szimbólumok kártyafigurák, amelyek egy ötös nyerő kombináció esetén a tét 3x-át fizetik ki. A vad szimbólum egy gyönyörű nő, a Free Spin szimbólumok pedig a Mr. Green oldalon találhatóak.

Könnyen nyerhetsz a Wild szimbólumok segítségével az alapjátékban.

Könnyen nyerhetsz a Wild szimbólumok segítségével az alapjátékban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Lucky Mr Green nyerőgépet

Ebben a részben segítünk elsajátítani a nyerőgép játékának alapjait. Kezdjük el.

 • A nagy sárga gombbal a tárcsák pörögni fognak, és a pörgetéseket felgyorsíthatod a turbó pörgetés opcióra kattintva.
 • Az automatikus gomb segítségével 10 és 100 pörgetést végezhetsz el automatikusan, az általad preferált veszteséghatárral.
 • A tétre kattintva különböző tétbeállítások nyílnak meg. A fogadási tartomány 0,20 €-tól 100 €-ig (maximális tét) terjed.
 • A menü gomb a jobb felső sarokban található, így a fizetéseket és a segítséget is elérheted rajta keresztül. A kifizetések és a segítség a tárcsák bal alsó részén is elérhető.
 • A kifizetések összefoglalja a bónuszfunkciókat, és megemlíti a szimbólumok kifizetéseit.
 • A súgó részletesen elmagyarázza a funkciókat, valamint a maximális nyeremény és az RTP értékeit.
 • A hang és a teljes képernyős beállítások a jobb felső sarokban találhatók.
 • Próbáld ki a demójátékot, vagy kezdj el valódi játékkal játszani, és nyerj valódi pénzt a BETO által ajánlott legjobb kaszinókban!

Azt is elmagyarázzuk, hogyan szerezhetsz nyereményeket ebben a nyerőgépben. Amikor a 20 nyerővonal egyikén balról jobbra szomszédos tárcsákon egyforma szimbólumokat érsz el, akkor nyereményt kapsz ebben a nyerőgépben.

3 trombita kiváltja a Showtime bónuszt

3 trombita kiváltja a Showtime bónuszt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szerencsés bónusz funkciók

A Lucky Mr Green nyerőgép számos olyan játékfunkcióval rendelkezik, amelyek miatt biztosan meglátogatja a Mr Green online kaszinót. Értsük meg most, hogyan működnek a Lucky Mr Green bónusz funkciók.

Showtime bónusz funkció

Ha 3 trombitát érsz el a tárcsákon, akkor beindul a Showtime bónusz. Mr Green megjelenik, és 4 kalap közül választhatsz, hogy magasabb szorzók felé haladjon. Amikor megnyomja a gyűjtés gombot, a Multiplikátor értéke összegyűlik, és a bónuszjáték véget ér. Ezzel a funkcióval a téted 800-szorosának maximális nyereményszorzóját érheted el.

Ingyenes pörgetések fordulója

3 Free Spins szimbólum landolása indítja el ezt a funkciót. A 3 kalap közül kell választania, hogy kiderüljön, hány ingyenes pörgetést kap. Az ingyenes pörgetések 3 scatter szimbólum bónuszpörgetés közbeni landolásával is újraindíthatók.

Véletlenszerű funkciók

4 véletlenszerű funkció teszi még szórakoztatóbbá a nyerőgép játékát. Fedezzük fel őket most.

 • Luxus tárcsák: Ebben a funkcióban egy pörgetés során csak magas fizető szimbólumok jelennek meg a tárcsákon, hogy biztosan nagyot nyerj.
 • Showgirl Wild: A Showgirl rajongók átrepülnek a tárcsákon, és a Showgirl Wild szimbólumok mindenhol megjelennek, ahol landolnak.
 • Mega Wild: Ebben a funkcióban egy 3x3-as Mega Wild jelenik meg véletlenszerűen, és segít neked egy mega nyereményt elérni.
 • Pocket Watch Multiplier: AMr Green megnézi a zsebóráját, és a következő pörgetésnél egy véletlenszerű, akár 20-szoros szorzóval jutalmazza a nyereményt.
A Free Spins szimbólum 3 vagy több példánya ingyenes pörgetést indít el.

A Free Spins szimbólum 3 vagy több példánya ingyenes pörgetést indít el.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A nyerőgép által kínált RTP 96,04%, ami csak valamivel magasabb, mint a legtöbb online demo nyerőgépes játéknál.

Ennek a nyerőgépnek a volatilitása 4 az 5-ből, tehát közepes vagy magas. Alapvetően várni kell a nyereményekre, de az alacsonyabb volatilitású nyerőgépekhez képest nagyobb nyereményekre tehet szert.

Ennek a nyerőgépnek a maximális nyereménye a téted 800-szorosa, és ezt a tárcsák Wildokkal való megtöltésével vagy a Showtime bónusz segítségével nyerheted meg.

Élvezze az egyedülálló élményt egy klasszikus témában a Lucky Mr Green videó nyerőgépben.

Élvezze az egyedülálló élményt egy klasszikus témában a Lucky Mr Green videó nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Lucky Mr Green nyerőgép?

ALucky Mr Green nyerőgép izgalmas online játékélményt nyújt a nagy bónuszkörök és a rengeteg véletlenszerű funkció miatt. Meglepő, hogy milyen erős és kifizetődő az alap nyerőgép. Bármikor, amikor megjelenik a Mr. Green, biztos lehetsz benne, hogy egy tisztességes nyereményre számíthatsz.

Általában a készítők néhány bónuszt szoktak beépíteni a nyerőgépekbe, de ez a nyerőgép 6 bónuszt tartalmaz. A Free Spins funkció jó, de nem ez az egyetlen funkció, ami kiemelkedik. A Showtime bónusz egy másik zseniális funkció, amelynek aktiválása némi időt vesz igénybe.

A Mega Wildoktól kezdve a csak magasan fizető szimbólumok megjelenéséig a tárcsákon, különböző típusú modern funkciók vannak ebben a nyerőgépben. Ha ezeket a funkciókat egy olyan témával kombináljuk, amely a huszadik századba repít vissza, akkor egy zseniális nyerőgépet kapunk.

Az egyetlen apró hátránya, hogy nem minden online kaszinóban játszható. Mégis, a Lucky Mr. Green játékgépet a Mr. Green online kaszinóban érdemes játszani.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Lucky Mr Green Online nyerőgép GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Lucky Mr Green videó nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 800-szorosa, és az alapnyerőgépen keresztül nyerhető meg, ha minden pozícióban wildokat ér el.

Milyen az RTP és a volatilitás a Mr Green kaszinójátékban? Arrow Arrow

A nyerőgép RTP-je 96,04%, miközben a játékmenet közepes vagy magas volatilitást kínál. Tehát tisztességes hozamot érhet el, ha türelmesen játszik és kerüli a magas téteket.

Vannak ingyenes pörgetések a Lucky Mr Green nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, amelyek 3 scatter landolása után indulnak el, és ugyanígy újraindíthatók.

Hogyan működik a Showtime bónusz a Lucky Mr Green online nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez 3 trombita landolása után aktiválódik, és lehetővé teszi, hogy 4 kalap közül választhatsz, hogy továbbhaladj a pályán, és Multiplikátorokat gyűjts. Ezt a funkciót addig folytathatod, amíg le nem landolsz összegyűjteni, és akkor a maximálisan összegyűjtött Multiplikátor jutalomban részesül.

A Lucky Mr Green kaszinó nyerőgép egy átverés? Arrow Arrow

Mivel a Red Tiger Gaming a nyerőgép készítője, és ezt a nyerőgépet Nagy-Britannia szerencsejáték-bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság is jóváhagyta, biztos lehet benne, hogy ez a nyerőgép nem átverés. Röviden, ez 100%-ban legális.

Lehetséges a Lucky Mr Green nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti a Mega Wilds, az ingyenes pörgetéseket, a 800-szoros szorzókat és még sok mást a Lucky Mr. Green nyerőgép ingyenes demo játékával itt a BETO-nál.