MENÜ

10001 Nights Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

10001 Nights Megaways
Kattints ide a játékhoz

10001 Nights Megaways által Red Tiger

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

10001 Nights Megaways vélemény

10001 Nights Megaways

A 10,001 Nights Megaways nyerőgép a 10,001 Nights nyerőgép Megaways változata. Red Tiger ezt a nyerőgépet 6 tárcsával és akár 117 649 nyerési lehetőséggel hozta létre. A funkciók a Feature lámpák megtöltése körül forognak, és cserébe birodalmi pörgetéseket, Wildokat, Multiplikátorokat és Mega Wildokat kapunk. A funkciók hasonlóak az eredeti nyerőgéphez, de egy kicsit jobbak.

A 10,001 Nights Megaways nyerőgép értékelésében részletesen elmagyarázzuk, miben különbözik ez a nyerőgép az eredetitől és a funkcióitól.


Megjelenés: 28.07.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X10346

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 10,500-szorosa

Akár 117,649 nyerési lehetőség

Progresszív nyeremény szorzó az ingyenes pörgetésekben

Varázslatos téma

Véletlenszerű erőteljes funkciók

Hátrányok

Az RTP egy kicsit alacsony

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Red Tiger

Volatilitás

RTP% 96.00

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 7

Nyerővonalak 117649

Játékfunkciók

Szintlépés Megaways Energia gyűjtése Véletlen vadak Bónuszjáték: Válassz tárgyak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Mega szimbólum (3x3)


Karakterek

Hercegnő Király


Kaszinó

Kártya színek


Legalább 3 Destiny Spins szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket a 10001 Nights Megaways nyerőgépben.

Legalább 3 Destiny Spins szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket a 10001 Nights Megaways nyerőgépben.

Üdvözöljük a 10001 Nights Megaways nyerőgépen

Red Tiger Gaming jó döntést hozott, és kiadta a népszerű 10,001 Nights nyerőgép Megaways változatát. Az eredeti rajongói azonnal felismerik ezt a nyerőgépet, és hasonló funkciókat is élvezhetnek.

A Big Time Gaming Megaways motorja lehetővé teszi, hogy minden tárcsán 2-től 7-ig különböző számú szimbólumot helyezzen el. Ez tökéletes ehhez a nyerőgéphez, mert erősebbé teszi azt, és 117 649-re növeli a maximális nyerési lehetőségeket.

Ebben a nyerőgépben különböző Feature-lámpákat próbálsz majd megtölteni, hogy feloldhasd a hozzájuk kapcsolódó funkciókat. A Feature-lámpák feloldják az Imperial Spin, a Random Wilds, a Multi-Pick és a Mega Wildsfunkciókat.

A Destiny Free Spins az a funkció, ami miatt a legjobban kell izgulnod. A legjelentősebb fejlesztés, amit eszközöltek, hogy az ingyenes pörgetések mostantól rendelkeznek egy nyereményszorzóval, amely minden nyeremény után növekszik, és akár 20-szorosára is nőhet. A nyerőgép által kínált maximális nyeremény a téted 10 500-szorosa.

Tudjuk, hogy már alig várja, hogy többet megtudjon, ezért olvassa tovább ezt a Red Tiger nyerőgép ismertetőt.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Legendás arab téma és kiváló minőségű grafika

Téma és tervezés

A 10,001 Nights Megaways nyerőgépet Scheherazade időtlen története ihlette, aki 1001 éjszakán keresztül mesélt érdekes történeteket Shahryar királynak. Érdemes elolvasni a teljes történetét, mert lenyűgöző. Kétségtelen, hogy ennek a nyerőgépnek a grafikája sokkal jobb, mint az eredetié.

Ez a nyerőgép királyi és fényűzően néz ki. A háttérben rengeteg arany, csillogó drágakövek, gyönyörű függönyök és egy csodálatos kilátás látható. Az egyetlen dolog, ami nem nyűgözött le minket, az a háttérzene, ami ugyan illik a témához, de egy kicsit elcsépeltnek hangzik.

Szimbólumok

A szultán, a tigris, a teve, az arany urna és a cipő szolgálnak a magasan fizető szimbólumokként. A magasan fizető szimbólumok a téted 0,8x-3x-szeresét jutalmazzák, ha egy hatos nyerő kombinációt érsz el.

Az alacsonyabb fizetésű szimbólumok, amelyek a tét 0,4x-0,7x-szeresét fizetik a hatos nyerő kombinációért, a kártyafigurák.

A Wild szimbólum egy gyönyörű női karakter, a Scatter szimbólum pedig a király palotája. A varázslámpák a Feature Lamps-t töltik meg, és funkciókat oldanak fel.

4 scatter 10 Destiny Spins nyereményt ad

4 scatter 10 Destiny Spins nyereményt ad

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani 10001 Nights Megaways Slot

Hadd magyarázzuk el, hogyan játszhatod ezt a nyerőgépet megfelelően.

  • Amikor készen áll a tárcsák pörgetésére, nyomja meg a sárga gombot a két ívelt nyíllal.
  • A turbó gomb hatására a tárcsák sokkal gyorsabban fognak pörögni.
  • Az automata gombbal 10 és 100 pörgetést végezhetsz robotpilótával.
  • A tét szintjét a plusz és mínusz gombok segítségével állíthatod be. A téted 0,20 € és 8 € közötti tartományban teheted meg.
  • A kifizetéseket és a súgót a bal alsó sarokban vagy a jobb felső sarokban található menüben érheted el.
  • A kifizetések összefoglalják a funkciókat, és megadják azok kifizetéseit.
  • Asúgó részletes magyarázatot ad a funkciókról és egyéb érdekességekről ezzel a nyerőgéppel kapcsolatban.
  • A teljes képernyő gomb és a hang gomb a jobb felső sarokban található, ha szükséged van rájuk.
Gyűjtsd össze a mágikus lámpákat és nyisd ki a hihetetlen funkciókat

Gyűjtsd össze a mágikus lámpákat és nyisd ki a hihetetlen funkciókat

VISSZA A TARTALOMHOZ

Kiemelkedő bónusz funkciók

A 10,001 Nights Megaways nyerőgép funkciói némi időt vesznek igénybe, de hosszú távon rengeteg nyereményt hoznak. Fedezzük fel most a főbb funkciókat.

Lámpák funkció

A varázslatos olajlámpák megtöltik a Feature Lamps-t, és funkciókat oldanak fel. Miután egy funkciót feloldottunk, az a következő pörgetéskor aktiválódik, és továbbra is véletlenszerűen, azonos tét mellett aktiválódik. Az alábbiakban a funkciók és azok részletei következnek.

  • Birodalmi pörgetés funkció: Akkor oldódik fel, ha összegyűjtöttél 6 olajlámpát. Eltávolítja az összes alacsonyan fizető szimbólumot egy pörgetés alatt, így a magasan fizető szimbólumok révén nagy nyereményekhez juthat.
  • Random Wilds funkció: Összesen 13 olajlámpát kell összegyűjtenie ahhoz, hogy ezt a funkciót feloldja. Ez a funkció akár 10 Wildot is adhat a középső tárcsákon.
  • Multi-Pick Feature: 21 varázslámpa szükséges ennek a funkciónak a feloldásához. 3 kártyából kell választanod, hogy felfedd a Multiplikátort, amelyet a következő nyereményedre fogsz alkalmazni. A szorzók értéke 3x, 5x és 8x.
  • Mega Wilds funkció: Összesen 30 olajlámpa jutalmazza Önt ezzel a funkcióval, és akár 4 Mega Wildot is adhat 2x és 7x közötti szorzóval a középső tárcsákon.

Destiny Spins funkció

3 vagy több Destiny Spin Scatter szimbólum kiváltja a Destiny Spins játékot. Itt látható, hogy a Scatterek számától függően hány ingyenes pörgetést kaphat.

  • 3 scatter= 8 ingyenes pörgetés
  • 4 scatter=10 ingyenes pörgetés
  • 5 scatter= 12 ingyenes pörgetés
  • 6 scatter= 14 ingyenes pörgetés

Ha3 Destiny Spin szimbólum landol az ingyenes pörgetések során, akkor a pörgetések száma 6-tal nő. 3 scatter felett bármelyik scatter csak egy extra ingyenes pörgetést ad.

Azingyenes pörgetések fő előnye, hogy a nyereményszorzó minden alkalommal, amikor nyereményt ér el, 1-gyel nő. A globális nyereményszorzó akár 20-szorosára is emelkedhet, és csak a funkció befejezése után áll vissza.

Tapasztald meg a régi Arábia misztikumát ebben a briliáns nyerőgépben!

Tapasztald meg a régi Arábia misztikumát ebben a briliáns nyerőgépben!

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A 10,001 Nights Megaways nyerőgép 95,69%-os RTP-t biztosít. Tudjuk, hogy az RTP egy kicsit alacsonyabb az átlagosnál, de ez nem lenne nagy hatással a játékmenetre.

Ennek a nyerőgépnek a magas varianciája biztosítja, hogy várakozás után hatalmas nyereményekhez jusson.

Az itt kínált maximális nyeremény a téted 10 500-szorosa. Az ingyenes pörgetések során a 20-szoros globális szorzónak köszönhetően közel kerülhetsz hozzá.

A Megaways motor növeli a 10,001 Nights Megaways nyerőgép potenciálját

A Megaways motor növeli a 10,001 Nights Megaways nyerőgép potenciálját

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a 10,001 Nights Megaways nyerőgép?

A Red Tiger Gaming 10,001 Nights Megaways játékát érdemes megnézni, mert rengeteg fejlesztést eszközöltek ebben a nyerőgépben. Az eredeti nyerőgépben nem volt Megaways, és az ingyenes pörgetésekből hiányzott a nyereményszorzó. Őszintén szólva, a Win Multiplier az ingyenes pörgetésekben egy olyan játék, ami garantálja a hatalmas nyereményeket.

Az összes varázslámpa szimbólum összegyűjtése eltart egy darabig, de megéri. Az összes fantasztikus funkció, mint a Mega Wilds és a Multi-Pick funkció nagyon izgalmassá teszi a Megaways nyerőgép alapjátékát. Ezek a véletlenszerű funkciók gyakran az ingyenes pörgetések során lépnek működésbe, és el tudod képzelni, hogy mennyire kifizetődőek lehetnek az ingyenes pörgetések során.

Egy alulértékelt változás a kaszkádoló tárcsák funkció hozzáadása, amely tovább növeli a nagyobb nyeremények megszerzésének lehetőségét. Röviden, ezt a nyerőgépet mindenképpen ki kell próbálnod, mivel minden funkció jól kombinálódik, és a téted 10 500-szorosának maximális nyereményét biztosítja.

VISSZA A TARTALOMHOZ

10,001 Nights Megaways nyerőgép GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a 10,001 Nights Megaways videó nyerőgépben?

A nyerőgép által kínált maximális nyeremény a tét 10,500-szorosa, ami egy nagyon jövedelmező és vonzó maximális nyeremény.

Mekkora a 10,001 Nights Megaways nyerőgép RTP-je és varianciája?

A nyerőgép RTP-je 95,69%, ami 0,31%-kal alacsonyabb az átlagos RTP-nél. Másrészről viszont magas varianciával kell megküzdenie, miközben ezzel a nyerőgéppel játszik. Tehát várnia kell a nyereményekre, és az átlagosnál alacsonyabb hozamot kell elérnie. A jó hír az, hogy hatalmas nyereményekre tehet szert.

Játszhatok ingyenes pörgetéseket a 10,001 Nights Megaways nyerőgépen?

Igen, ha 3 vagy több scattert ér el, az ingyenes pörgetések aktiválódnak. Ez a nyerőgép ingyenes pörgetéseket kínál progresszív nyereményszorzóval, amely akár 20-szoros is lehet. Az olyan funkciók, mint a Random Wilds és az Imperial Spins gyakrabban válnak ki, hogy növeljék a nyereményeket.

Hogyan működnek a feature lámpák a 10,001 Nights Megaways nyerőgépben?

A Feature lámpákat az olajlámpák összegyűjtése után fokozatosan töltik fel. Ezek különböző szakaszokban oldják fel a funkciókat, amelyek a következők: Imperial Spin funkció, Random Wilds funkció, Multi-Pick funkció és Mega Wilds funkció.

Átverés a 10,001 Nights Megaways nyerőgép?

Nem, ez a nyerőgép biztosan nem átverés, mert a Red Tiger Gaming egy híres fejlesztő, aki kiváló hírnévvel rendelkezik. A legjobb hatóságok, mint például a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkeznek. Röviden, nincs okunk kételkedni ennek a nyerőgépnek a fejlesztőjében vagy abban, hogy ez a nyerőgép képes tisztességes eredményeket adni.

Lehetséges a 10,001 Nights Megaways nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti a véletlenszerű funkciókat az olajlámpák gyűjtésével és a progresszív nyereményszorzóval ellátott ingyenes pörgetésekkel, ha ingyenesen játszik a 10,001 Nights Megaways nyerőgép demójával itt a BETO-nál.