MENÜ

10001 Nights Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

10001 Nights
Kattints ide a játékhoz

10001 Nights által Red Tiger

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

10001 Nights vélemény

10001 Nights

A 10,001 Nights by Red Tiger Gaming egy nagyszerű nyerőgép, amely a közel-keleti folklórra épül. Ezt a nyerőgépet a varázslatos funkciók, például az ingyenes pörgetések miatt fogod élvezni. Ez az 5 tárcsás és 20 nyerővonalas nyerőgép a felszínen egyszerű nyerőgépnek tűnik. Azonban olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek meglepik Önt, mint például a Mega Wilds és a Multi-Pick funkciók.

Ebben a 10,001 Nights nyerőgép értékelésben megvizsgáljuk, hogy mit kínál ez a nyerőgép.


Megjelenés: 17.11.2020
Volatilitás
Max nyeremény: X10347

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 27 Április 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök

10,347x maximális nyeremény

Ingyenes pörgetések erős funkciókkal

Új funkciók feloldása hosszabb játékidővel

Innovatív funkciók

Sima animációk és kiváló grafika

Hátrányok

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Red Tiger

Volatilitás

RTP% 94.73

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Minimum tét 0.10

Maximális tét 250.00

Görgők 5

Sorok 4

Nyerővonalak 20

Játékfunkciók

Véletlen jutalmak Energia gyűjtése Véletlen vadak Bónuszjáték: Válassz tárgyak RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad Mega szimbólum (3x3)


Kaszinó

Kártya színek


Élvezze az egyedi funkciókat a lámpa mágikus olajjal való feltöltésével

Élvezze az egyedi funkciókat a lámpa mágikus olajjal való feltöltésével

Üdvözöljük a 10,001 Nights Slot by Red Tiger Gaming

A10,001 Nights egy tisztességes játék 5 tárcsával és 4 sorral, amelyet éles grafika és sima animációk egészítenek ki. A játék 20 nyerővonallal rendelkezik, de ezek bőven elegendőek ahhoz, hogy a bónusz funkciók miatt, amelyekről egy kicsit később beszélünk, jól jutalmazzon.

Nem ez az első közel-keleti folklór ihlette nyerőgép, és nem is az utolsó. A rendszeres vad szimbólumokés a Stacked Wildok tovább növelik az alapnyerőgép potenciálját. Még az alacsony kifizetésű szimbólumok is gyönyörűen néznek ki, mivel drágakövekből készültek, és a négy kártyafajta alakjában jelennek meg.

Ha elegendő Destiny Spins szimbólumot érsz el, naponta ingyenes pörgetéseket indítasz el. A lámpás szimbólumok is segítenek az új funkciók kiváltásában.

Avéletlenszerű funkciók ebben a nyerőgépben lehetővé teszik, hogy egy pörgetés során eltávolítsd az összes alacsonyan fizető szimbólumot, véletlenszerű számú Wildot adj a tárcsákhoz, nyereményszorzót és Mega Wildot kapj. Ezek csak azok a funkciók, amelyeket az alapjátékban élvezhetsz, és a legjobb az egészben az, hogy hosszabb játékidővel még több jutalmazó funkciót oldhatsz fel. Röviden, ez a játék jól megjutalmazza, ha időt és pénzt fektetsz bele.

Hamarosan megnézzük, hogyan működnek ennek a nyerőgépnek a varázslatos funkciói, és mindent elmagyarázunk, hogy magabiztosnak érezd magad, miközben ezzel a nyerőgéppel játszol.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Közel-keleti téma és lenyűgöző grafika

Ezt a nyerőgépet az 1001 éjszaka gyűjteménye ihlette, amely egy közel-keleti történetekből álló gyűjtemény.

A tárcsák mögött a szultán szobájának gyönyörű látványa tárul elénk. Az arab sivatagban fekvő város látványa elbűvölő, és egyedi ragyogása magával ragad.

A lassú és hagyományos hangsáv a háttérben jól kiegészíti a játékmenetet. Bár a hangsáv tisztességes, nem olyan jó, mint a grafika és a téma. Red Tiger A Gaming keményen dolgozott ennek a gyönyörű nyerőgépnek az elkészítésén, és tetszenek az animációk, amelyeket hozzáadtak.

A szimbólumokat gondosan kidolgozták. A szultán a vörös drágakövekkel a turbánján és a varázslámpa példák a szimbólumokra, amelyek kiválóan néznek ki. A szultán a legjövedelmezőbb szimbólum, mert egy ötös nyerő kombináció elérése esetén a téted 40-szeresét kapod érte.

A vad szimbólum egy gyönyörű arab nő, aki egy öt-öt-fajta kombináció elérése esetén 55-szörös tétet fizet. A scatter szimbólum a szultán gyönyörű palotája, amely ingyenes pörgetéseket indít el, ha három darabot sikerül elérnie.

Ez a nyerőgép minden eszközön működik, így nem kell aggódnod, hogy PC-n vagy mobilon szeretnél-e játszani.

Három vagy több scatter landolásával aktiválhat Destiny Spins pörgetést.

Három vagy több scatter landolásával aktiválhat Destiny Spins pörgetést.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon 10,001 Nights Slot

Ebben a részben a nyerőgép játékának alapjait tekintjük át. Kezdjük el.

  • Észre fogod venni a jobb alsó sarokban található sárga pörgetés gombot, amellyel megpörgetheted a tárcsákat.
  • Abal alsó sarokban a tétre kattintva 0,20 € (minimális tét) és 8 € (maximális tét) között állíthatod be.
  • Az autoplay gomb a tét gomb közelében található, és lehetővé teszi, hogy akár 100 pörgetést is elvégezzen autopilotban, egyéni veszteség- és nyereménylimitekkel.
  • A bal alsó sarokban található Fizetések gombra kattintva megtekintheti a funkciókat és a kifizetéseket. Ha részletes információkra van szüksége a nyerőgépről, akkor a kifizetések gomb közelében található súgó gombot használhatja.
  • A turbó mód is elérhető, és a pörgetés gomb melletti turbó gombra kattintva aktiválható.
  • Ha látni szeretné egyenlegét, azt a képernyő bal felső sarkában láthatja.
  • A jobb felső sarokban be- és kikapcsolhatod a hangot, beléphetsz a teljes képernyőre vagy kiléphetsz belőle, valamint hozzáférhetsz a funkciókkal és a nyereménytáblákkal kapcsolatos információkhoz.
Élvezze az ingyenes pörgetések bónuszát a 10,001 Nights online nyerőgépben

Élvezze az ingyenes pörgetések bónuszát a 10,001 Nights online nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Varázslatos nyerőgép funkciók

A10,001 Nights video nyerőgép bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy folytassák a játékot, mivel a játék folytatásával új funkciókkal jutalmaznak. Ez a Feature Lamps funkciónak köszönhető, amelyet más izgalmas bónusz funkciókkal együtt fogunk megvitatni. Kezdjük is el.

Feature Lamps

A tárcsákon arany olajlámpák landolnak, amelyek összegyűjtése után a Feature Lamps funkció lámpák megtelnek. Az olajlámpák gyűjtésének előnye, hogy segítségével új funkciókat indíthatsz el, és a játék időtartama alatt feloldva tarthatod őket.

Ha egy Feature-lámpát teljesen feltöltesz, a következő pörgetéskor egy új funkciót indítasz el, és ez a funkció véletlenszerűen, azonos tét mellett is aktiválódhat. Egynél több funkciót is feloldhatsz, és akár négy funkciót is élvezhetsz a játék során, és lássuk, mik ezek a funkciók.

  1. Imperial Spin funkció: Az Imperial Spin funkció 6 olajlámpa összegyűjtésével aktiválódik. Ebben a funkcióban az alacsonyan fizető szimbólumok eltűnnek, és csak a magasan fizető szimbólumok jelennek meg, hogy esélyt adjanak a nagy nyereményekre.
  2. Random Wilds funkció: A funkció aktiválásához 7 olajlámpát kell összegyűjtenie (összesen 13 olajlámpa). Ebben a funkcióban véletlenszerű számú Wild szimbólum jelenik meg, hogy segítsen neked a nyeremények megszerzésében.
  3. Multi-Pick Feature: 8 olajlámpára (összesen 21 olajlámpa) van szükség ennek a funkciónak a kiváltásához. Három kártya közül kell választanod, hogy felfedd a Multiplikátort, amely a következő nyereményedre vonatkozik.
  4. Mega Wilds funkció: Ezt az utolsó funkciót 9 olajlámpa (összesen 30 olajlámpa) összegyűjtésével lehet feloldani és kiváltani. Ebben a funkcióban legalább 1 Mega Wildot kapsz, amely kitölti az egész tárcsát.

Végzet pörgetések/szabad pörgetések funkció

Ha az alapjátékban 3, 4 vagy 5 scattert érsz el, 8, 10, illetve 12 ingyenes pörgetést kapsz. A Free Spins vagy Destiny Spins funkciót 3, 4 vagy 5 Scatter landolásával újraindíthatja, ami további 6, 7, illetve 8 ingyenes pörgetést eredményez.

A bónusz Destiny Spins forduló az alapjátékhoz hasonlóan zajlik, de a Feature Lamps funkció gyakrabban aktiválódik ezekben a pörgetésekben. Így bármilyen funkciót is oldottál fel, nagy nyereményekhez segíthetsz. Lehetőség van arra is, hogy egy pörgetés során több funkciót is kihasználj. Például a Mega Wilds funkciót az Imperial Spin játékkal együtt kaphatod meg, hogy őrült nyereményeket érj el.

Élvezze a gyönyörű szimbólumokat a 10,001 Nights nyerőgépben

Élvezze a gyönyörű szimbólumokat a 10,001 Nights nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, variancia és maximális nyeremény

Anyerőgép RTP-je 95,73%, ami valamivel alacsonyabb, mint az átlagos 96%-os RTP. Ez azonban nem szabad, hogy elriasszon attól, hogy kipróbáld ezt a nyerőgépet, mert nem lesz olyan nagy hatása.

A variancia magas, ezért egy kicsit óvatosnak kell lennie, miközben ezzel a nyerőgéppel játszik.

A maximális nyeremény a téted 10 347-szerese, ami azt jelenti, hogy ez a nyerőgép hatalmas nyerési potenciállal rendelkezik.

Menjen a 10,347-szeres maximális nyeremény után a tét 10,347-szeresével.

Menjen a 10,347-szeres maximális nyeremény után a tét 10,347-szeresével.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a 10,001 Nights online nyerőgép?

A 10,001 Nights online nyerőgép megéri az idődet, mert kiemelkedő funkciókkal és grafikával rendelkezik, hogy egyszerre szórakoztasson és jutalmazzon. Az ingyenes pörgetések bónusz fordulója talán nem tűnik soknak, de nagyon erősek lehetnek, ha az összes Feature lámpát feloldottad. Eltart egy ideig, amíg mindet feloldod, de megéri.

Nem javasoljuk, hogy a Feature Lamps feloldása után változtasd meg a tétedet, mert akkor újra kell kezdened az egészet. A Feature Lamps miatt véletlenszerűen élvezheted ezeket az egyedi funkciókat, és soha nem fogod unni az alapnyerőgépet.

A grafika, a téma és az animációk kiválóak. Élvezni fogod a zökkenőmentes játékmenetet, és a legjobb része a játékmenetnek az ingyenes pörgetések. Még a téted 10 347-szeresét kitevő maximális nyereményt is könnyebben meg kell szerezned a Free Spins alatt.

Élvezni fogja a játékmenetet, és elég jutalmat kap ahhoz, hogy folytassa a játékot. Ezért azt ajánljuk, hogy tegyél egy utazást a Közel-Keletre a 10,001 Nights online nyerőgépes remekművel a garantált szórakozásért. Ha valódi pénzzel játszva szeretnéd a maximális nyereményt elérni, látogass el a BETO által ajánlott online kaszinókba.

VISSZA A TARTALOMHOZ

10,001 éjszaka - GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a 10,001 Nights nyerőgépben?

A maximális nyeremény a tét 10 347-szerese, ami meglepő módon nem felel meg a nyerőgép nevének. Azonban 10,001 felett van, ami nagyszerű.

Milyen magas a 10,001 Nights videó nyerőgép RTP-je?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 95,73%, ami alacsonyabb az átlagnál, de a játék során aligha fogod észrevenni a különbséget.

A 10,001 Nights nyerőgépen elérhetőek az ingyenes pörgetések?

Igen, a tárcsákon 3 vagy több speciális szimbólum vagy scatter szimbólum megjelenítésével kiválthatja a Destiny Spins vagy az ingyenes pörgetéseket. További ingyenes pörgetéseket is kaphatsz, ha a funkció során több scattert érsz el.

Hogyan működnek a feature lámpák a 10,001 Nights nyerőgépben?

A tárcsákon 4 funkciólámpát láthatsz, amelyeket a varázslámpa szimbólumokkal tölthetsz meg. Ha ezeket a Feature lámpákat teljesen megtöltöd, akkor egy jutalomjáték funkciót indítasz el, és a játékidődre feloldod.

Lehetséges a 10,001 Nights nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint a nyereményszorzók, a véletlenszerű vadak és az ingyenes pörgetések, ha ingyenesen játszik a 10,001 Nights nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.