MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Big Heist Ingyenes Játék

Big Heist Slot Demo

Big Heist Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Big Heist által Booongo

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Big Heist vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Big Heist Demó

A 3 Oaks Studios által támogatott Big Heist kaszinójátékban lépj be a Money Heist által inspirált, izgalmas izgalmakkal és nyereményhegyekkel teli világba.

A következő célpontod egy öt tárcsán, három soron és tíz rögzített nyerővonalon átívelő bankrács, és megbízható támaszod lesz az ingyenes pörgetésekben és a játék egyéb bónuszaiban. Csatlakozz most, és kezdd meg a rablást a további nyereményekért, amelyek értéke akár a teljes tét 3170-szerese is lehet.

Tudj meg többet a Big Heist értékelésünkből, hogy átfogóbb betekintést nyerj a következő nyerőgépes kalandodba.


Megjelenés: 24.08.2022
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Látványos látvány és történet

Nyissa meg a  címet.Collect és Super Collect bónusz pörgetések

Nyissa meg a  címet.Progresszív ingyenes pörgetések bónuszok

Nyissa meg a  címet.Pénz szimbólum bónuszok

Nyissa meg a  címet.A főnyeremény a tét 3,170-szerese

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Átlag alatti RTP-arány

Bezár A magas variancia nem felel meg az alacsony játékosoknak

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Booongo

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.54

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 30.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Rablás


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Szintlépés Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó Bónusz szimbólumok Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Készülj fel, és légy részese a 3 Oaks Studios legújabb online kaszinó-sagájának!

Készülj fel, és légy részese a 3 Oaks Studios legújabb online kaszinó-sagájának!

Big Heist nyerőgép - Conjurer's Prank (Varázsló tréfája)

Az online kaszinópiacot sűrűn benépesítik a már befutott titánok, akik uralják a versenyt. Ez azonban nem jelent megmásíthatatlan akadályt a szenvedélyes és csodálatos tervezők számára. Lépjen be a 3 Oaks, egy új játékszolgáltató, aki azért jött, hogy új megjelenésével, a Big Heist kaszinó nyerőgéppel tegyen nyilatkozatot.

A Hold & Win kaszinójátékaik révén hírnevet szerzett 3 Oaks Gaming egy bankrablásos online nyerőgépet mutat be neked, amely tanúbizonyságot tesz ügyes kézügyességükről és tervezői szakértelmükről. Az 5x3-as méretű rácsmátrixon és a tíz fix nyerővonalon sok mindenre számíthatsz.

Az ingyenes pörgetések csomagja pedig olyan ínycsiklandó ajánlatot tesz, amit bárki nehezen tudna nem felfalni. Játsszon még ma a Big Heist nyerőgéppel, és szerezze meg az esélyt, hogy akár a tétje 3170-szeresének megfelelő pénznyereményt nyerjen.

Tudjon meg többet itt a BETO.com-on, és fedezze fel az újonnan kiválasztott játékokat kedvenc online kaszinóiban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Heist nyerőgép - Téma és szimbólumok

Téma & tervezés

A téma a rablókról szól, akik azért jöttek, hogy kiraboljanak egy bankot, és megtömjék a táskádat értékes ékszerekkel és egyéb értéktárgyakkal. Erről szól a Big Heist nyerőgép.

A célterület a szokásos 5x3-as táblát és tíz rögzített nyerővonalat foglal magában, amelyeken keresztül egy forgalmas metropoliszban játszhatsz. Amint belépsz a helyiségekbe, szembetalálkozol a bankigazgatóval, a biztonsági őrrel és őrkutyájával, valamint az aranytéglákkal teli páncélszekrényekkel. Elég izgalmas felállás, nem igaz?

A látványt anime stílusú esztétika ihlette, pompásan kellemes a szemnek, és elég jól párosul a háttérben megszólaló pimasz zenékkel. Valóban, egy séf csókja a 3 Oaks tervezőitől.

Szimbólumok

Kapd fel a pénzeszsákodat, mert izgalmas fizető szimbólumokkal lesz tele. A Big Heist nyerőgép nyereménytábláján a szokásos királyi színek (10x) mellett az értékesebb érmék (20x), kutyák (50x), zsaruk (100x), hölgyek (150x) és urak (200x) szimbólumok is szerepelnek. Ezek a kifizető szimbólumok maximális nyereményüket egy 5-ös nyereménykombinációért cserébe adhatják ki.

Ami a különleges szimbólumokat illeti - a kincsesláda a Scatter szimbólumként van kijelölve, és jól jön az ingyenes pörgetések funkció feloldásához. A pénz szimbólum megjelenik, és a bónuszkör során játszik fontos szerepet, amelyről később lesz szó.

Játsszon Big Heist most, és nyerjen akár 3,170-szeres tétet érő pénznyereményeket.

Játsszon Big Heist most, és nyerjen akár 3,170-szeres tétet érő pénznyereményeket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon a Big Heist nyerőgépen

A Big Heist nyerőgép egyszerű, és itt van egy gyors útmutató minden kezdő számára:

  • Indítsa el a játékot a "Play" gombra kattintva, hogy belépjen az öt sorból, három tárcsából és tíz nyerővonalból álló játékrácsra.
  • Tétjeidet a "Coin" ikon segítségével tedd meg, és a képernyő alsó részén található "+ és -" lehetőségekkel felelősen állítsd be.
  • A fogadási tartomány átlagos egy olyan nagy volatilitású játékhoz képest, mint a Big Heist nyerőgép, az egyes tétek pörgetésenként 0,10 €-tól indulnak, és pörgetésenként 30,00 € maximális tétig terjednek. A játékban lévő bank páncélszekrényének kiürítése itt eltart egy darabig, mivel a valós életben is megbocsáthatatlan bűntett.
  • Az "Autoplay" opció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy automatizált pörgetésekkel és egy dedikált nyeremény/veszteséglimittel kapcsolódjanak. Jobb, ha felelősségteljesen játszol. Így a szórakozás soha nem fogy el a bankszámlád mellett.
  • Nyomd meg a "Pörgetés" gombot, hogy megkezdhesd a nagyvárosi lopási akciót.
A Big Heist egy 5x3-as rácson és 10 fix nyerővonalon zajló összecsapás minden tét ellen.

A Big Heist egy 5x3-as rácson és 10 fix nyerővonalon zajló összecsapás minden tét ellen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések, Super Collect szimbólum és további bónuszok

Collect és Super Collect funkció

A Big Heist online kaszinó nyerőgép alapjáték funkcióitól nem sokat várhatunk. De az igazi buli akkor kezdődik, amikor a bónusz kör beindul.

Hahárom vagy több scattert érsz el, akkor aktiválod a Free Spins bónuszjátékot, és kezdődhet a móka. Aktiválás után 10-15 ingyenes pörgetés vár rád, attól függően, hogy hány scattert sikerült korábban landolnod. Emellett két új különleges szimbólum is csatlakozik a nyereménytábla rosteréhez, a COLLECT és a SUPER COLLECT szimbólumok.

A COLLECT szimbólumok pénzeszsákként működnek, és összegyűjtik az összes pénzszimbólumot, és létrehozzák a nyereményszorzójukat növelő lökést. A terv tehát a következő, bankrablók: Egyetlen pörgetés során minél több COLLECT szimbólumot kell elhelyeznetek, hogy a rácson lévő összes pénzszimbólumból a maximális beválthatóságot megszerezzétek.

Másrészt a SUPER COLLECT szimbólum mágnesként működik, amely tovább növeli a további COLLECT szimbólumok landolásának esélyét, és jelentősen megnöveli a nyereményedet. Egy előrehaladási sávot is kapsz, amely az összegyűjtött COLLECT és SUPER COLLECT szimbólumok számát mutatja.

A tárcsákon négyszer COLLECT szimbólumot érő COLLECT szimbólum négyszeri landolásáért x2-es szorzónövelést és tíz extra ingyenes pörgetést kap. Ez a szám egy x10-es szorzóval és tíz további ingyenes pörgetéssel járó bónuszkombinációra emelkedik a teljes előrehaladási sávért.

Pénz szimbólum funkció

A Pénz szimbólum minden tárcsán megjelenik, és hozzáférést biztosít a játékosoknak a véletlenszerű értékű nyereményszorzó-növeléshez. Ne feledje azonban, hogy a Win Multiplierek csak az Ingyenes Pörgetések bónuszjáték során érhetőek el.

Ez a tendencia egyre elterjedtebb az online kaszinókban, ahol az izgalmasabb bónuszfunkciók mindig a bónuszjáték mögé vannak zárva. Ez a kaszinó nyerőgép sem kivétel ez alól a szabály alól.

3 scatter szimbólummal aktiválhatja a Free Spins funkciót és további 10 ingyenes pörgetést nyerhet.

3 scatter szimbólummal aktiválhatja a Free Spins funkciót és további 10 ingyenes pörgetést nyerhet.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Heist nyerőgép - RTP, variancia és kifizetések

A Big Heist nyerőgép átlag alatti, 95,54%-os RTP-vel rendelkezik, ami az online kaszinók modern nyerőgépes játékaihoz képest kicsit alacsonyabb. Ráadásul ez az online demó nyerőgép egy magas varianciájú modellel működik, így kisebb nyereménysorozatokra és kevesebb nagyobb nyereményre számíthat.

A Big Heist nyerőgép legnagyobb nyereménye a teljes téted kissé középszerű 3,170-szeresét éri el. A maximális nyeremény elérésére a legegyértelműbb esélyt a bónuszkörben található Super Collect szimbólum bónuszokon keresztül kapod.

Tartsd nyitva a szemed a pénz szimbólumokon és szerezz hozzáférést a véletlenszerű nyeremény szorzókhoz.

Tartsd nyitva a szemed a pénz szimbólumokon és szerezz hozzáférést a véletlenszerű nyeremény szorzókhoz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső ítélet a Big Heist nyerőgépről

A3 Oaks minden bizonnyal felülmúlta önmagát, hogy vizuális remekműként készítse el legújabb kaszinójátékát. Erről szól a Big Heist nyerőgép.

A képernyődön a tárcsákat díszítő kiváló grafikán kívül sok minden történik a bankon belül is. Ahhoz, hogy nagyot nyerj a Big Heist nyerőgépen, használd ki a bónuszjáték szegmens összes bónuszát. Próbáljon meg egy COLLECT szimbólumot elhelyezni az ingyenes pörgetések során, amikor a legtöbb pénz szimbólum van a tárcsákon.

Az átlag alatti RTP és a kiegyensúlyozatlan alapjáték bizonyos hátulütők, amelyeket nem tudsz elkerülni, de mindez megéri a Big Heist kaszinó nyerőgép 3,170-szeres főnyereményéért.

A Big Heist ingyenes demójátékán keresztül már ma elkezdhetsz játszani, amely a BETO.com oldalon érhető el. Csatlakozz még ma, és fedezd fel a kiválasztott játékok legjobb gyűjteményét kedvenc online kaszinóidban, amelyekben talán éppen most fut egy szerencsés üdvözlő bónuszajánlat.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Big Heist online nyerőgép GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Big Heist nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Ebben az online nyerőgépben a maximális nyeremény akár a maximális tét 3170-szerese is lehet.

Mekkora az RTP és a variancia a Big Heist nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Ez az online nyerőgép 95,54%-os RTP-aránnyal rendelkezik, és magas varianciájú játékmodellt használ.

Van Free Spins bónusz kör a Big Heist nyerőgép játékban? Arrow Arrow

Igen, ez az online nyerőgép ingyenes pörgetésekkel rendelkezik. Aktiválja azt három vagy több Scatter szimbólum landolásával, hogy akár 15 extra ingyenes pörgetést és hozzáférést kapjon a Collect és Super Collect bónusz funkcióhoz.

Mi az a Collect és Super Collect funkció a Big Heist nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetések során COLLECT és SUPER COLLECT szimbólumok jelenhetnek meg a tárcsákon. A Collect szimbólumok meghatározott számú begyűjtése további, szorzó értékű ingyenes pörgetéseket biztosít, míg a Super Collect szimbólumok növelik a további Collect szimbólumok megjelenésének valószínűségét.

A Big Heist nyerőgép egy csalás? Arrow Arrow

A játékszolgáltató, a 3 Oaks által kifejlesztett összes online kaszinójátékot az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága hagyta jóvá és szabályozza. Így biztos lehetsz benne, hogy a Big Heist nyerőgép a játék címe ellenére nem csalás.

Hol játszhatom ingyen a Big Heist demó módot? Arrow Arrow

A Big Heist kaszinójáték ingyenes demó módjával még ma csatlakozhat a mókához a BETO.com-on.