MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Candy Boom Ingyenes Játék

Candy Boom Slot Demo

Candy Boom Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Candy Boom által Booongo

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Candy Boom vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Candy Boom Demó

Booongo's Candy Boom egy igazi csemege, amely kielégíti az édességek és a nyeremények iránti vágyadat.

Egy széles, 6x5-ös játékrács teszi teljessé a játékmenetet, a kifizetések pedig az egyedi klaszter-alapú nyerési mechanizmusnak megfelelően történnek.

Különleges erősítők, mint az ingyenes pörgetések, a bónuszvásárlási lehetőség és a szorzók fűszerezik a játékmenetet, és a tisztességes RTP.

Olvassa el részletes értékelésünket, hogy többet tudjon meg erről az ínycsiklandó nyerőgépről.


Megjelenés: 03.11.2021
Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X7000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Fun & Light játékmenet

Nyissa meg a  címet.A Cascading Reels az alapjátékban is aktív marad

Nyissa meg a  címet.10 ingyenes pörgetések

Nyissa meg a  címet.Nyugtató hangsáv

Nyissa meg a  címet.Bónusz funkciók jó választéka

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár RTP átlagos

Bezár Nincsenek egyedi Boosterek

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Booongo

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP%

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 24.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Édességek


Játékfunkciók

Klaszter fizet Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Feltűnő grafika és színösszeállítás a Candy Boom

Feltűnő grafika és színösszeállítás a Candy Boom

Candy Boom - Lépjen be a cukorkák és édességek világába

Candy Boom a tökéletes nyerőgép az Ön számára, ha Ön egy nagy édesszájú ember. Ezen az ínycsiklandó nyerőgépen játszani inkább hasonlít egy édességboltos túrára, mint egy nyerőgép tárcsáinak pörgetésére.

Booongo A tervezők egyedi gondolkodással és gondolkodásmóddal alkották meg a Candy Boom oldalt. A fejlesztők egy egyszerű, mégis vonzó videó nyerőgépet próbáltak létrehozni, könnyed grafikával.

Sok vizuális hasonlóságot találsz a Candy Boom és a népszerű mobiljáték, a Candy Crush között. A rácsban használt szimbólumok nagyon hasonlítanak a Candy Crush szimbólumokra, és az általános elrendezés is elég egyszerű mindkét játékban.

A Cascading funkció, vagyis ebben az esetben az összeomló ikonok segítenek nagyobb nyereményekhez jutni azáltal, hogy a nyertes szimbólumokat eltávolítják a rácsról. Egyetlen pörgetéssel akár a tét 7,223-szorosát is elérheti a maximális nyeremény.

Győződjön meg róla, hogy tovább olvassa ezt a részletes értékelést, és további információkat kap a Candy Boom's vizuális megjelenítéséről, statisztikáiról, Boosterekről stb.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, design és finom szimbólumok

Téma & tervezés

A Candy Boom elindítása olyan érzés, mintha egy régimódi édességbolt ajtaját nyitnád ki. Egy széles játékráccsal találod magad szemben, 6 tárcsával és 5 sorral. A rács a játékképernyő nagy részét elfoglalja, a tárcsák pedig úgy néznek ki, mintha különböző rekeszek lennének tele finom cukorkákkal.

A háttér egy egyszerű kék háttér, kerékmintával. A játék különböző grafikai elemei egyszerű megjelenést kaptak, hogy a játék egyszerűsége megmaradjon.

A Booongo tervezői szem előtt tartották, hogy a játékosok egy nagyon könnyed és élvezetes játékmenetet élvezzenek a Candy Boom oldalon. A megterhelt modern videónyerőgépek korában a játékmenet és a grafika néha túlterhelőnek tűnik, és a munkamenet kimerítőnek tűnhet. Szerencsére a Candy Boom oldalon ezzel a problémával nem fogsz szembesülni.

Az egész játékban egy nagyon feltűnő és világos színsémát követnek, beleértve a hátteret, a szimbólumokat, a gombokat és az animációkat is. Ez egy régimódi megjelenést és érzést kölcsönöz az online nyerőgépnek.

Szimbólumok

Az összes szabályos szimbólum nagyjából felosztható a magas fizetésű szimbólumok között. Az alacsony értékű szimbólumokat a Candy Boom oldalon a különböző méretű és formájú cukorkák képviselik, nem pedig a szokásos kártyakirályok. Számos zöld, kék, lila, piros és sárga színű cukorkát fogsz látni. Ezek közül a lila cukorka a legmagasabb kifizetésű, amely 10x-es nyereményt biztosít.

Egy másik magas kifizetésű speciális szimbólum a Szaturnusz-szerű gyűrű, amely egy 12 cukorkás csoportért 50-szeres kifizetést biztosít.

Az aranyos muffin a Candy Boom'különleges szimbóluma. Tartsd szemmel ezt a Scattert, mivel segít az ingyenes pörgetések körének elindításában.

Nagy győzelem a Candy Boom

Nagy győzelem a Candy Boom

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gameplay of Candy Boom

Hogyan kell játszani

Candy Boom működik a klaszter fizető nyerő mechanizmus. Általában az ingyenes online nyerőgépek a nyerővonalakon adnak nyereményt, és a klaszteralapú játék önmagában is elég izgalmas érzés. A klaszter alapú játékokban a rácson egymás mellett elhelyezkedő, egyforma szimbólumok landolása után nyereményt kapunk. Ez azt jelenti, hogy hasonló, függőlegesen vagy vízszintesen egymáshoz érő szimbólumok landolása után kifizetést foglalsz magadnak.

A téteket pörgetésenként 0,20 € és 24 € között állíthatod be, a nyereményt pedig a szorzók alapján számítják ki. Válassza ki a tétet, miután alaposan megfontolta a szerencsejáték-stratégiáját és a bankszámlája méretét. Ha minden készen áll, nyomja meg a jobb oldali pörgetés gombot, és indítsa el a tárcsákat.

A játékban elérhető az automatikus pörgetés funkció és a turbó üzemmód, használd őket, és szabd a Candy Boom munkamenetet a kényelmednek megfelelően. Az egész vezérlő elrendezés nagyon letisztult és könnyen navigálható módon lett kialakítva, és biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz nehézségekkel szembesülni. Ha mégis szembesülnél velük, kattints a jobb felső sarokban található "i" gombra.

Nyereményes ingyenes pörgetések a Candy Boom oldalon.

Nyereményes ingyenes pörgetések a Candy Boom oldalon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Candy Boom Boosterek és bónusz funkciók

Cascade funkció

A Cascade funkció a Candy Boom egyik fő Booster funkciója. Az egész alapjáték alatt aktív marad. Valahányszor egy nyertes csomót érsz el a rácson, a nyertes szimbólumok eltűnnek a rácsról, új szimbólumok kerülnek a helyükre, és a rács újrarendeződik. Így esélyt kapsz arra, hogy többszörös kombinációkat nyerj.

Ingyenes pörgetések fordulója

Az ingyenes pörgetések körét a Candy Boom oldalon elegendő számú scatter landolásával indíthatod el. A nyerőgépben a scattereket a cupcake szimbólumok jelképezik, és a bónuszkör akkor aktiválódik, ha 4 vagy több cupcake-et érsz el együtt a rácson. Azonnal 10 ingyenes pörgetést kapsz, és a rácson elkezdenek megjelenni a Multiplier cukorkaszimbólumok. A Multiplikátorok különböző méretűek, 2x és 100x között, és segítenek megnövelni a nyereményeidet.

Bónusz vásárlás

Az ingyenes pörgetéseket nem túl könnyű kiváltani a videojátékokban, és sok időbe telhet, mire aktiválod a bónusz kört. Ha azok közé tartozol, akik nem szeretnek várni, akkor 100-szoros tétet fizethetsz, és azonnal megvásárolhatod a Free Spins kört.

Széles rács a klaszter győzelmekért Candy Boom

Széles rács a klaszter győzelmekért Candy Boom

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás, maximális nyeremény és RTP

Candy Boom 95,52%-os RTP-t ad, ami az iparági átlag körül van. Ne feledje, hogy egy magas varianciájú játékon játszik, ahol bár a találati arány alacsony, az átlagos kifizetés mértéke meglehetősen nagy.

A maximális nyeremény, amit a munkamenet során megragadhatsz, a téted 7,223-szorosát éri, ami meglehetősen tisztességes.

A játék megkezdése a Candy Boom

A játék megkezdése a Candy Boom

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Candy Boom's száj csábító erdict

Candy Boom by Booongo egy klaszter-nyerőgép alapú online nyerőgép, amely nagyon könnyű és szórakoztató élményt nyújt. Könnyű megszeretni és függővé válni ettől az élénk színű, vidám, klasszikus megjelenésű videó nyerőgéptől.

A tárcsák pörgetése közben rájössz, hogy a játék kinézetét és grafikáját tekintve nagyon hasonlít a népszerű mobilos puzzle játékra, a Candy Crush-ra . Tehát, ha szereted a népszerű kirakós játékot, akkor biztosan tetszeni fog a Candy Boom is.

A játékmenetet egy csomó érdekes booster teszi vonzóvá és robbanásveszélyessé. A kaszkádozó tárcsák módosító az alapjátékban is aktív marad, a bónuszkör pedig 10 ingyenes pörgetést biztosít, ha elindul.

Mivel a volatilitás magas, javasoljuk, hogy a tétet ennek megfelelően állítsd be, és próbálj meg legalább 100 pörgetést kipörgetni a nyerőgépen.

Candy BoomA játék demó verziója elérhető itt a BETO.com-on.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Candy Boom

Mi a Candy Boom's Max Win? Arrow Arrow

A jackpot mérete a Candy Boom oldalon 7,223-szoros, ami egy magas volatilitású játékhoz képest elég kielégítő.

Mi a Candy Boom RTP és a variancia? Arrow Arrow

Candy Boom átlagos RTP-je 95,52%, és a volatilitás magas. A magas volatilitás magas nyerési potenciált jelent. Készülj fel néhány fantasztikus kifizetésre.

Van ingyenes pörgetés a Candy Boom oldalon? Arrow Arrow

Igen, 10 ingyenes pörgetést nyerhetsz a Candy Boom oldalon, ha sikerül 4 vagy több scattert elhelyezned a rácson.

Hogyan működik a Cascading Reels a Candy Boom oldalon? Arrow Arrow

Igen, a hasznos Cascading Reels mechanizmus az egész alapjáték során aktív marad, és hosszú nyerősorozatokat érhet el.

Játszhatok ingyen a Candy Boom oldalon? Arrow Arrow

Igen, a BETO.com-on linkeltük a Candy Boom demó verzióját. Megtalálod a felülvizsgálat kezdeténél.