MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Lamp Of Infinity Ingyenes Játék

Lamp Of Infinity Slot Demo

Lamp Of Infinity Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Lamp Of Infinity által Reel Kingdom

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Lamp Of Infinity vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Lamp Of Infinity Demó

Aladdinról talán már hallottál vagy láttál, hiszen népszerű filmek és videojátékok is készültek a karakterről. Nos, nem tagadhatjuk, hogy a Lamp of Infinity nyerőgépet is erősen Aladdin története ihlette. A játék a szokásos 5x3-as elrendezéssel rendelkezik , és 5 nyerővonalat kínál a nyeremények létrehozásához. A fő funkciók az ingyenes pörgetések, az ante tét és a Buy Free Spins funkció.

Ebben az átfogó Lamp of Infinity nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy ez a nyerőgép teljesíti-e a nagy nyereményre vonatkozó kívánságodat vagy sem.


Megjelenés: 11.05.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a  címet.Ingyenes pörgetések 3x3-as kiterjesztett vaddal

Nyissa meg a  címet.Akár 10-szeres szorzó a kiterjesztett vadonhoz

Nyissa meg a  címet.Ante Bet funkció

Nyissa meg a  címet.Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Reel Kingdom

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.02

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 5

Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Ragadós vadak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad Mega szimbólum (3x3)


Kérd meg a dzsinnt, hogy teljesítse kívánságaidat a Lamp of Infinity online nyerőgépen!

Kérd meg a dzsinnt, hogy teljesítse kívánságaidat a Lamp of Infinity online nyerőgépen!

Üdvözöljük a Lamp of Infinity nyerőgépen a Reel Kingdom és a Pragmatic Play

Az Aladdin egy nagyon híres történet, amely talán az Ön gyermekkorának is része volt. A Disney 2019-ben mutatta be az Aladdin alapján készült filmet, amelyben Will Smith alakította a dzsinnt. A történet Aladdint követi, aki talál egy dzsinnt, aki három kívánságot tud teljesíteni. Egy gonosz gonosztevővel és egy hercegnővel, akit Aladdin szeret, ez a klasszikus mese a rongyokból gazdaggá válásról, happy enddel.

A Lamp of Infinity nyerőgép is happy enddel zárulhat, mivel az ingyenes pörgetések bónuszkörében egy 3x3-as szorzóval rendelkező Wild található. Az 5x3-as elrendezés rendben van, de 5-nél több nyerővonalat kellett volna beépíteniük. A jó hír az, hogy a korlátozott nyerősorok nem fognak zavarni az ingyenes pörgetésekben, mert a bővített vadon és a Tumble funkció is jelen van.

A maximális nyeremény elég magas ahhoz, hogy teljesüljön néhány kívánságod, úgyhogy olvasd tovább, hogy megtudd, hogyan nyerheted meg.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Aladdin téma és szórakoztató design

Téma és tervezés

A témát Aladdin ihlette, így egy sivatagot láthatsz pálmafákkal és egy palotával a háttérben. A varázslámpa a tárcsák jobb alsó részén látható varázsszőnyegen lebeg. Emellett a szimbólumokon két karakter is szerepel: a kék dzsinn és egy majom, amely Aladdin házi kedvenc majmára, Abu-ra hasonlít.

A hangsáv a filmek háttérzenéjére emlékeztet, amelyek ezt a nyerőgépet ihlették. A zene energikus, és nem hangzik unalmasan még akkor sem, ha órákig játszol ezzel a játékkal.

Szimbólumok

Anyereményhez a bal szélső tárcsától kezdve egymást követő tárcsákon kell egyforma szimbólumokat elhelyeznie az egyik nyerővonalon. A magasan fizető szimbólumok a palota, a gyémánt, a majom, a szőnyeg, a kincsesláda és a kard. A magasan fizető szimbólumok a téted 5x-100x-át fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

Azalacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a téted 2x-szeresét fizetik ki öt-az-egyben nyerő kombinációk eléréséért. A scatter szimbólum egy kék dzsinn, vad szimbólum pedig csak a bónusz körben látható.

Az alapjáték egyszerű, de a bónuszok meglepik majd Önt

Az alapjáték egyszerű, de a bónuszok meglepik majd Önt

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Lamp of Infinity nyerőgépet

Hadd magyarázzuk el, hogyan játszhatod ezt a nyerőgépet akkor is, ha még nem játszottál nyerőgépen korábban.

  • A pörgetés elindításáhoznyomja meg a két ívelt nyíllal ellátottpörgetés gombot . Alternatívaként a szóköz billentyűvel is pörgetheted a tárcsákat.
  • A plusz és mínusz gombok a tét összegének beállítására szolgálnak. A minimális tét értéke 0,20 €, a maximális tét értéke pedig 240 €.
  • Az"i" gomb megnyomásával megnyithatja a játékszabályokat és a szimbólumok kifizetéseit a tét értékétől függően.
  • A három vízszintes vonallal ellátott gomb a rendszerbeállításokhoz, például a gyorspörgetéshez és az akkumulátorkímélőhöz való hozzáférésre szolgál.
  • A hangszóró ikon a hang be- és kikapcsolására szolgál.
Nyerjen 8 ingyenes pörgetést 3 vagy több scatter szimbólum landolásával.

Nyerjen 8 ingyenes pörgetést 3 vagy több scatter szimbólum landolásával.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Meglepő bónusz funkciók

Anyerőgép különleges funkciói csak idővel mutatják meg valódi potenciáljukat, de megéri várni. A Lamp of Infinity bónuszfunkciói az ingyenes pörgetések, az Ante Bet funkció és az ingyenes pörgetések megvásárlása. Ezek a funkciók egyszerűnek tűnhetnek, de vannak különböző bonyodalmak, amelyekről tudnod kell. Fedezzük fel tehát most a bónuszokat.

Ingyenes pörgetések bónuszjáték

Amikor a bónusz szimbólum vagy a Scatter szimbólum 3 vagy több példányát érjük el, akkor Free Spins játék indul, és nyolc ingyenes pörgetést kapunk. Az utolsó három tárcsát (3., 4. és 5. tárcsa) a funkció végéig egy 3x3-as Expanding Wild borítja. Továbbá egy véletlenszerű, 2x-10x értékű szorzó kapcsolódik a nyerőgép vad szimbólumához, és megnöveli a fordulóban elért összes nyereményt.

A Tumble funkció vagy kaszkádoló tárcsák szintén aktívak ebben a bónuszjátékban. A Tumble funkció biztosítja, hogy a nyeremény után az összes nyerő szimbólum eltűnik, és új szimbólumok és megmaradt szimbólumok esnek le, hogy betöltsék az üres helyeket. A szimbólumok mindaddig eltűnnek és leesnek, amíg a nyereményeket meg nem szünteted.

Afunkció befejezése után véletlenszerű esély van az ingyenes pörgetések újraindítására. Ha újraindul, nyolc ingyenes pörgetést és egy új szorzót kap a Wildhoz a fent említett tartományból.

Az alapjáték során 4 vagy 5 bónuszszimbólum landolásáért 1 vagy 2 garantáltan újraindítja a Free Spins-t, illetve 2 garantáltan újraindítja a Free Spins-t. Ez a nyerőgép a téted 18-szorosát garantálja a Free Spins fordulóban. A bónusz újraindul, ha a nyereményed alacsonyabb, mint a teljes téted 18-szorosa.

Ante tét funkció

A funkció bekapcsolásával megnő az esélye az ingyenes pörgetések aktiválásának. Ha engedélyezi ezt a funkciót, több bónuszszimbólum jelenik meg a tárcsákon, de a tétje 50%-kal nő, és nem vásárolhat Free Spins-t.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

Kattints a bónusz Buy Free Spins gombra, és vásárolj Free Spins-t a téted 100-szorosáért, ha nem akarsz várni. Akár 5 scattert is szerezhetsz, amelyek segítségével újraindíthatod a Free Spins-t.

Élvezze az Aladdin témáját

Élvezze az Aladdin témáját

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A Lamp of Infinity RTP-je 96,07% az alapjáték esetében, ami majdnem megegyezik az iparági átlag 96%-os értékével. Az Ante Bet funkció és a Buy Free Spins funkció RTP-je 96,08% és 96,04%.

Ajáték varianciája 5-ből 5, azaz nagyon magas, ezért alacsony téteket kell tenned, és figyelned kell a költségvetésedre.

A maximális nyeremény a téted 5000-szerese, így nem szabad alábecsülnöd a dzsinn képességét, hogy teljesítse kívánságaidat.

A kibővített Wild nagy nyereményeket oszt ki a Lamp of Infinity nyerőgép ingyenes pörgetéseiben

A kibővített Wild nagy nyereményeket oszt ki a Lamp of Infinity nyerőgép ingyenes pörgetéseiben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Lamp of Infinity online nyerőgép?

A Lamp of Infinity nyerőgép nagyon megtévesztő, mert elsőre nem tűnik különleges nyerőgépnek. Az alapjáték unalmas, és az egyetlen említésre méltó funkció a Free Spins. Azonban hamar rá fogsz jönni, hogy mennyire izgalmas ez a nyerőgép, amikor először aktiválod a Free Spins-t. Az Expanded Wild, amelynek véletlenszerű, akár 10x-es szorzója nagyon kifizetődő funkció.

Az ingyenes pörgetéseket véletlenszerűen többször is újraindíthatja. Általában néhány extra ingyenes pörgetést kapunk, ha több mint 3 scattert érünk el, de ez a nyerőgép garantáltan újraindítja az extra scatterek elérését. A Reel Kingdom lehetővé tette azt is, hogy az Ante Bet használatával könnyedén javítsuk a Free Spins kiváltásának esélyét, és élvezzük a kissé magasabb RTP-t.

Röviden, használhatja az Ante Bet funkciót, és élvezheti a Free Spins gyakori kiváltását. Emellett a Free Spins megvásárlásának lehetősége is jól jöhet. Ez a nyerőgép tehát nem rossz, hanem egy egyedi nyerőgép, amely számos lehetőséget ad a nagy nyereményekre a Free Spins révén.

A Lamp of Infinity nyerőgépet vagy más kaszinójátékokat valódi pénzért játszhatsz a legjobb kaszinókban, amelyeket mi itt a BETO-nál ajánlunk.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Lamp of Infinity nyerőgép - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Lamp of Infinity nyerőgépen? Arrow Arrow

A csúcsnyeremény a téted 5000-szeresét hozza ki, az ingyenes pörgetések funkcióval pedig a legnagyobb nyereményt kergetheted.

Mekkora a Lamp of Infinity video nyerőgép RTP-je és varianciája? Arrow Arrow

A játék RTP-je 96,07%, és az Ante Bet és Buy Free Spins funkciók szintén 96% közeli RTP-t biztosítanak. Ez egy nagyon változékony nyerőgép, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nem olyan gyakran fordulnak elő, de nagyobb nyereményekre is szert tehetsz.

Vannak ingyenes pörgetések a Lamp of Infinity nyerőgépen? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, amelyeket legalább 3 scatter landolása vált ki. Az ingyenes pörgetésekhez egy 3x3-as kiterjesztett vad szimbólum is tartozik az utolsó három tárcsán, és a Tumble funkció is aktív, hogy még több nyereményt hozzon létre. Az utolsó ingyenes pörgetés után a funkció véletlenszerűen újraindítható.

Hogyan működik az Ante Bet funkció a Lamp of Infinity online nyerőgépben? Arrow Arrow

Az Ante Bet funkció 50%-kal növeli a tét értékét, majd több bónusz szimbólumot ad a tárcsákhoz, hogy növelje az ingyenes pörgetések aktiválásának esélyét.

Átverés a Lamp of Infinity nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, nem lenne tisztességes azt állítani, hogy a Reel Kingdom által kifejlesztett nyerőgép átverés. Reel Kingdom a Reel Kingdom partnere a Pragmatic Play partnere, és olyan hatóságok által engedélyezett, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság. Röviden, ez a nyerőgép nem lehet átverés.

Lehetséges ingyen játszani a Lamp of Infinity nyerőgépet? Arrow Arrow

Igen, élvezheti a véletlenszerű szorzókat, az ingyenes pörgetéseket, az Ante Bet funkciót, a kiterjesztett vadakat és még sok mást, ha ingyenesen játszik a Lamp of Infinity nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.