MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Gold Oasis Ingyenes Játék

Gold Oasis Slot Demo

Gold Oasis Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Gold Oasis által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gold Oasis vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Gold Oasis Demó

AGold Oasis nyerőgép lehetőséget ad arra, hogy elmenj a sivatagba, találj egy varázslámpát, és teljesítsd néhány kívánságodat, például nagyot nyerj. 5x3-as elrendezéssel és 243 nyerési lehetőséggel rendelkezik. A bónuszok közé tartozik a szimbólumpárbaj, az ingyenes pörgetések megvásárlásának lehetősége, valamint egy ingyenes pörgetési kör, ahol a szimbólumok összecsapnak, hogy növeljék a nyerési esélyeidet.

Ebben a Gold Oasis nyerőgép értékelésben megpróbáljuk megfejteni, hogy mennyire jó ez a nyerőgép más modern nyerőgépekhez képest.


Megjelenés: 21.09.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X7260

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Egyedi szimbólum párbaj funkció

Nyissa meg a címet.243 nyerési mód

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 7,260-szorosa

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések izgalmas fejlesztésekkel

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlási lehetősége

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagy volatilitás, ritkább nyeremények

Bezár Korlátozott alapjáték változatosság

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.06

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 243

Játékfunkciók

Csata funkció Vásárlás funkció Szimbólumcsere További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Gold Oasis felülvizsgálata a BETO Slots által

Gold Oasis felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk a Gold Oasis online nyerőgépet

AGold Oasis nyerőgép olyan filmekre emlékeztet, mint az Aladdin, és innovatív funkciói képesek teljesíteni a kívánságaidat, akárcsak a dzsinn az Aladdinból. A Pragmatic Play nem arról ismert, hogy a leginnovatívabb nyerőgép-fejlesztők közé tartozik, de ebbe a nyerőgépbe számos innovatív funkciót és mechanikát építettek be.

A játék 5x3-as elrendezéssel és 243 nyerési lehetőséggel rendelkezik. A csavar az, hogy a nyereményhez nem kell egymás melletti tárcsákon szimbólumokat elhelyezni, így három egyforma szimbólum különböző tárcsákon elég a nyeremény kiváltásához. Ráadásul a bónuszok is igazán kivételesek, hiszen az alapjátékban elképesztő szimbólumpárbajokat, az ingyenes pörgetések bónuszában pedig különleges trükköket kapunk. Ne hagyd ki a bónusz részleget, mert ott mindent elmagyarázok.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mitől Gold Oasis videó játékmenetfigyelemre méltóan lenyűgözővé teszi? Nézd meg a teljes értékelésünket, hogy betekintést nyerj, és próbáld ki a más ingyenes video slotok a szórakozáshoz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Kincskeresés: Arabian Treasure Quest

Téma és design: Kincskeresés: Arabian Treasure Quest

Téma és design: Kincskeresés: Arabian Treasure Quest

Téma és tervezés

Ahogy játszottam vele, a Gold Oasis by Pragmatic Play egy arab kalandba vitt el. A játék témája a sivatag sárgájával és aranyával van átitatva, és olyan vizuális élvezetet nyújt, amely bármelyik lélegzetelállító naplementét a homokon átívelő napfényben is meg tudná előzni. Pálmafák, egy tevés ember és egy titokzatos koponyabarlang a háttérben fokozzák a játék általános intrikáját és szórakozását.

A tárcsákon különböző karakterek jelennek meg aranyszínű szimbólumokkal, hogy megpróbálják elmesélni a rejtett gazdagság felfedezésének történetét. Ez a nyerőgép nem csak játékra invitál; egy olyan történetbe vonja be Ön t, ahol minden egyes pörgetés a sivatagi saga következő fejezetét bontja ki.

Zene és hangsáv

A zene olyan hangulatot teremt, amely teljesen megbabonázó. A hagyományos közel-keleti dallamok zökkenőmentesen fonódnak össze az egyes pörgetések izgalmával. Az igazi sztár a nyerő kombinációk során megszólaló harangjáték, egy dallamkeverék , amely olyan érzés, mintha aranyat találnál a homok közepén.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Induljon kincsvadászatra az Arab éjszakákat idéző szimbólumokkal és aranynyereményekkel. Az alábbiakat érdemes szemmel tartanod:

 • Játékkártyák (A-tól 10-ig): Alacsonyabb értékű szimbólumok, amelyek 0,75x és 1x közötti tétet fizetnek, ha öt darab kerül a tárcsákra.
 • Magas értékű szimbólumok: Ezek közé tartozik egy korsó és egy pohár, valamint egy zsák, és öt találat esetén 1,5x és 2x a tét kifizetése.
 • Karakteres szimbólumok: Négy különböző karakter díszíti a tárcsákat, és öt darab szimbólum esetén 2,5x és 6x közötti nyereményt biztosítanak a tétjéért.
 • Scatter szimbólum (arany kulcslyuk): Ha három darabot ér el az 1., 3. és 5. tárcsán, akkor ingyenes pörgetéseket indíthat el, és azonnali nyereményként 2x-es tétet nyerhet.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Gold Oasis online nyerőgépet

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Gold Oasis

Hogy a lehető legtöbbet hozza ki a játékból és a lehetséges nyereményekből, íme egy nem túl szigorú útmutató a játékhoz:

 • Atétméret finomhangolása: Kezdje a dolgokat a (+) vagy (-) gombokra kattintva, hogy beállítsa a tét értékét 0,20 €-tól 240 €-ig. Megjelenik egy menü, ahol finomhangolhatod a tétméretet a játékterved alapján.
 • Akezelőfelület megismerése: Ismerkedjen meg a fő játékképernyővel. A beállítások menü (a fogaskerék ikonon keresztül érhető el) lehetővé teszi a játék sebességének, hangjának és egyéb beállításainak finomhangolását a személyre szabott játékélmény érdekében.
 • Áss bele a nyereménytábla-információkba: Nyomd meg az (i) gombot a nyereménytáblázat megtekintéséhez. Ez kulcsfontosságú a szimbólumok értékének, a nyerő kombinációknak és a funkciók kiváltásának megértéséhez.
 • Alegtöbbet kihozni az automatikus játékból: A kezek nélküli játékhoz állítsa munkába az automatikus lejátszást. Válassza ki a kívánt pörgetések számát, és állítsa be a feltételeket, hogy az autoplay mikor lépjen a fékre.
 • A tárcsák pörgetése: Ha készen áll a játék elindítására, kattintson a pörgetés gombra, vagy koppintson a szóközre.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Gold Oasis-ban a következő által Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Gold Oasis-ban a következő által Pragmatic Play

Ezek a bónusz funkciók nem csak a nyerési esélyeket növelik, de minden pörgetésbe izgalmat is visznek. Lássuk, hogyan működnek.

Szimbólumpárbaj bónusz

A Symbol Duel funkció a kiszámíthatatlanság és a szórakozás egy elemét adja az alapjátékhoz. A pörgetések során véletlenszerűen aktiválódik, és kiválaszt egy fizető szimbólumot, amely a tárcsákon lévő többi szimbólumot helyettesíti, minimum 2-től maximum 10-ig.

Ingyenes pörgetések funkció

A Free Spins forduló 3 scatter szimbólum eltalálásával aktiválódik. Kezdetben 5 ingyenes pörgetést kap, ahol minden szimbólum úgy fizet, mintha 5 egyforma szimbólum lenne minden nyereményért, függetlenül az egyező szimbólumok számától. Ez az egyedi megközelítés garantálja a magasabb nyereménylehetőségeket a Free Spins során.

A Free Spins forduló során minden egyes landolt Scatter szimbólum hozzáadódik a játékképernyő tetején lévő gyűjteményhez. Minden két összegyűjtött Scatter után két véletlenszerűen fizető szimbólum párbajára kerül sor. Az egyes párbajok győztes szimbóluma a hátralévő ingyenes pörgetések során a vesztes szimbólum minden példányát helyettesíti. Legfeljebb 10 párbajra kerülhet sor, amelyek mindegyike extra ingyenes pörgetéseket ad.

Az első 5 párbaj esetén minden egyes párbajért 2 extra pörgetést, a következő 5 párbaj esetén pedig minden egyes párbajért 1 extra pörgetést kap.

Ingyenes pörgetések bónusz megvásárlása

Azoknak a játékosoknak, akik nem akarnak várni az ingyenes pörgetésekre, lehetőségük van ingyenes pörgetések vásárlására. A Gold Oasis két választási lehetőséget kínál: vagy a normál Free Spins megvásárlása a tét 100-szorosáért , vagy a Super Free Spins választása a tét 200-szorosáért, ahol mindig a legmagasabb értékű szimbólumok kerülnek ki győztesen a párbajokból.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerj 7,260-szoros tétet a Gold Oasis online nyerőgépen!

Nyerj 7,260-szoros tétet a Gold Oasis online nyerőgépen!

AGold Oasis a téted 7,260-szorosának csábító maximális nyereményével büszkélkedhet, 96,06%-os RTP-vel, és a nagy volatilitású nyerőgépek közé sorolható. A játék magas varianciája jelentősen befolyásolja a játékélményt, mivel kevesebb, de nagyobb nyereményt biztosít.

A Gold Oasis bónuszvásárlás funkciójának használata esetén az RTP némileg módosul. Az ingyenes pörgetések megvásárlását választva a játék RTP-je 96,01%-ra módosul az ingyenes pörgetések esetében vagy 96 ,04%-ra a szuper ingyenes pörgetések esetében.

A találati gyakoriság 1:4,47-hez, ami a nyerőgép varianciájához képest megfelelő. A Free Spins találati gyakorisága 1:284-hez. Végül, a Max Win találati gyakorisága 1:7 110 533.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Arany Oázis: Gold Goldasis Gold: Egy online nyerőgép, amely megéri a pörgetést?

Arany Oázis: Gold Goldasis Gold: Egy online nyerőgép, amely megéri a pörgetést?

Arany Oázis: Gold Goldasis Gold: Egy online nyerőgép, amely megéri a pörgetést?

AGold Oasis nyerőgép egy rejtett gyöngyszem, mert egy általános nyerőgépnek tűnik, de innovatív funkciók gyönyörű kombinációját nyújtja. Nagyon sok olyan dolog van benne, ami kiemelkedik, mint például az, hogy a nyereményeket a szomszédos tárcsákon lévő szimbólumok landolása nélkül is kiosztják. A maximális nyeremény is magasabb, mint amit általában a Pragmatic Play nyerőgépektől látunk. A Symbol Duel funkció mindent megváltoztat, különösen az ingyenes pörgetések során.

Az ingyenes pörgetések során a Symbol Duel funkció sokkal gyakrabban látható akcióban, mint az alapjátékban. Lassan és folyamatosan cseréli le a szimbólumokat, és gondoskodik arról, hogy kevesebb szimbólum maradjon. A nyerési potenciál itt igazán magas, mivel kevesebb szimbólummal rendelkezel, és lehetőséged van arra, hogy 3 egyforma szimbólum különböző tárcsákon történő landolásával nyereményt érj el. Emellett minden nyeremény az ötös nyereménynek megfelelő összeggel fizet.

Az alapjáték nem túl izgalmas, és szintén eltart egy ideig, amíg nyereményeket hoz. Az ingyenes pörgetések kiváltásának esélye természetesen alacsony (1:284), ezért érdemes megfontolnia a bónuszvásárlás opciót, ha az Ön országában elérhető, és megfelel a költségvetéséhez. Az RTP nem különleges, mivel közel van az átlagos RTP-hez. Tehát mindenképpen vannak hibái ennek a nyerőgépnek.

Röviden, a Gold Oasis nyerőgép lehet az arany lehetőség, amire vártál, és mindenkinek ajánlom.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gold Oasis Slot GYIK

Hogyan működik a Symbol Duel funkció a Gold Oasis nyerőgépen? Arrow Arrow

A Gold Oasis játékban a Symbol Duel funkció véletlenszerűen aktiválódik az alapjáték pörgetések során. Amikor aktiválódik, egy fizető szimbólumot választunk, amely 2-10 másik szimbólumot helyettesít a tárcsákon. Ez egy olyan játékváltó, amely jelentősen megnövelheti a nyerési potenciált, mivel a kevésbé értékes szimbólumokat jövedelmezőbbé alakítja át.

Megvásárolhatom magam a Gold Oasis nyerőgép ingyenes pörgetési köreibe? Arrow Arrow

Igen, a Gold Oasis lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül részt vegyen az ingyenes pörgetéseken. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a normál játékot megkerülve azonnal hozzáférhessen ehhez a nagy lehetőségekkel kecsegtető bónuszfordulóhoz, amelyben 100-szoros tétet fizet. Ezenfelül lehetőség van a továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező Super Free Spins játékra is, 200-szoros tétért.

Milyen fogadási limitek vannak a Gold Oasisban? Arrow Arrow

A fogadási limitek ebben a nyerőgépben a minimális tét 0,20 $-tól a maximális tét 240,00 $ -ig terjednek pörgetésenként. Ez a széles skála különböző költségvetéseknek és játékstílusoknak felel meg.

Milyen az RTP és a volatilitás a Gold Oasis video nyerőgépen? Arrow Arrow

AGold Oasis vonzó, 96,06%-os RTP-vel (Return To Player) büszkélkedhet, ami a nyerőgépes játékok esetében a kívánatos tartományba esik. Továbbá, ez a nyerőgép magas volatilitású nyerőgépnek minősül, ami azt jelenti, hogy bár a nyeremények nem fordulnak elő olyan gyakran, nagyobb az esélye annak, hogy jelentős nyereményt érjen el, amikor ez megtörténik.

Van a Gold Oasis nyerőgép demó nyerőgép a BETO.com-on? Arrow Arrow

Igen, a BETO.com-on lehetősége van arra, hogy a Gold Oasis demo nyerőgépet játssza, mielőtt valódi pénzt tenne fel. Ez lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a játékmechanikával és a bónusz funkciókkal, mindenféle pénzügyi elkötelezettség nélkül.

Mi különbözteti meg a Gold Oasis online nyerőgépet a többi nyerőgép közül? Arrow Arrow

Ami a Gold Oasis-t megkülönbözteti a többitől, azok az olyan egyedi játékelemek, mint az innovatív Symbol Duel funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a pörgetések során véletlenszerűen alacsony értékű szimbólumokat magas értékűvé alakítsanak át, valamint az érdekes Free Spins kör, ahol a párbajok meghosszabbíthatják a játékidőt és növelhetik a nyerési potenciált.