MENÜ

God of Fire Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

God of Fire által Northern Lights Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

God of Fire vélemény

God of Fire

A Northern Lights Studios által fejlesztett God of Fire online nyerőgépen a robbanékony bónuszok és a készpénzes szerencsék tüzes birodalmába merülhetsz.

Ez az 5x3-as rácsmátrixon alapuló kaszinó nyerőgép elképesztő 60 millió nyerési lehetőséget kínál, hogy felhalmozdulhass a nagy nyereményekre. Játsszon most, és nyerje meg a teljes tét akár 18 000-szeresének megfelelő, gyönyörű nyereményeket.

Tudj meg többet a God of Fire nyerőgépről szóló átfogó értékelésünkben.


Megjelenés: 20.08.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X18000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Augusztus 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A fődíj a tét 18,000-szerese

60 millió UltraWays győzelem

Robbanó vadak funkció

Ingyenes pörgetések és szuper ingyenes pörgetések

Izgalmas görög téma

Hátrányok

Nincs bónusz vásárlási funkció

Nincs szerencsejáték funkció

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Northern Lights Gaming

Volatilitás

RTP% 94.07

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 50.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Terjedő vadak Szimbólumcsere Energia gyűjtése Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Istenek


Tapasztald meg a görög istenségek dicsőségét a God of Fire nyerőgépen.

Tapasztald meg a görög istenségek dicsőségét a God of Fire nyerőgépen.

God of Fire - Isteni fogantatás

Lépj be egy titokzatos, meg nem énekelt kincsekkel teli világba a Northern Light legújabb nyerőgépes játékában, a God of Fire online nyerőgép. Az őskori görög mítoszok által inspirált 5x6-os kaszinónyerőgép az Ultraways játékmotor segítségével akár 60 millió nyerőútvonalat is kínál tárcsáin. Igen, emberek! Jól hallották.

A tárcsákon lévő szimbólumok száma minden egyes új pörgetéssel változik, így minden egyes pörgetéssel változnak a nyerési lehetőségek. Ennek az ingyenes nyerőgépnek a látványvilága részletgazdag, és a szimbólumok sötét színvilággal világítanak. A rácsmátrix háttere a görög istenséget, Héphaisztoszt ábrázolja, teljes erejében és nagyságában. A zenei zenék egészen simán rezonálnak a kalandra és a feszültségre.

Játsszon most, és szerezzen izgalmas bónuszfunkciókat, hogy akár a tét 18 000-szeresének megfelelő készpénzkifizetést nyerhessen.

Tudjon meg többet itt a BETO.com-on.

Akár 60 millió nyerési lehetőség is lehetséges az UltraWays játékmotorral

Akár 60 millió nyerési lehetőség is lehetséges az UltraWays játékmotorral

VISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

A God of Fire online nyerőgép a tűz görög istensége, Héphaisztosz körül forog. A grafika komikus és erősen támaszkodik a rikító színekre, bár elég jó értelemben. A görög mitológia ihlette tárcsák füstös és sötétvörös esztétikával világítanak.

A rácsmátrix bal oldalán maga Héphaisztosz áll, aki szurkol neked, miközben pörgeted a tárcsákat és nyereménykombinációkat alkotsz. A látvány és az animációk a szó szoros értelmében tüzesek és jól megtervezettek.

A zenei hangsávok ismerős, mégis titokzatos hangulatot árasztanak, ami minden bizonnyal megadja a hangulatot a piros és forró szerencse tüzes kalandjához.

Szimbólumok

A tárcsákat fizetős szimbólumok lakják, amelyek mindegyike más-más kifizetési értéket ér. Az alacsony értékű szimbólumok a szokásos királyi kártyafigurákból állnak: A, K, Q, J, és 10-es. A magas értékű szimbólumok közé viszont egy márványoszlop, egy edény, egy spártai harcos sisakja és a szakállas tűzistenség szimbólum tartozik.

A Tűzistenség szimbólum hordozza a legnagyobb értéket, mivel 1,1-szeres nyereményt fizet egy 10-es nyereménykombináció esetén.

Ami a különleges szimbólumokat illeti, 2 féle vad szimbólum létezik. Az egyik a Standard Wild, a másik pedig a robbanékony Blue Wild szimbólum. Mindkét Wild segít a rács összes nyerő szimbólumát újabbakkal helyettesíteni, kivéve a bónusz szimbólumot. Végül a babérkoszorú bónusz szimbólumok a bónuszjáték aktiválásához használhatók.

3 vagy több bónusz szimbólummal aktiválhatja a Free Spins módot, és izgalmas nyereményeket nyerhet.

3 vagy több bónusz szimbólummal aktiválhatja a Free Spins módot, és izgalmas nyereményeket nyerhet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani

Indítsd el tüzes kalandjaidat a God of Fire online nyerőgépen a nagy "Play" gombra kattintva. Ha rákattintottál, belépsz az 5x6-os rácsmátrixba. Kattints az "Érme" ikonra a tétlimitek beállításához. Minden tétet a "+ és - opciók" segítségével állíthatsz be a pörgetésenként 0,10 € és 100 € közötti tartományban.

Az "Autoplay" ikon segítségével akár 100 automatikus pörgetést is elindíthat, és beállíthatja a nyeremény/veszteség limiteket. Ne feledje, hogy szórakozzon, miközben felelősségteljesen játszik.

A "Hangszóró" gomb a játék hangerejét állítja be. A nyereménytáblázat és a turbó mód eléréséhez kattintson a rács oldalán található "Három sáv" ikonra.

Ha minden készen áll, nyomd meg a "Pörgetés" gombot, hogy elindítsd a következő kaszinó kalandodat.

Játsszon most, és nyerjen akár 18,000-szeres tétet érő pénznyereményeket!

Játsszon most, és nyerjen akár 18,000-szeres tétet érő pénznyereményeket!

VISSZA A TARTALOMHOZ

God of Fire - Bónusz funkciók

A God of Fire online nyerőgép akár 5 egyedi bónusz funkciót is kínál. Ezek közül négy bónusz funkció az ingyenes pörgetések és a Super Free Spins játékmódokhoz kapcsolódik, amelyeket a következő részben tárgyalunk.

Egyelőre nézzük a fő fénypontot, az Exploding Wilds bónusz funkciót:

Exploding Wilds funkció

Ebben a kaszinó nyerőgépben a hagyományos Wild szimbólum mellett egy Blue Wild szimbólum is található. Amikor ez a speciális Wild szimbólum megjelenik a tárcsákon, akkor aktiválódik az Exploding Wilds bónusz funkció.

Amint aktiválódik, a Blue Wild felrobban, és egy, dupla vagy négyszeres normál Wild szimbólummá, vagy akár még egy Blue Wild szimbólummá is szétválhat. Az újonnan keletkezett Wildok beleszámítanak a végső kifizetés kiszámításába.

Ez a nyerőgép 96,02%-os RTP-vel és magas volatilitással rendelkezik.

Ez a nyerőgép 96,02%-os RTP-vel és magas volatilitással rendelkezik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetési bónuszok

Ingyenes pörgetések funkció

Az első bónuszjátékot akkor aktiválhatod, ha legalább 3 arany babérkoszorú bónusz szimbólumot érsz el a tárcsákon. Ha aktiválódik, 3, 4 vagy 5 életet kapsz, attól függően, hogy hány bónusz szimbólummal indítottad el a játékmódot.

Az életek számát növelheti, ha az 5. tárcsán egy Szív szimbólumot ér el. Légy óvatos, mert az 5. tárcsára érkező Koponya szimbólum egy élet elvesztését eredményezi. A bónuszjáték akkor ér véget, amikor elfogynak az életeid. Lényegében a Free Spins egy divatos változatáról van szó.

A Free Spins kör során a 3 módosító bónusz egyikét véletlenszerűen, bármelyik ponton aktiválhatod. A módosító bónuszok a következők:

  • Exploding Wilds funkció: Egy kék vad szimbólum jelenik meg a tárcsákon, és véletlenszerűen helyettesíti a rácson lévő szimbólumokat.
  • Multiplikátor funkció: Az ingyenes pörgetések során véletlenszerűen x2, x3, x5 vagy x10 szorzóval növelheti nyereményét.
  • Frissítési funkció: Szimbólumaidat véletlenszerűen az UltraWays frissítésre teheted, ami jelentősen megnöveli a nyerési lehetőségeket.

Szuper ingyenes pörgetések funkció

A pörgetések alkalmával, ahol legfeljebb 2 bónusz szimbólumot sikerült lehoznod, egy sávos mérőbe gyűjtött Near-Miss Ticketet kapsz. Amint 60 Near-Miss Ticket összegyűjtésével feltöltöd a mérőórát, elindítod a Super Free Spins bónusz funkciót. Az életek száma az induláskor véletlenszerűen generálódik, és a végén 3, 4 vagy 5 életed lesz.

Általában a második bónuszjáték is úgy működik, mint az első. Az alapvető különbség az, hogy a módosító bónuszok most már garantáltan minden ingyenes pörgetésnél aktiválódnak.

A szorzó funkció is feljavul, x4, x6, x10 és x20-as szorzóértékekkel. A Szív és a Koponya szimbólumok újra megjelennek, és hasonlóan működnek, mint korábban. A bónuszjáték véget ér, amint elfogynak a tartalék életek.

Egy kék vad szimbólummal aktiválhatja a Exploding Wilds funkciót, és véletlenszerű Wild bónuszokat kaphat.

Egy kék vad szimbólummal aktiválhatja a Exploding Wilds funkciót, és véletlenszerű Wild bónuszokat kaphat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és kifizetések

A God of Fire online nyerőgép 96,02%-os átlagos RTP rátával és magas volatilitással rendelkezik. A God of Fire online nyerőgép 96,02%-os átlagos RTP arányt használ, és magas volatilitású játékmenetet kínál.

Ebben a nyerőgépben akár 60 millió nyerési lehetőséggel is játszhatsz, így akár 18 000-szeres készpénzes nyereményt is nyerhetsz.

A Super Free Spins módot 60 Near-Miss jegy összegyűjtésével aktiválhatod.

A Super Free Spins módot 60 Near-Miss jegy összegyűjtésével aktiválhatod.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ítéletünk a God of Fire

Az északi fény minden bizonnyal szerepet játszott egy művészi remekmű létrehozásában a God of Fire online nyerőgép, az UltraWays játékmotorral, ez a görög mitológia ihlette nyerőgép 60 millió nyerési lehetőségével minden bizonnyal telitalálat.

A játékosok a játék bónuszkínálatával jutalmazóan izgalmas élményre számíthatnak, a Exploding Wildoktól kezdve a Free Spins bónuszokig. A Free Spins mód hordozza a legnagyobb lehetőséget a nagy nyeremények megnyerésére a módosító bónuszokkal és a Super Free Spins módban akár x20-as szorzóval történő növeléssel.

Játsszon most, és nyerjen akár a teljes tét 18 000-szeresének megfelelő pénznyereményt. Kezdje el még ma bármilyen játék- vagy mobilplatformon a God of Fire nyerőgép ingyenes demó verzióján keresztül, itt a BETO.com-on.

Ha készen állsz arra, hogy találkozz az istenek dühével, mindenképpen ugorj be és nézd meg az általunk ajánlott Northern Lights online kaszinók listáját még ma.

VISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK

Mi a főnyeremény a God of Fire nyerőgépben?

Ebben a nyerőgépben a teljes tét akár 18 000-szeresének megfelelő pénznyereményekért játszhatsz.

Mi az RTP és a variancia a God of Fire nyerőgépben?

Ez a nyerőgép 96,02%-os átlagos RTP-t használ, és magas varianciával rendelkezik, a találati gyakoriság 29,81%.

Van ingyenes pörgetési mód a God of Fire nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép két ingyenes pörgetési módot tartalmaz. Az 1. bónuszjátékot, a Free Spins funkciót legalább 3 bónusz szimbólum landolásával indíthatja el. A 2. bónuszjátékot, a Super Free Spins funkciót 60 Near-Miss jegy összegyűjtésével aktiválhatod, amelyek legfeljebb 2 bónusz szimbólum landolásáért jelennek meg.

Mi az a Super Free Spin funkció a God of Fire nyerőgépben?

A játékosok Near-Miss jegyeket kapnak, ha 2 bónusz szimbólumot érnek el ugyanazon szimbólumokon. Gyűjtsön össze 60 ilyen Jegyet a Super Free Spins mód aktiválásához. Ez a bónusz funkció a Free Spins mód felerősített változata.

Mi az az Exploding Wild funkció a God of Fire nyerőgépben?

Ez a nyerőgép két Wild szimbólummal rendelkezik. A normál Wild mellett a Blue Wild szimbólumok a landoláskor felrobbannak, és egy, dupla, négyszeres Wild vagy akár egy Blue Wild szimbólummá is szétválnak.

Játszhatok ingyen a God of Fire nyerőgépen?

Igen! Győződjön meg róla, hogy a God of Fire online nyerőgép több platformon elérhető demó verzióját ingyenesen kipróbálhatja itt a BETO.com-on még ma.