MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Valley Of The Gods Ingyenes Játék

Valley Of The Gods Slot Demo

Valley Of The Gods Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Valley Of The Gods által Yggdrasil

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Valley Of The Gods vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Valley Of The Gods Demó

Yggdrasil Gaming kifejlesztett egy új online nyerőgépet, a Valley Of The Gods, a játék az izgalmas antik egyiptomi témára épül. Egyiptom misztikus földje évszázadok óta gyönyörű és lenyűgöző, ezért az egyiptomi varázslat a Valley Of The Gods tökéletes témája ennek a játéknak. Valley Of The Gods lenyűgöző; olvass többet róla részletes nyerőgép ismertetőnkben itt a BETO-n.


Megjelenés: 24.08.2017
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X5800

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Yggdrasil

Nyissa meg a  címet.A nyerőgép izgalmas antik egyiptomi témát kínál

Nyissa meg a  címet.3,125 különböző nyerési mód

Nyissa meg a  címet.Növekvő győzelmi szorzók

Nyissa meg a  címet.Különleges extra életek

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincsenek vad szimbólumok

Bezár Nincsenek scatter szimbólumok

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Yggdrasil

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.20

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 150.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 3125

Játéktémák

Legendák Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Újrapörgetés Szorzó


Karakterek

Anúbisz Istenek


Gyönyörű tematikus szimbólumok a Valley Of The Gods nyerőgépben

Gyönyörű tematikus szimbólumok a Valley Of The Gods nyerőgépben

Intro - Valley Of The Gods Slot

Yggdrasil Gaming szeretné, ha felfedeznéd a történelemben rég elveszett ősi egyiptomi leleteket az új izgalmas címében Valley Of The Gods. Az ókori egyiptomi műfaj a legjobb a játékok, filmek, rejtvények és nyerőgépek között; van valami különleges ebben a témában, ami szó szerint mindenkit magához vonz.

Sok iGaming fejlesztő készített már ókori egyiptomi témájú nyerőgépet, de egyiküknek sem sikerült olyan részletgazdag és izgalmas játékot készítenie, mint a Yggdrasil Gaming Valley Of The Godsvideó nyerőgépének. A videó nyerőgép az ókori egyiptomi történelem egyedülálló és misztikus témája körül forog.

Valley Of The Gods Gyönyörű játéknak ígérkezik. Az izgalmas videó nyerőgép minden vizuális eleme tökéletesen kapcsolódik egymáshoz. Tökéletesen szinkronizálódnak a nyerőgép speciális funkcióival és a csodálatos egyiptomi témájú hangsávval. A Valley Of The Gods minden grafikai eleme a nyerőgép témájának megfelelően lett kialakítva; a nyerőgép hátterében a legendás egyiptomi sivatag gyönyörű látványa látható, egy templomkapuval az elején.

A templom bejáratának kapuját egy pár hatalmas egyiptomi témájú szobor szegélyezi, amelyek teljessé teszik a nyugodt, klasszikus egyiptomi látványt. A nyerőgép szimbólumai is a nyerőgép témájának megfelelően lettek kialakítva, és igézően néznek ki.

Ennek a nyerőgépnek a leglenyűgözőbb aspektusa a funkciók. Kezdetben korlátozott számú nyerési lehetőséggel indul, de a nyeremények landolása Respins nyereményt eredményez, és növeli a nyerési lehetőségek számát. Az összes blokkoló eltávolításával 2x-es nyereményszorzót és extra életet kap, és a több nyerő szimbólum összegyűjtésével növelheti a szorzót, illetve extra életeket kaphat.

Yggdrasil A Gaming 2017-ben indította el az Of The Gods völgyét, és még mindig az online kaszinók ranglistáinak élén áll, ha egyiptomi témájú nyerőgépekről van szó.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és szerkezet

A Valley Of The Gods témája a fő vonzerő; az online nyerőgép az ősi egyiptomi kultúra rejtélyei és titkai körül forog. Általában az ókori egyiptomi témát tartják a legvonzóbbnak és legizgalmasabbnak, legyen szó játékokról, könyvekről, filmekről vagy legendákról, és a Yggdrasil gaming elképesztő munkát végzett az érdekes téma feldolgozásával.

Amint megnyitja a nyerőgépes játékot, egy csodálatos vágókép fogadja, amelyből megtudhatja, hogy miről szól ez a videó nyerőgép, és milyen elképesztő szórakozásban lesz része.

A nyerőgép felépítése egyedülálló; általában az online nyerőgépeknél megszokhattad, hogy az alapvető 5x3-as slot rácsokon játszol, de a Valley Of The Gods, egy rendkívül kifizetődő, 5 tárcsából és 5 sorból álló rácsszerkezeten fogsz játszani, hát nem csodálatos?

Ez az egyedülálló rácsszerkezet lehetővé teszi a Valley Of The Gods számára, hogy 45 különböző nyerővonalat adjon a nyerő kombinációkhoz.

Király szimbólumok, amelyek illeszkednek a témához

Király szimbólumok, amelyek illeszkednek a témához

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Valley Of The Gods Slot

Egy online nyerőgépnek simának és könnyen játszhatónak kell lennie, mivel ha egy játék nagyon bonyolult és sokáig tart a beállítása, az csak untatni fog, és már azelőtt negatív gondolatokat fogsz táplálni a játékkal kapcsolatban, hogy játszanál vele. A Yggdrasil Gaming fejlesztői ezt teljesen megértik, és a nagyszerű nyerőgép-fejlesztő remek munkát végzett a Valley Of The Gods online videó nyerőgép játékmenetének és mechanikájának megtervezésében.

Összességében a játék szuper egyszerű módon lett megtervezve. A játékban nincsenek vad vagy scatter szimbólumok, amelyek feleslegesen bonyolítanák a játékmenetet, és csak az egyiptomi istenségek segítségét kell igénybe venned ahhoz, hogy csodálatos nyereményeket nyerj. A legnépszerűbb és leghatalmasabb egyiptomi istenségeket fogod imádni, mint például Anubisz, Hórusz, Tutanhamon és Bastet. Csak győződj meg róla, hogy mindannyiukat hűségesen szolgálod, és nem kell majd a kifizetésekre gondolnod; azokról az istenségek gondoskodnak majd. Viszont megkapod a különleges szkarabeusz szimbólumokat, amelyek szuper izgalmassá teszik a játékmenetet.

Az egyetlen dolog, amire gondolnod kell majd a Valley Of The Gods modern videójátékkal való játék során, az a megfelelő tétösszeg kiválasztása; minden más magától megtörténik. Az egyedülálló 5x5-ös rácsszerkezetnek köszönhetően a Valley Of The Gods játékban 3125 különböző nyerési lehetőséget kaphatsz, ezért mindenképpen a megfelelő tét összegét állítsd be, mert nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy nyereményt érsz el. A Valley Of The Gods oldalon széles fogadási tartományban játszhatsz, és bármilyen összeget választhatsz. Csak arra ügyeljen, hogy ne állítson be túl magas tétet; próbáljon meg olyan összeget beállítani, amely legalább 50 pörgetést biztosít a nyerőgépen, mivel ez segít kiegyenlíteni a nyerőgép hatását.

A tétösszeg beállítása után meg kell pörgetnie a nyerőgép tárcsáit. A tárcsák pörgetése a Valley Of The Gods oldalon szuper egyszerű; kétféleképpen pörgetheti a tárcsákat: vagy úgy pörgetheti a tárcsákat, hogy minden alkalommal manuálisan megnyomja a pörgetés gombot, vagy használhatja a nyerőgép speciális autoplay funkcióját a tárcsák automatikus pörgetéséhez. A nyerőgép egyéb opcióit is igénybe veheti, mint például a maximális tét opciót, a nyereménytábla opciót stb.

Különleges funkció kellemesen meglepi Önt ebben az egyben

Különleges funkció kellemesen meglepi Önt ebben az egyben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Új játékmechanika

Yggdrasil Gaming az innovatív játéktechnológiáiról és mechanikáiról ismert, amelyeket online játékaiban vezet be; ez az egyik oka annak, hogy a nyerőgép-fejlesztőt az iparág egyik legjobbjának tartják. Ezúttal a Valley Of The Gods online nyerőgépben a Yggdrasil Gaming egy új, innovatív funkciót vezetett be, a "blokkolók" nevet. A blokkolók megjelennek a játékrácsokon, és játék közben elpusztíthatók, hogy javítsák a nyereményeket. A tárcsákon 12 blokkoló szimbólumot találsz, amelyeket elpusztíthatsz, miközben nyerő kombinációkat érsz el.

Speciális újrapörgetések

Miután nyerő kombinációkat értél el, különleges szkarabeusz szimbólumokat kapsz, amelyek segítségével elpusztíthatod a blokkolókat. A blokkoló szimbólumok elpusztításával különleges Re-Spins-t kaphatsz; ezek a Re-Spins kiváló lehetőség a nagy értékű kifizetések megszerzésére.

NetEntA's Reel Rush hasonló játékmenettel rendelkezik, így ha abban a nyerőgépben tetszett ez a funkció, akkor biztosan tetszeni fog a Valley Of The Gods oldalon is.

Magas nyeremény a Valley Of The Gods nyerőgépen

Magas nyeremény a Valley Of The Gods nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Lenyűgöző bónusz funkciók

Annak érdekében, hogy a játék izgalmas és robbanékony legyen, a Yggdrasil gaming számos különleges funkciót és bónusz jutalomrendszert épített be a Valley Of The Gods. Valami vagy más mindig történik majd a játékképernyőn, és soha nem fogsz unatkozni. A Valley Of The Gods fő bónuszfunkciója a Re-Spin funkció; ez szuperül jutalmaz, és segít néhány nagyszerű kombót összehozni. Emellett szorzókat, extra életeket és egyéb bónuszokat is kapsz.

Ezek a különleges funkciók teszik a Valley Of The Gods egy nagyon addiktív játékká, és órákig fogsz vele játszani.

Az alábbiakban bemutatjuk a Valley Of The Gods játékban elérhető legjobb speciális funkciókat:

Újrapörgetések

A Re-Spins a legjobb bónusz, amit a Valley Of The Gods játékban kaphatsz; minden alkalommal, amikor egy nyerő kombinációt érsz el a Valley Of The Gods tárcsáin, egy speciális Re-Spin bónuszt kapsz. A Re-Spins nagyon előnyös, és az esélyed egy magas nyereménykombináció elérésére sokszorosára nő a Re-Spins segítségével.

A legjobb dolog ezekben a Re-Spins-ekben az, hogy automatikusan aktiválódnak, és semmi különlegeset nem kell tenned az aktiválásukhoz. Az újrapörgetések az eredeti nyerő pörgetés tétjével megegyező téten alapulnak.

Blokkolók

A normál pörgetések során néhány speciális blokkolót kap; ezek a blokkolók segítenek nagyszerű nyereményeket elérni, és izgalmassá és robbanásveszélyessé teszik a játékmenetet. Összesen 12 blokkoló van, amelyek minden esetben három tárcsahelyet fednek le. Miután egy nyerő kombinációt érsz el, egy különleges arany szkarabeuszt kapsz. Ezek a szkarabeusz szimbólumok megtámadják a blokkolókat, és miután a blokkolók megsemmisülnek, eltűnnek a semmibe.

Miután az összes blokkolót elpusztítottad, a blokkolók elpusztítására használt arany szkarabeusz szimbólumok színes bogarakká változnak. Ezek a bogarak segítenek neked jutalomszorzókhoz és extra életekhez jutni.

Extra életek

Extra életet kapsz a nyerőgépben, ha a játékban az összes blokkolót elpusztítod, következetes nyerő kombinációkkal. Ezeket az extra életeket a piros szkarabeusz szimbólumok összegyűjtésével gyűjtheted be; minden 5 piros szkarabeusz után 1 extra életet kapsz. Ha elfogynak az extra életek, az újrapörgetési kör véget ér.

Nyereményszorzó

Ha szerencséd van, és elpusztítod az összes blokkolót a sarkokban, akkor 2x-es szorzót kapsz. A szorzó minden összegyűjtött 5 kék szkarabeusz szimbólummal nő. A szorzókat a játékképernyő bal oldalán található számsorral követheted nyomon.

Minden egyes újrapörgetési kör végén a szorzót az újrapörgetésekre alkalmazzuk, és ez így megy tovább, amíg el nem fogynak az életeid.

Egy mesés nyerőgép izgalmas játékmenete

Egy mesés nyerőgép izgalmas játékmenete

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Stratégiai tippek a Valley Of The Gods online nyerőgéphez

Valley Of The Gods anyerőgépek működtetéséhez véletlenszám-generátorokat használ; ezek az RNG-k nagy teljesítményű szoftverek, amelyek meghatározzák a pörgetések kimenetelét. Ön nem tudja befolyásolni ezeknek az RNG-knek a kimenetelét, így a játékosok számára lehetetlen megjósolni a játék kimenetelét. Az RNG-k használata biztosítja, hogy a játék tisztességes és megbízható legyen, és ne történjen csalás vagy szabálytalan játék.
Tehát nem tudsz semmilyen nyerő stratégiát megfogalmazni a játékra, de mindig szem előtt tarthatsz néhány dolgot, mint például:

  • Olvassa el a nyerőgép speciális funkcióit, mielőtt valódi pénzt tenne fel. A nyerőgép ingyenes verziójával ingyenesen játszhatsz, hogy felfedezd a különböző funkciókat; a Valley Of The Gods ingyenes verziója elérhető itt a BETO-nál.
  • A tét összegét nagyon óvatosan állítsa be; a tét összegét tartsa olyan szinten, hogy a költségvetését figyelembe véve legalább 50-70 pörgetést tegyen lehetővé a nyerőgépen.
Blokkolók ennek a résnek a sarkaiban

Blokkolók ennek a résnek a sarkaiban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

RTP
A Valley Of The Gods RTP-százaléka 96,32%
, ami azt jelenti, hogy a Valley Of The Gods játékban való befizetésed átlagosan 96,32%-os megtérülést biztosít. Ez az RTP nagyon megnyugtató, mivel a hasonló nyerőgépek iparági átlaga 95% és 96% körül mozog. Biztos lehetsz a nyerőgép RTP-jében, és nyugodt lélekkel játszhatsz.

Volatilitás

A Valley Of The Gods volatilitási besorolása közepes, ami a legtöbb online nyerőgép játékosnak megfelel. A közepes varianciájú játékok tökéletesen kiegyensúlyozottak, és sem nem robbanékonyak, sem nem unalmasak.

Jackpot

A Valley Of The Gods játékban nincs progresszív jackpot, de egy nagyon bőkezű, 580 000 érme értékű csúcsnyereményt kaphatsz, ami a Valley Of The Gods közepes variancia besorolását figyelembe véve nagyszerű.

Király téma-alapú szimbólumok a Valley Of The Gods

Király téma-alapú szimbólumok a Valley Of The Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mobil támogatás

Yggdrasil A Gaming megérti a megbízható kaszinójátékok készülékközi támogatásának kényelmét és fontosságát, és a fejlesztő gondoskodik arról, hogy minden játéka tökéletesen játszható legyen a legkülönbözőbb eszközökön. A Valley Of The Gods sem kivétel ez alól a Yggdrasil, és a nyerőgépet mobilon, táblagépen és számítógépen is játszhatod.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Valley Of The Gods nyerőgép végső döntése

Valley Of The Gods A slot egy kiváló játék, ehhez kétség sem férhet. Yggdrasil A Gaming nagyszerű munkát végzett a Valley Of The Gods fejlesztésével; a nyerőgép nagyszerű a grafika, a speciális funkciók, a statisztikák és a hangsávok tekintetében.

A Valley Of The Gods megjelenése egyszerűen lenyűgöző, a nyerőgép izgalmas ókori egyiptomi témája befolyásolja a nyerőgép legtöbb látványelemét, és minden elem tökéletesen szinkronban van a játék magával ragadó hangsávjával. A nyerőgép témája lenyűgöző és izgalmas, ez befolyásolja a Valley Of The Gods speciális funkcióit. Például a blokkolók speciális funkcióban a nyerőgép tárcsáin blokkolókat talál; ahogy játszik a nyerőgépen, ezek a blokkolók elpusztulnak. Ez olyan érzést ad, mintha egy igazi felfedező harcolna a végső kincsért.

A nyerőgépben számos szimbólum található, amelyek izgalmassá teszik a játékot. A hagyományos scatter szimbólumokat és vad szimbólumokat nem találja a Valley Of The Gods. Helyettük különleges szkarabeusz szimbólumokat kap, amelyek segítenek megtörni a blokkolókat, hogy elképesztő nyereményekhez jusson.

A Valley Of The Gods játékban rengeteg testreszabási lehetőséget kapsz, széles fogadási tartományt kapsz, és 27 különböző érmeméret közül választhatsz, amelyek 0,20 és 100 € közötti téteket hoznak létre pörgetésenként, és lehetővé teszik, hogy megnyerd az 580 000 € értékű végső jackpotot.

Összességében a Valley Of The Gods egy nagyon erős nyerőgép, amit imádni fogsz.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Valley Of The Gods Slot

Mekkora a Valley Of The Gods online nyerőgép játékos-visszatérítési százaléka? Arrow Arrow

A Valley Of The Gods RTP-je 96,32%, ami nagyon nagylelkű. Az iparág hasonló nyerőgépeinek átlagos RTP-je 95% és 96% között mozog, ami a Valley Of The Gods egy nagyon kielégítő nyerőgépet tesz az átlagos hozam tekintetében.

Mennyi a legmagasabb nyeremény, amit a Valley Of The Gods videó nyerőgépen elérhetek? Arrow Arrow

A Valley Of The Gods oldalon elérhető legnagyobb nyeremény 580 000 eurót ér, ami egyszerűen elképesztő. Valley Of The Gods egy közepes varianciájú nyerőgép, és mégis rendelkezik ezzel a csodálatos jackpottal, hát nem fantasztikus?

Van ingyenes pörgetés bónusz kör a Valley Of The Gods nyerőgépben? Arrow Arrow

Nem, a Valley Of The Gods oldalon nincs ingyenes pörgetés bónusz, mivel nincsenek scatter szimbólumok. A nyerőgépben nincsenek scatter szimbólumok, hogy a játékmenet egyszerű és zökkenőmentes maradjon. Az ingyenes pörgetés bónusz helyett a Valley Of The Gods játékban a csodálatos Re-spin bónuszt kapja, amelyet a speciális szkarabeusz szimbólumok váltanak ki. A Valley Of The Gods oldalon található Re-Spin bónusz egyszerűen lenyűgöző, és bőven kompenzálja az ingyenes pörgetési kör hiányát.

Hány nyerőút van a Valley Of The Gods nyerőgépben? Arrow Arrow

Az 5 tárcsából és 5 sorból álló speciális rácsszerkezetnek köszönhetően a Valley Of The Gods oldalon 45 különböző nyerővonal áll rendelkezésre. Ezek a nyerővonalak lehetővé teszik, hogy a Valley Of The Gods oldalon 3125 különböző módon érjen el nyereményt, ami nagyon kifizetődő.

Játszhatok a Valley Of The Gods nyerőgépen ingyen? Arrow Arrow

Igen, abszolút; a Valley Of The Gods ingyenes verziója elérhető itt a BETO-nál; játszhatsz vele, hogy felfedezd a nyerőgép különböző aspektusait és funkcióit anélkül, hogy valódi, nehezen megkeresett pénzedre tennél.