MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Ingyenes Játék

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Slot Demo

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Diamond Cascade (Pragmatic Play) által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Diamond Cascade (Pragmatic Play) vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Diamond Cascade (Pragmatic Play) Demó

A Pragmatic Play Diamond Cascade nyerőgépében minden a csillogó és színes gyémántokról és azok hatalmas nyereményeket eredményező képességéről szól. Ezt a nyerőgépet 5x5-ös elrendezésben játsszák 50 nyerővonallal. Ez a drágakövekkel teli extravaganza a Color Tumble funkcióval, az ingyenes pörgetési körben található progresszív szorzókkal, az Ante Bet funkcióval és az ingyenes pörgetések közvetlen megvásárlásának lehetőségével csábít.

Ebben a Diamond Cascade nyerőgép értékelésben elmagyarázom, hogy a Pragmatic Play valami új és izgalmas dolgot mutatott-e be, vagy csak egy unalmas játékról van szó, amire nem érdemes időt szánni.


Megjelenés: 31.07.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X8000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 8,000-szerese

Nyissa meg a címet.A szorzó nem áll vissza az ingyenes pörgetések során

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlása funkció

Nyissa meg a címet.Izgalmas Color Tumble funkció

Nyissa meg a címet.50 nyerővonal

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A magas volatilitás elriaszthat néhány

Bezár Korlátozott téma vonzereje

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.06

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 50

Játékfunkciók

Bónusz tét Vásárlás funkció Energia gyűjtése Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Diamond Cascade felülvizsgálata a BETO Slots által

Diamond Cascade felülvizsgálata a BETO Slots által

Diamond Cascade online nyerőgép bemutatása

ADiamond Cascade nyerőgép egy ritka Pragmatic Play nyerőgép, mivel egy egyedi mechanikát vezet be, amelyet Color Tumble néven ismerünk. Rögtön az elején feltűnik a téma a gyémántokkal mindenhol és a nagyobb elrendezés 5 tárcsával és 5 sorral. Ami nem tűnik fel azonnal, az az, hogy ez a nyerőgép 50 nyerővonallal rendelkezik, ami nagyon magas szám.

A Color Tumble néven ismert új bónuszon kívül ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, ahol a szorzók nem állnak vissza, Ante Bet funkcióval és Buy Free Spins funkcióval. Nem számít, hogy melyik bónuszt játssza; a Color Tumble funkció és a nyerősorok magas száma segít a nagy nyeremények hajszolásában, különösen az ingyenes pörgetések során.

Készen állsz arra, hogy felfedezd a rejtett gyémántokat a Diamond Cascade? DiscoverTovábbi játékok a ingyenes játékgépek demo játék szekció. Hamarosan meglátjuk, mennyire hasznos a funkciók egyedülálló kombinációja, amit ez a nyerőgép kínál, úgyhogy olvass tovább.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Fantasy Jewel Adventure

Téma és design: Fantasy Jewel Adventure

Téma és design: Fantasy Jewel Adventure

Téma és tervezés

ADiamond Cascade a Pragmatic Play weboldalról egy igazi bámulatos. Egy csillogó kincsektől hemzsegő fantáziavilágba kalauzol el, az élénk színek és a kiváló minőségű grafika pedig minden pörgetést igazi szemkápráztatóvá tesz.

Csupa elegancia és izgalom, a tárcsákon olyan drágakövek csillognak, mint a smaragd és a zafír, a háttérben pedig titokzatos mintázatokban ragyogó gyémántok . Ez a fényűző téma nem csak a külsejénél fogva tetszik; olyan kalandot ígér, ahol minden egyes bukfenc igazi nyereményt hozhat.

Zene és hangsáv

A játék hangsávja tökéletesen illeszkedik a pazar témához. Ahogy pörgettem a csillogó tárcsákat, egy felemelő dallam töltötte be a levegőt, amely egyformán magával ragadó és izgalmas.

Harmonikus hanghatások kísérnek minden egyes nyerő kombinációt, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A hangok mindezt összekötik, így minden egyes pillanatot sokkal izgalmasabbnak és kifizetődőbbnek érezhetsz ebben a drágaköves paradicsomban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Íme a szimbólumok kifizetései, amelyekkel a nagy nyereményekért küzdhetsz:

 • Alapszimbólumok: Ezek a különböző drágakőszimbólumok. Ezek kifizetése a legalacsonyabb értékű szimbólumokkal elért hármas nyeremény 0,10-szeresétől a legmagasabb kifizetésű szimbólumokkal elért ötös nyeremény 20-szorosáig terjed.

 • Vad szimbólum: A vad szimbólum egy piros és aranyszínű szimbólum, amelyen egy "W" betű látható. Ez a szimbólum növeli az esélyeit, mivel más szimbólumokat helyettesít (kivéve a scattereket). Tartsa szemmel a 2., 3. és 4. tárcsán.

 • Scatter szimbólum: Ez a gyémánt szimbólum a nyeremények és az ingyenes pörgetések kiváltásának kulcsa. Ha 3 scattert ér el, a teljes tétje 2x, 4 scatterrel pedig 5x a tétje kifizethető. Ha sikerül 5 vagy több scattert eltalálnia, akkor a tétje 15-szörösét kapja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Diamond Cascade videó nyerőgép játékmódja

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Diamond Cascade

Készen állsz arra, hogy belevessz a Diamond Cascade csillogó világába? Íme, hogyan készítsd elő magad a maximális szórakozásra:

 • Először is, állítsa be a tét nagyságát a + és - gombok segítségével. Válassza ki a stílusának megfelelő értéket, és tegyen 0,20 € és 240 € közötti tétet.
 • Lusta vagy? Az automatikus lejátszás funkcióval állítsd be a pörgetések számát, és hagyd, hogy a játék elvégezze a munkát, míg te hátradőlsz, és nézed, ahogy a nyeremények gurulnak (drukkolj).
 • Ismerd meg a nyereménytáblázatot és a játékszabályokat a praktikus "i" gombra kattintva. Itt megtalálod a szimbólumértékeket, a bónuszfunkciókat és a nyeremények megszerzésének módját.
 • Bontsuk le azokat a gombokat:
  • Beállítások menü: Gyors hozzáférést biztosít az olyan beállításokhoz, mint a hangbeállítások és a játéktörténet.
  • A ↻ gomb: Megpörgeti a csillogó tárcsákat, és hagyja, hogy kezdődjön a kaland!
  • A szóköz és az Enter: Ezek billentyűparancsok a pörgetések egy pillanat alatt történő elindításához és leállításához.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Diamond Cascade-ban a következő által Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Diamond Cascade-ban a következő által Pragmatic Play

ADiamond Cascade bónusz funkciói az igazi üzlet. Nézzük meg a bónuszokat, és nézzük meg, hogyan növelhetik komolyan a nyereményeidet.

Color Tumble funkció

A Color Tumble Feature az, ami megkülönbözteti a Diamond Cascade-et. Egy nyeremény után minden 5 vagy több azonos háttérszínű szimbólumból álló csoport felrobban és eltűnik, helyet adva egy új szimbólumkaszkádnak. A Color Tumbles addig folytatódik, amíg a tárcsákon nem marad több 5 vagy több azonos háttérszínű szimbólumból álló csoport a tárcsákon.

Most talán azon tűnődik, hogy mi a haszna ezeknek a Color Tumbles-eknek. Az előnye az, hogy a bukfencek eredményeként eltűnő szimbólumok összegyűjtésre kerülnek egy számlálóba, és minden 20 összegyűjtött szimbólum után egy véletlenszerű szorzó hozzáadódik a nyereményszorzóhoz , vagy megszorozódik azzal.

Az1x és 50x közötti értékek a nyereményszorzóhoz hozzáadható értékek. Másrészt pedig 2x és 10x értékű Multiplikátorokkal szorozható meg. Végül a Win Multiplier az összes pörgetésből származó teljes nyereményre vonatkozik, miután az összes bukfenc véget ért. Az alapjáték következő pörgetésénél visszaáll.

Ingyenes pörgetések bónusz forduló

Ha 3 vagy több Scatter szimbólumot ér el, 15 ingyenes pörgetést kap. De itt válik igazán érdekessé a dolog. Az ingyenes pörgetések során a Color Tumble funkcióval összegyűjtött összes szimbólum segít megnövelni a nyereményszorzóját.

És a legjobb rész? A nyereményszorzó nem áll vissza a pörgetések között, ami azt jelenti, hogy a hatalmas nyeremények lehetősége folyamatosan nő. Ráadásul, ha több scattert is sikerül elhelyezned, akkor újraindítasz 5-15 ingyenes pörgetést, és még tovább tart a buli.

Tét és ingyenes pörgetések megvásárlása

Készen állsz arra, hogy felpörgetd a dolgokat? Az Ante Bet opció természetesen növeli a Free Spins kiváltásának esélyeit, mivel több Scatter szimbólumot ad a tárcsákra 25%-kal magasabb tétértékért. Ha pedig türelmetlen vagy, bármikor megvásárolhatod a Free Spins-t, és egyből belevetheted magad az akcióba a téted 100-szorosáért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerj 8000-szeres tétet a Diamond Cascade online nyerőgépen!

Nyerj 8000-szeres tétet a Diamond Cascade online nyerőgépen!

ADiamond Cascade a téted 8000-szeresének maximális nyerési lehetőségével büszkélkedhet, 96,06%-os RTP-vel és magas volatilitással, ami komoly nyereményeket ígér a szerencséseknek.

A bónuszvásárlás használatával az RTP 96,14%-ra emelkedik, ami egy kis stratégiát ad a játékhoz. Másrészt az Ante Bet használatával az RTP 96,02%-ra csökken.

A magas volatilitás azt jelenti, hogy a nyereményeket egy kicsit nehezebb lesz megszerezni, de ha sikerül betalálnod (különösen az olyan funkciókkal, mint a Bonus Buy), akkor egy igazi nyereménynapra számíthatsz. Minden a kockázatok és a jutalmak mérlegelésén múlik, miközben a nehezen elérhető Max Winre vadászik.

Ennek a nyerőgépnek a találati gyakorisága 1:4. A Max Win elérésének esélye 1:14 488 349 pörgetésből.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vélemény a Diamond Cascade online nyerőgépről

Vélemény a Diamond Cascade online nyerőgépről

Vélemény a Diamond Cascade online nyerőgépről

ADiamond Cascade nyerőgépnek sikerül valami új és izgalmas dologgal megismertetnie minket anélkül, hogy kompromisszumot kötne a nyerési lehetőségekben. Most már lehet vitatkozni azon, hogy az új Color Cascade funkció jobb-e, mint a már meglévő bónuszok. Tény azonban, hogy ez egy szilárd bónusz, amely jól növeli a nyereményeket. Emellett úgy tűnik, mintha minden egyes bukó többet érne, mivel a bukók egy kicsit ritkábbak a szokásosnál.

A pörgetéseim során minden pörgetésnél úgy éreztem, hogy potenciálisan nyeremények láncreakcióját indíthatja el. Annak is örülök, hogy Pragmatic Play15 ingyenes pörgetést kínál az újraindítás lehetőségével, hogy a nyereményszorzót halmozhassa, és nagy nyereményeket érjen el. Nem meglepő, hogy az ingyenes pörgetések megvásárlása a legmagasabb RTP-t szolgáltatja, mivel az ingyenes pörgetések milyen erősek.

A magas volatilitással együtt jár a magas kockázat is, így a Diamond Cascade nyerőgép nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. De ha készen állsz egy kis szórakozásra, akkor ez a nyerőgép határozottan teljesíti a kívánalmakat. Mindent egybevetve, a Diamond Cascade nyerőgépnek egy stabil 7,5/10-es értékelést adnék. Megfelelő keveréke van az izgalomnak és a jutalompotenciálnak, és egy új bónusszal tartja érdekesen a dolgokat.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Diamond Cascade Slot GYIK

Mekkora a Diamond Cascade nyerőgép RTP-je, és hogyan változik a különböző játékfunkciókkal? Arrow Arrow

A Diamond Cascade alap RTP-je 96,06%, de ez a játékmódtól függően kissé változik. Ha az Ante tétet választod, az RTP 96,02%-ra módosul, míg a Buy Free Spins funkció kihasználásával 96,14%-ra emelkedik. Ezek a variációk azt tükrözik, hogy az egyes funkciók stratégiailag hogyan befolyásolják a lehetséges hozamokat.

Kipróbálhatom a Diamond Cascade nyerőgépet ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

A Diamond Cascade csillogó világába egy fillér kockáztatása nélkül is belevetheted magad, ha megnézed a demó nyerőgépet a BETO.com oldalon. Ez egy ragyogó módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a bónuszfunkciókkal, mielőtt valódi készpénzt áldoznál rá.

Hogyan működik a Color Tumble funkció a Diamond Cascade nyerőgépben? Arrow Arrow

Egy nyeremény után a Color Tumble funkció akkor aktiválódik, ha azonos színű háttérrel rendelkező szimbólumokat ér el, és legalább 5 szimbólumból álló csoportokat hoz létre vízszintesen vagy függőlegesen. Ezek a szimbólumok ekkor felrobbannak és eltűnnek, lehetővé téve, hogy újak hulljanak a helyükre. Ennek a bónusznak köszönhetően a teljes pörgetés nyereményszorzója a felrobbanás után összegyűjtött szimbólumokból megnövekszik.

Mekkora az esélyem arra, hogy a Free Spins kört természetes úton indítom el, szemben a vásárlással? Arrow Arrow

Az esélyeid jelentősen javulnak, ha úgy döntesz, hogy az Ante Bet opcióval növeled a tétedet, mivel több Scatter szimbólum kerül a tárcsákra. Ha pedig azonnal akcióba akarsz lépni, akkor az aktuális téted 100-szorosáért vásárolhatsz ingyenes pörgetéseket, amelyek garantálják a részvételt ebben a potenciálisan jövedelmező bónuszkörben.

Mit tartalmaz a Pragmatic Play kínálatában a Diamond Cascade online nyerőgép a játékmenet volatilitása és a maximális nyeremény tekintetében? Arrow Arrow

A Diamond Cascade magas volatilitású nyerőgépnek minősül, ami azt jelenti, hogy a nyeremények ritkábban jöhetnek, viszont nagyobb az esélye, hogy rövidebb időn belül jelentős nyereményt kapunk. A játék csábító, akár a tét 8 000-szeresét is elérő maximális nyerési lehetőséget kínál.

Hogyan állíthatom be a fogadási stratégiámat a Diamond Cascade video nyerőgép Ante Bet és Buy Free Spins opcióinak használatával? Arrow Arrow

Ezeknek a lehetőségeknek a használata jelentősen megváltoztathatja a Diamond Cascade játékélményét. Az Ante Bet funkcióval a tét szorzójának 20x-ról 25x-re történő növelésével növelheted a Scatter szimbólumok landolásának esélyét, és így szervesen beléphetsz az ingyenes pörgetésekbe. Másrészt a Buy Free Spins funkció azonnali belépést tesz lehetővé ebbe az ígéretes körbe, ha előre feláldozod a teljes téted 100-szorosát.