MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Cash Box Ingyenes Játék

Cash Box Slot Demo

Cash Box Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Cash Box által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Cash Box vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Cash Box Demó

ACash Box, a Pragmatic Playnyerőgép új nyerési módot vezet be a szimbólumok párosítása helyett a kasszák megnyitásával. Ez a nyerőgép 5x3-as elrendezést kínál, és a nyereményeket közvetlenül a pénzes dobozokon keresztül nyeri. Érdekes bónuszokkal rendelkezik, beleértve a Cash Boxokat, a Jackpotokat, az ingyenes pörgetéseket, a és a Buy Free Spins opciót.

Ebben a Cash Box nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy a nyeremények odaítélésének ez az új mechanikája jobb-e, mint a szimbólumok egyezése vagy sem.


Megjelenés: 10.07.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény 5,000x tét

Nyissa meg a címet.Izgalmas Free Spins funkció

Nyissa meg a címet.A győzelmek odaítélésének új módja

Nyissa meg a címet.Jackpotok az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlása opció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Bezár Nincsenek kiemelkedő jellemzők

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.02

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Pénz


Játékfunkciók

Vásárlás funkció RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Cash Box felülvizsgálata a BETO Slots által

Cash Box felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatkozik a Cash Box online nyerőgép

A Cash Box nyerőgép egy bátor kísérlet arra, hogy a nyerőgépeknél a nyeremények újszerű módját vezesse be. Pragmatic Play nem a leginnovatívabb nyerőgép-fejlesztő, de időről időre megpróbálkoznak valami újjal. Ahelyett, hogy a nyerővonalakkal vagy a bárhol fizető mechanikával foglalkoznának, ez a nyerőgép véletlenszerű pénzértékek feltárásával osztja ki a nyereményeket. Tehát csak bizonyos számú pénzértékek felfedésével kapod meg a jutalmadat.

A dolgok megfűszerezésére ez a nyerőgép rendelkezik a téted akár 5000-szeresét elérő jackpotokkal, amelyeket bármelyik alapjáték-pörgetésnél megnyerhetsz. Ingyenes pörgetések is vannak, de ezek nem kínálnak semmilyen új funkciót, és meglehetősen hasonlóak az alapjátékhoz. Mint az összes általunk átvizsgált Pragmatic Play nyerőgép, ez is kínálja a Buy Free Spins bónuszt.

Kíváncsi vagy, hogy ezek a funkciók hogyan működnek együtt, hogy növeljék a nyereményeidet? Nézd meg a teljes értékelést, és fedezd fel, hogy ez a rablás meg tudja-e törni a nagy nyeremények kódját. Ha közelebbről is megnéznéd a játékmenetet, ne hagyd ki a Cash Box játékmenet filmetés fedezz fel többet ingyenes nyerőgépek mobilra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Játék show izgalom: Kifinomult játék show izgalom

Téma és design: Játék show izgalom: Kifinomult játék show izgalom

Téma és design: Játék show izgalom: Kifinomult játék show izgalom

Téma és tervezés

ACash Box egy olyan világba ránt, ahol minden egyes pörgetés egy gazdagsággal teli páncélszekrényt nyit meg. Amikor először kipróbáltam ezt a játékot, az első dolog, ami megragadta a figyelmemet, a kifinomult dizájn volt, ahol az egyes tárcsapozíciókat elegáns, fényes páncélteremajtók alkotják.

A háttér lila és fekete, és mindenhol különböző fények világítanak. Olyan, mintha egy játék show-ban lennél, és minden egyes páncélterem készen áll arra, hogy kinyíljon, és felfedje a jutalmakat.

Zene és hangsáv

A játék hangsávja ugyanolyan dörzsölt, mint a látvány. Finom, mégis csábító, és anélkül tart a zónában, hogy a fejedbe szállna. Az érmék kattogása, amikor nyereményt érsz el, még izgalmasabbá teszi a játékot.

De a show igazi sztárja a páncélterem ajtajának kielégítő puffanása, amely tökéletesen érzékelteti a várakozást minden egyes pörgetésnél.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

A Cash Box nyerőgépen minden egyes pörgetés egy szép összeghez vezethet. Az alábbiakban elmondjuk, mit kell tudnod a szimbólumokról és azok kifizetéséről:

 • Rendszeres készpénzes nyeremények: Ezek a szimbólumok a teljes tét 0,05x és 50x közötti kifizetéseket kínálnak. Minél több szimbólumot ér el, annál nagyobb a lehetséges nyereménye.
 • Jackpot-szimbólumok: Keresse a Mini, Major és Grand Jackpot szimbólumokat. Ha 3 Minit érsz el, a téted 40-szeresét nyerheted meg. Négy Major szimbólummal a téted 500-szorosát kapod meg. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy eltalálj 5 Grandot, akkor a téted 5000-szeresét érő fődíjjal a bankig nevethetsz.
 • Ingyenes pörgetések szimbólum: Indítsa el a keresett ingyenes pörgetések funkciót, ha ezeket a szimbólumokat feltárja a pénzes dobozokból.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Cash Box videó nyerőgépet

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Cash Box

Készen állsz arra, hogy kipróbáld a Cash Box nyerőgépet? Íme egy gyors útmutató, amely segít a kezdésben.

 • A tétméret beállítása: Kezdje a (+) vagy (-) gombok használatával a tét értékének módosítását, és állítsa be a tétet 0,20 € és 100 € között. A tét menüből kiválaszthatod és beállíthatod a játékhoz kívánt tétet.
 • Navigálás a játékban: Használja az automatikus játék funkciót az automatikus pörgetésekhez, vagy indítsa el manuálisan az egyes játékokat a (⟳) gombbal. A képernyőn található gombok segítségével hozzáférhetsz a játékszabályokhoz, a nyereménytábla információihoz és még sok máshoz.
 • Azélmény testreszabása: Merüljön el a beállítások között, hogy beállítsa a hanghatásokat, a környezeti zenét és más opciókat, mint például a gyors pörgetés, hogy az élményt a saját ízlésére szabja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Cash Box-ban Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Cash Box-ban Pragmatic Play

ACash Box nyerőgép nem csak egy szép arc; van néhány ütős bónusz funkciója, amelyekkel hatalmas nyereményeket nyerhetsz. Lássuk, hogyan működnek ezek a bónuszok.

Pénztárgépek és jackpotok

A tárcsák nem szimbólumokkal vannak tele, hanem Cash Boxokkal, amelyek kinyílhatnak, és készpénznyereményeket vagy Jackpotokat adhatnak. Egy Cash Box kinyílva 0,05x, 0,1x, 0,25x, 0,5x, 1x, 2,5x, 5x, 25x vagy 50x nyereményt nyerhet. A készpénzes jutalmakat 3 vagy több Cash Box kinyitása és feltárása után kapja meg.

Ez a nyerőgép jackpotokkal is rendelkezik, amelyek 3 Mini, 4 Major vagy 5 Grand szimbólum felfedése után kerülnek kifizetésre. Itt találod a megnyerhető jackpotok értékeit:

 • Mini Jackpot: a tét 40-szerese
 • Major Jackpot: 500x a tétje
 • Grand Jackpot: a tét 5,000-szerese

Ingyenes pörgetések funkció

A játék sztárja a Free Spins funkció. Ha 3 vagy több Free Spins szimbólumot ér el a tárcsákon, akkor máris indulhat a játék. Az alábbiakat kapod:

 • 3 Free Spins szimbólum: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 Free Spins-szimbólum: 4 ingyenes pörgetés: 15 ingyenes pörgetés
 • 5 ingyenes pörgetés szimbólum: 20 ingyenes pörgetés

Ha a szerencse az Ön oldalán áll, akkor ezt a funkciót újabb Free Spins szimbólumok landolásával újraindíthatja. Az extra pörgetések száma a fent említettekkel megegyező lesz, a scatterek számától függően.

Ingyenes pörgetések vásárlása

Azok számára, akik nem bírják kivárni a Free Spins játékot, ott van a "Buy Free Spins" opció. Tegye meg az aktuális össztétje 100-szorosát, és máris a Free Spins körbe ugrik. Ha aktiválod, garantáltan 3-5 Free Spin szimbólumot nyithatsz meg véletlenszerűen a pénzbedobós szimbólumok közül.

Ne feledd, ez a bónusz bizonyos országokban, például az Egyesült Királyságban nem érhető el.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Cash Box online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Cash Box online nyerőgépen!

A Cash Box nyerőgép maximális nyereménye a tét 5000-szerese , az alapjáték RTP-je pedig 96,02%. A magas volatilitás azt jelenti, hogy előfordulhatnak száraz időszakok nyeremények nélkül, de ha mégis talál, a kifizetések elég magasak lehetnek.

A "Buy Free Spins" funkció egy kis lökést ad az RTP-nek 96,07%-ra, ami nem sok, de azért figyelemre méltó. A találati gyakoriság 1:3,62-hez, ami biztosan az alacsonyabb oldalon van. Az ingyenes pörgetéseknek minden 205 pörgetésből egyszer kell betalálniuk. Végül, a Max Win-nek minden 1 544 879 pörgetésből egyszer kell bekövetkeznie.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pénztár: Pörgetni érdemes online nyerőgép?

Pénztár: Pörgetni érdemes online nyerőgép?

Pénztár: Pörgetni érdemes online nyerőgép?

ACash Box nyerőgép egy remek ötleten alapul, de a kivitelezés nem túl jó. A probléma az, hogy nem sok minden történik ebben a játékban. A jackpotok szépek, és a Max Win is rendben van. Az ingyenes pörgetések azonban ugyanolyanok, mint az alapjátékban. Még ha valamilyen szorzót is adtak volna az ingyenes pörgetésekhez, akkor ez a nyerőgép sokkal szórakoztatóbb és kifizetődőbb lehetett volna.

Dicséretesnek tartom Pragmatic Play hogy valami újjal próbálkoznak, de úgy tűnik, hogy ez csak egy próbálkozás az új mechanika kipróbálására. Valószínűleg megpróbálják megnézni, hogy mennyire működik jól, mielőtt végül egy olyan nyerőgépet készítenének, amely ezt a lehető legjobban kihasználja.

Ennek a nyerőgépnek néhány megváltó tulajdonsága a jackpotok és az ingyenes pörgetések újraindításának lehetősége. Játékom során elég könnyű volt meghosszabbítani a Free Spins-t, és ez többször is megtörtént egyetlen körben.

Vigyázni kell a magas varianciával , és ennek megfelelően kell fogadni. Bár ennek a nyerőgépnek vannak hibái, nagy nyeremények is lehetségesek, és az alapjátékban a Max Win elérésének lehetőségét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezért azt javaslom, hogy próbálja ki ezt a nyerőgépet, ha kedve van valami újat játszani.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cash Box Slot - GYIK

Mennyi a Cash Box nyerőgép RTP-je, és változik-e a Buy Free Spins funkcióval? Arrow Arrow

A Cash Box alapjáték RTP-je 96,02%, és érdekes módon, ha a Buy Free Spins funkciót választod, akkor ez az arány 96,07%-ra emelkedik. Ez a kis lökést adhat, ha az ingyenes pörgetések megvásárlását fontolgatod.

Kipróbálhatom a Cash Box nyerőgépet, mielőtt valódi téteket tennék? Arrow Arrow

Abszolút! A demó nyerőgépet közvetlenül a BETO Slots-nál érheti el, ami tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy pénzköltés nélkül megismerje a játék mechanikáját és funkcióit.

Mi a különleges a Cash Box nyerőgép Free Spins funkciójában? Arrow Arrow

A Free Spins funkció azért kiemelkedő, mert nemcsak jelentős nyereményekre ad lehetőséget további tétek nélkül, hanem a kör során újraindítható. Ha 3, 4 vagy 5 Free Spins szimbólumot érsz el a Cash Box szimbólumokból, akkor 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetés nyílik meg.

Hogyan működik a Cash Box online nyerőgépben a Buy Free Spins opció? Arrow Arrow

Ha azonnali hozzáférést szeretne a nagy nyerési lehetőségekhez anélkül, hogy természetesen végigjátszaná az ingyenes pörgetések kiváltását, használhatja a Buy Free Spins opciót. Ez az aktuális teljes téted 100-szorosába kerül, és garantálja, hogy a pénzkassza szimbólumok közül 3-5 Free Spin szimbólum véletlenszerűen megnyílik a kiváltó pörgetéskor.

Milyen játékosok élvezhetik a Cash Box nyerőgépet? Arrow Arrow

Azok a játékosok, akik a nagy volatilitású, jelentős nyerési potenciállal rendelkező nyerőgépeket kedvelik, különösen vonzónak találják a Cash Boxot. Azoknak készült, akik szeretik az adrenalinlöketet minden egyes pörgetésnél, tudva, hogy a türelem kifizetődő lehet a tét 5000-szeresét elérő, hatalmas maximális nyeremény.

Van a Cash Box videó nyerőgépen nyereménykorlátozás? Arrow Arrow

Igen, a Cash Box esetében van egy felső határ. Ha a nyereményed a játék bármely szakaszában eléri a téted 5000-szeresét, akkor gratulálok, mert elérted a Max Win-t! Ekkor a forduló azonnal véget ér, de nyugodtan pihenhetsz, mert tudod, hogy az összes zsákmány a tiéd.