MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Sweet Bonanza Xmas Ingyenes Játék

Sweet Bonanza Xmas Slot Demo

Sweet Bonanza Xmas Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Sweet Bonanza Xmas által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Sweet Bonanza Xmas vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Sweet Bonanza Xmas Demó

A Pragmatic Play weboldalnak köszönhetően egész évben élvezheted a karácsonyt. Sweet Bonanza Xmas egy új játék 6 tárcsával és 5 sorral, ahol egy egyedi játékmechanika fizeti ki a nyereményeket.

Nincsenek nyerővonalak, egyszerűen csak több hasonló szimbólumot kell együttesen elhelyezned bárhol a rácson, hogy megkapd a karácsonyi bónuszt.

A tisztességes RTP és a tetemes jackpot teszi jövedelmezővé a játékmenetet.


Megjelenés: 19.11.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X21175

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Hatalmas 21,175x Max Win

Nyissa meg a  címet.Különleges bónusz Vásárlási opció

Nyissa meg a  címet.Kiváló ingyenes pörgetések 10 pörgetéssel

Nyissa meg a  címet.Multiplikátor bombák

Nyissa meg a  címet.Kiváló grafika

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincs progresszív jackpot

Bezár Nincs újrapörgetés kör

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.48

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Édességek Ünnepek


Játékfunkciók

Klaszter fizet Véletlen szorzó Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Karakterek

Hóember


Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza Xmas' széles játékrács

Sweet Bonanza Xmas Slot - Szálljon be az ünnepi hangulatba

Sweet Bonanza Xmas egy hat tárcsás videojáték a Pragmatic Play játékgépén, amely az ünnepek hangulatával tölti meg a levegőt. Észre fogod venni, hogy ez a nyerőgép hasonlít az eredeti verzióra, amely a Sweet Bonanza néven ismert. Egy modern, klaszter alapú mechanikát használnak a kifizetési érték meghatározásához.

Csak egyszerre több hasonló szimbólumot kell a rácson elhelyezned, és máris megkapod a megfelelő nyereményt. Mivel nincsenek meghatározott nyerővonalak, nem kell aggódnod az egyforma szimbólumok landolása miatt.

A Sweet Bonanza Xmas ingyenes pörgetések bónuszjátéka igen kifizetődő, ahol fantasztikus nyereményeket nyerhetsz, akár 21 175-szörös nyereményt is. A játékban van egy speciális bónuszvásárlási opció , amelynek segítségével azonnal elindíthatod a Free Spins kört. Azok a játékosok, akik nem szeretnek túl sokáig várakozni, ezt nagyon kényelmesnek találják. Ezért azonban komoly prémiumot kérnek, úgyhogy gondold meg kétszer is.

A címet ingyenesen felfedezheted a demó mód segítségével itt a BETO.com-on.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Havas karácsonyi téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

Sweet Bonanza Xmas joviális karácsonyi témával tervezték, amely a megfelelő karácsonyi hangulatba helyezi Önt. A játékban rád váró karácsonyi téli csodaország tele van édes cukorkákkal és finomságokkal, mindezt vastag hóréteggel koronázva.

A hatalmas játékrács mögött a varázslatos ünnepi ország derűs látványa tárul eléd. Óriási hóemberek mosolyognak, karácsonyi dekorációk és csábító cukorkák. Az animációk simák és csodásan néznek ki.

A rácson különböző formájú és méretű cukorkákkal és gyümölcsökkel, például szőlővel, görögdinnyével, szilvával és almával találkozhatsz. A vizuális megjelenítés eléggé megterhelő és lenyűgöző, így magával ragadó játékélményben lesz részed.

A játék hangsávjaként egy különleges hangeffektusokkal tarkított Xmas jingle szolgál. A hangsáv zökkenőmentesen szinkronizálódik a játékkal, nagyszerű élményt nyújtva.

Szimbólumok

A Sweet Bonanza Xmas' rácson található összes szimbólum színes, ünnepi hangulatú, tökéletesen illeszkedik a karácsonyi ihletésű témához. A szimbólumokat hó borítja, ami valósághű és 3D-s megjelenést kölcsönöz nekik.

A legmagasabb kifizetésű szimbólum a piros szív, amely a téted 50-szeresét adja, ha 12 darabot érsz el belőle a rácson nyerő kombinációkban. Lédús gyümölcsök, mint a bogyók, banánok, görögdinnyék, almák és szilvák találhatók a rácson.

A magasan fizető szimbólumok a különböző színű, fényes cukorkák.

A scatter szimbólumot egy nyalókaszimbólum jelöli, amely akár 100-szoros nyereményt is adhat önállóan. Ez a nyerőgép nem rendelkezik vad szimbólum funkcióval, és nem fog hiányozni a hiánya.

Landing egy szenzációs nyereményt Sweet Bonanza Xmas

Landing egy szenzációs nyereményt Sweet Bonanza Xmas

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Sweet Bonanza Xmas Slot

A legtöbb online nyerőgép a klasszikus nyerővonal-alapú mechanika szerint működik, ami különbözik a Sweet Bonanza Xmas egyedi klaszteres nyerési rendszerétől. Ebben a játékban nem szükséges, hogy a szimbólumokat egy adott nyerő kombinációban érje el. Egyszerűen csak együtt kell elhelyezned őket a rácson.

A játékrács meglehetősen széles, 6 tárcsával és 5 sorral, ami 30 különböző szimbólumhelyet eredményez a rácson. Egyszerűen csak elég szimbólumot kell elhelyezned a rácson, és máris kifizetést könyvelhetsz el magadnak.

A nyertes szimbólumok kipukkadnak, és eltűnnek a rácsról, helyet csinálva ezzel újabb szimbólumoknak. Ez az úgynevezett tumble vagy cascading reels bónusz, amely extra esélyt ad a nyeremények landolására.

A Sweet Bonanza Xmas elindítása után az első lépés, amit meg kell tenned, hogy eldöntsd a tét értékét. Pörgetésenként 0,20 € (minimális tét) és 125 € (maximális tét) között bármilyen tétet beállíthatsz, ami meglehetősen széles fogadási tartományt jelent. A tét beállítása után a jobb alsó sarokban található pörgetés gomb megnyomásával máris mozgásba hozhatod a tárcsákat, ami minden Pragmatic Play játékban alapértelmezett.

Ne felejtsd el használni az automatikus lejátszási lehetőségeket és más hasznos játékvezérlőket a játék során.

A Sweet Bonanza Xmas

A Sweet Bonanza Xmas' rácson feltörő szimbólumok

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Édes bónusz funkciók

Tumble funkció

A Sweet Bonanza Xmas játékban van egy erőteljes Tumble bónusz, amely eltávolítja a nyerő szimbólumokat a rácsról, hogy helyet csináljon más szimbólumoknak. A megmaradt szimbólumok és az új szimbólumok leesnek, hogy kitöltsék a tárcsákat. Mivel a rács egy nyeremény után átrendeződik, ez a tumble-mechanika további esélyt ad a nyerő kombinációk elérésére. Így hosszú nyereménysorozatokat indíthatsz el, ami igazán előnyös lehet.

Ingyenes pörgetések bónusz funkció

A rácson lévő nagy nyalókák scatter-szimbólumként működnek. Ha az alapjátékban 4 nyalókát érsz el együtt a rácson, akkor a Sweet Bonanza Xmas'ingyenes pörgetések körét indítod el. Ahogy a bónusz aktiválódik, 10 ingyenes pörgetéssel jutalmazunk. Az ingyenes pörgetések köre könnyen újraindítható, ha 3 speciális szimbólumot érsz el bármelyik ingyenes pörgetésen.

A legtöbb videojátékban található bónuszkörökkel ellentétben a Sweet Bonanza Xmas' Free Spins funkció eléggé megterhelő. A játék során a kiváló aranybomba Multiplier Scattereket érheti el. A Multiplikátor szimbólum egy különleges szimbólum, amely megragad a helyén, és 2x és 100x közötti szorzót hordoz. Amikor nyerő kombinációt érsz el ezekkel a bombákkal, ezek összeadódnak, és megnövelik a nyereményedet.

Lehetőség van az ingyenes pörgetések kiváltásának esélyét növelni. Ha például a legmagasabb elérhető tétet állítod be, a scatterek landolásának esélye egyenesen megduplázódik.

Duplázza meg az esélyét a funkció megnyerésére

Az Ante Bet funkcióval növelheti a bónuszkör kiváltásának esélyét. Kattints az Ante bet gombra, és a megnövelt tét mód aktiválódik. Ez az opció 25%-kal növeli a tétet, és elég gyorsan elindítja az ingyenes pörgetések funkciót.

Bónusz vásárlás funkció

Választhatod, hogy megvásárolod-e a Free Spins kört a téted 100-szorosát érő prémium kifizetésével. Ez azonnal elindítja számodra a Free Spins kört, és nem kell megvárnod, hogy a kör magától elinduljon.

Kiváló Cascading nyer a Sweet Bonanza Xmas

Kiváló Cascading nyer a Sweet Bonanza Xmas

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás és RTP

Sweet Bonanza Xmas nyerőgépek 96,48%-os RTP-vel rendelkeznek, ami a hasonló nyerőgépek iparági átlaga felett van.

Sweet Bonanza Xmas kissé a forró oldalon teljesít, közepes vagy magas játék volatilitással.

A legjobb nyeremény, amit egyetlen pörgetéssel elérhetsz, a téted 21,175-szörösét éri, ami fantasztikus. Pragmatic Play az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy a maximális nyereményt kifizetik neked, ha nyersz.

Nyerjen 10 ingyenes pörgetést a Sweet Bonanza Xmas

Nyerjen 10 ingyenes pörgetést a Sweet Bonanza Xmas

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sweet Bonanza Xmas az általános véleményünk - Készen állsz valami édesre?

Sweet Bonanza Xmas a tökéletes játék ünnepi alkalmakra és arra, hogy karácsonyi hangulatba kerülj. A Pragmatic Play által tervezett, átfogó karácsonyi témájú, csodálatos nyerőgép pillanatok alatt ünnepi hangulatba hozza Önt.

A játékmenet a nyereményeket egy egyedi klasztermechanizmus alapján fizeti ki, amely nem követeli meg, hogy egymás mellett lévő szimbólumokat érjen el. Elég, ha több hasonló szimbólumot érsz el a rácson bárhol, és máris nyereményt kapsz. A Pragmatic Play játékainak nagy része a szokásos nyerővonal-alapú mechanizmussal érkezik, így a Sweet Bonanza Xmas friss és vonzó választás.

Egyetlen pörgetéssel akár a téted 21,175-szörösét is elérheted, ami még egy közepes vagy magas varianciájú játék esetében is nagyszerű jackpot összeg. Sweet Bonanza Xmas' legnagyobb vonzereje a különleges ingyenes pörgetési kör, ahol a Multiplier bombákat landolhatsz, amelyek megragadnak a helyükön, és megnövelik a nyereményedet.

Győződjön meg róla, hogy teljesen megértette a játékmenetet, mielőtt tényleges pénzt kockáztatna, tesztelje a Sweet Bonanza Xmas ingyenes demó verzióját. Az ingyenes verzió elérhető itt a BETO.com-on, és az általunk ajánlott online kaszinókban valódi pénzért is játszhat ezzel vagy más online nyerőgépekkel. Minden játék működik mobileszközökön is, így ne habozzon, próbáljon ki több játékot is.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Sweet Bonanza Xmas Slot

Mi a legjobb nyeremény, amit a Sweet Bonanza Xmas nyerőgépen nyerhetek? Arrow Arrow

Sweet Bonanza Xmas akár 21,175-szörös nyereményt is kínál egyetlen pörgetés során, ami fantasztikus.

Mi az a Sweet Bonanza Xmas' Variance és RTP? Arrow Arrow

Ez egy közepesnél kissé magasabb volatilitású nyerőgép, 96,48%-os RTP-vel.

Van a Sweet Bonanza Xmas nyerőgépen ingyenes pörgetések bónusz? Arrow Arrow

Igen! A Sweet Bonanza Xmas egy lenyűgöző Free Spins bónusz körrel rendelkezik, ahol a ragacsos bombaszorzók növelik a nyereményt, és 10 ingyenes pörgetést kapsz.

Játszhatok a Sweet Bonanza Xmas nyerőgép ingyenes verziójával? Arrow Arrow

Játssz Sweet Bonanza Xmas' demo módban itt a BETO.com-on ingyen! Használja ezt a demót, és értse meg, miről szól az ingyenes nyerőgép. Ha megértetted, hogyan működik, bármelyik általunk ajánlott online kaszinóban játszhatsz vele.