MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Bonanza Billion Ingyenes Játék

Bonanza Billion Slot Demo

Bonanza Billion Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Bonanza Billion által BGAMING

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Bonanza Billion vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Bonanza Billion Demó

ABonanza Billion nyerőgép a BGaming új online nyerőgépe, amelyet különböző gyümölcsök és drágakövek köré terveztek. A grafika egyszerű, de vonzó módon lett kialakítva, a nyereményeket pedig a klaszternyerő mechanizmuson keresztül fizetik ki.

Az olyan bónusz funkciók, mint az ingyenes pörgetések, a szorzók és a bónusz megvásárlási lehetőségek teszik a játékmenetet kifizetődővé, és a magas volatilitásnak köszönhetően robbanásszerű játékmenetet élvezhetsz.

Olvassa el a Bonanza Billion teljes értékelését itt a BETO-nál, hogy többet tudjon meg.


Megjelenés: 02.12.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X15000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Kiváló 15,000x Jackpot

Nyissa meg a címet.Akár 30 ingyenes pörgetések

Nyissa meg a címet.Speciális szorzók

Nyissa meg a címet.Kaszkádos orsók

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagy volatilitás

Bezár Nincsenek vad szimbólumok

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató BGAMING

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 20.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Ünnepek Gyümölcs


Játékfunkciók

Bónusz tét Klaszter fizet Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Véletlen vadak Bónusz szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Cascading Reels Booster a Bonanza Billionban

Cascading Reels Booster a Bonanza Billionban

Üdvözöljük a Bonanza Billion online nyerőgépen

A BGaming által 2021 végén kifejlesztett Bonanza Billion játék gyorsan népszerűvé vált a játékosok körében. Ami a Bonanza Billion-t népszerűvé és vonzóvá teszi, az az egyedi klaszteres kifizetési mechanizmusa, az izgalmas motorja és az éles HD grafika.

A nyerőgépet egyszerű, gyümölcsök által inspirált témával tervezték, és élvezni fogod, ahogy a grafika zenei hangsávval párosul.

A Bonanza Billionban a nyeremények kifizetése a klaszteres kifizetési mechanizmuson keresztül történik. A Bonanza Billionban akár 30 ingyenes pörgetést is nyerhetsz, és az ingyenes pörgetések során 2x és 100x közötti szorzók jelennek meg a játékban, amelyek növelik a nyereményeidet.

Ezt az értékelést az összes bónuszfunkció és lehetőség alapos vizsgálata után állítottuk össze az Ön számára. Kezdjük azzal, hogy vetünk egy pillantást a témára és a szimbólumokra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Színes gyümölcsök ihlette téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

A Bonanza Billion tele van ízletes gyümölcsökkel és különböző színű és méretű csillogó drágakövekkel. A rács lila színű, aranyszínű vonalakkal. A háttér úgy tűnik, mint egy széles óceán, amelyen különböző gyümölcsök úsznak. A kiváló minőségű grafika és a karácsonyfadíszek szórakoztatóak és gyönyörűek.

A színvilág meglehetősen világos és fényes. Klasszikus, régimódi hangulatot áraszt ez a nyerőgép, akárcsak azok, amelyek az 1950-es években uralták a kaszinókat.

A háttérben pattogós és felemelő hangsáv szól, ami segít ellazulni a játék során. Ez a hangsáv dinamikus, és a zene változik, amikor aktiválod a különböző speciális köröket és boostereket.

Szimbólumok

A Bonanza Billion a klaszter-fizetési mechanizmus alapján működik, ahol akkor kapsz kifizetést, ha 8 vagy több hasonló szimbólumból álló klasztereket érsz el. Ezeknek a szimbólumoknak a pozíciója nem számít, és a nyereményt attól függetlenül megkapod, hogy a pörgetés után hol landolnak a szimbólumok.

A játék alacsony értékű szimbólumai közé tartozik a szilva, a dinnye, a cseresznye, a citrom és a narancs. Ezek a szimbólumok 0,25x és 10x közötti nyereményt adnak, ha 8-12+ azonos szimbólumból álló csoportokat érsz el nyerő kombinációkban.

A jobb, magas kifizetésű szimbólumok közé tartozik a zöld drágakő, a piros szív, a sárga csillag és a kék körök, amelyek mindegyike akár a tét 50-szeresét is kifizetik. A Scatter szimbólummal való kombinációk szintén közvetlen kifizetéseket adnak, akár 100-szorosát is, ami kiváló.

A Bonanza Billionban a lila dominál a színvilágban.

A Bonanza Billionban a lila dominál a színvilágban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Bonanza Billion nyerőgép

Kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Ismerjemeg a játékban elérhető különböző opciókat és beállításokat, például a zene hangerejének beállításait, a gyorspörgetési lehetőségeket és még sok mást.
 2. Vessen egy pillantást a nyereménytáblázatra, és ismerkedjen meg a különböző lehetőségekkel és funkciókkal. A kifizetésekről és a játékszabályokról is tájékoztatást kap. A nyereménytáblázat az "i" gomb megnyomásával érhető el.
 3. Válassza ki a tét összegét a pörgetéshez. A játékban széles fogadási tartomány áll rendelkezésre, és bármilyen tétet kiválaszthatsz, amiben jól érzed magad. A tét összegét a játékstratégia és a bankroll méretének figyelembevételével kell kiválasztani.
 4. A minimális tét értéke 0,20 €, a maximális tét értéke pedig 12 €.
 5. Az Autospin opcióval a játékot automatikus üzemmódba állíthatod, ahol a tárcsák maguktól megpördülnek. Tartsd szemmel az egyenleget, amikor ezt az opciót használod, hogy ne fogyjon ki a pénzed.
 6. Nyomd meg a pörgetés gombot, és várd a nagyszerű nyereményeket.
Szuper Mega nyeremény a Bonanza Billionban

Szuper Mega nyeremény a Bonanza Billionban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Boosterek és speciális funkciók - Bonanza Billion nyerőgép

Újratöltő orsók

Ez egy speciális Booster a Bonanza Billionban, amely folyamatosan aktív marad. Amikor egy nyerő kombinációt érsz el a rácson, a nyerő kombinációt alkotó szimbólumok eltávolításra kerülnek a rácsról, és a felettük lévő szimbólumok leesnek, hogy elfoglalják a megüresedett helyeket. Ez újabb esélyt ad a nyeremény elérésére.

Ennek az érdekes funkciónak köszönhetően hosszú nyerőkombinációs sorozatokat érhet el. A Refilling Reels bónuszt Tumble bónuszként, Cascading Reels mechanikaként és Rolling Reels néven is ismerik.

Szorzó szimbólum

A Bonanza Billionban van néhány különleges Multiplier szimbólum, amelyek csak az ingyenes pörgetések során jelennek meg. Ezek a jutalmazó szimbólumok addig maradnak a rácson, amíg a kaszkádolás meg nem áll, ami növeli a nyerési esélyeket. A véletlenszerű Multiplier szimbólumok bármilyen értéket tartalmazhatnak 2x és 100x között. Miután egy újratöltési sorozat véget ér, a különböző Multiplikátor-szimbólumok értékei összeadódnak, és a teljes nyereményed az összes ilyen szimbólum végső hozzáadott értékével növekszik.

Ingyenes pörgetések bónusz funkció

Ha legalább 4 Scatter-szimbólumot együttesen érsz el a rácson, akkor a Bonanza Billion bónuszjátékot indítasz el. A 4 scatter szimbólummal 10 ingyenes pörgetést kap. További scatterek további ingyenes pörgetéseket eredményeznek. A bónuszjáték aktiválásakor minden egyes, a 3 scatter fölé érkező scatter után további 10 ingyenes pörgetést kap.

A Free Spins kör a fő attrakció minden ingyenes online nyerőgépben. Elég, ha 3 vagy több Scattert érsz el bármelyik ingyenes pörgetés során, és további 5 ingyenes pörgetést kapsz.

Bónusz vásárlás

A Free Spins kör a fő attrakció minden online nyerőgépben. A játék során arra vársz, hogy elegendő Scatter landoljon a rácson. A Free Spins kört azonban nem túl könnyű kiváltani, és néha több száz pörgetés is szükséges lehet hozzá. Ha nem akarod megvárni, hogy magától aktiválódjon, akkor választhatod a prémium kifizetését, és 4 Scatter garantáltan be fog indulni.

Chance X2

Ez egy másik funkció, amely segít az ingyenes pörgetések aktiválásában. Választhatod, hogy megduplázod a rácson lévő scatterek landolásának esélyét, ha 25%-kal megnöveled a tét összegét. Ez a bónusz kevésbé költséges, mint a Bónusz vásárlás, de ne feledd, hogy nem garantáltak számodra az ingyenjátékok.

A szimbólumok mindenhol fizetnek

A Bonanza Billion egy egyedülálló fürtös kifizetési mechanizmussal rendelkezik. Általában a klaszteralapú játékokban csak akkor kapsz kifizetést, ha elegendő hasonló szimbólumot érsz el együtt a rácson. A Bonanza Billionban legalább egy minimális számú hasonló szimbólumot kell elhelyezned, de azok elhelyezkedése nem számít. Bárhol megjelenhetnek a rácson.

Chance X2 opció a Bonanza Billion nyerőgépben

Chance X2 opció a Bonanza Billion nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és eltérés

ABonanza Billion RTP-je 96%, ami jó és átlagos, mivel az iparági standard a hasonló játékoknál szintén 96% körül van.

A variancia tekintetében a Bonanza Billion egy forró cím, magas játékmenet-volatilitási besorolással, és akár 15 000-szeres tétet érő nyereményt is szerezhetsz egyetlen pörgetés során. A maximális nyeremény elég magas egy olyan nyerőgéphez képest, amely nem rendelkezik progresszív jackpottal.

Különleges szimbólumok a Bonanza Billionban

Különleges szimbólumok a Bonanza Billionban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső véleményünk a Bonanza Billion nyerőgépről

A BGaming egy feltörekvő név az online kaszinók és az iGaming világában. A tervezőstúdió kiváló hírnevet szerzett az iparágban a kiváló minőségű nyerőgépek széles választékának megalkotásával. A játékosok a világ minden tájáról szeretik a termékeiket, és azok az összes neves játékteremben elérhetőek.

A Bonanza Billion nyerőgép a BGaming prémium kollekciójának új tagja, és máris igen népszerűvé vált. Ez a játék ismerős lehet, és a népszerű mobiljátékra, a Candy Crush-ra emlékeztet. Mindkét játék cukorkák ihlette témára épül, a design nagyon feltűnő és színgazdag, a játékmenet pedig rácsos formában zajlik.

A Bonanza Billion nyerőgép grafikája meglehetősen érdekesen van megtervezve. Egyszerű és józan dizájnt követnek az összes grafikai elemnél, és minden vizuális elem csillogó és feltűnő. Az élénk színvilágnak köszönhetően az animációk simának és vonzónak tűnnek.

A nyerőgépben található bónuszok erőteljesek és érdekesek. A fő attrakció az ingyenes pörgetések bónusz funkciója, ahol akár 30 ingyenes pörgetést is nyerhetsz az elején, könnyű újraindításokkal. Használd a Bónuszvásárlás funkciót, ha nem szeretnél várni a bónuszra, vagy használd a 2X Chance opciót, hogy növeld a Scatterek landolásának valószínűségét.

Az egyedi, klaszter alapú nyerőmechanizmus vonzóvá teszi a nyerőgépet a játékosok számára, és biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni. Csapatunk abszolút imádta itt a tesztelés során.

Használd az itt a BETO.com-on elérhető demóverziót, és játssz vele te magad is ingyen. Ha valódi pénzben szeretnél játszani, csatlakozz az általunk ajánlott kaszinókhoz, és tedd meg az első befizetésedet, amiért cserébe szép bónuszokat kapsz. Játssz felelősségteljesen, és vedd ki a valódi nyereményt, ha előnyben vagy.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Bonanza Billion

Mi a Bonanza Billion maximális nyereménye? Arrow Arrow

A Bonanza Billion lehetővé teszi, hogy akár 15 000-szeres nyereményt is elérjen, ami még egy magas varianciájú játék esetében is kiváló.

Mi a Bonanza Billion nyerőgép varianciája és RTP-je? Arrow Arrow

A Bonanza Billion 96%-os RTP-je tisztességes, magas varianciával párosul.

Van ingyenes pörgetés a Bonanza Billion nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, a Bonanza Billion játékban akár 30 ingyenes pörgetést is nyerhetsz egyetlen körben. Újraindítás is lehetséges.

Mi a Bonanza Billion újratöltő tárcsák bónusza? Arrow Arrow

A Refilling Reels egy speciális mechanika, amely eltávolítja a nyerő szimbólumokat a rácsról, hogy újabb esélyt adjon a nyeremények elérésére. Ezt Cascading Reels bónusznak is nevezik.

Játszhatok Bonanza Billion nyerőgépet ingyen? Arrow Arrow

Hogy biztosan megértsd a játékmenetet, a BETO.com-on linkeltük az ingyenes Bonanza Billion demó módját.