MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Merge Up Ingyenes Játék

Merge Up Slot Demo

Merge Up Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Merge Up által BGAMING

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Merge Up vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Merge Up Demó

Merge Up slot by BGAMING egy drágakő-témájú nyerőgép, amely egyedi csavarral lep meg mindenkit, aki játszik vele. Akár a tét 5000-szeresét is megnyerheti, és olyan izgalmas bónuszokkal büszkélkedhet, mint a Merge Up funkció és a növekvő szorzókkal ellátott ingyenes pörgetések. A bónuszt akár meg is vásárolhatod, hogy azonnal hozzáférj a bónuszkörhöz.

Ebben a Merge Up nyerőgép értékelésben mindent elmondunk, amit tudnod kell erről a játékról, hogy könnyebben eldönthesd, érdemes-e játszani vele.


Megjelenés: 26.10.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Magas, 97,25%-os RTP

Nyissa meg a címet.Akár 5,000-szeres tétet is nyerhetsz

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések 128-szoros szorzóval

Nyissa meg a címet.Közvetlen vásárlás bónusz opció

Nyissa meg a címet.Esély x2 funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagy volatilitás, ritka nyeremények

Bezár Korlátozott fogadási tartomány

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató BGAMING

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 97.25

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 50.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 6

Játéktémák

Gyémántok


Játékfunkciók

Klaszter fizet Vásárlás funkció Zuhogó/lavina nyeremények Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Merge Up felülvizsgálata a BETO Slots által

Merge Up felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatkozik a Merge Up Slot

AMerge Up nyerőgép az innovatív Merge Up funkcióra összpontosít, egy ismerős drágakő témával. Rögtön az elején a 6 tárcsával és 6 sorral rendelkező nagyobb elrendezés fogadja Önt. Ez a játék a cluster pays mechanikára és a kaszkádos tárcsákra támaszkodik a nyeremények odaítélésében és a nyeremények folyamatos elérésében.

A Merge Up funkció tökéletesnek tűnik ehhez a nyerőgéphez, mert olyan jól működik a többi bónusszal és az elrendezéssel. Ez a nyerőgép ingyenes pörgetésekkel is rendelkezik, amelyek során akár 128-szoros szorzók is bejöhetnek. A Buy Bonus és a Chance x2 funkciók elég gyakoriak a BGaming nyerőgépekben, így itt is megjelennek.

Nézze meg a Merge Up videó értékelésünket, és pörgesse meg ezeket a drágaköveket a következő játékbaningyenes játékgépek letöltés nélkül. Kíváncsi vagy, hogy ez lehet-e a következő kedvenc nyerőgéped? Olvass tovább, hogy megtudd, miért lehet az.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Fúziós drágakő Extravaganza

Téma és design: Fúziós drágakő Extravaganza

Téma és design: Fúziós drágakő Extravaganza

Téma és tervezés

Lépjen be egy káprázatos világba, ahol a drágakövek a gazdagság kulcsa a the Merge Up nyerőgépben. Abban a pillanatban, hogy elindítottam, a 6x6-os rácson lévő drágakövek vibráló árnyalatai magával ragadtak. Egy elegáns, zöld háttér előtt ezek a csillogó drágakövek a show sztárjai.

A cluster pays mechanika nem csak a játékmenetet befolyásolja, hanem a vizuális vonzerő középpontjában is áll, így minden nyeremény igazi látványossággá válik. A ragyogó sárgától a mélykékig minden drágakő gondosan kidolgozott.

Ahogy tovább játszottam, nemcsak a nyerő kombinációk ejtettek rabul, hanem az is, ahogyan minden egy időtlen, mégis modern esztétikájú játékban állt össze.

Zene és hangsáv

AMerge Up hangja tökéletesen kiegészíti a képernyőn zajló akciót, a csillogó hangok és a felemelő dallamok úgy járulnak hozzá az élményhez, hogy közben nem vonják el a játékosok figyelmét. Az okos hangeffektek kiemelik a győzelmeket. Ez a részletekre fordított figyelem minden egyes pörgetést hallási élménnyé tesz, amely kéz a kézben illeszkedik a témához, és leköti a játékost.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

A Merge Up játékban a drágakövek a jegyed a nagy nyereményekhez, mivel frissítik és megsokszorozzák a jutalmaidat. Íme a szimbólumok és nyereményeik:

 • Magasan fizető drágakőszimbólumok: A lila, piros, égszínkék és sárga drágakövek a magasan fizető szimbólumok, amelyek a téted 25x-50x-ét fizetik ki, ha 12 vagy több egyforma szimbólummal egy csoportban elért nyereményt érsz el.
 • Alacsony fizetésű drágakőszimbólumok : Az alacsony fizetésű drágakőszimbólumok a kék, zöld, rózsaszín és narancssárga drágakövek, amelyek a tétje 5x-20x-szeresét fizetik, ha 12 vagy több azonos szimbólummal rendelkező klaszternyereményt ér el.
 • Scatter szimbólum : A scatter szimbólum egy többszínű drágakő, amelyen egy "S" betű látható. Amint azt már tudhatod, ez lehetővé teszi az ingyenes pörgetések elindítását.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Merge Up videó nyerőgépet

Hogyan játsszuk a BGaming

Hogyan játsszuk a BGaming's Merge Up-ot?

Szeretné tudni, hogyan játszható ez a nyerőgép? Itt van, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a pörgetésekből:

 • Először is, állítsa be a tét nagyságát a pénztárcájának megfelelően. Használd a praktikus nyílbillentyűket a tét beállításához, és állítsd be a tétet 0,20 € és 50 € között.
 • Ismerkedj meg az automatikus lejátszással. Állítsd be a pörgetések számát (akár 1000-ig) a választott téteddel, és hagyd, hogy a tárcsák pörögjenek; nem kell minden alkalommal kattintanod.
 • Ne hagyd ki a nyereménytáblázatot, és az i gomb segítségével érd el azt! Ez az útmutató a játék mechanikájához, a szimbólumértékekhez és a bónuszfunkciókhoz.
 • A pörgetés gomb vagy a billentyűzeted szóköz bill entyűje lehetővé teszi, hogy elkezdj játszani.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Merge Up által BGaming

Bónusz funkciók magyarázata a Merge Up által BGaming

AMerge Up nyerőgép tele van bónusz funkciókkal, amelyek új szintre emelik a játékmenetet. Mindegyik egyedi csavart ad, amely növeli az izgalmat és a nyerési lehetőségeket.

Merge Up funkció

Ez az az egyedi bónusz, amelyről ez a nyerőgép a nevét kapta. Amikor 4 vagy több szimbólummal egy halmaznyereményt érsz el, a nyeremény kifizetésre kerül, majd néhány nyerő szimbólum eltűnik, míg mások a nyereménytáblán a következő legjobb szimbólummá lépnek elő.

A nyereménysorozat révén a legalacsonyabban fizető szimbólum a legmagasabb fizető szimbólummá léphet elő. Ha a legmagasabb fizető szimbólumokkal ér el nyereményt, néhány eltűnik, a többit pedig Scatterré fejleszti.

Ingyenes pörgetések funkció

Tapasztalataim szerint a Free Spins funkció az igazi MVP, ha az áhított nagy nyeremények megszerzéséről van szó. A kiváltásához 4 vagy több Scatter-szimbólumot kell eltalálnod a tárcsákon. Itt van, hogy hány pörgetést kaphatsz:

 • 4 scatter: 15 ingyenes pörgetés.
 • 5 scatter: 18 ingyenes pörgetést biztosít
 • 6 vagy több scatter: 20 ingyenes pörgetést biztosít.

A bónusz során a cellák, ahol a nyereményeket érte el, jelölve lesznek, és ha egy megjelölt cellán újabb nyereményt ér el, az 2x-es szorzót kap. Így a megjelölt cella szorzója minden nyereménynél 2x-gyel nő , és minden olyan nyereményre vonatkozik, amelynek része.

A szorzók megmaradnak, és akár 128-szorosra is emelkedhetnek az ezeken a cellákon elért egymást követő nyereményekkel. Ha a forduló során több scattert ér el, akkor az ingyenes pörgetések is újraindulhatnak. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hány pörgetést kaphat az újraindítások során:

 • 4 scatter: 5 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 8 ingyenes pörgetés
 • 6 vagy több scatter: 10 ingyenes pörgetés

Bónusz funkció megvásárlása

A türelmetlenek számára a Buy Bonus opció igazi csemege. Ez közvetlen hozzáférést biztosít a Free Spins körhöz az aktuális tét 100-szorosáért. Ne feledje, hogy ez a funkció nem minden országban érhető el.

Chance X2 bónusz

A Chance X2 funkció okos stratégiai játékként keltette fel a figyelmemet. A téteden felül további 25%-ot kell kifizetned, hogy megduplázd az alapjátékban az ingyenes pörgetések aktiválásának esélyét. Ha a Chance X2-t választod, az valóban megváltoztathatja a taktikádat, és szép előnyhöz juthatsz, amikor a hőn áhított bónuszfordulók eléréséről van szó.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerje meg tétje 5000-szeresét a Merge Up videó nyerőgépen!

Nyerje meg tétje 5000-szeresét a Merge Up videó nyerőgépen!

AMerge Up egy nagy volatilitású játék, amelynek maximális nyereménye a tét 5000-szerese, az RTP pedig bőséges , 97,25%. Az RTP az a számadat, amely a leginkább kiemelkedik, mivel rendkívül ritka az olyan nyerőgép, amely 97% feletti RTP-vel rendelkezik. A Max Win értéke indokolt, még akkor is, ha lehetett volna magasabb is.

Vigyázni kell a magas varianciával. A találati arány 3,04 a 10-ből, ami egy magas varianciájú nyerőgépnél tisztességes találati arány.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Merge Up videó nyerőgép?

A Merge Up nyerőgép a kivételes Merge Up funkció és az ingyenes pörgetések miatt igazi élményt nyújt, amelyek a következő szintre emelik a dolgokat. A magas, 97,25%-os RTP még vonzóbbá teszi ezt a nyerőgépet. Talán ha a maximális nyeremény magasabb lett volna, például a tét 10 000-szerese, akkor ez a nyerőgép minden játékos számára kötelező játék lenne. Mégis, ez nem lehet nagy probléma, mert a Max Win megnyerésének esélye rendkívül alacsony.

A bónusz funkciók az igazi sztárok itt. Az ingyenes pörgetések tárcsázzák az izgalmakat a szorzókkal, amelyek a nyereményeidet az egekbe repíthetik, míg a bónuszvásárlással rögtön belevetheted magad az akcióba. Ha pedig szerencsésnek érzed magad, a Chance X2 funkció megduplázhatja az esélyeidet az áhított ingyenes pörgetések elérésére. A Merge Up funkció egy olyan szépség, amit látnod kell akcióban, ezért nem fogok sokat beszélni róla.

Csak tartsd észben, hogy a magas volatilitással együtt jár egy kis kockázat is. A nagy nyeremények között előfordulhat néhány száraz időszak. De ha az a típus vagy, aki szeret nagyot játszani vagy hazamenni, a Merge Up nyerőgép mindenképpen megér egy pörgetést. Röviden, ezt a nyerőgépet minden játékosnak ajánlom , aki elviseli a magas varianciát.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Merge Up Slot GYIK

Mi a Merge Up nyerőgép RTP-je, és nyerhetsz-e nagyot? Arrow Arrow

A Merge Up RTP (Return to Player, azaz a játékosok közötti megtérülés) százalékos aránya lenyűgöző, 97,25%, ami az online nyerőgépek között a felső határon helyezkedik el. Ez a játék magas varianciát kínál, ami azt jelenti, hogy bár a nyeremények nem történnek olyan gyakran, de ha mégis, akkor akár a téted 5000-szeresét is bezsebelheted.

Hogyan működik a Buy Bonus funkció a Merge Up video nyerőgépben? Arrow Arrow

A Merge Up játékban a Buy Bonus opció lehetővé teszi, hogy az aktuális téted 100-szorosáért közvetlenül vásárolj hozzáférést az ingyenes pörgetésekhez. Ez megváltoztathatja a játékot, mivel azonnali utat biztosít a potenciálisan jelentős jutalmakhoz, bár érdemes megfontolni, hogy a költségek összhangban vannak-e a játékköltségvetéseddel.

Játszhatok a Merge Up nyerőgép demójával a BETO-nál? Arrow Arrow

Igen, itt, a BETO-n abszolút játszhatsz a Merge Up demójával. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy megismerkedj az összes funkcióval és játékmechanikával anélkül, hogy valódi pénzt kockáztatnál. Adj neki egy pörgetést, és nézd meg, hogy tetszik-e neked a vibráló drágakövek és a nagy nyeremények izgalmas lehetőségeinek keveréke.

Mitől különleges a Merge Up nyerőgép ingyenes pörgetések funkciója? Arrow Arrow

A Merge Up ingyenes pörgetések funkciója nem csak arról szól, hogy extra pörgetésekhez juthatsz további tétek nélkül. Ebben a körben minden egyes nyerő kombináció bizonyos cellákat ragacsos cellamultiplikátorokkal világít meg, amelyek a cellákon belüli egymást követő nyereményekkel nőnek, akár egy lenyűgöző x128-as szorzóig.

Hogyan működnek a klaszterfizetések és a kaszkádnyeremények ebben a játékban? Arrow Arrow

A Merge Up játékban a nyereményeket a hagyományos nyerővonalak helyett szimbólumcsoportok nyerik. Ha egyforma drágakőszimbólumokból álló csoportot hoz létre, a csoport eltűnik, és új szimbólumok hullámzanak lefelé a tetejéről, így több esélyt kínálva arra, hogy egyetlen pörgetésből nyerőkombinációkat hozzon létre.

Ki fejlesztette ki a Merge Up online nyerőgépet és mi különbözteti meg a többi nyerőgéptől? Arrow Arrow

ABGaming áll a Merge Up magával ragadó világa mögött. Olyan modern nyerőgép-mechanikákat, mint a klaszterfizetések és a kaszkádnyeremények, lenyűgöző látványvilággal és érdekes bónuszfunkciókkal, mint a ragadós cellamultiplikátorokkal ellátott ingyenes pörgetések. Ami megkülönbözteti a játékot, az nem csak a magas RTP vagy a Max Win potenciál, hanem a magával ragadó játékmenet is, amely a stratégiát a puszta szerencsével ötvözi.