MENÜ

Mount Magmas Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Mount Magmas által Push Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Mount Magmas vélemény

Mount Magmas

A vulkán készen áll arra, hogy nagy nyereményekkel robbanjon a Mount Magmas online nyerőgépen. Ez az 5 tárcsás és 20 nyerővonallal rendelkező nyerőgép két hatalmas vulkán áll a középpontban. Magma Wildokkal, Vulkán bónusz funkcióval és 2 jackpottal rendelkezik.

A téted 25 000-szeresét nyerheted meg ebben a nagyszerű bónusz funkciókkal ellátott, jutalomjátékos nyerőgépben. Olvassa tovább a Mount Magmas értékelésünket, hogy mindent megtudjon erről a nyerőgépről.


Megjelenés: 27.05.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X20450

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Garantáltan nagy jackpotok

Maximális nyeremény 25,000x a tétje

Közepes variancia a kiegyensúlyozott játékmenetért

Innovatív téma

Erőteljes Volcano bónusz funkció

Hátrányok

Nincsenek ingyenes pörgetések

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Push Gaming

Volatilitás

RTP% 96.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Igen


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 5

Játéktémák

Kristályok


Játékfunkciók

Energia gyűjtése Halom Bónuszjáték: Válassz tárgyak Progresszív jackpot Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Vad


Mount Magmas online slot

Mount Magmas online slot

Üdvözöljük a Mount Magmas

Mount Magmas nyerőgép egy video nyerőgép, melynek hátterében két hatalmas vulkán látható. Push Gaming slots kifejlesztette ezt az érdekes koncepciót, ahol a vulkánok fontos részét képezik a játékmenetnek. A vulkánok készen állnak a kitörésre, a maximális nyeremény pedig a tét 25 000-szerese.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával és 4 sorral rendelkezik, 20 nyerővonallal. A többi bevált online nyerőgéphez hasonlóan itt is nyerhetsz, ha egy nyerővonalon balról jobbra haladva 2 vagy 3 szimbólumot érsz el. Ne feledje, hogy csak a legmagasabb kifizetésű szimbólumok jutalmazzák a nyereményt, ha 2 darabot ér el belőlük. A fogadási tartomány 0,20 €-tól 80 €-ig terjed.

Ajáték fő jellemzője a Vulkán bónusz. A magmaköveket a vulkán összegyűjti, és kitörésre készteti. Amikor a vulkán kitör, esélyt kapsz arra, hogy főnyereményeket nyerj, és megismerd a nyerőgépben rejlő teljes potenciált. A Vulkán bónuszt és a többi bónusz funkciót később részletesen kifejtjük ebben a Mount Magmas ismertetőben.

Videó: Mount Magmas Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Mount Magmas video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Robbanékony téma és grafika

Ebben a veszélyes légkörben két vulkánt láthatunk, amelyek már majdnem kitörésre készen állnak. A sötét és füstös háttér megadja az epikus élmény alaphangját. A gyakori vulkánkitörések miatt nem sok minden maradt a háttérben. Azonban csak a vulkánokra van szükséged, amelyek nagy nyereményekkel jutalmaznak.

A hangsáv lassú, mégis erőteljes. A háttérzene segít a nyerőgép témáját a következő szintre emelni, mivel fenntartja a feszültséget anélkül, hogy túlságosan stresszelne.

A szimbólumok kristályok és vulkáni kövek. A piros, narancssárga és lila kristályok a legmagasabb fizető szimbólumok, a többi szimbólum pedig valamivel alacsonyabb fizetést biztosít.

A piros kristály 500-szoros tétet fizet, ha ötös kombinációt érsz el, míg a narancssárga és a lila kristály 200-szoros, illetve 150-szeres tétet fizet ugyanezért.

Aszimbólumok úgy lettek kialakítva, hogy könnyen felismerhető legyen, melyek fizetnek többet. A legalacsonyabb fizető szimbólumok az egyszerűbb vulkanikus kövek, amelyekről azt várhatod, hogy alacsonyan fizetnek. A legmagasabb fizető szimbólumok viszont gyönyörű kristályok, amelyek prémium megjelenésűek.

A vad szimbólum a Wild Lava szimbólum, amely fantasztikusan néz ki, és könnyen észrevehető. Egy másik szimbólum a Magma Rock szimbólum, amely a vulkánba utazik, és esélyt ad a Volcano Bonus funkció aktiválására.

Vulkán bónusz funkció a Mount Magmus nyerőgépben

Vulkán bónusz funkció a Mount Magmus nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

A Mount Magmas nyerőgép lenyűgöző bónusz funkciói

Nézzük meg a Mount Magmas nyerőgép bónusz funkcióit.

Wild: A Wild Lava szimbólum minden szimbólumot helyettesít, kivéve a Magma Rock szimbólumot.

Magma Rock: A Magma Rock egy különleges szimbólum, mivel a két vulkán egyikébe utazik, és esélyt ad a Vulkán bónusz funkció aktiválására. Egy Wild szimbólumot hagy maga után, amely segít nyerő kombinációkat alkotni, ha a funkció nem váltódik ki.

Vulkán bónusz funkció: Ez a játék fő funkciója, amellyel a legtöbbet nyerhetsz. Ahogy már említettük, a vulkán belsejében összegyűlnek a magmakövek, amelyek kiválthatják a Vulkán bónusz funkciót. Mielőtt ez a funkció beindulna, egy pörgetést láthatsz, amely meghatározza a főnyereményt, amelyet a funkcióban próbálsz megnyerni.

Miután a nyereményed meghatározásra került, a bónusz funkció elindul, és egy vulkánt fogsz látni különböző lapkakupacokkal. Az alsó sorból indulsz, és megpróbálod elérni a felső sort a maximális nyereménnyel. A kiemelt sor bármelyik lapkáját kiválaszthatod. A csempék mögött csak három szimbólum található: az azonnali nyeremények, a továbbjutás szimbólumok és a Game Over szimbólumok.

A következő sorba a továbbjutás szimbólum felfedése után léphetsz tovább. Az Instant nyeremények szimbólum a rajta szereplő nyereményt adja. Végül a Game Over szimbólum véget vet a bónuszfunkciónak, és megadja a teljes nyereményt.

Élvezze a Super Stacks, 2 jackpot és a Volcano Bonus funkciót a Mount Magmas nyerőgépben.

Élvezze a Super Stacks, 2 jackpot és a Volcano Bonus funkciót a Mount Magmas nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mount Magmas Jackpotok

Mount Magmas 2 olyan jackpotot tartalmaz, amelyet valaki garantáltan megnyerhet egy időkorlát vagy maximális nyereményhatár alapján. Ezeket a jackpotokat a Volcano Bonus funkcióban lehet megnyerni, amikor a legfelső sorban a legfelső nyereményként jelennek meg.

Az első a napi jackpot, amely minden egyes nap kifizetésre kerül. Ennek a jackpotnak a minimális értéke több mint 1 100 euró a jelen értékelés írásakor. Ne feledje, hogy a jackpot megnyerésére 100% esélye van, ha még nem nyert, és az idő hamarosan lejár.

AMega Jackpot a második és egyben utolsó jackpot, amelyet megnyerhet. Ennek a jackpotnak a megnyerésének az esélye nagyon megnő, ha közel van a maximális kifizetési összeghez. Tehát a Mega Jackpotot a maximális nyeremény kifizetése előtt, a Napi Jackpotot pedig az idő lejárta előtt fizetik ki.

AMega Jackpot kezdőértéke több mint 58 000 euró. A Mega Jackpot maximális összege több mint 116 000 €, amikor ezt a véleményt írjuk.

Mega nyeremény a Mount Magmas nyerőgépben

Mega nyeremény a Mount Magmas nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és eltérés

Ennek a videojátéknak az RTP-je 96,50%, ami több, mint az átlagos 96%-os RTP. A variancia közepes, ami biztosítja, hogy állandó nyereményekhez jusson, és élvezze a játékot. A közepes variancia segít abban, hogy sokkal nagyobb nyereményeket érj el, mint egy alacsonyabb variancia, de nem teszi unalmassá a játékmenetet, mint a magas varianciájú játék.

A vad szimbólumok segítenek a nyeremények kialakításában a Mount Magmas online nyerőgépben.

A vad szimbólumok segítenek a nyeremények kialakításában a Mount Magmas online nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Mount Magmas Slot?

Mount Magmas nem tűnik túl soknak, mert nem rendelkezik ingyenes pörgetésekkel vagy sok funkcióval. Azonban nagyon is kifizetődő, mert a Volcano Bonus funkció és a garantált jackpotok miatt. A legmagasabb kifizetésű szimbólumok halmait is beépítették a játékba, hogy még jobban jutalmazzák Önt az alapnyerőgép játék közben.

A téted 25 000-szeresét érő maximális nyereményt érdemes megcélozni, és ez a maximális nyeremény a jackpotok nélkül értendő, ami tovább növeli ennek a nyerőgépnek a potenciálját. Javasoljuk, hogy akkor játsszon ezzel a nyerőgéppel, amikor a jackpotok közel vannak az időkorlátjukhoz vagy a maximális nyereményükhöz, így sokkal nagyobb esélye van a jackpotok elérésére.

Röviden, ez egy egyedi nyerőgép, amelyet elsősorban a Vulkán bónusz funkció és a jackpotok miatt érdemes kipróbálni. Még az alap nyerőgép is szórakoztató és kifizetődő lehet a közepes variancia miatt.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mount Magmas - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Mount Magmas nyerőgépben?

A nyerőgép maximális nyereménye a tét 25 000-szerese, ami egy közepes varianciájú nyerőgépnél több mint elég.

Vannak ingyenes pörgetések a Mount Magmas online nyerőgépben?

Nem, ahelyett, hogy egy ingyenes pörgetéseket tartalmazó bónuszkör helyett a nagy erejű Vulkán bónusz funkciót építettek be.

Milyen magas a Mount Magmas nyerőgép RTP-je?

Ez a nyerőgép tisztességes, 96,50%-os RTP-vel rendelkezik.

Mekkora a Mount Magmas varianciája?

Ez a nyerőgép közepes varianciával rendelkezik, és következetesen jutalmazza Önt.

Elmagyarázná, hogyan működik a Volcano Bonus funkció a Mount Magmas nyerőgépben?

A játék véletlenszerűen aktiválódik, miután a tárcsákon Magma Rock szimbólumokat ér el. Egy véletlenszerűen meghatározott főnyereményért játszhat, és megpróbálhatja a megfelelő lapkákat kiválasztani, hogy a 11. sorig jusson. A jackpotokat ebben a funkcióban is meg lehet nyerni, és a funkció akkor áll le, ha felfedezed a Game Over szimbólumot.

Mit tehetek, hogy megnyerjem a 2 progresszív jackpotot a Mount Magmas nyerőgépben?

A jackpotokat a Volcano Bonus funkcióval nyerheted meg. A mega fortune jackpot a legjövedelmezőbb, a maximális nyereménye több mint 100 000 euró.

Lehetséges a Mount Magmas videó nyerőgépet ingyenesen játszani?

Igen, az oldal tetejére görgetve élvezheti az ingyenes demót. Ha már biztos vagy az alapokban, valódi pénzben is játszhatsz a kaszinójátékokon. Élvezd a többi kaszinójátékot és nyerőgépet itt a BETO.com-on.