MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Mercy of the Gods Ingyenes Játék

Mercy of the Gods Slot Demo

Mercy of the Gods Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Mercy of the Gods által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Mercy of the Gods vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Mercy of the Gods Demó

Mercy of the Gods egy menő video nyerőgép a NetEnt, a játék titokzatos ókori Egyiptom témájú, amely rengeteg bónusz funkcióval van tele. A nyerőgép 2019 júliusában indult, ezért minden modern nyerőgép bónuszával büszkélkedhet. A Mercy of the Gods játékban 20 nyerővonal található, valamint három jackpot, amelyek közül az egyik egy progresszív jackpot.


Megjelenés: 16.05.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X1600

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika NetEnt

Nyissa meg a  címet.Ingyenes pörgetések a nyerőgépben

Nyissa meg a  címet.Progresszív jackpot különleges funkció

Nyissa meg a  címet.Speciális Re-Spin funkció lökdösődő vadakkal

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Kicsit hasonló a Divine Fortune Slot-hoz

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.64

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Respin vad Energia gyűjtése Ragadós vadak Újrapörgetés Bővítő szimbólumok Bónuszjáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Különböző szimbólumok a Mercy of the Gods

Különböző szimbólumok a Mercy of the Gods

Intro to Mercy of the Gods

Mercy of the Gods egy olyan nyerőgép, amely progresszív jackpotot tartalmaz; ez a cím a Mercy of the Gods hasonló a korábbi online nyerőgépéhez, a Divine Fortune. A két játék között számos hasonlóság van, de van néhány nagy változás és frissítés a Mercy of the Gods. A játék témája az ókori Görögországról az ókori Egyiptomra változott, az egyiptomi történelem sokkal titokzatosabb és izgalmasabb, mint a görög történelem, és ez a játék ezt kihasználja. A statisztikákban is sok változás történt. Mercy of the Gods egy nagyszerű nyerőgép, amely a matematikai tényeken alapul. A bónuszok és funkciók tekintetében sok hasonlóság van a két nyerőgép között, a speciális funkciók, a bónuszok és a kiváltási módok nagyon hasonlóak a két címben a NetEnt.

A Mercy of the Gods játékban megnyerhető maximális jackpot a tét 1600-szorosát éri el, ami óriási összeg, összehasonlítva a játék maximális jackpotjával. Divine Fortune, amely mindössze 600-szoros. A volatilitás is különbözik a két játékban. Mercy of the Gods egy kicsit volatilisebb, mint Divine Fortune, a Mercy of the Gods találati aránya 17,64%, a Divine Fortune találati aránya pedig 20,33%. Ennek eredményeképpen a Mercy of the Gods játékban a fő jackpot megütésének esélye egy kicsit kisebb, mint a Divine Fortune játékban a jackpot megütésének esélye, de a jackpot a Mercy of the Gods játékban is több mint kétszeres értékű, így ez kompenzálja ezt.

A nyerőgép felépítése gyönyörű; ez a játék öt tárcsás, háromsoros és 20 nyerővonalas formátumra épül. A nyerőgép különleges funkciói közé tartoznak az újrapörgetések, a nudging wildok és az ingyenes pörgetések. Az ingyenes pörgetésekben van egy bővülő vadak funkció, ami tovább fokozza a szórakozást. A játékban a fő célod a progresszív jackpot megütése lenne, de eközben nagyvonalú jutalmakat is kaphatsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és grafika

Mercy of the Gods az ókori Egyiptom témáján alapul; a téma nagyon kalandos, és izgalmas lesz.

A NetEnt stúdió fejlesztői tökéletesen megalkották a nyerőgép összes elemét; a játék grafikája nagyon részletgazdag és tematikus. A nyerőgép hátterében egy ókori egyiptomi templom áll, ősi múmiamacskákkal és misztikus írásokkal. A játékelemek, mint a tárcsák, a szegélyek és az opciós gombok úgy lettek kialakítva, mintha homokkőből lennének. 3D-s élményben lesz része, miközben ezen a nyerőgépen játszik. Mercy of the Gods nem fog csalódást okozni semmilyen vizuális szempontból.

A nyerőgépnek sajátos hangulata van. A grafika és a hanghatások tökéletesen illeszkednek a témához, és magával ragadó hangulatot teremtenek az Ön számára. Ha egyszer elkezdesz játszani ezzel a nyerőgéppel, nincs visszaút; a menő animációkat, a különleges funkciók elképesztő hanghatásait és a tematikus szimbólumokat nem lehet egykönnyen elfelejteni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az RTP a Mercy of the Gods oldalon?

A Mercy of the Gods játékos-visszatérítési százaléka 96,65%, ami remekül kiegészíti a nyerőgép egyéb tulajdonságait. A hasonló online videojátékok iparági szabványa 96,00% és 96,50% között mozog, így ez jelentős növekedés az átlagos hozam tekintetében.

A Mercy of the Gods volatilitását a NetEnt a közepes és magas közötti értékkel értékelte. Ez azért van, mert ezek a nyerőgépek rendszeres nyereményekkel rendelkeznek; átlagosan minden 5. vagy 6. pörgetésenként lecsaphat egy nyereményre, ami nagyszerű, mert ez izgalomban tartja Önt, miközben ezen a nyerőgépen játszik. De ezekkel a megnövekedett nyerési esélyekkel a nyeremények mérete csökken, de a Mercy of the Gods esetében egy gigantikus jackpotot kaphat, amely a tétje 1600-szorosát éri, ami egyszerűen hihetetlen.

Ha szem előtt tartjuk ennek a nyerőgépnek a találati arányát, ami 17,64%, akkor nagy valószínűséggel minden 6. pörgetésnél eltalálsz egy nyerő kombinációt, ami a legjobb az osztályban.

Játék Mercy of the Gods

Játék Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különböző szimbólumok a Mercy of the Gods

A Mercy of the Gods oldal összes szimbólumát a játék témája ihlette, amely az ókori Egyiptomra épül. A játékban számos szimbólum található, és ezek különböző értékkel rendelkeznek. A nyerőgép legjövedelmezőbb szimbóluma a női felfedező; ha ezt kombinálod, akkor komoly nyereményt nyerhetsz. A nyeremény eléréséhez legalább 3 egyforma szimbólum szükséges.

A Mercy of the Gods oldalon 12 különböző szimbólum található, és mindegyikben egy ősi csavar látható.

Először is, van négy alapszimbólum, amelyek alacsony kifizetésűek, de nagyon gyakoriak. Ezért ezek az alacsony értékű szimbólumok állandó nyereményeket biztosítanak. Aztán van négy alapszimbólum; ezek értékesebbek, mint a standard szimbólumok, és magasabb nyereményt biztosítanak a kombinációkban. Végül a nyerőgép legértékesebb szimbólumai a speciális szimbólumok, ezek a szimbólumok adják a legmagasabb nyereményt, amikor a tárcsákon landolnak.

A gyakori szimbólumok

Ezek az ábécés szimbólumok a kártya ábécéi alapján. A J, K, K, K és A betűk a játék közös szimbólumai. A J betű csillogó királykék színű, a Q betű csillogó világoslila árnyalatú, a K betű türkizkék színű töltéssel, a legértékesebb a sok közül pedig az A betű, ennek tetején egy kis korona figura látható, és skarlátvörös színű szimbólum. Ezek a szimbólumok szuper gyakoriak, és főként a nyerő kombinációkat fogják alkotni, de értékük nem túl magas a kifizetésükben.

Az alapvető szimbólumok

A nyerőgép alapszimbólumai a szarkofág (világoszöld színű), a világító rózsaszínű szkarabeusz (arany alapon), a türkizzöld Hórusz madár széttárt szárnyakkal, valamint egy szőke, fiatalos, fiatalos, élénk kék szemű, aranyos lófarokkal rendelkező felfedezőnő. Ezek kombinációkban jobban fizetnek, mint a közönséges szimbólumok. De ritkábbak, mint a közönséges szimbólumok, és nem fognak túl gyakran megjelenni a nyerőgépen. Ezek adják a legmagasabb nyereményt a szokásos szimbólumok közül. A női felfedező a legértékesebb szimbólum a játékban; őt szeretné megszerezni a pörgetések során.

A különleges szimbólumok

Ezek azok a szimbólumok, amelyek nem adnak rendszeres kifizetéseket a játékosnak, hanem a játékban található egyedi funkciók és bónuszok kiváltására szolgálnak. A Wild szimbólum például úgy néz ki, mint egy arany embléma, fehér, zöld és piros színek keverékével; ráadásul WILD felirat van ráírva. A vad szimbólumok segítenek a kombinációk kialakításában, mivel a nyerőgépben lévő összes többi szimbólumot helyettesíthetik, kivéve a speciális szimbólumokat.

A Gift of Life Re-Spin szimbólumok úgy néznek ki, mint a vad szimbólum, de zöld, elektromos stílusú szegélye van.

Az ingyenes pörgetések szimbólum váltja ki a játékban található ingyenes pörgetés bónuszokat; ezek a szimbólumok úgy néznek ki, mint Hórusz szeme, de arany háttérrel.

A játék legjobb szimbóluma a Gift of Walth Jackpot szimbólum; ez egyben a játék legjobban kinéző szimbóluma is; úgy néz ki, mint egy aranyból készült szív, a hátterében egyiptomi írásokkal.

Egy három-az-egyben kombináció megszerzése a Mercy of the Gods

Egy három-az-egyben kombináció megszerzése a Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Mercy of the Gods' Aláírás bónusz forduló

A nyerőgép egy különleges bónusz körrel rendelkezik; amikor ez a kör beindul, a bónusz kört aktiváló pörgetéseken az összes bónusz szimbólum véletlenszerűen kerül a tárcsákra. Ezek a szimbólumok a Gift of Wealth Jackpot fordulóig a tárcsákon maradnak.

Ezt az egyedi kört nem túl könnyű kiváltani; három vagy több Gift of Wealth Jackpot szimbólumot kell elhelyezned a pörgetéseken ahhoz, hogy aktiváld az egyedi játékot.

Minden szimbólum érmeértéket kap; ez 10 és 200 között lehet. A kör lejátszása után, a játék végeztével egy nagy jackpotot kapsz; a jackpotod az összes érmeérték és a téted szorzatának összege.

A bónuszkörben a három jackpotot különböző módon lehet kiváltani. Először is, ha a bónuszszimbólumok egy sorában tökéletes egyezést érsz el, akkor egy kisebb jackpotot kapsz. Ezután a nagy fő jackpotot akkor kapod meg, ha a bónuszkörben ezek a sorok egyeznek. Végül, ha szuper szerencsés vagy, és sikerül három egyforma bónusz szimbólumsorral rendelkezned, akkor megnyered a Mega nagy jackpotot.

Wildok a Mercy of the Gods

A vad szimbólumok egy nagyon klassz funkciót jelentenek a nyerőgépes játékokban; a Mercy of the Gods oldalon a vad szimbólumok bárhol megjelenhetnek a tárcsákon. A vad szimbólum a fő és a bónusz ingyenes pörgetési körökben is megjelenik. A wild szimbólumok azért különlegesek, mert a nyerőgépben lévő összes többi normál szimbólumot helyettesítik, amikor nyerő kombinációt alkotnak.

A normál szimbólumok helyettesítése mellett a vad szimbólumok a Gift of Life Re-spin kört is kiválthatják. Ha a játékban vad szimbólumot érsz el, a speciális kör aktiválódik; minél több a vad szimbólumok száma, annál jobb a nyeremény. Ebben a speciális körben a vad szimbólumok felfelé vagy lefelé mozognak a tárcsákon, amíg el nem tűnnek a játékképernyőről. Ha több vad szimbólum van, mindegyik ugyanazt teszi. Ha ebben a körben egy másik vad szimbólum is megjelenik a tárcsákon, akkor ez a kör újra aktiválódik.

Dupla vadak ajándéka

Ha egy vad szimbólum egy másik vad szimbólum mögé kerül, az egész tárcsa kitágul, és egy óriási vad szimbólummá válik. Ez a legjobb vad szimbólum funkció, amelyet kiválthat; az aktuális pörgetés nyereményének kiszámítása után a Gift of Life Re-spin funkció ismét aktiválódik.

Két különleges szimbólum megszerzése Mercy of the Gods

Két különleges szimbólum megszerzése Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani - Mercy of the Gods

A Mercy of the Gods játék nagyon egyszerű. Először a tétet kell beállítania; a fogadási tartomány széles, a minimális tét a Mercy of the Gods oldalon 0,2 érme pörgetésenként, a maximális tét pedig 100 érme. A tét beállítása után elkezdhetsz játszani a nyerőgépen; az egyes pörgetéseket vagy manuálisan játszhatod le a pörgetés gombra kattintva, vagy használhatod az automatikus lejátszás gombot. Az autoplay gomb időt takarít meg azzal, hogy automatikusan megpörgeti a tárcsákat; beállíthatja, hogy hány pörgetést szeretne automatizálni. Az automatikus pörgetések maximális száma 1000 pörgetés, de ajánlott, hogy ne lépje túl a 100-at.

Ahhoz, hogy nyerjen a játékban, a nyerőgép előre beállított nyerővonalain kell landolnia. Például a Mercy of the Gods játékban 20 nyerővonal van. Ezeken a nyerővonalakon legalább 3 egyforma szimbólumra van szükség, és máris nyerhet. A nyerőgép legjobb szimbóluma a női felfedező, amely 80-szoros kifizetést tesz lehetővé a tétedre.

Mega nyeremény megszerzése Mercy of the Gods

Mega nyeremény megszerzése Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések

Mercy of the Gods ingyenes pörgetés bónusz kör; ez akkor indul el, ha legalább 3 Eye of Horus különleges szimbólumot érsz el a tárcsákon. Ha több különleges szimbólumot kapsz a tárcsákon, több ingyenes pörgetést kapsz. Ha például három scatter szimbólumot érsz el, öt ingyenes pörgetést kapsz; ha négy scatter szimbólumot, nyolc ingyenes pörgetést kapsz; ha pedig mind az öt scatter szimbólumot megkapod, összesen 12 ingyenes pörgetést kapsz. Ha az ingyenes pörgetések során egy vad szimbólum kerül a tárcsákra, az az egész tárcsára kiterjed. Ez aktiválhatja a Gift of Life Re-Spins funkciót is.

Wild szimbólum

A Wild szimbólumnak számos különleges funkciója van a Mercy of the Gods oldalon; ha megjelenik a tárcsákon, akkor a Gift of Life Re-Spin aktiválódik, ahol a wild szimbólum felfelé vagy lefelé mozog, és a többi tárcsa megpördül. És ha szerencséd van, egy wild szimbólum egy másikra kerül; amikor ez megtörténik, az egész tárcsa egy kiterjesztett lenne jellé alakul át. A vad szimbólum a többi szimbólumot is helyettesíti, hogy nyerő kombinációt alkosson; nagy nyereményeket segít nyerni.

Scatter szimbólum

A scatter szimbólumok számos speciális funkciót váltanak ki a Mercy of the Gods.

Ha három scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon, akkor elindul az ingyenes pörgetés bónuszkör; minél több scatter szimbólumot (három, négy és öt) találsz, annál több ingyenes pörgetést kapsz. Az ingyenes pörgetési forduló során a pörgetéseken megjelenő vad szimbólumok bővülő szimbólummá válnak.

Gift of Wealth bónusz

A Gift of Wealth speciális bónusz akkor aktiválódik, ha az alapjátékban (aktivált speciális funkció nélkül) három vagy több bónuszszimbólumot gyűjtesz be. Ezek a szimbólumok ezután véletlenszerű pozíciókban szétszóródnak, és három újrapörgetést kapsz, amelyeknél a szimbólumok a helyükre ragadnak. Célod például az, hogy öt bónuszszimbólumot sorba állíts; ha sikeresen kitöltesz egy sort, akkor megkapod a 20-szoros jackpotot. Ha két sort töltesz ki a bónuszszimbólumokkal, akkor a jobbik jackpotot kapod, amely 100-szoros jutalmat ér. Ha pedig az egész három sort kitölti a bónuszszimbólumokkal, akkor a Mega Jackpotot kapja, amely progresszív jackpotot kínál.

Ez a Gift of Wealth bónusz varázsa; valóban gazdagsággal ajándékoz meg.

A gazdagság ajándéka Különleges bónusz a Mercy of the Gods

A gazdagság ajándéka Különleges bónusz a Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Három jackpot a Mercy of the Gods

A Mercy of the Gods három különböző jackpot létezik: a Minor Jackpot, a Major Jackpot és a Mega Jackpot.

A Minor és a Mega Jackpot egy gigantikus közvetlen készpénzes szorzót ad, de a Mega Jackpot még ennél is jobbat tesz; kiváltja a progresszív jackpotot.

A Minor Jackpot az alaptéted 20-szorosának megfelelő közvetlen kifizetést biztosít. A Major Jackpot kiváltása 100-szoros készpénzes szorzót biztosít, ami szuperül kifizetődő. A Mega Jackpot elérésekor a progresszív jackpotot, egy helyi jackpotot váltja ki. A lokalizált jackpot előnye, hogy a Jackpot kifizetését megnöveli, miközben figyelembe veszi az adott kaszinóban játszó online játékosok számát. Ez azt jelenti, hogy ha hatalmas számú ember játszik az Ön által használt virtuális kaszinóban, akkor hihetetlen mennyiségű kimenetet kap a tétre. Ez a legjobb jackpot, amiben reménykedhet. Ennek az egyedülálló lokalizált funkciónak köszönhetően sok játékos a Mercy of the Gods oldalt részesíti előnyben más nyerőgépekkel szemben.

Max Win a Mercy of the Gods

Ha sikeresen összegyűjtesz 3 bónusz szimbólumot az alapjátékban vagy a speciális Re-Spin körökben, akkor aktiválod a Gift of Wealth Jackpot speciális funkciót. Az összegyűjtött bónuszok véletlenszerű pozíciókba kerülnek a t. tárcsákon, és három pörgetést kap; ebben a három bónusz pörgetésben egy bónusz szimbólumot kell a tárcsákon landolnia, majd a pörgetések száma visszaáll háromra.

A fő cél a tárcsák bónusz szimbólumokkal való feltöltése. Ha egy tárcsát feltöltesz bónusz szimbólumokkal, akkor megütöd a jackpotot. Minél magasabb a tárcsák száma, annál nagyobb a jackpot nyeremény. Ezzel együtt további jutalmakat kapsz az összegyűjtött bónusz szimbólumokért.

A jackpoton kívül a tétedre maximum 1600-szoros szorzót kaphatsz. Ez azt jelenti, hogy 160 000 eurót nyerhetsz, ha a lehető legnagyobb téttel játszol.

Nagylelkű nyeremény a Mercy of the Gods

Nagylelkű nyeremény a Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Keresztirányú készüléktámogatás

A NetEnt legtöbb nyerőgépéhez hasonlóan a Mercy of the Gods is nagyszerű készülékközi támogatással rendelkezik; a nyerőgépet számítógépen, táblagépen és okostelefonon is játszhatod. Ez a játék szinte minden képernyőn tetszeni fog. A játékot közvetlenül a böngészőben játszhatod, anélkül, hogy bármilyen extra szoftvert kellene letöltened. Mercy of the Gods támogatott mind windowson, mind macen. A mobil támogatás pedig android/iOS rendszereken is elérhető.

Nagy nyereményt kapni a Mercy of the Gods

Nagy nyereményt kapni a Mercy of the Gods

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az átfogó ítélet a Mercy of the Gods

Mercy of the Gods minden szempontból kiváló slot. A nyerőgép grafikája lenyűgöző, színgazdag és csábító. Emellett a nyerőgép nagyon részletes és tökéletesen kidolgozott elemekkel rendelkezik. A nagyszerű grafika mellett a Mercy of the Gods hangfunkciói is nagyon magával ragadóak. A grafika és a látvány tökéletesen szinkronizálódik egymással, és magával ragadó szerencsejáték-élményt nyújt.

A Mercy of the Gods statisztikái gyönyörűek; a jó RTP garantálja a pénzed biztonságát, míg a volatilitási statisztikák nagyvonalú jackpotokat biztosítanak. A Mercy of the Gods találati aránya is elég lenyűgöző, és szinte minden 7. vagy 8. pörgetésen nyereményt biztosít.

Ami rögtön feltűnik a játékban, az a gyönyörű téma vagy a nyerőgép; az elemek annyira jól kidolgozottak, hogy időt fogsz szánni rá, és átöleled a nyerőgép szépségét, még a nyerőgép szimbólumai is a játék ókori egyiptomi témájának megfelelően vannak kialakítva.

A nyerőgép számos egyedi funkcióval van megtöltve, és néhány pörgetésenként valami újat és izgalmasat fogsz tapasztalni. Játsszon tehát most azonnal ezzel a nyerőgéppel, és keressen nagy pénzt. Boldog szerencsejátékot!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Mercy of the Gods

Játszhatok ingyen a Mercy of the Gods oldalon? Arrow Arrow

A nyerőgép demó verziója elérhető a BETO oldalon. Az új játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy először az ingyenes demóverzióval játsszanak, ez segít nekik a nyerőgép funkcióinak és bónuszainak megértésében.

Vannak ingyenes pörgetések a Mercy of the Gods oldalon? Arrow Arrow

Ha elegendő scatter szimbólumot ér el a Mercy of the Gods oldalon, 8 és 12 ingyenes pörgetést kaphat.

Hogyan lehet valódi pénzben fogadni a Mercy of the Gods oldalon? Arrow Arrow

Egy online kaszinót kell felkeresnie, ha valódi pénzzel szeretné játszani a nyerőgépet, a kaszinók listája, ahol ez a nyerőgép játszható, elérhető a BETO oldalon.

Hogyan kell játszani a Mercy of the Gods díjas verzióját? Arrow Arrow

A nyerőgép demó verzióját a BETO oldalon játszhatja, ahol ingyenesen játszhat a játékkal, és felfedezheti a nyerőgép különböző funkcióit.

Le kell töltenem a Mercy of the Gods honlapot a játékhoz? Arrow Arrow

Nincs szükség semmilyen fájl letöltésére az eszközére, a nyerőgépet az eszköz böngészőjében játszhatja.