MENÜ

Mad Cars Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Mad Cars
Kattints ide a játékhoz

Mad Cars által Push Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Mad Cars vélemény

Mad Cars

Csatlakozz egy őrült versenyhez a poszt-apokaliptikus pusztaságban, és nyerj, hogy epikus nyereményeket érj el a Mad Cars nyerőgépen. Ez a nyerőgép 5x6-os elrendezéssel és 50 nyerővonallal rendelkezik. Az ingyenes pörgetések kiváltásának és a pénznyeremények kiosztásának módja innovatív és izgalmas. A pörgős játékmenet tele van azonnali készpénzes nyereményekkel, ingyenes pörgetésekkel, módosítókkal és a Bónuszvásárlás funkcióval. Ez egy olyan verseny lehet, amelyre igazán sokáig emlékezni fogsz, úgyhogy készülj fel, hogy mindent beleadsz.

Ebben a Mad Cars nyerőgép értékelésben részletesen ismertetjük a nyerőgép különböző funkcióit, valamint előnyeit és hátrányait.


Megjelenés: 29.07.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X25000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 25,000-szerese

Ragadós scatter szimbólum

Azonnali nyereményautók módosítókkal

Ingyenes pörgetések erősebb módosítókkal

Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Push Gaming

Volatilitás

RTP% 95.36

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játékfunkciók

Vásárlás funkció RTP tartomány Bónuszjáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Élvezze a nagy tárcsákat több sorral és 50 nyerővonallal a Mad Cars online nyerőgépben.

Élvezze a nagy tárcsákat több sorral és 50 nyerővonallal a Mad Cars online nyerőgépben.

Üdvözöljük a Mad Cars online nyerőgépen Push Gaming

A Mad Cars nyerőgép egy őrült nyerőgépnek tűnik, őrült lehetőségekkel, és pontosan az is. Push Gaming slot-machines egy poszt-apokaliptikus világba vezet be minket, ahol minden nyereményt kemény úton kell kiérdemelni. A jó hír az, hogy a funkciók garantálják a hatalmas nyereményeket, és segítenek eljutni a versenypálya végére.

Az elrendezés 5 tárcsával, 6 sorral és 50 nyerővonallal érkezik. Az azonnali nyereményautó szimbólum akár a téted 100-szorosát érő értékkel landolhat, és ez a szimbólum az alapjátékban is elérhető. Elképzelheti tehát, hogy milyen lehetőségeket élvezhet az ingyenes pörgetésekben.

Tisztázzuk, hogy ez a nyerőgép rendkívüli nyereményekkel és a téted 25 000-szeresének megfelelő maximális nyereménnyel ajándékozhat meg téged.

Azalapjátékban és az ingyenes pörgetésekben is vannak módosítók, amelyek segítenek a továbblépésben vagy a nyeremények megsokszorozásában. Ezeket részletesen tárgyalni fogjuk, de előbb fedezzük fel ennek a kaszinójátéknak a témáját.

Videó: Mad Cars Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Mad Cars video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Őrült verseny téma és hibátlan design

Téma és tervezés

A téma a versenyzésről szól egy veszélyekkel és bizonytalansággal teli, poszt-apokaliptikus világban. Egyértelmű, hogy ezt a nyerőgépet olyan filmsorozatok ihlették, mint a Mad Max. A háttérben egy elhagyatott iparváros látható lerobbant autókkal, rozsdás fémszerkezetekkel és egy szélmalommal. A háttér tökéletes helyszínnek tűnik a versenyautók számára, hogy ebben a komor világban száguldozzanak.

Azt kell mondanunk, hogy rajongani kezdtünk a karakterek dizájnjáért. Minden karakter a maga egyedi módján őrültnek tűnik, és a feszült zene tökéletes felépítéssel teszi teljessé ennek a nyerőgépnek a témáját.

Szimbólumok

A négy őrült karakter a magasan kifizetődő szimbólumok, amelyek a tét 20x-100x-ának megfelelő összeget fizetnek egy ötös nyerő kombináció elérése esetén. Az alacsonyan fizető szimbólumok a kockák, a kormánykerék, a villáskulcsok és a beléjük szúrt késekkel ellátott közlekedési kúpok. Az alacsony kifizetésű szimbólumok a téted 5x-szeresét adják, ha öt-az-egyben nyerő kombinációt érsz el.

A scatter autó szimbólum egy gyönyörű autó, amelyre egy tüzes koponya van festve. Számos más autó jelenik meg az azonnali nyereményautó szimbólumként. Wild szimbólumok nem jelennek meg ebben a nyerőgépben.

Az azonnali nyereményautók hatalmas nyereményekkel járnak az ingyenes pörgetésekben.

Az azonnali nyereményautók hatalmas nyereményekkel járnak az ingyenes pörgetésekben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Mad Cars nyerőgépet

Az ehhez hasonló kaszinójátékokat játszani egyáltalán nem nehéz. Az új játékosok számára mégis elmagyarázzuk az alapokat.

 • Kattints a 2 görbe nyíllal ellátott kör gombra, vagy használd a szóköz billentyűt a pörgetés elindításához.
 • A lejátszás ikonnal ellátott gomb elindítja az automatikus pörgetést 10 és 100 pörgetés között, robotpilóta üzemmódban.
 • Az össztéted mellett található kis nyíl segítségével megváltoztathatod a tét értékét. A minimális tét értéke 0,10 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
 • Kapcsolja be vagy ki a hangot a hangszóró ikon segítségével, és kattintson a csillag ikonra a bónuszvásárlás eléréséhez.
 • Végül a bal alsó sarokban található gomb a nyereménytáblázat, a beállítások, a játékinformáció, a teljes tét és az automatikus lejátszás elérésére szolgál.
 • A nyereménytábla a kifizetéseket és a funkciókat, a játékinfó pedig mindent részletesen elmagyaráz.
 • A beállítások olyan opciókat tartalmaznak, mint a turbó mód.
Egy 6-os értékű gáz szimbólum megjelenése egy tárcsán a scatterrel együtt garantálja az ingyenes pörgetéseket.

Egy 6-os értékű gáz szimbólum megjelenése egy tárcsán a scatterrel együtt garantálja az ingyenes pörgetéseket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas bónusz funkciók

A bónuszok ebben a kaszinójátékban addig tartanak lekötve, amíg a hatalmas nyeremények meg nem jelennek. Ez a nyerőgép számos lehetőséget kínál a nagy nyereményekre olyan funkciókkal, mint a pénznyeremények, egy egyedi típusú ingyenes pörgetés és a Mad Race funkció. Értsük meg gyorsan, hogyan működnek ezek a funkciók.

Azonnali nyereményautó szimbólumok

Az Instant Prize Car szimbólumok az alapjáték pörgetésekor minden tárcsán megjelenhetnek, de csak az alsó sorban. Ezenkívül egy tárcsára csak egy Instant Prize Car szimbólum kerülhet. Ezek értéke 1x és 100x között mozog, és a nyeremény elnyeréséig ragadnak. Amikor egy Instant Prize Car szimbólum áthalad a felső soron, akkor a téteddel megszorzott értékét fizeti ki, mivel ez egy tétmultiplikátor.

Ha több Instant Prize szimbólum van jelen, akkor az első, amelyik átlépi a felső sort, nyereményt kap, a többit pedig a következő pörgetéskor eltávolítjuk. Egyszerre több autó is átlépheti a hatodik sort.

Boost Reel funkció

A Boost Reel az a felső tárcsa, amely az alapjáték és az ingyenes pörgetések során módosítókat tár fel. Fedezzük fel most az alapjátékban elérhető módosítókat.

 • Szorzó szimbólum: Azonnali nyereményautó szimbólum értékét 2x és 100x közötti értékkel szorozza meg.
 • Gáz szimbólum: A gázszimbólumok az autószimbólumokat az értékükkel előrébb tolják, ami 1 és 6 közötti tartományban van. A Scatter autó szimbólumokra és az Instant Prize Car szimbólumokra vonatkoznak.
 • Szorzó és gázkombinációs szimbólum: Előre tolja az autót, és az autó értékét is megsokszorozza a saját értékének megfelelően. A Multiplier és Gas Combo szimbólum értéktartománya megegyezik a fent említettekkel.
 • Túlélő szimbólum: A túlélő szimbólum olyan hatást alkalmaz, amely megvédi az adott autószimbólumot attól, hogy eltávolítsák, ha egy másik autó áthalad előtte a hatodik soron. Egy autót azonban csak egyszer tud megvédeni.
 • Üres szimbólum: Nincs hatással az autókra vagy más szimbólumokra.

Őrült bónusz funkció

A Scatter autó szimbólum az összes tárcsán az alsó sorban landolhat. Ez egy ragadós szimbólum, amely aktiválja a Mad Bonus funkciót, amikor áthalad a felső soron. Az azonnali nyeremény értéke 10-szeres, és nem változtatható.

A Mad Bonus kör 7 ingyenes pörgetést biztosít, és minden tárcsa alján egy-egy Instant Prize Car szimbólummal kezdődik. Ebben a bónuszban csak az Instant Prize Car szimbólumok vannak jelen. Ha egy autószimbólum túljut a felső soron, egy új autó jelenik meg ugyanannak a tárcsának az alján, és egy extra pörgetés jár.

A Boost tárcsa aktív ebben a bónuszban, és minden egyes pörgetésnél feltárja a Boost tárcsa szimbólumokat. Az alapjátékban látott szimbólumok a Survivor szimbólum kivételével itt is megjelennek. Néhány további módosító szimbólum is látható ebben a funkcióban az alábbiak szerint:

 • Line Up szimbólum: A Line Up szimbólum a többi autót ahhoz az autóhoz igazítja, amelyikre vonatkozik, így az összes autó egy sorba kerül.
 • Állandó fizető szimbólum: Ahogy a neve is mutatja, minden egyes pörgetésnél, amikor a tárcsákon marad, hozzáadja saját értékét a többi azonnali nyereményautó szimbólum értékéhez.
 • Állandó gyűjtő szimbólum: Ez a szimbólum a fent említett szimbólum ellenkezőjét teszi, mivel minden egyes pörgetésnél összegyűjti a többi autószimbólum értékét, amíg ki nem kerül a tárcsákról.
 • Állandó kifizető és gyűjtő kombinációs szimbólum: Először hozzáadja értékét a többi autószimbólumhoz, majd begyűjti azok értékét. Minden egyes pörgetésnél addig növeli és gyűjti az értékeket, amíg át nem lép a felső soron.

Mad Race véletlenszerű funkció

Az őrült bónusz utolsó ingyenes pörgetése után a Mad Race funkció véletlenszerűen aktiválható. Ez a funkció hatására az összes megmaradt Instant Prize Car szimbólum a felső soron túlra kerül, és jutalmat fizet. E funkció után a bónusz véget ér.

Bónusz vásárlás funkció

Itt vannak a különböző bónuszok, amelyeket ezen a funkcióval vásárolhatsz meg:

 • Őrült bónusz (96,40% RTP): A normál Mad Bonus a téted 115,70-szereséért.
 • Fizető bónusz (96,46% RTP): Mad Bonus garantáltan tartós kifizető azonnali nyereményautóval a téted 301-szereséért
 • Gyűjtő bónusz (96,45% RTP): Őrült bónusz egy garantáltan tartós gyűjtő azonnali nyereményautóval a tétje 456-szorosáért.
 • Rejtélyes őrült bónusz (96,55% RTP): Véletlenszerűen kiválasztott funkció a fenti három funkció közül, vagy Mad Bonus egy garantáltan tartósan fizető és gyűjtő azonnali nyereményautóval a téted 624-szereséért.
A Mad Race funkció gondoskodik arról, hogy minden autó célba érjen, és te hatalmas nyereményt szerezz.

A Mad Race funkció gondoskodik arról, hogy minden autó célba érjen, és te hatalmas nyereményt szerezz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

AMad Cars RTP 96,39%, és ez egy kiváló RTP, amely a vártnál magasabb hozamot biztosít.

Ez egy nagyon változékony kaszinójáték, ezért figyelned kell a költségvetésedre, és szükség esetén szüneteket kell tartanod.

A maximális nyeremény a téted 25 000-szerese, és biztosan te lehetsz az egyik szerencsés, aki megkapja ezt a fantasztikus nyereményt.

Készpénzes nyeremények, módosítók és ingyenes pörgetések teszik a Mad Cars nyerőgépet kiválóvá.

Készpénzes nyeremények, módosítók és ingyenes pörgetések teszik a Mad Cars nyerőgépet kiválóvá.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Mad Cars online nyerőgép?

A Mad Cars nyerőgép nem csak a Push Gaming egyik legjobb ingyenes nyerőgépe, hanem összességében az egyik legjobb. Nem egy könnyen játszható nyerőgép, de az esély egy rendkívüli nyereményre, még az alapjátékban is, mindig megvan. Az innovatív ragadós instant nyereményautók teszik ezt a nyerőgépet igazán kivételessé. Ha ezeket az autókat tétmultiplikátorokkal együtt érjük el, garantáltan tisztességes nyereményt kapunk.

Azingyenes pörgetések bónuszkörében az Instant Prize Cars mellett még több erőteljes módosító is megjelenik. Néhány módosító, mint például a Persistent Payer és a Collector kombó, könnyen a tét több százszorosát érő nyereményt eredményezhet.

Ha nagy a költségvetése, akkor a bónuszok megvásárlása mellett dönthet, és élvezheti a magasabb RTP-t. A Mystery Mad Bonus a legjobb megvásárolni, mert ez biztosítja a legmagasabb RTP-t, és a legerősebb módosítót adhatja.

Biztosan izgatottan várja, hogy kipróbálhassa ezt a nyerőgépet a legelismertebb online kaszinókban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mad Cars Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Mad Cars nyerőgépen?

A Max Win a téted 25 000-szeresét hozza el, ami sokkal magasabb, mint amire számítottunk, és mindenképpen megéri.

Milyen az RTP és a volatilitás a Mad Cars online nyerőgépen?

A játék által elért RTP 96,39%, ami nagyszerű. A bónuszvásárlási funkció különböző opcióinak kiválasztásával 96,40% és 96,55% közötti RTP-t élvezhet. A variancia magas, de nem lesz gond, ha nem teszel túl sokat.

Vannak ingyenes pörgetések a Mad Cars nyerőgépben?

Igen, 7 ingyenes pörgetést kapsz, ha sikerül egy Scatter autó szimbólumot az utolsó soron túlra juttatnod. Az őrült bónusz funkció vagy az ingyenes pörgetések során minden tárcsa alján egy azonnali nyereményautó lesz, és olyan erőteljes módosítók, mint a tartós kifizető, befolyásolhatják azt. Ha egy Instant Prize Car befejezi a versenyt, egy másik autó jelenik meg ugyanazon a tárcsán, és egy extra ingyenes pörgetés jár.

Hogyan működik a Boost Reel funkció a Mad Cars videó nyerőgépben?

A Boost Reel egy olyan tárcsa, amely az azonnali nyereményautó szimbólumokra vonatkozó módosítókat jeleníti meg. Olyan módosítókkal rendelkezik, amelyek növelik az autók értékét, előrébb tolják őket, vagy megvédik őket. A Boost tárcsán az ingyenes pörgetések során egy sor erősebb módosító látható.

Átverés a Mad Cars nyerőgép?

Nem, a Mad Cars nem lehet átverés, mert a Push Gaming fejlesztette ki, amelyet a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyez és szabályoz.

Lehetséges a Mad Cars nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint az ingyenes pörgetések, az azonnali nyereményautók, a módosítók és a bónusz vásárlás, ha ingyenesen játszik a Mad Cars nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.