MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Infective Wild Ingyenes Játék

Infective Wild Slot Demo

Infective Wild Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Infective Wild által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Infective Wild vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Infective Wild Demó

Fertőző vadon által Pragmatic Play egy igazi kísérteties nyerőgép, ahol a varázslatos Wildok őrült nyereményeket hozhatnak. A játék 5x5-ös elrendezéssel és 40 nyerővonallal rendelkezik. Ez a játék egyedülálló Infective Wildokkal rendelkezik, amelyek képesek átalakítani a mellettük lévő szimbólumokat, valamint egy lebilincselő ingyenes pörgetési körrel, ahol a Wildok további nyereményekért maradnak. A bónuszvásárlás is elérhető, ha szeretnéd használni.

Ebben az Infective Wild nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy ez a nyerőgép csak hype, vagy érdemes-e az idődre és a figyelmedre.


Megjelenés: 19.10.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.A fertőző vad szimbólumok átalakítják a szimbólumokat

Nyissa meg a címet.5,000x a tétje Max nyerési lehetőség

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések ragadós fertőző vadakkal

Nyissa meg a címet.40 nyerővonal

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlása opció elérhető

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.09

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.40

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 40

Játékfunkciók

Terjedő vadak Vásárlás funkció Halom Ragadós vadak RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Infective Wild felülvizsgálata BETO Slots által

Infective Wild felülvizsgálata BETO Slots által

Bemutatjuk az Infective Wild nyerőgépet

Pragmatic Play úgy döntött, hogy az Infective Wild nyerőgép megalkotásával a Halloween témáját járja körül. Ritkán találunk olyan nyerőgépeket, amelyek egy bónuszról kapták a nevüket, de ennek a nyerőgépnek a neve tökéletes. Ez a játék az Infective Wild funkcióról szól, és meg fogod érteni, hogy miért, ha elolvasod az alábbi bónuszokat.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával, 5 sorral és 40 nyerővonallal rendelkezik. Annak ellenére, hogy ez a játék 40 nyerővonallal rendelkezik, a szimbólumok kifizetése elég magas. Nincsenek benne szorzók, ami szintén az egyik oka annak, hogy a szimbólumkifizetések magasak. A bónuszok a fertőző vadak, az ingyenes pörgetések ragadós fertőző vadakkal és a Vásárlás ingyenes pörgetések funkció.

Kíváncsi vagy, hogy mit tud ez a nyerőgép? Tekintse meg részletesen a Infective Wild videó játékmenetét, vagy pillantson be a sötét élvezetek világába és a játsszon ingyenes nyerőgépes játékokat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Halloween hangulat: Örök Halloween

Téma és design: Halloween hangulat: Örök Halloween

Téma és design: Halloween hangulat: Örök Halloween

Téma és tervezés

AzInfective Wild nem egy átlagos séta a parkban, kivéve, ha a helyi parkodban valóban kísértet járja. A tárcsák tele vannak mindenféle kísérteties szimbólummal, mint például baljós macskák, baljós hollók és más apróságok, amelyek nem néznének ki a helyükről egy kísértetjárta környezetben.

A hátborzongató holdfényes háttér és a hátborzongató házak csak fokozzák az egész hangulatot. A tárcsák közelében áll a furcsa figura , akinek tök van a fején, és úgy van öltözve, mint valami sötét mágia mestere. Jelenléte tovább fokozza a játék hátborzongató és nyugtalanító hangulatát .

Zene és hangsáv

A játék hangsávja pont megfelelő egy természetfeletti pörgetéshez. Az éles hegedűk és a kísérteties zongora igazán megadja a hangulatot. De az igazi nyerő a dermesztő nevetés, amely akkor szólal meg, amikor eltalálsz egy nyerő kombinációt!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Ebben a kaszinójátékban a kísérteties szimbólumok komolyan jövedelmező jutalmakat hoznak a következők szerint:

 • Játszókártyás királyi szimbólumok (alacsonyabb értékű szimbólumok): Ezek 4x és 6x közötti nyereményt fizetnek, ha öt darabot érsz el egy nyerő kombinációban.
 • Macska és holló szimbólumok: Ezek a legmagasabb kifizetésű szimbólumok, amelyek 40x és 60x közötti összeget fizetnek a tétedért , ha öt egyforma szimbólummal egy nyerő kombinációt érsz el.
 • Boszorkánykalap, üst, sírkő, bájitalos üveg: Ha öt egyforma kombinációt talál el, akkor 12-szeres és akár 30-szoros nyereményszorzóval is számolhat.
 • Tök szimbólum (Wild): Ez a rosszfiú minden más szimbólumot helyettesíthet, kivéve a scattert. Ez a szimbólum a kulcs az Infective Wild funkció aktiválásához is. Ha 5 darabot találsz, akkor a téted 60-szorosát kapod a teljes nyereményedhez.
 • Scatter szimbólum (aranyérme Jolly Roger szimbólummal): Ez a szimbólum felelős az ingyenes pörgetésekért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Infective Wild nyerőgépet

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Infective Wild

Készen állsz az Infective Wild videó nyerőgépre? Íme, hogyan játszhatsz úgy, mint egy profi.

 • Mielőtt játszanál ezzel a kísérteties nyerőgéppel, állítsd be a téted méretét a + vagy - gombokra kattintva, és állítsd be a tétet 0,40 € és 240 € között. Akár óvatosnak érzed magad, akár készen állsz arra, hogy mindent beleadj, van a stílusodnak megfelelő tartomány.
 • Szeretné felhúzni a lábait? Nyomja meg az automatikus lejátszás gombot. Válasszon ki egy előre beállított számú pörgetést, és nézze, ahogy a tárcsák teszik a dolgukat, kéz nélkül.
 • Kíváncsi vagy, hogy az egyes szimbólumok milyen nyereményt fizetnek? Kattints az 'i' gombra a nyereménytáblázat megnyitásához. Ez minden szükséges információt tartalmaz a nyerő kombinációkról és a speciális funkciókról.
 • A fő játékképernyő halálosan könnyen navigálható:
  • Kattints a kör alakú nyílra, hogy megpörögjenek a tárcsák, és elinduljon a kísérteties nyerőgépes kaland.
  • A beállítások menüben (keresd a fogaskerék ikont) testre szabhatod a játékot. Gyorsabb pörgetést szeretne? Kapcsolja be a gyors pörgetést. Teljes, magával ragadó élményre vágysz? Állítsd be a hanghatásokat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A bónusz funkciók magyarázata az Infective Wild játékban a következők szerint Pragmatic Play

A bónusz funkciók magyarázata az Infective Wild játékban a következők szerint Pragmatic Play

Az Infective Wild nyerőgép tele van bónusz funkciókkal, amelyek még a legigényesebb játékosokat is kellemesen meglephetik. Íme, mire számíthatsz, ha pörgetsz egyet ezen a Halloween-témájú nyerőgépen:

Infective Wild funkció

Az Infective Wild funkció az igazi sztár a játékban. Amikor egy Wild szimbólum egy macska- vagy holló szimbólum mellé kerül (akár vízszintesen, akár függőlegesen), az Infective Wild szimbólumot váltja ki. Ezáltal a kapcsolódó macska- és hollószimbólumok is Wild szimbólumokká válnak. Ha a Wilddá alakult macskák vagy hollók más egyező szimbólumokhoz kapcsolódnak, akkor azok is Wilddá alakulnak át.

Ingyenes pörgetések funkció

Az ingyenes pörgetések körének kiváltása olyan érzés, mintha megütötted volna a jackpotot. Ha 3 Scatter-szimbólumot ér el az 1., 3. és 5. tárcsán, akkor máris nyert ügye van. Ezután egy minijáték dönti el, hogy hány ingyenes pörgetést kap, egy 3x3-as, 8 cellából álló rácsban található számok felfedésével.

Minden egyes cella 1, 2 vagy 3 pörgetést hozhat fel, és ezek összege adja meg a teljes összeget. Tehát néhány egyszerű matematikai számítás azt mutatja, hogy 8-24 pörgetést kaphatsz ebben a bónuszban.

Ami ezeket az ingyenes pörgetéseket extra különlegessé teszi, azok a ragadós fertőző vadak. Ezek a tárcsákon maradnak, így még több esélyt adnak az átalakító nyereményekre.

Bónusz vásárlás funkció

Ha alig várod, hogy játszhass az ingyenes pörgetésekkel, a Buy Free Spins funkció az expressz jegyed. Az aktuális téted 100-szorosáért átugorhatod a várakozást, és máris játszhatod a Free Spins kört. Ne feledd, hogy ez a bónusz nem minden országban érhető el, ezért meg kell nézned, hogy a te országodban is elérhető-e.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerje meg tétje 5000-szeresét a Infective Wild videó nyerőgépen!

Nyerje meg tétje 5000-szeresét a Infective Wild videó nyerőgépen!

Az Infective Wild 5,000-szeres maximális nyereményt kínál. Az RTP tisztességes 96,09%, és ez a nyerőgép a magas volatilitású kategóriába tartozik.

Ha a Buy Free Spins funkciót választja, érdemes megjegyezni, hogy az RTP némileg csökken, 96,06%-ra. Ez azonban nem befolyásolja különösebben a játékmenetet, így nem kell aggódnod emiatt.

A magas volatilitás azt jelenti, hogy egy kis hullámvasútra számíthatsz. Előfordulhat néhány száraz időszak, de amikor a nyeremények bejönnek, azok elég jelentősek lehetnek. A találati gyakoriság 1:4, míg az ingyenes pörgetéseknél minden 225 pörgetésből egyszer kell találatot elérni. A maximális nyeremény elérésének esélye 824 233 pörgetésből egyszer van.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Infective Wild online nyerőgép - Véleményünk

Infective Wild online nyerőgép - Véleményünk

Infective Wild online nyerőgép - Véleményünk

Az Infective Wild nyerőgép sikeresen használja a fertőző vadakat, hogy olyan játékot hozzon létre, amely nemcsak fertőző, hanem nagyon jövedelmező is. A legelső bónuszvásárlásom során a tétem több mint 1500-szorosát nyertem. Ez azért történt, mert a Sticky Infective Wildok minden tárcsán landoltak, és minden pörgetésnél hatalmas nyereményt adtak. Nyilvánvaló, hogy az ilyen magas nyeremények ritkák, és nem szabad az ingyenes pörgetések minden egyes kiváltásától várni.

A fertőző vadak jobbak, mint a normál Sticky Wildok az ingyenes pörgetésekben. Nemcsak ragadósak, hanem a macska- és hollószimbólumokat is Wildokká alakítják. Így nagyon nagy az esélye a hatalmas nyereményekre, ha az Infective Wildokat a megfelelő pozíciókba helyezi. Az alapjáték egy kicsit fapados lesz, de erre szükség van a játék kiegyensúlyozottsága érdekében. A bónuszvásárlási lehetőség mindig ott van, ha az alapjáték túl unalmassá válik számodra.

A Pragmatic Play játékok RTP-je egyre alacsonyabb , mert emlékszem egy olyan időszakra, amikor általában 96,50%-os vagy magasabb RTP-vel rendelkeztek. Most átlagos RTP-vel adnak ki nyerőgépeket. Mégis, az Infective Wild nyerőgép megéri, ha el tudod viselni az unalmas részeket, hogy eljuss a hatalmas nyereményekhez.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Infective Wild nyerőgép GYIK

Játszhatok az Infective Wild nyerőgépet ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Természetesen lehetőséged van kipróbálni az Infective Wild -ot itt a BETO.com-on a demó verzióján keresztül. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a funkciókkal anélkül, hogy kockáztatnád a nehezen megkeresett pénzed.

Mitől olyan különleges az Infective Wild funkció ebben a játékban? Arrow Arrow

Az Infective Wild funkció megváltoztatja a játékot, mivel a szomszédos macska- és holló szimbólumokat Wild szimbólumokká alakítja át, ami több nyerő kombinációt eredményezhet. Különösen jövedelmező az ingyenes pörgetések során, amikor ezek a Wildok ragadósak lesznek.

Hogyan indíthatom el a Free Spins kört az Infective Wild nyerőgépben? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetések aktiválásához egyszerre kell scatter szimbólumokat elhelyeznie az 1., 3. és 5. tárcsán. Ezután egy egyedi minijáték dönti el, hogy hány ingyenes pörgetést nyerhetsz egy 3x3-as rácson belüli számok felfedésével. Ebben a körben 8-24 pörgetést élvezhet.

Van rá mód, hogy közvetlenül hozzáférjek az ingyenes pörgetésekhez anélkül, hogy várnék a scatterekre? Arrow Arrow

Igen, a Buy Free Spins funkció segítségével azonnal belevetheted magad az ingyenes pörgetésekbe, az aktuális teljes téted 100-szorosáért.

Mit kell tudnom a játék volatilitásáról és RTP-jéről? Arrow Arrow

AzInfective Wild játékra jellemző a magas volatilitás, ami azt jelenti, hogy a nyeremények ritkábban jönnek, de ha mégis, akkor igen jelentősek lehetnek. Az RTP értéke vonzó 96,09%, ami 96,06%-ra csökken, ha az ingyenes pörgetések megvásárlása mellett döntesz.

Mekkora a minimális és maximális tét az Infective Wild játékban? Arrow Arrow

Akár óvatosan játszol, akár nagy tétekkel szeretnél izgalmakat, az Infective Wild a 0,40 eurós minimális téttel és a 240 eurós maximális téttel pörgetésenként mindenre felkészülhetsz.