MENÜ

Dragon Tiger (Pragmatic Play) Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Dragon Tiger (Pragmatic Play)
Kattints ide a játékhoz

Dragon Tiger (Pragmatic Play) által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Dragon Tiger (Pragmatic Play) vélemény

Dragon Tiger (Pragmatic Play)

A Dragon Tiger nyerőgépet két ellentétes erő egyensúlya ihlette, amelyet egy tigris és egy sárkány harca képvisel. Ezt a nyerőgépet az ázsiai mitológia ihlette. A nyerőgép 5x4-es elrendezésű, 1024 nyerési lehetőséggel. Fő jellemzői a Wild szimbólumok és a Multiplier Wildokkal ellátott ingyenes pörgetések.

Ebben a Dragon Tiger nyerőgép értékelésben elmagyarázzuk, miért érdemes megfontolnia, hogy játsszon ezzel a nyerőgéppel. Elmagyarázzuk a nyerőgép esetleges hiányosságait is, úgyhogy olvasson a végéig.


Megjelenés: 05.11.2020
Volatilitás
Max nyeremény: X20000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét több mint 18,000-szerese

Egyszerű és erőteljes játékmenet

Ingyenes pörgetések Multiplier Wildokkal

Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Nagyszerű zene

Hátrányok

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 95.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A szorzók a Dragon Tiger online nyerőgép ingyenes pörgetések bónuszában lépnek be a játékba.

A szorzók a Dragon Tiger online nyerőgép ingyenes pörgetések bónuszában lépnek be a játékba.

Üdvözöljük a Dragon Tiger online nyerőgépen

ADragon Tiger nyerőgép mélyen elmerül az ázsiai mitológiában, és egy hihetetlen bónuszt is tartalmaz. A tigris az univerzum yin erőinek, míg a sárkány a yang erők szimbóluma. Az ázsiai kultúrában úgy tartják, hogy ez a két ellentétes erő képviseli az egyensúlyt és annak fenntartásának szükségességét.

Ez a Pragmatic Play által készített nyerőgép öt tárcsával, négy sorral és 1024 nyerési lehetőséggel rendelkezik. A szokásosnál magasabb sorszámnak köszönhetően több nyerési lehetőséghez juthatsz, és ennek köszönhető ennek a nyerőgépnek a magas potenciálja is.

Azalapjátékban az egyetlen bónusz a Wild szimbólumok. Ha játszottál már néhány Pragmatic Play nyerőgépet híres online kaszinókban, akkor ez nem meglepő, hiszen ők kiválóan értenek az egyszerű, de erős, korlátozott funkciókkal rendelkező nyerőgépek megalkotásához.

A fő bónusz a Free Spins kör, ahol Multipliers Wildok jelenhetnek meg akár 5x-es szorzóval. Igaz, hogy első ránézésre nem sok minden tűnik ki ebből a nyerőgépből, de a számok és a fő bónusz elég jók ahhoz, hogy érdemes legyen közelebbről is megnézni.

Videó: Dragon Tiger (Pragmatic Play) Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Dragon Tiger video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ázsiai téma és gyönyörű grafika

Téma és tervezés

A Pragmatic Play's Dragon Tiger nyerőgép témája az ázsiai mitológián alapul, különösen azért, mert a sárkányok gyakran megjelennek az ázsiai mitológiában. A háttérben felhőket láthatunk, ahol két legendás lény készül harcolni.

A jobb oldalon pedig az aranytigris látható, amely a hatalmat, a királyi hatalmat, az energiát és még sok minden mást szimbolizál. A bal oldalon az arany sárkányt láthatjuk, amely a szerencsét, az egészséget, az erőt és még sok mást szimbolizál.

A háttérzene megnyugtató és tökéletes egy mitológiai elemeket tartalmazó nyerőgéphez. Addig kell játszanod, amíg az ingyenes pörgetések során meghallod a zenét, mert varázslatosan hangzik.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok az aranyhalak, nyulak, békák, teknősök és fehér tigrisek. A magasan fizető szimbólumokkal elért ötös nyerő kombinációért a téted 3x-7,5x-szeresét kapod. A kártyaszimbólumok az alacsonyan fizető szimbólumok, amelyek a téted 2,5x-szeresét fizetik ki, ha öt-az-egyben nyerő kombinációt érsz el.

A sárkányarcú arany szimbólum a vad szimbólum, a játék logója pedig a bónusz szimbólum.

3 vagy több bónusz szimbólum megnyeri a Free Spins kört.

3 vagy több bónusz szimbólum megnyeri a Free Spins kört.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Dragon Tiger nyerőgépet online kaszinókban?

A nyerőgépek az egyik legkönnyebben játszható ingyenes kaszinójátékok közé tartoznak, mivel csak néhány gombot kell megnyomnia a játékhoz. Mégis, itt vannak az alapok, amelyek segítenek a játékban:

  • Kezdd azzal, hogy kiválasztod a számodra legjobb kaszinót, és megteszed a minimális befizetést.
  • Nem kell letöltened semmit, hiszen csak meg kell találnod ezt a nyerőgépet, és rákattintani a játékhoz.
  • Állítsd be a tétet 0,20 eurótól a maximális, 100 eurós tétértékig.
  • Keresse meg a pörgetés gombot, és kattintson rá a játék megkezdéséhez.

Amíg abalról jobbra szomszédos tárcsákon legalább 3 egyforma szimbólumot érsz el, addig nyereményt kapsz. Ez a nyerőgép 1024 nyerési módot biztosít, ami rengeteg lehetőséget jelent a nyeremények megszerzésére.

A Multiplier Wildok hatalmas nyereményeket biztosítanak az ingyenes pörgetésekben.

A Multiplier Wildok hatalmas nyereményeket biztosítanak az ingyenes pörgetésekben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Erőteljes bónusz funkciók

Ebben a kaszinójátékban csak két bónusz van, ezek a Wild szimbólumok és az ingyenes pörgetések. Fedezzük fel most ezeket a bónuszokat.

Wild szimbólum

A Wild szimbólum felelős a többi szimbólum helyettesítéséért, hogy segítsen a nyeremények létrehozásában. A Wild szimbólum csak a középső tárcsákon jelenhet meg, és nem helyettesítheti a Scatter vagy a bónusz szimbólumot.

Ingyenes pörgetések funkció

Ha 3 vagy több bónusz szimbólum jelenik meg a tárcsákon, akkor elindul a Free Spins kör. Az alábbiakban a bónuszszimbólumok száma alapján megmondjuk, hány pörgetést nyerhet:

  • 3 bónuszszimbólum: 8 ingyenes pörgetés
  • 4 bónusz szimbólum: 15 ingyenes pörgetés
  • 5 bónusz szimbólum: 20 ingyenes pörgetés

Anagyszerű hír, hogy a bónusz során minden Wild szimbólum véletlenszerűen 2x, 3x vagy 5x-es szorzóval rendelkezik. Ha egyszerre több Wild Multiplikátor is jelen van, akkor azok megszorozódnak egymással, majd az adott pörgetésből származó bármely nyereményre alkalmazásra kerülnek. A nyereményedre alkalmazandó szorzót a jobb felső sarokban egyértelműen láthatod.

Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók 2 vagy több scatter landolásával. 2 scatterrel 5 extra ingyenes pörgetést kaphatsz, 3 vagy több scatter landolásával pedig ugyanannyi pörgetést kapsz, mint fentebb említettük.

3 bónusz szimbólummal 8 ingyenes pörgetést nyerhetsz.

3 bónusz szimbólummal 8 ingyenes pörgetést nyerhetsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Ajáték RTP-je 96,50%, ami magasabb, mint a legtöbb kaszinójátéké.

A volatilitás 4,5 az 5-ből, tehát ez egy magas volatilitású nyerőgép. Ha nem tudod, mit jelent a magas volatilitás, akkor hadd mondjuk el. A magas volatilitás azt jelenti, hogy várnod kell a nyereményekre, de nagyobb nyereményekre számíthatsz, mint az alacsonyabb volatilitású demó nyerőgépeknél.

A Max Win a téted 18,125-szörösét fizeti ki, ami nagyon magas. Nem gondoltuk volna, hogy ennek a nyerőgépnek a funkciói ilyen magas Max Win-t adhatnak, de kellemesen meglepődtünk.

Élvezze az 1,024 nyerési módot a Dragon Tiger nyerőgépben

Élvezze az 1,024 nyerési módot a Dragon Tiger nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Dragon Tiger online nyerőgép?

ADragon Tiger nyerőgép az egyszerűség és a nagy nyeremények lehetőségének tökéletes kombinációja. Az ingyenes pörgetésekben található Multiplier Wildokkal a nyerési módok nagy száma miatt a tét több százszorosát érő nyereményeket is könnyen megszerezheted.

Ennek a nyerőgépnek nagy előnye, hogy milyen gyakran válnak be a Free Spins. Ebben a nyerőgépben sokkal könnyebb lesz a Free Spins kiváltása, mint a legtöbb más játékban. Bár a Multiplier Wild-ok értéke nem túl magas, a nagy nyeremények lehetősége adott, mivel a nyerési lehetőségek száma és a szimbólumok kifizetése tisztességes.

A tét több mint 18 000-szeresét elérő maximális nyeremény és a magas RTP szilárd érv a nyerőgépes játék mellett. Ajánljuk Pragmatic Play hogy a legtöbb nyerőgépükben tisztességes vagy magas RTP-vel rendelkeznek.

Ez a nyerőgép kissé elcsépelt lehet, de a bónusz gyakran aktiválódik, hogy segítsen a kívánt hatalmas nyereményhez jutni. Ezt a nyerőgépet az általunk itt a BETO-nál ajánlott legjobb valódi pénzes kaszinókban érdemes játszani, és megnézni, hogy mennyit nyerhetsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Dragon Tiger nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Dragon Tiger online nyerőgépen?

A Max Win a téted 18,125-szörösét éri, így ez lesz az eddigi legnagyobb nyereményed, ha sikerül megnyerned.

Mekkora a Dragon Tiger nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ez a nyerőgép igazán magas, 96,50%-os RTP-vel rendelkezik. Ez egy magas volatilitású játék, mivel a volatilitása 4,5 az 5-ből. Javasoljuk, hogy a lehető legalacsonyabb téteket tegye meg, és tartsa szem előtt a költségvetését.

Vannak ingyenes pörgetések a Dragon Tiger nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép akár 20 ingyenes pörgetést is ad, amelyek legalább 3 bónusz szimbólum landolásával újraindíthatók. Az ingyenes pörgetésekhez Multiplier Wildok is tartoznak, amelyek akár 5x-es szorzóval is rendelkeznek, és a Multiplier Wildok szorzói egymással megsokszorozódnak, így még nagyobb nyereményt kaphatsz.

Hogyan működik a vad szimbólum a Dragon Tiger video nyerőgépben?

A Wild szimbólum megjelenhet a középső tárcsákon, és a Scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesíthet.

A Dragon Tiger nyerőgép egy átverés?

Nem, a szerencsejáték-iparban mindenki megbízik a Pragmatic Play, így nincs okunk azt hinni, hogy ez a nyerőgép nem legális. Pragmatic Play egy engedélyezett fejlesztő, amely több száz olyan nyerőgépet adott már ki, amelyeket a játékosok világszerte élveznek, így megbízhatsz bennük.

Lehetséges a Dragon Tiger nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket a Multiplier Wilds-szal, ha ingyenesen játszik a Dragon Tiger nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.