MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Cyclops Smash Ingyenes Játék

Cyclops Smash Slot Demo

Cyclops Smash Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Cyclops Smash által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Cyclops Smash vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Cyclops Smash Demó

A küklopsz dühös és mindent szét akar zúzni, hogy nagy nyereményeket nyerj a Cyclops Smash nyerőgépben. Ez a nyerőgép 7x7-es elrendezésű, és a Cluster Pays mechanika segítségével nyeri a nyereményeket. Pragmatic Play a Smash funkcióra támaszkodik, hogy izgalmassá tegye ezt a nyerőgépet. A Smash bónuszon kívül ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, Tumble funkcióval és Buy Free Spins funkcióval.

Ebben a Cyclops Smash nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy a félszemű óriás elég erős-e ahhoz, hogy megadja a megérdemelt nyereményeket vagy sem.


Megjelenés: 04.09.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 10,000-szerese

Nyissa meg a címet.Tartós nyereményszorzó az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Nagyobb tárcsák Cluster Pays mechanikával

Nyissa meg a címet.Smash bónusz annyira szórakoztató

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlása funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.06

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 7

Nyerőgépek Sorok 7

Játéktémák

Ősi civilizációk Gyümölcs


Játékfunkciók

Klaszter fizet Vásárlás funkció Szimbólumcsere Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok


4 vagy több Scatter szimbólum ingyenes pörgetéseket ad a Cyclops Smash nyerőgépben.

4 vagy több Scatter szimbólum ingyenes pörgetéseket ad a Cyclops Smash nyerőgépben.

Üdvözöljük a Cyclops Smash online nyerőgépen a Pragmatic Play

Pragmatic Play megalkottaa Cyclops Smash nyerőgépet, amelyben a görög mitológiából ismert mitikus lény, Küklopsz szerepel. Mivel ez a nyerőgép a Küklopszon alapul, a fő funkciója a Smash mechanika. A Smash bónuszban a küklopsz szétzúzza a földet, és kedvezően átrendezi a szimbólumokat.

Egy óriási lényen alapuló nyerőgépnek nagyobb tárcsákra volt szüksége, ezért ez a nyerőgép 7 tárcsával és 7 sorral rendelkezik. A Cluster Wins mechanika tökéletesen illik egy nagy tárcsákkal rendelkező nyerőgéphez, ezért a Pragmatic Play ezt is beépítette ide. A Tumble mechanika egy másik bónusz, amely tovább növeli ezt a nyerőgépet, mivel számos extra nyerési lehetőséget biztosít.

Az a funkció, ahol minden a következő szintre lép, az a Free Spins bónuszkör, mivel progresszív nyereményszorzóval rendelkezik. Hamarosan elmagyarázzuk, hogyan növekszik a szorzó a Free Spins-ben és minden másban, úgyhogy olvass tovább.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Küklopsz téma és rajzfilmes grafika

Téma és tervezés

Ez a játék a görög mitológián alapul, ahol először jelent meg a Küklopsz. A küklopszok olyan óriások voltak, akiknek csak egy szemük volt, és a görög mitológiában három küklopsz testvér kovácsolta Zeusz villámát. Az egyik legnépszerűbb görög isten nem rendelkezne a legerősebb fegyverével, ha nem lennének a küklopszok.

Ennek a nyerőgépnek a témája nem olyan komoly, mint a mitológia, amely ihlette. A tárcsák jobb oldalán egy mohawkkal rendelkező rajzfilmszerű küklopszot láthatsz. Egy tengerparton áll, a háttérben az otthonával. Egy animált sirály is ott van, de úgy tűnik, nem fél a dühös Küklopsztól. A háttérzene funky és szórakoztató, így nem fog unatkozni.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a görög sisak, a kék drágakövek és a hús, amelyek a tét 200-szorosát és 1000-szeresét fizetik, ha 15 vagy több szimbólumot érsz el nyerő kombinációkban. Az alacsonyan fizető szimbólumok a szőlő, az olajbogyó, a narancs és a citrom, amelyek a tét 20x-40x-ét fizetik, ha egy kombinációban 15 vagy több nyerő szimbólumot ér el.

A scatter szimbólum egy meteor, és ebben a kaszinójátékban nincs vad szimbólum.

A Win Multiplier több hatalmas nyereményt biztosít az ingyenes pörgetési körben.

A Win Multiplier több hatalmas nyereményt biztosít az ingyenes pörgetési körben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Cyclops Smash nyerőgépet online?

Anyerőgépek az egyik legkönnyebben játszható kaszinójátékok közé tartoznak, mivel csak néhány gombot kell megnyomnia a játékhoz. Az alábbiakban azokat a dolgokat ismertetjük, amiket tudnod kell, ha játszani szeretnél ezzel a nyerőgéppel:

 • A jobb alsó sarokban található plusz és mínusz gombok segítségével állíthatod be a tét szintjét. A tét nagysága 0,20 € és 240 € között lehet, így elég nagy tét-tartományban dolgozhatsz.
 • A bal alsó sarokban hozzáférhetsz a beállításokhoz és a nyereménytáblázathoz, valamint be- és kikapcsolhatod a hangot.
 • A nyereménytáblázatot nem szükséges végigmenni, és a beállításokat sem kell beállítani.
 • Ha készen állsz a játékra, kattints a pörgetés gombra, vagy koppints a szóközre.

Ebben a nyerőgépben a nyereményeket akkor kapod meg, ha 5 vagy több egyforma szimbólumot érsz el, amelyek vízszintesen vagy függőlegesen kapcsolódnak egymáshoz. Tehát elég, ha elegendő egyforma szimbólumot érsz el együttesen, hogy nyerj ebben a játékban.

Nyerjen 10-16 ingyenes pörgetést 4 vagy több scatter szimbólum landolása után.

Nyerjen 10-16 ingyenes pörgetést 4 vagy több scatter szimbólum landolása után.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Csodálatos bónusz funkciók

Nézheti, ahogy a tárcsák buknak, vagy ahogy a szimbólumok átrendeződnek a nyerőgép izgalmas bónuszai révén. Az ingyenes pörgetések nyereményszorzóval rendelkeznek, és meg is vásárolhatod őket. Nézzük most részletesen a funkciókat.

Tumble funkció

Ez a funkció azért van, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a landoló nyereményekből. A nyereményben részt vevő szimbólumok eltűnnek, a megmaradó szimbólumok pedig a képernyő aljára esnek, majd új szimbólumok potyognak le, hogy kitöltsék a tárcsákat.

Miután az új szimbólumok leesnek, újabb nyereményeket érhetsz el, és folytathatod ezt a folyamatot. A bukfencek addig folytatódnak, ameddig kell, de véget érnek, amikor már nem történik több nyeremény.

Smash funkció

A Smash funkció véletlenszerűen aktiválódhat, ha egy pörgetés vagy egy tumble befejezése után nem jelenik meg több nyeremény. Ez 5, 8, 12 vagy az összes szimbólumot átrendezi a tárcsákon, így azok új pozícióba kerülnek.

A szimbólumok a kifizetési értékük szerint rendeződnek el úgy, hogy a legalacsonyabban fizető szimbólumok a tetejére, a legmagasabb fizető szimbólumok pedig az aljára kerülnek. Azonban nincs garancia arra, hogy új kombinációkat kaphatsz ezen funkció segítségével.

Ha aSmash után nyereményeket kap, a bukfencek tovább bukdácsolnak. Egy újabb Smash akkor is kiváltható, ha a tárcsákon nincs elérhető nyeremény.

Ingyenes pörgetések fordulója

Legalább 4 Scatter szimbólum landolása aktiválja a Free Spins bónuszkört. Itt a Scatterek száma alapján hány pörgetést kapsz:

 • 4 scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 12 ingyenes pörgetés
 • 6 scatter: 14 ingyenes pörgetés
 • 7 scatter: 16 ingyenes pörgetés

Az ingyenes pörgetések progresszív szorzóval rendelkeznek, amely 1x-gyel nő, ha egy Smash után nyereményt érsz el. A növekvő szorzó nem áll vissza, amíg a bónusz véget nem ér. Tehát a Smash-ek után elért nyereményekkel folyamatosan növelheti a szorzót.

Ezt a bónuszt újraindíthatja, és ugyanannyi ingyenes pörgetést kaphat, mint fentebb említettük, ha 4 vagy több scattert ér el.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

ABuy Free Spins gombra kattintva a téted 100-szorosát fizetheted ki a Free Spins megvásárlásához.

A Smash funkció véletlenszerűen aktiválható, és lehetővé teszi, hogy folytasd a nyereménysorozatodat.

A Smash funkció véletlenszerűen aktiválható, és lehetővé teszi, hogy folytasd a nyereménysorozatodat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

ACyclops Smash RTP 96,05% a játékban, a bónusz megvásárlásának RTP-je pedig 96,06%. Az RTP tisztességes, de ez nem a legjobb nyerőgép, ha magas RTP-t szeretne játszani.

Ez egy nagy volatilitású nyerőgép, így a nyeremények között hosszú idő telhet el, de néhány hatalmas nyereményre számíthat.

Ajáték maximális nyereménye a téted 10 000-szerese, és az ingyenes pörgetések során nagyobb eséllyel nyerhetsz.

4 scatter indít ingyenes pörgetéseket növekvő nyereményszorzóval a Cyclops Smash nyerőgépben.

4 scatter indít ingyenes pörgetéseket növekvő nyereményszorzóval a Cyclops Smash nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Cyclops Smash nyerőgép felülvizsgálatának végső ítélete

A Cyclops Smash nyerőgép egy meglehetősen kiegyensúlyozott nyerőgép, ahol a Smash bónusz különösen az ingyenes pörgetések során ragyog. A masszív tárcsák, a véletlenszerű Smash-kioldók és a Tumble-mechanika biztosítják, hogy az alapjáték elég jó ahhoz, hogy lekösse a figyelmedet. Az a tény, hogy a Smash bónusz nem mindig vezet nyereményhez, tovább fokozza a játék szórakozását és várakozását.

Az ingyenes pörgetések jól használják a Smash bónuszt, mivel a nyereményszorzó csak akkor növekszik, ha a Smash után nyereményt érsz el. Rengeteg pörgetést kapunk a magas szorzó eléréséhez, és lehetőségünk van extra ingyenes pörgetésekre is. Ha mély zsebbel rendelkezel, akkor a fő bónuszt közvetlenül is megvásárolhatod.

Ennek a Pragmatic Play nyerőgépnek a funkciói nem bonyolultak, így az új játékosok is élvezhetik. Ha új játékos vagy, azt tanácsoljuk, hogy alacsony téteket tegyél és lassan haladj. Javasoljuk, hogy a Cyclops Smash nyerőgépet az itt a BETO-nál említett legjobb online kaszinókban játssza az ideális élményért és a nagyvonalú jutalmakért.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Cyclops Smash Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Cyclops Smash online nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 10 000-szerese, és az alapjáték és az ingyenes pörgetések során is megnyerhető.

Mekkora a Cyclops Smash video nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,05%, ami nagyon közel van az átlagos RTP-hez, és jó hozamot biztosít. Ennek a játéknak a varianciája magas, ezért készülj fel egy vad, hullámzásokkal és hullámvölgyekkel teli utazásra.

Vannak ingyenes pörgetések a Cyclops Smash nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, akár 16 ingyenes pörgetést is kaphatsz, ha 4 vagy több scattert érsz el. Bármelyik Smash, amely egy nyeremény után következik be, 1x-gyel növeli a bónuszkör nyereményszorzóját. A legjobb az egészben az, hogy a nyereményszorzó nem áll vissza, és ezt a funkciót újraindíthatod.

Hogyan működik a Smash funkció a Cyclops Smash nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció véletlenszerűen aktiválható, amikor a tárcsákon nincs nyeremény. Ez 5-49 szimbólumot rendez át a kifizetéseknek megfelelően. A legmagasabb kifizetésű szimbólumok alulra kerülnek, a legalacsonyabb kifizetésűek pedig felülre. Ezzel a bónusszal nyerhetsz és folytathatod a nyerést.

Átverés a Cyclops Smash nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, a Cyclops Smash nyerőgép nem lehet átverés, mert a Pragmatic Play fejlesztette ki. A Pragmatic Play egy olyan fejlesztő, akit senki sem kérdőjelezhet meg a hibátlan teljesítménye és az engedélyek miatt. Röviden, pénzt veszíthetsz, miközben ezzel a nyerőgéppel játszol, de biztos, hogy nem fognak átverni.

Lehetséges a Cyclops Smash nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, olyan funkciókat élvezhetsz, mint az ingyenes pörgetések, a Smash bónusz és a Buy Free Spins, ha játszol a Cyclops Smash ingyenes demó módban itt a BETO-nál.