MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Blood Suckers 2 Ingyenes Játék

Blood Suckers 2 Slot Demo

Blood Suckers 2 Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Blood Suckers 2 által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Blood Suckers 2 vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Blood Suckers 2 Demó

Blood Suckers 2 a NetEnt kitűnő folytatása az eredeti Blood Suckers-nek. A fejlesztők fantasztikus munkát végeztek a Blood Suckers jellegzetes gótikus témájának megtartásában. A vámpírok még több rejtéllyel és titokkal térnek vissza. A nyerőgép rendelkezik a legtöbb olyan funkcióval, ami az eredeti címükben is jelen volt, de rengeteg új csavarral.


Megjelenés: 25.02.2017
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Magával ragadó játékmenet és animációk

Nyissa meg a  címet.Közepes vagy magas volatilitás

Nyissa meg a  címet.RTP sokkal magasabb, mint a szokásos szabvány

Nyissa meg a  címet.A legfelső jackpot értéke több mint 1298x

Nyissa meg a  címet.Egy nagyszerű folytatása egy nagyszerű nyerőgépnek

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nyilvánvalóan szükség van egy férfi karakterre

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.94

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.25

Nyerőgépek Maximális tét 250.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 25

Játéktémák

Horror Akció Kaland Fantázia Misztikus Vámpírok és vér Varázslat


Játékfunkciók

Véletlen bónusz szimbólumok Bónuszjáték: Válassz tárgyak Bónuszjáték Szóró szimbólumok Vad


Karakterek

Vámpírok Szörnyek


A betöltési képernyő a Blood Suckers 2

A betöltési képernyő a Blood Suckers 2

Bevezetés a Blood Suckers 2

Blood Suckers 2 egy kiváló nyerőgép a NetEnt szakértőitől; ez a játék az előző, Blood Suckers című játékuk folytatása. A nyerőgép négy évvel az előd megjelenése után jelent meg, és számos új funkciót tartalmaz, beleértve az eredeti Blood Suckers számos jellegzetes tulajdonságát. A Blood Suckers folytatásában megtartott funkciók a Free Spin Feature és a Bonus Game Feature. A Blood Sucker remek grafikával és hangokkal rendelkezett, de a Blood Suckers 2 sokkal jobb a látvány és a hangok tekintetében, mint az elődje. A játék gótikus vámpírtémára épül, és a játék grafikája is ehhez a témához igazodik; a nyerőgép szimbólumai gótikus videóval vannak ellátva, ami illik a játék témájához. A nyerőgép háttere is remekül illeszkedik a nyerőgép témájához; a vámpírnő, Amilia a játék bal oldalán áll, és interaktív eleme a játéknak. Blood Suckers 2 egy nagyon hatásos nyerőgép; az új cím sokkal agresszívabb, mint az előd. A Blood Suckers 2 volatilitása egy kicsit magasabb, mint az előző nyerőgépé, ami azt jelenti, hogy a nyeremények egy kicsit ritkábbak lesznek, de a nyeremények sokkal kifizetődőbbek, mint a régebbi nyerőgépnél. A nyerőgép játékos-visszatérítési százaléka alacsonyabb, mint az előző nyerőgép RTP-je, de a hasonló nyerőgépek iparági standardjaihoz képest még mindig nagyszerű. A nyerőgép csúcsjackpotja az eredeti tét 1298-szorosát éri.

A játék nagyszerű játékszerkezettel rendelkezik; a nyerőgépben öt tárcsa, három sor és 25 nyerővonal található. A normál szimbólum, amely a legmagasabb nyereményt adja, a vámpírvadász, ez 20-szoros nyereményt ad, ha ötös kombinációt érsz el. A vad szimbólum viszont egy nagyon kifizetődő különleges szimbólum, ha öt-öt kombinációt kap, akkor 400-szoros kifizetést ad az alaptétre.

A nyerőgép jackpotja azonban, amely 1298-szoros kifizetést biztosít, a Free Spin körökben aktiválódik, a Free Spin kör az eredeti Blood Suckersben is jelen volt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Theme and Soundtrack of Blood Suckers 2

A Blood Suckers 2 jellegzetes eleme az egyedi témája; a nyerőgép sötét gótikus témája nagyon ritka a nyerőgépek között.

A nyerőgép középpontjában a vámpírok állnak, vérszomjas gonosztevők garázdálkodnak körülöttünk, neked pedig segítened kell a vámpírvadásznak megölni ezeket a gonosz szörnyeket. A vámpírok ugyanazok az ördögi erők, mint 2013-ban voltak, csak most élesebben és részletesebben néznek ki. A nyerőgép bal oldalán gyönyörűen áll Miss Amelia Van Helsing; ő megesküdött, hogy megvédi ezt a világot az alattomos vámpíroktól, de ezt egyedül nem tudja megtenni, neked kell segítened neki, ha játszol ezzel a nyerőgéppel.

A vizuális elemek mellett a nyerőgép hangja is a nyerőgép témájához illeszkedik. A hangok annyira magával ragadóak, hogy úgy fogod érezni, mintha egy kísértetházban tennél egy kört.

A nyerőgép minden elemén látszik a részletgazdagság szintje; még a nyerőgép szimbólumai is a nyerőgép sötét témáját szem előtt tartva lettek megtervezve. Először is, ott vannak a nyerőgépben a szokásos szimbólumok: kártyaszimbólumok (kőr, pikk stb.), ezek a szimbólumok nem tartalmaznak képeket, de egy csipetnyi gótikus hangulat látható rajtuk. Ezután a játékban a magasan fizető szimbólumok a különböző vámpírképek a nyerőgépben.

A speciális szimbólumok a nyerőgépben a következők:

Wild szimbólum

Egy aranykorona jelöli a nyerőgép vad szimbólumát, amely fölé egy nagy WILD felirat van írva. Ez egyben a standard wild szimbólum is; más szimbólumokkal helyettesíthető és nyerő kombinációt alkothat a nyerőgépben.

Scatter szimbólum

A scatter szimbólum a nyerőgépben a vérrózsa ikon; Ez egy nagyon hasznos szimbólum, mivel az ingyenes pörgetéseket váltja ki.

Bónusz szimbólum

A bónusz szimbólum könnyen felismerhető; a szimbólumon nagybetűkkel szerepel a Bonus szó. Ez a szimbólum a pörgetés bónuszjátékának kiváltására szolgál.

Bónusz szimbólumok a Blood Suckers 2

Bónusz szimbólumok a Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékmechanika a Blood Suckers 2

Blood Suckers 2 játszott formátumban, öt tárcsán és 25 nyerővonal. Az első dolog, amit a pörgetés megkezdése előtt meg kell tennie, az a tét beállítása. A tétet a nyerőgépben a tárcsák alatt elhelyezett opciók segítségével állíthatod be. Blood Suckers 2 a tétek széles skáláját teszi lehetővé, pörgetésenként 0,25 érmétől kezdve, amely pörgetésenként maximum 250 érméig növelhető. A nyerőgépben van egy előre beállított opció is, amellyel beállíthatsz egy olyan pörgetésszámot, amely magától lepereg, hátradőlhetsz és pihenhetsz. Az automatikus pörgetés módban minimum 10, maximum 1000 pörgetést állíthatsz be. Ez akkor a legjobb, ha éppen valami mást csinálsz, és nincs időd minden alkalommal megpörgetni a nyerőgépet.

3 scatter szimbólum aktiválja a bónusz kört a következő játékban Blood Suckers 2

3 scatter szimbólum aktiválja a bónusz kört a következő játékban Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szabályok a Blood Suckers 2

A Blood Suckers 2 oldalon a nyereményeket a játék nyereménytáblázata alapján számítják ki. A nyerőgépben hozzáférhet a nyerőgép nyereménytáblájához, ez megmondja, hogy milyen értékű nyereményeket kap, ha a nyerőgépben meghatározott kombinációkat hoz létre. A nyeremény összegének kiszámításához a pörgetésre tett tétet megszorozzuk a kombinációhoz tartozó érmék számával (Ez a nyereménytáblázatban látható).

Ha több nyereményt is nyer egy nyerőgépben, a különálló egyedi nyereményekért járó jutalmakat összeadjuk, hogy megkapjuk az összesített nyereményt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges jellemzők a Blood Suckers 2

Blood Suckers 2 egy csomó izgalmas funkcióval rendelkezik; ezek teszik ezt a játékot valóban modernné.

Wilds

A vad szimbólumok a játék különleges szimbólumai; ezek a szimbólumok a játék bármelyik normál szimbólumával párosulhatnak, és segíthetnek nyerő kombinációkat létrehozni. Ezek a legjobb szimbólumok a nyerőgépben, mivel dupla munkát végeznek, és helyettesítik a többi szimbólumot, ami a kombinációk jutalmát is növeli. A vad szimbólummal alkotott kombó értékesebb, mint a tiszta szimbólumokkal alkotott.

Scatter szimbólumok

A scatter szimbólumok kiváló funkciót jelentenek a Blood Suckers 2 oldalon; ezek segítségével ingyenes pörgetésekhez juthatsz. Az ingyenes pörgetések még jobbak, mint a fizetős pörgetésekkel való játék, mivel megnövelt szorzókkal rendelkeznek, és különleges bónuszköröket indítanak el.

Véletlenszerű funkció

Ezt a funkciót véletlenszerűen váltja ki a nyerőgép, Amelia nagylelkűvé válik, és egy extra scatter szimbólumot ad; ezzel indíthatod el a nyerőgép bónusz körét. Ezen kívül, ha elegendő szimbólummal rendelkezel a Free Spins kiváltásához, akkor egy szorzónövelést ad.

Wild különleges funkció a Blood Suckers 2

Wild különleges funkció a Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rejtett kincs bónusz funkció a Blood Suckers 2

Van egy különleges bónusz a Blood Suckers 2 oldalon. Ha három vagy több Aranykapu szimbólumot ér el az összekapcsolt tárcsákon, akkor aktiválódik a Rejtett kincs bónusz. Ha négy szimbólumot érsz el, a bónusz jutalma megduplázódik, ha pedig öt-öt szimbólumból álló kombinációt kapsz, a jutalom megháromszorozódik. Ez talán a legjobb funkció a Blood Suckers 2 oldalon.

A jutalom kiváltása után egy új képernyőre kerülsz, ott néhány koporsót és ládát látsz, és ezek közül kell választanod egyet. Ezekben a ládákban különböző jutalmak vannak; azonnali pénznyereményeket, a Red Rose Scattert, a kulcsokat és a démonokat tartalmazzák.

Vörös rózsa scatter

Ha három hasonló szimbólumot találsz, akkor elindul a Free Spins funkció.

Kulcsok

A kulcsok egy erőteljes bónuszt jelentenek a nyerőgépben; ha eljutsz az utolsó szintre, szembe kell nézned a démonnal; ha legyőzöd, egy nagyszerű, 670-szeres szorzót kapsz.

Szuper Mega nyeremény megszerzése Blood Suckers 2

Szuper Mega nyeremény megszerzése Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Blood Suckers 2

A Blood Suckers egy nagyszerű Free Spin bónuszt kínál neked; a Free Spin bónusz számos jutalmat tartalmaz, amelyekkel nagy nyereményt nyerhetsz. Ezt a funkciót akkor aktiválhatod, halegalább három scatter szimbólumot érsz el a tárcsákon. Ha négy vagy öt scatter szimbólumot kapsz, akkor további ingyenes pörgetéseket kapsz.

A Free Spins után rögtön 10 ingyenes pörgetést kapsz, és mindegyik 3x-os szorzóval rendelkezik. A Blood Suckers 2 játékban van egy egyedi lánc funkció, ahol ha egy Free Spin során három scattert kap, akkor további tíz Free Spins-t kap. Így folyamatosan nyerhetsz ily módon; a Free Spins újabb Free Spins-eket eredményez. Így a téted 1298-szorosát is kifizetheted, ha minden jól megy.

Blood Rose ingyenes pörgetések

A Blood Rose ingyenes pörgetések ugyanazokat a téteket és érmeértékeket használják, amelyeket a tárcsák megpörgetése előtt kiválasztottál. Amikor ez a bizonyos kör befejeződik, visszatérsz ahhoz a körhöz, amelyet a Blood Rose Free Spin fordulóba való belépés előtt hagytál el.

Három vad szimbólum megszerzése Blood Suckers 2

Három vad szimbólum megszerzése Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális győzelem Blood Suckers 2

A Blood Suckers 2 oldalon nincs progresszív jackpot funkció, de még e nélkül is nagyszerű nyereményeket lehet elérni ebben a nyerőgépben. Az online nyerőgép közepes és magas volatilitási besorolásának köszönhetően néhány elég nagy jackpot áll rendelkezésedre. A maximális nyeremény, amit ebben a nyerőgépben elérhetsz, 1298-szoros értékű. Ez azt jelenti, hogy ebben a nyerőgépben 250 000 érme kifizetését érheti el. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha aktiválod a nyerőgépben a Free Spin bónuszt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játék Blood Suckers 2 On The Go

A NetEnt legtöbb címéhez hasonlóan a Blood Suckers 2 is elérhető a legtöbb platformon. A számítógépek és az okostelefonok teljes mértékben támogatottak. Számítógépek esetében teljes támogatás van mind a Windows, mind a Mac eszközökhöz, okostelefonok esetében pedig az Android és az iOS egyaránt támogatott. Bárhol élvezheti a szerencsejátékot, ahol csak akarja.

A Rejtett kincs bónuszjáték megnyerése a Blood Suckers 2

A Rejtett kincs bónuszjáték megnyerése a Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP of Blood Suckers 2

A Blood Suckers 2 játékos-visszatérítési százaléka 96,97%, ami egyszerűen őrületes; ez majdnem egy százalékkal magasabb, mint a hasonló nyerőgépek iparági szabványa, ami 96,00%. A magas RTP biztosítja a játékost arról, hogy a pénze nagy valószínűséggel visszajön, ez magabiztosabbá teszi, és nagy tétekkel játszik.

A Blood Suckers 2 volatilitása közepes és magas közötti értéket mutat, ami azt jelenti, hogy ebben a nyerőgépben nagy nyeremények várhatók. A közepes és magas varianciájú nyerőgépek általában a nyerőgépek egyedi funkcióira támaszkodnak a nagy nyeremények kiváltásában. Ez igaz a Blood Suckers 2 játékra is, a Blood Suckers 2 játékban rengeteg különleges funkció található, és hatalmas nyereményekre tehet szert. Az 1298-szoros maximális jackpot is ezt jelzi.

Míg a Blood Suckers 2 RTP-je igazán jó, addigaz elődjének RTP-je, igazán legendás volt az online kaszinók világában. Míg a Blood Suckers 2 RTP-je igazán jó, az elődjének RTP-je, igazán legendás volt az online szerencsejátékok világában.

A varázsgombok használata a speciális bónuszok kiváltásához a Blood Suckers 2

A varázsgombok használata a speciális bónuszok kiváltásához a Blood Suckers 2

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A végső ítélet a Blood Suckers 2

NetEnt fantasztikus munkát végzett a Blood Suckers 2 oldalon. A Blood Suckers 2 előzménye, az eredeti Blood Suckers szuper slágerjáték volt. Minden szempontból tökéletes volt, statisztikában, funkciókban és látványban egyaránt.Nehéz volt egy ilyen nagyszerű játéknak sikeres folytatást készíteni, de a NetEnt fejlesztői úgy döntöttek, hogy megcsinálják, és valami nagyszerűt alkottak. Ha a szegmensben ritka témát választunk, még nagyobb kihívást jelent a fejlesztés. Blood Suckers 2 egy nagyszerű játék, egy jó nyerőgép minden területén kiemelkedik, legyen szó grafikáról, látványról, statisztikákról vagy funkciókról.

A Blood Suckers 2 grafikája szuper lenyűgöző, a játék minden eleme a játék gótikus témájának megfelelően lett kialakítva. Ráadásul a hanghatások tökéletesen párosulnak a grafikával, és valóban magával ragadó játékélményt generálnak.

A játék statisztikái is kifogástalanok a mai világban; még azután is, hogy a Blood Suckers 2 egy közepes és magas volatilitású nyerőgép, 96,97%-os RTP-t ért el. A nyerőgép legfelső jackpotja is jóval magasabb, mint az ilyen nyerőgépek átlagos jackpotja.

Összefoglalva elmondható, hogy ez egy tökéletes nyerőgép.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Blood Suckers 2 - GYIK

Mekkora a Return To Player százalékos aránya a Blood Suckers 2 oldalon? Arrow Arrow

A nyerőgép RTP-je 96,64%, a nyerőgép volatilitása pedig közepes vagy magas. Ez egy nagyszerű kombináció a modern videónyerőgépek esetében.

Ki a Blood Suckers 2 szolgáltatója? Arrow Arrow

NetEnt a Blood Suckers 2 szolgáltatója. A Blood Suckers 2 mellett a NetEnt elkészítette a Blood Suckers című előzményfilmet is.

A Blood Suckers 2 alkalmas új játékosok számára? Arrow Arrow

NetEnt egy nagyszerű gyártóház, a nyerőgépek minden szempontját figyelembe veszik, a Blood Suckers 2 nagyszerű az új játékosok számára.

Hány nyerővonal van a Blood Suckers 2 oldalon? Arrow Arrow

A Blood Suckers 2 játékban 25 fix nyerővonal van.