MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Basketball Star On Fire Ingyenes Játék

Basketball Star On Fire Slot Demo

Basketball Star On Fire  Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Basketball Star On Fire által Pulse 8 Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Basketball Star On Fire vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Basketball Star On Fire  Demó

Készülj fel egy fantasztikus kosárlabda mérkőzésre aBasketball Star On Fire nyerőgéphez. Ez a sporttémájú és zsákolós játék a 2015-ös Basketball Star című iGaming játék folytatása, amelyet a Microgaming és a Pulse 8 Studios fejlesztett ki.

AHyperHold játékmotor hajtja a játékmenetet, az 5 különböző fix jackpot pedig akár 1000-szeres kifizetést biztosít a téted értékének 1000-szereséig. Az ingyenes pörgetések köre is nagyon kifizetődő, és az egymásra rakott Wild szimbólumok segítségével könnyedén landolhatsz kombókat.

Olvassa el a Basketball Star On Fire értékelésünket a végéig, hogy mindent megtudjon erről a nyerőgépről. Játsszon az ingyenes játékkal.


Megjelenés: 26.02.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X2500

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Szabványos rácsméret

Nyissa meg a  címet.Különleges bónusz játékok

Nyissa meg a  címet.Jó RTP

Nyissa meg a  címet.Újraindítás a bónusz körben

Nyissa meg a  címet.Különleges szimbólumok jutalmazása

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A jackpot lehetett volna egy kicsit nagyobb

Bezár Nincs Cascading Reels funkció

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pulse 8 Studios

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.12

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.50

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 25

Játéktémák

Sport


Játékfunkciók

Tartás és pörgetés Halom Újrapörgetés Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Játsszon a Basketball Star On Fire oldalon, amely számos jackpotot kínál Önnek.

Játsszon a Basketball Star On Fire oldalon, amely számos jackpotot kínál Önnek.

Üdvözöljük a Basketball Star On Fire nyerőgépen

Ez a kosárlabda ihlette nyerőgép jól megtervezett a Pulse 8 Studios és a Microgaming, amelyek mindketten jól ismert nevek a pörgetések világában.

A játékmenet egy szabványos játékrács köré épül, 5 tárcsával és 3 sorral, amely 25 aktív nyerővonalat futtat. Az egyetlen klasszikus dolog a játékban a rács mérete. A többi elem, beleértve a témát, a boostereket, a szimbólumokat és az animációkat, akciódús és modern.

A Basketball Star On Fire nyerőgépben a pörgetést a saját ízlésed szerint alakíthatod. Lehetőség van a játék sebességének és hangerejének beállítására, és széles fogadási tartományt is élvezhet. Ez a sportos cím bármilyen eszközön élvezhető, és a játék minősége minden képernyőméretben jó marad.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sportos téma és szimbólumok - tökéletes a kosárlabda rajongóknak

Téma & tervezés

Basketball Star On Fire rajzfilm stílusú grafikával készült, és minden grafikai elem a kosárlabda ihlette témát követi. Az eredeti Basketball Star nyerőgép még 2015-ben indult, és a grafikai dizájn nem sokat változott.

A játék egy hatalmas kosárlabda arénában játszódik, pont úgy, mint azokban, ahol NBA meccseket rendeznek. A pálya keményfából készült, és a játéktér mindkét oldalán egy-egy karikát láthatsz. A szurkolóid ezrével gyűltek össze az aréna körül, akik szurkolnak neked.

Akárcsak a kosárlabda játék, a Basketball Star On Fire's soundtrack is nagyon energikus. Hallhatod a rajongóid éljenzését, amikor győzelmeket érsz el, és motiváltnak és felpumpáltnak érzed magad.

Szimbólumok

Nincsenek kártyakirályok a standard fizetős szimbólumok jelölésére, és az összes szimbólumot a kosárlabda ihlette. A játékrácson találsz néhány krétatáblát, hi-top tornacipőt, aranyérmet, sípokat és italos poharakat.

Négy különböző játékos jelenik meg véletlenszerűen a tiéden, ami jutalmazó kifizetéseket hoz. A piros játékos 0,2x, 0,4x vagy 0,8x tét értékű kifizetéseket biztosít 3, 4 vagy 5 hasonló szimbólum kombinációban történő megjelenése esetén.

A tűz logó vad szimbólumként működik, és mind az 5 tárcsán megjelenhet. Ezek a szimbólumok szintén kifizetéseket biztosítanak, ha elég sokan kerülnek kombinációba. Akár a tét 10-szeresét is megnyerheted, ha 5-féle kombinációt érsz el.

Aspeciális Wild Coin szimbólum az ingyenes pörgetések és a HyperHold kör során is megjelenhet.

Tüzes kombók a Basketball Star On Fire

Tüzes kombók a Basketball Star On Fire

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Basketball Star On Fire

Basketball Star On Fire a szokásos nyerővonal-alapú nyerési mechanikán, ahol a játék bármelyik nyerővonalán hasonló szimbólumok együttes megjelenése után nyereményt könyvelhet el. Az online kaszinókban elérhető nyerőgépek többsége ezen a nyerővonal-alapú mechanizmuson működik, és ha már játszottál korábban videojátékokkal, akkor ismerős lehet számodra.

A Basketball Star On Fire oldalon egy széles játékrácsot kínálunk, amely lehetővé teszi, hogy játékegyenlegétől és játéktechnikájától függetlenül kényelmesen játszhasson. Állítson be bármilyen tétméretet a pörgetésenkénti 0,25 eurós minimális tét és a pörgetésenkénti 100 eurós maximális tét között. Csak próbáljon meg olyan tétet beállítani, amely legalább 100 pörgetést tesz lehetővé a játékban.

Az automatikus lejátszás opcióval beállíthatod a pörgetések számát, és az online nyerőgép magától megpörgeti a tárcsákat. Légy óvatos, amikor ezt a bónusz funkciót használod, mivel abban az esetben, ha a szerencse nem támogat, a játékegyenleged nagyon gyorsan lemerülhet.

Kattints a Max gombra, és a tét automatikusan megemelkedik a maximálisan megengedett összegre. Ha bármilyen információra van szükséged a játékmenettel kapcsolatban, csak nyomd meg az info gombot, és ismerd meg a szabályokat és a szimbólumokat.

Ezüst és arany szimbólumok Basketball Star On Fire

Ezüst és arany szimbólumok Basketball Star On Fire

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Ez a sportos nyerőgép számos menő funkcióval rendelkezik a robbanékony játékmenethez, és magával ragadó pörgetési élményt nyújt. Élvezni fogsz néhány ingyenes pörgetést, halmozott vad szimbólumokat, a csodálatos HyperHold mechanizmust és a nagyvonalú csík újra pörgetés játékot. Egy szaftos jackpot is elérhető az Ön számára.

HyperHold funkció

Elég, ha egy pörgetésen legalább 6 érmeszimbólumot érsz el együtt , és máris beindul a különleges HyperHold mechanizmus. A bónuszt kiváltó érmeszimbólumok megmaradnak a helyükön, és 3 újrapörgetést kapsz. Ha ezeken a pörgetéseken egy új érme kerül a helyére, akkor az rögzül a helyén, és az újrapörgetések száma visszaáll 3-ra.

Minden érméhez pénzérték kapcsolódik. Az online nyerőgépben mini, kisebb, nagyobb és mega jackpotok vannak, amelyek a tét összegének 15x, 20x, 50x és 100x értékűek.

A szokásos érme kifizetésekkel jutalmaznak, némi extrával kiegészítve, ha sikeresen kitöltöd a teljes rácsot ezekkel a bónusz érmékkel. The Grand A jackpot a tét 1000-szeresét éri.

Jutalmazó kifizetések a Basketball Star On Fire

Jutalmazó kifizetések a Basketball Star On Fire

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bouncy Fire ingyenes pörgetések

A Free Spins funkció a legérdekesebb attrakció. A bónusz kör akkor indul el, ha ugyanazon a pörgetésen legalább 3 scattert ér el. Ha 3 scattert érsz el, 10 ingyenes pörgetést kapsz, 4 scatterrel 15 ingyenes pörgetés bónuszt, 5 scatter együttes landolása pedig 25 ingyenes pörgetést biztosít.

A bónuszkör során az utolsó tárcsán mindig jelen lesz egy Wild Coin halom, amely segít a nyeremények megszerzésében. A Free Spins alatt újbóli triggerelésre is lehetőség van. Egyszerűen érj el 3 vagy 4 scattert, és további 10 vagy 15 ingyenes pörgetés bónuszt kapsz.

Számos Wild szimbólum a Basketball Star On Fire

Számos Wild szimbólum a Basketball Star On Fire

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Basketball Star On Fire - Variancia, RTP és maximális nyeremény

Basketball Star On Fire tisztességes 96,12%-os RTP-vel rendelkezik.

A variancia a közepestől a magasig terjed, a nagyobb nyeremények pedig a jackpotokon keresztül érhetők el.

A legjobb nyeremény, amit egyetlen pörgetéssel remélhetsz, a téted 2500-szorosa.

Basketball Star On Fire

Basketball Star On Fire's magasabb fizető szimbólumok különböző sportolók

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Véleményünk a Basketball Star On Fire slotról

Basketball Star On Fire egy nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik szeretnek sporttémájú játékokra fogadni. A játékmenet egy kosárlabdameccs körül forog, és olyan érzésed lesz, mintha egy NBA-meccset néznél. A látványvilágot részletesen megtervezték. A pörgős akció egy nagy kosárlabda-arénában zajlik, és a háttérhangban láthatod és hallhatod a szurkolók szurkolói buzdítását.

Basketball Star On Fire számos erősítővel és módosítóval van megtöltve. Kapsz egy egyedi HyperHold bónuszt, egy ingyenes pörgetési kört újraindítással, és 5 különböző méretű fix jackpotot.

Basketball Star On Fire a Microgaming és a Pulse 8 Studios által tervezett. Mindkét stúdió nagy név az iGaming világában, ami biztosítékot jelent a játék hitelességét illetően. A nyerőgépet számos eszközön élvezheti, beleértve a mobiltelefonokat, táblagépeket és számítógépeket.

Reméljük, hogy ez az áttekintés segített a Basketball Star On Fire részletesebb megértésében. A még jobb megértéshez játsszon a Basketball Star On Fire oldalon, és próbálja ki az ingyenes demóverziót itt a BETO.com-on.

Itt az ideje, hogy dobj néhány kosarat a kosárlabdapályán ma! Nézd meg az online kaszinókról szóló véleményünket, és győződj meg róla, hogy kipróbálod az összes ingyenes játékunkat itt a BETO-nál.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Basketball Star Fire slot GYIK

Mi a Max Win a Basketball Star On Fire oldalon? Arrow Arrow

A nyerőgépen akár 2500-szoros nyereményt is nyerhetsz egyetlen pörgetéssel.

Mi a Basketball Star On Fire RTP- és varianciamutatója? Arrow Arrow

Basketball Star On Fire nyerőgép egy közepes vagy magas varianciájú játék, 96,12%-os RTP-vel. Az átlagos hozam nagysága magasabb, mint az iparági átlag 96,0%.

Nyerhetek ingyenes pörgetéseket a Basketball Star On Fire nyerőgépen? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetések nyerhetők, ha elegendő scattert ér el, és a kör újraindítható is.

Mi az a HyperHold funkció? Arrow Arrow

A HyperHold mechanika egy különleges funkció, ahol a speciális szimbólumok megmaradnak a helyükön, és így segítik a nyereményeket.

Játszhatok a Basketball Star On Fire online nyerőgépen ingyen? Arrow Arrow

A Basketball Star On Fire demó verziójával ingyenesen kipróbálhatja a játékot és más ingyenes nyerőgépeket, próbálja ki őket itt a BETO.com-on.