MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Golden Blitz Ingyenes Játék

Golden Blitz Slot Demo

Golden Blitz Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Golden Blitz által Betsoft

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Golden Blitz vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Golden Blitz Demó

Golden Blitz nyerőgép, egy lebilincselő amerikai futball témájú nyerőgép a Betsoft5 tárcsával, 3 sorral és 243 nyerési lehetőséggel repít a pályára. Ez a játék nagyot üt az olyan izgalmas funkcióival, mint a Hold and Win, a Stacked Mystery Symbols, a Nudging Multiplier Wild Reel és a Wilds. És ha ez nem lenne elég, csábító jackpotok is várnak rád!

Ez a Golden Blitz nyerőgép értékelés részletesen elmagyarázza, hogy ez a nyerőgép egy arany lehetőség vagy egy elszalasztott esély.


Megjelenés: 31.10.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X2000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Fantasztikus Respins forduló

Nyissa meg a címet.243 nyerési mód

Nyissa meg a címet.Nudging Multiplier Wild Reel

Nyissa meg a címet.Jackpotok akár a tét 2,000-szeresét is elérhetik

Nyissa meg a címet.Rejtélyes szimbólumok

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Korlátozott fogadási tartomány

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Betsoft

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.25

Nyerőgépek Maximális tét 30.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 243

Játéktémák

Sport


Játékfunkciók

Tartás és pörgetés Véletlen szorzó Rejtély szimbólum Halom Bővítő szimbólumok Szóró szimbólumok Vad


Golden Blitz felülvizsgálata a BETO Slots által

Golden Blitz felülvizsgálata a BETO Slots által

Golden Blitz nyerőgép bemutatása

AGolden Blitz nyerőgép egy izgalmas utazás az amerikai foci szívébe. A 243 nyerési mód és a lenyűgöző bónuszok energikus keverékét kínálja. Az akciódús tárcsák olyan funkciókkal büszkélkedhetnek, mint a Hold and Win, a Multiplier Wild Reels és még sok más. Ennyi nyerési lehetőséggel és a szokásos 5x3-as elrendezéssel érdekes lesz látni, hogy mennyire jól teljesít ez a Betsoft nyerőgép.

A legjobb funkció a Hold and Win bónusz , mivel lehetővé teszi, hogy megnyerd a téted 2000-szeresét érő Grand Jackpotot. Az alapjátékban egy Multiplier Wild tárcsát és Stacked Mystery szimbólumokat érhetsz el. Általában két olyan tisztességes bónusz, mint ebben a nyerőgépben, elég ahhoz, hogy a játékosok az alapjátékban is elfoglalják magukat.

Kíváncsi vagy, hogyan játszódnak le ezek a bónuszok valós időben? Nézze meg a Golden Blitz játékmenet videóSzeretné kipróbálni anélkül, hogy egy fillért is költene rá? Látogasson el az ingyenes, befizetés nélküli nyerőgépek szekciónkba , ahol előzetes tapasztalatokat szerezhet. Olvassa végig, mert meg fogjuk osztani, mennyire jó ez a nyerőgép.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Amerikai futball merítés

Téma és design: Amerikai futball merítés

Téma és design: Amerikai futball merítés

Téma és tervezés

Attól a pillanattól kezdve, hogy kipróbáltam a Golden Blitzet, olyan volt, mintha egy igazi futballstadion közepén lennék. Az élénkzöld pálya és a ropogós fehér vonalak azt mutatják, hogy a Betsoft teljesen eltalálta a játék kinézetét és hangulatát.

Minden apró részlet, a sisakoktól és a sípoktól kezdve magáig a labdarúgóig, a hitelességről árulkodik. A szimbólumok csillogóak és tökéletesen illeszkednek a nyerőgép futballtémájához. Bár ez nem a legjobban kidolgozott téma, mégis magas színvonalú és szórakoztató.

Zene és hangsáv

A Golden Blitz dallamai elsőrangúak, és tovább fokozzák az amúgy is magával ragadó élményt. Az energikus ütemek a játék során végig felpörgetnek. Amikor pedig győzelmet aratsz, a hangeffektek olyan diadalmasak, hogy nem tudsz nem izgulni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Most itt az ideje, hogy megismerkedj az összes sportos szimbólummal és azok kifizetéseivel:

 • Sportfelszerelések (sisakok, labdák stb.): Ezek a kenyér és vaj szimbólumok, amelyek szerény kifizetéseket kínálnak. A tét 0,12-szeresét és 1,2-szeresét fizetik a 2-5 azonos szimbólummal elért nyereményekért.

 • Kártyaszimbólumok : A kártyaszimbólumok a tét 0,04-szeresétől 0,80-szorosáig fizetnek a 2-5 azonos szimbólummal elért nyereményekért.

 • Wild szimbólum: A Wild olyan, mint a legjobb társad a pályán, minden más szimbólumot helyettesít. Úgy van kialakítva, hogy úgy nézzen ki, mint egy csapat logója.

 • Golden Football (különleges szimbólum): Tartsa nyitva a szemét ezen a szépségen. Aktiválja az izgalmas Hold and Win funkciót.

 • Rejtélyes szimbólum: Ez a pimasz kis szimbólum egy kérdőjel , amely szeret találgatni. Miután a tárcsák megállnak a pörgésben, átváltozik egy másik szimbólummá (kivéve a Wild és a Scatter szimbólumot).

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Golden Blitz videó nyerőgépet

Hogyan kell játszani Betsoft

Hogyan kell játszani Betsoft's Golden Blitz

Készen állsz a Golden Blitz kalandozásra? Íme egy gyors áttekintés arról, hogyan kell nekivágni a játéknak:

 • Atétméret beállítása: Látod a plusz és mínusz gombokat a képernyő alján? Kattints rájuk, hogy növeld vagy csökkentsd a tétedet. Kezdhetsz egy szerény 0,25 €-s téttel, vagy mindent beleadhatsz egy 30 €-s maximális téttel.
 • Automatikus pörgetés funkció: Ha szeretsz hátradőlni és nézni az akciót, az automatikus pörgetés opció a legjobb barátod. Válassza ki, állítsa be, hány pörgetést szeretne az aktuális tétje mellett, és hagyja, hogy a játék tegye a dolgát.
 • A nyereménytábla megnyitása: Kíváncsi vagy, hogy az egyes szimbólumok mennyit érnek? Csak nyomd meg az 'i' gombot, és a nyereménytábla felugrik a szimbólumok és bónuszfunkciók minden szaftos részletével.
 • Ismerkedjen meg a gombokkal és azok funkcióival: A tétbeállítások és az automatikus lejátszás mellett keresd a pörgetés gombot is, hogy elindítsd a tárcsákat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata Golden Blitz által Betsoft

Bónusz funkciók magyarázata Golden Blitz által Betsoft

AGolden Blitz nyerőgép tele van bónusz funkciókkal, amelyek teljesen új szintre emelik a játékélményt. Az izgalmas Hold and Win funkciótól kezdve az érdekes Mystery szimbólumokig minden pörgetés tele van nagy nyeremények lehetőségével.

Wild funkció

A Golden Blitz játékban a Wild szimbólumok bármely más szimbólumot helyettesíthetnek (kivéve a scattereket), így növelve a nyerő kombinációk elérésének esélyét:

 • Több Wild szimbólum megjelenése hatalmas nyereményeket eredményezhet, különösen, ha nagy értékű szimbólumokkal kombinálják.

Halmozott rejtélyes szimbólumok

A Stacked Mystery szimbólumok kiszámíthatatlanná teszik a dolgokat. A következőképpen működnek:

 • A különleges Mystery szimbólumok bármelyik tárcsára kerülhetnek, és átalakulhatnak bármilyen más szimbólummá, kivéve a Wildokat és a Scattereket.
 • A Mystery szimbólumok általában egy egész tárcsát lefedő szimbólumhalmazként jelennek meg.

Nudging Multiplier Wild Reel funkció

Ez a speciális Wild Reel (Vad tárcsa ) az alapjáték során részben megjelenhet a harmadik tárcsán, majd felfelé vagy lefelé tolódhat, hogy teljesen befedje azt a tárcsát. Íme, hogyan profitál ebből a Multiplier Wild Reel játékból a játékos:

 • A Multiplier Wild tárcsa 2x-10x értékű szorzóval rendelkezik, amely minden nyereményre érvényes.
 • Ha a Multiplier Wild tárcsával nem sikerül nyernie, akkor egy ingyenes Respin következik be a ragadós Multiplier Wild tárcsával, amely újabb esélyt ad a nyeremény megszerzésére.

Tartsd és nyerj funkció

Amikor a Golden Blitz játékkal játszottam, a Hold and Win funkció gyorsan a kedvencemmé vált. Akkor lép működésbe, ha hat vagy több aranyszínű labdarúgó szimbólumot érsz el a tárcsákon, és egy új játéktérre kerülsz. A következő történik:

 • A normál szimbólumok eltűnnek, és csak a kiváltó focilabdák vagy bónusz szimbólumok maradnak a rácson.
 • Három Respins-t kapsz. Minden egyes alkalommal, amikor egy új labdarúgó landol, az megragad, és a Respin-számláló visszaáll háromra.
 • Ez addig folytatódik, amíg az összes pozíciót be nem töltöd, vagy el nem fogynak a Respinek.
 • Minden labdarúgó szimbólumon pénzérték vagy a Mini, Minor vagy Major Jackpotok valamelyike szerepel.
 • Az egyes futballszimbólumok készpénzértéke a téted 1x-10x-szerese.
 • AMini, Minor és Major Jackpotok a téted 15x, 30x, illetve 200x értékűek.
 • Ha mind a 15 pozíciót betölti, akkor a tétje 2000-szeresét érő Nagy Jackpotot szerezheti meg.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted a Golden Blitz online nyerőgépen!

Nyerd meg téted a Golden Blitz online nyerőgépen!

AGolden Blitz izgalmas játékélményt nyújt közepes varianciájú játékmenetével és nagyvonalú, 96%-os RTP-értékével. És ha szerencsés vagy, a játék Max Win funkciójának köszönhetően akár a téted 2000-szeresét is kifizetheted.

A közepes variancia miatt nem biztos, hogy olyan gyakran látod a nagy nyereményeket, mint egy alacsony varianciájú játékban, de amikor ezek bejönnek, akkor elég lenyűgözőek tudnak lenni. Az egész arról szól, hogy megtaláljuk a kockázat és a jutalom közti édes pontot, és ez a nyerőgép ezt a célt szolgálja. Az RTP megegyezik az átlaggal, tehát rendben van, de nem túl izgalmas.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vélemény a Golden Blitz Slot-ról

Vélemény a Golden Blitz Slot-ról

Vélemény a Golden Blitz Slot-ról

AGolden Blitz nyerőgép bölcsen használja ki bónuszait, és kiegyensúlyozott játékmenetet nyújt, számos szórakoztató pillanattal. A közepes variancia és a stabil 96%-os RTP tökéletes egyensúlyt teremt a kockázat és a jutalom között, így valódi esélyt ad arra, hogy nagy nyereményt nyerj.

A Hold and Win funkció az, ahol a hatalmas nyereményeknek meg kell történniük. Bár a bónuszszimbólumok pénzértéke csak a téted 10x-éig terjedhet, a jackpotok segítségével nagyobb nyereményekhez juthatsz. Ha a Jackpotokat nem vesszük figyelembe, akkor a legmagasabb nyerési lehetőség ebben a körben csak a téted 150-szerese. A Jackpotokkal a tárcsák bónuszszimbólumokkal való megtöltésével a téted akár 2000-szeresét is megnyerheted.

Az alapjáték önmagában is jól teljesít a Mystery szimbólumok és a Multiplier Wild tárcsa miatt. Még jobb lett volna, ha a ELK Studios úgy döntött volna, hogy több Multiplier Wild tárcsát is tartalmaz, hogy még érdekesebbé tegye a dolgokat. Az alapjáték azonban még így sem büntető, és egészen élvezetes.

Végeredményben a Golden Blitz nyerőgép kiegyensúlyozott élményt nyújt, több hatalmas nyeremény lehetőségével. Röviden, ezt a nyerőgépet azoknak ajánlom, akiknek megfelel egy alacsonyabb maximális nyeremény és szeretik a gyakori nyereményeket.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Golden Blitz GYIK

Mekkora a Golden Blitz nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

A Golden Blitz 96%-os RTP-t (Return to Player ) kínál, és közepes varianciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy játék közben egyensúlyt tapasztalhat a nyeremények gyakorisága és a nyereményösszegek között, így a játék alkalmas azoknak a játékosoknak, akik szeretik a közepes kockázatot a nyerőgépeknél.

Kipróbálhatom a Golden Blitz nyerőgépet ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Természetesen játszhatsz egy demó verzióval a BETO Slots-nál. Ez egy remek módja annak, hogy megismerkedj a játék mechanikájával és bónusz funkcióival anélkül, hogy valódi pénzt kockáztatnál. Ráadásul a demójátékkal játszva ráérezhetsz, milyen gyakran indíthatod el az izgalmas bónuszköröket.

Mitől emelkedik ki a Golden Blitz nyerőgép a látvány és a téma tekintetében? Arrow Arrow

Betsoft jól tette, hogy a játékosokat egy amerikai futball témájú kalandba merítette. A látványvilág elsőrangú, az olyan szimbólumok, mint a sisakok, sípok és labdák a játéknap hangulatát hozzák a képernyőre.

Hogyan működik a Hold and Win funkció ebben a játékban? Arrow Arrow

A Hold and Spin funkció akkor aktiválódik, ha hat vagy több arany labdarúgó szimbólumot ér el. Ez a játékmenetet egy izgalmas módba helyezi át, ahol csak a futball szimbólumok számítanak. Három Respins-szimbólummal indulsz, és minden egyes új labdarúgó szimbólum, amelyik megjelenik, visszaállítja a Respins-szimbólumokat háromra. Az összes pozíció betöltésével megnyerheted a téted 2000-szeresét érő jackpotok egyikét.

Vannak más bónusz funkciók is a Golden Blitz online nyerőgépben a Hold és a Spin mellett? Arrow Arrow

Igen, vannak további funkciók is, mint például a Multiplier Wild tárcsa, amely akár 10x-szeresére is növelheti a nyereményt, és a Mystery szimbólumok, amelyek a Wild vagy Scatter szimbólumok kivételével bármilyen más szimbólummá átalakulnak.

A Golden Blitz nyerőgép alkalmas a nagy játékosok számára? Arrow Arrow

A 0,25 €-tól 30,00 €-ig terjedő fogadási lehetőségekkel az alkalmi játékosok és a nagy játékosok egyaránt megtalálják a számításaikat a Golden Blitzben.