MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Alien Fruits Ingyenes Játék

Alien Fruits Slot Demo

Alien Fruits Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Alien Fruits által BGAMING

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Alien Fruits vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Alien Fruits Demó

Élvezd a földönkívüli gyümölcsök színes világát a BGaming Alien Fruits nyerőgépében. A játék 6x5-ös elrendezésű, mindenhol fizetős mechanikával rendelkezik. Az újratöltés a nyeremények után történik, ami azt jelenti, hogy a nyertes szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok pottyannak a tárcsák kitöltésére. Ha a játék ismerősnek tűnik, az azért van, mert ez a játék nagyon hasonlít a Sweet Bonanza videó nyerőgéphez.

Ha 4 vagy több scattert érsz el, akkor 10 és 30 ingyenes pörgetést kapsz. A Free Spins szimbólumok akár 100x értékű Multiplikátor szimbólumokat tartalmaznak, amelyek összeadódnak és megszorozzák az újratöltődésből származó teljes nyereményt. Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók a scatterek landolásával, és meghatározott összegért meg is vásárolhatók.

Az Alien Fruits kaszinójáték a Sweet Bonanza másolásával próbál rövidíteni a nagyság felé, de az alacsonyabb RTP és az alacsonyabb Max Win cserben hagyja. Röviden, jobban jár sz, ha a Sweet Bonanza oldalon játszol, mint ezzel a játékkal.


Megjelenés: 13.04.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X15000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Élénk űr-téma

Nyissa meg a címet.Akár 30 ingyenes pörgetések

Nyissa meg a címet.Véletlenszerű szorzók a játékban

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 15,000-szerese

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció elérhető

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas szórás

Bezár Átlagos RTP

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató BGAMING

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.97

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 50.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

UFO Űr


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Alien Fruits felülvizsgálata BETO Slots által

Alien Fruits felülvizsgálata BETO Slots által

Alien Fruits nyerőgép játék bemutatása

Az Alien Fruits nyerőgép színes, idegen eredetű gyümölcsökkel ismertet meg, amelyek egy távoli galaxis bolygóján élnek. Ez a játék a Sweet Bonanza by Pragmatic Play klónja, így néhányan már ismerhetik a bónuszokat. A játék 6x5-ös elrendezést kínál a pay-anywhere mechanikával, amely egy alulértékelt mechanika, amely csodákra képes. A Refilling bónusz vagy a Tumble funkció azért van, hogy folytatni tudd a nyereménysorozatot, majd teljes mértékben kihasználhasd a szorzók előnyeit.

A fő bónusz a Free Spins kör , amelyet meg is vásárolhatsz, kivéve azokban az országokban, ahol a Bonus Buy funkciót tiltják. A játékélmény arról fog szólni, hogy a véletlenszerű szorzóértékeket felhasználva növeld a nyereményeidet az ingyenes pörgetések során, és hajszold a Max Win-t, amiről a legtöbb játékos álmodik.

Kíváncsi vagy, hogyan működnek ezek a kozmikus funkciók a gyakorlatban? Nézd meg az Alien Fruits játékmenet videóját, és fedezz fel még több izgalmas játékot! ingyenes nyerőgépes játékok. Csatlakozol a csillagközi nyereményeket beváltó nyertesek sorához?

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Kozmikus, furcsa extravagáns extravagancia

Téma és design: Kozmikus, furcsa extravagáns extravagancia

Téma és design: Kozmikus, furcsa extravagáns extravagancia

Téma és tervezés

Készülj fel egy vad utazásra a kozmoszon keresztül az Alien Fruits játékkal. Ez a mókás nyerőgép a klasszikus gyümölcsgépet a világűrbe repíti a gülüszemű földönkívüliek terményeivel, amelyek éppoly bájosak, mint amennyire bizarrak. A neonnal átitatott lilák, zöldek és más fluoreszkáló árnyalatok olyan magával ragadó sci-fi hátteret teremtenek, amely már az első pörgetésnél magával ragad.

A karakterek tervezésében a részletekre fordított figyelem teszi igazán ragyogóvá ezt a játékot. Minden idegen gyümölcsnek külön személyisége van, a rózsaszín szörnyek pimasz vigyorától kezdve a kék lények tágra nyílt szemű csodálkozásáig. Ez az ismerős és a fantasztikus ügyes keveréke, amely leköti és szórakoztatja Önt.

Zene és hangsáv

A hangélmény ebben az online nyerőgépben épp olyan kiemelkedő, mint a látvány. Az űrkorabeli dallamok és a szeszélyes hangeffektek tökéletesen visszaadják a játék játékos kozmikus hangulatát. Különösen szeretem a funky elektronikus blipeket, amelyek minden egyes nyerő kombinációt kísérnek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Készen állsz megismerni az Alien Fruits furcsa szereplőit? Íme, a szimbólumok és a nyeremény kifizetése ebben a kozmikus nyerőgépes kalandban:

Különleges szimbólumok:

 • Szimbólumok: Űrhajó Scatter:
  • 6 scatter - 100-szoros tét
  • 5 scatter - 5x a tét
  • 4 scatter - 3x a tét
 • Multiplikátor szimbólum (csak az ingyenes pörgetéseknél): Véletlenszerű értéket vesz fel 2x és 100x között.

Nagy értékű szimbólumok:

 • Rózsaszín szörny nagy szemekkel:
  • 12+: a tét 50-szerese
  • 10-11: 25x a tét
  • 8-9: 10x a tétje
 • Sárga körös szörny:
  • 12+: 25.x a téted
  • 10-11: 10x a téted
  • 8-9: 2.50x a tétje
 • Lila szörny:
  • 12+: 15x a tétje
  • 10-11: 5x a téted
  • 8-9: 2x a tétje
 • Zöld szörny:
  • 12+: 12x a téted
  • 10-11: 2x a téted
  • 8-9: 1,50x a téted
 • Kék szörny:
  • 12+: 10x a tétje
  • 10-11: 1,50x a téted
  • 8-9: 1x a tétje

Alacsony értékű szimbólumok:

  Kártyaszimbólumok:
  • 12+: 2x-8x a tétje
  • 10-11: 0,75x - 1,20x a tétje 0,75x és 1,20x között
  • 8-9: 0,25x-0,80x a tét 0,25x-éig

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Alien Fruits nyerőgépet

Hogyan kell játszani BGaming Alien Fruits játékát?

Hogyan kell játszani BGaming Alien Fruits játékát?

Készen állsz egy intergalaktikus kalandra az Alien Fruits furcsa legénységével? Íme néhány tipp, hogy könnyebben eligazodj ebben a kozmikus nyerőgépben az online kaszinókban:

 • Állítsa be a tétet: Először is, döntse el, hogy mennyit szeretne fogadni. A 0,20 €-tól 50 €-ig terjedő tétekkel minden pénztárcának találsz valamit, akár óvatos felfedező, akár merész űrkalandor vagy.
 • Automatikus pörgetés bekapcsolása: Ha hátradőlve szeretnéd nézni az idegenek bohóckodását, az automatikus pörgetés funkció a megbízható másodpilótád. Csak állítsd be a kívánt pörgetések számát és a tét szintjét, majd hagyd, hogy a játék elvégezze a munkát, amíg te élvezed az utazást.
 • Ellenőrizze a nyereménytáblát: Szeretné megkülönböztetni a rózsaszín szörnyeket az "A"-któl? Nyisd meg a nyereménytáblát (i gomb ), hogy gyorsan felfrissítsd a játék szimbólumait és kifizetéseit. A tudás hatalom, még az űrben is!
 • Ismerdmeg az irányítást: A játék kezelőfelülete a lehető legfelhasználóbarátabb. Minden fontos gomb, mint például a pörgetés, a tét beállítása és az automatikus lejátszás, szépen elrendezve a képernyő alján található, így könnyedén navigálhatsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázza Alien Fruits by BGaming

Bónusz funkciók magyarázza Alien Fruits by BGaming

Készülj fel egy vad utazásra a játék bónusz funkcióival. Ezek a kozmikus extrák komolyan megnövelhetik a nyereményeidet, és még izgalmasabbá tehetik a játékmenetet. Nézzük meg közelebbről, mit kínálnak:

Újratöltési funkció

Ez egy gyakori és egyszerű funkció, amelyet Tumble funkciónak is neveznek. Segít neked több nyereményt létrehozni azáltal, hogy eltávolítja a nyerő kombinációk részét képező összes szimbólumot, és új szimbólumokat dob a helyükre. Ez a bónusz akkor ér véget, ha nem kapsz új nyereményt.

Szorzó szimbólum

A Multiplier szimbólum a titkos szósz, amely a következő szintre emeli az ingyenes pörgetések körét. Ez a pimasz kis extra csak az ingyenes pörgetések során jelenik meg, de amikor megjelenik, a nyereményeket 2x-től akár 100x-ig terjedő mértékben is megsokszorozhatja . És a legjobb rész? Ha több Multiplikátor szimbólumot érsz el egyetlen bukfencben, akkor az értékük összeadódik, és az adott sorozat teljes nyereményéhez adódik. Tesztjeim során ezek a Multiplikátorok voltak a kulcs ahhoz, hogy a tisztességes nyereményeket észbontó nyereményekké változtassák.

Ingyenes pörgetések bónusz fordulója

Az Alien Fruitsban az igazi varázslat az ingyenes pörgetések körében történik. Ha 4 vagy több Scatter szimbólumot helyezel el bárhol a tárcsákon, akkor elindítod ezt a funkciót. 4 scatterrel 10 ingyenes pörgetést kap, 5 scatterrel 20-at, és ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy 6 scattert érj el, akkor 30-szor pöröghetsz ingyen!

Tapasztalataim szerint ennek a funkciónak a betöltése gyakran volt a kulcsa néhány komolyan lenyűgöző nyeremény feloldásának. Ráadásul, ha a forduló során 3 vagy több scattert sikerül elhelyezned, akkor újraindíthatod a funkciót, és további 5 ingyenes pörgetést adhatsz hozzá a nyereményedhez.

Bónusz funkció megvásárlása

Azonnal szeretnél játszani az ingyenes pörgetésekkel? A Buy Bonus funkció a gyorsjegyed a Free Spins fordulóba. A téted 100-szorosának megfelelő fix összegért megkerülheted az alapjátékot, és rögtön belevetheted magad a bónusz akcióba.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerj 15,000-szeres tétet az Alien Fruits online nyerőgépen!

Nyerj 15,000-szeres tétet az Alien Fruits online nyerőgépen!

AzAlien Fruits egy olyan nyerőgép, amely nem fél megcélozni a csillagokat, a maximális nyerési lehetőség pedig a tét 15 000-szerese. A játék 95,97%-os RTP-je és a magas varianciájú játékmenet izgalmas utazást ígér, tele kozmikus izgalmakkal és néhány komoly, e világot meghaladó nyeremény lehetőségével. A Buy Bonus funkció 96,03%-os RTP-t biztosít, ami nem jelent hatalmas előrelépést a játék RTP-jéhez képest.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Alien Fruits nyerőgép: Pörgesd meg?

Alien Fruits nyerőgép: Pörgesd meg?

Alien Fruits nyerőgép: Pörgesd meg?

Az Alien Fruits online nyerőgép erősen kölcsönöz minden idők egyik legnépszerűbb nyerőgépétől, de nem tudja felülmúlni azt. Kétségtelen, hogy ennek a játéknak a témája jobb, mint a Sweet Bonanza, de a Sweet Bonanza maximális nyereménye és RTP-je sokkal jobb. Végeredményben a Max Win és az RTP többet számít, mint a téma, mert ezek befolyásolják, hogy mennyit nyerhetsz. Röviden, a BGaming jó munkát végzett, de megpróbálhattak volna valami pluszt adni a játékosoknak, hogy ez a nyerőgép kiemelkedjen.

Véleményem szerint az Alien Fruits igazi varázsa az izgalmas bónusz funkciókban rejlik. A Free Spins kör, amely akár 30 pörgetést is kiválthat és újraindítható, a nagy nyeremények rejtőznek. Ha hozzávesszük a pimasz véletlenszerű szorzókat, amelyek akár 100-szorosára is növelhetik a nyereményt, akkor megvan a recept a nagy nyereményekhez. Ne feledje, hogy a Sweet Bonanza csak 10 ingyenes pörgetést kínál, míg az Alien Fruits akár 30 ingyenes pörgetést is.

Mindent egybevetve, úgy gondolom, hogy az Alien Fruits játék megér egy pörgetést mindenkinek, aki szereti a jó kis űrkalandokat, amelyekben komoly nyereményekre van lehetőség. Azonban tagadhatatlan, hogy a Sweet Bonanza jobb, mint ez a játék, így érdemes azzal játszani, ha úgy döntesz, hogy a legjobb valódi pénzes kaszinókban játszol.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Alien Fruits nyerőgép GYIK

Mekkora az RTP és a maximális nyeremény az Alien Fruits nyerőgépben? Arrow Arrow

Az Alien Fruits RTP-je (Return to Player ) 95,97%, és a játék maximális nyereménye akár a tét 15,000-szerese is lehet. Ez egy magas varianciájú játék, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nem feltétlenül gyakoriak, de jelentősek lehetnek, ha megjelennek.

Játszhatok az Alien Fruits nyerőgép demójával itt a BETO.com-on? Arrow Arrow

Igen, megteheted! Az Alien Fruits demó módját itt a BETO.com-on kínáljuk. Ez egy ragyogó módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a funkciókkal anélkül, hogy valódi pénzt kockáztatnál.

Hogyan működik a Buy Bonus funkció az Alien Fruits online nyerőgépben? Arrow Arrow

Az Alien Fruits játék Buy Bonus funkciója lehetővé teszi, hogy a téted 100-szorosáért közvetlenül vásárolj belépőt az ingyenes pörgetések körébe.

Mi különbözteti meg az Alien Fruits videó nyerőgépet a többi nyerőgép közül? Arrow Arrow

Az Alien Fruits egyedi témája az űrbéli gyümölcsökkel, a vibráló látványvilággal és az olyan magával ragadó játékfunkciókkal tűnik ki, mint a véletlenszerű szorzók az ingyenes pörgetések során, valamint a lehetőség, hogy közvetlenül bónuszkörökbe vásárolhass.

Hogyan tudom aktiválni az ingyenes pörgetéseket ebben a játékban? Arrow Arrow

Az Alien Fruits játékban az ingyenes pörgetéseket 4 vagy több scatter szimbólummal indíthatod el a tárcsákon. Négy scatter 10 ingyenes pörgetést biztosít. 5 scatter 20 ingyenes pörgetést, 6 scatter pedig 30 ingyenes pörgetést nyit. Ezen kívül 3 vagy több scatter landolása ezekben a körökben 5 extra pörgetést ad.

Vannak stratégiák az Alien Fruits nyerőgép hatékony játékához? Arrow Arrow

Bár az olyan nyerőgépek, mint az Alien Fruits sikere nagyrészt a szerencsén múlik a magas volatilitás miatt, a bankroll bölcs kezelése kulcsfontosságú. Fontolja meg, hogy a tétjeire a költségvetésének megfelelő limiteket szabjon. Emellett az olyan funkciók kihasználásával, mint a Buy Bonus, stratégiailag növelheti a nagy nyeremények esélyeit a nagy tétes játékmenetek során.