MENÜ

5 Lions Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

5 Lions Megaways által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

5 Lions Megaways vélemény

5 Lions Megaways

Készülj fel erre a pompás ázsiai utazásra a 5 Lions Megaways online nyerőgéppel.

Ez a játék 6 tárcsás felállásban játszódik, és ez a játék elképesztő 117 649 lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy nagyvonalúan nagy nyereményeket nyerjenek. Csak aktiváld az exkluzív Free Spins funkciót, és a játékosok számos Free Spin bónuszhoz és Wild Multiplier kombókhoz juthatnak hozzá. Az olyan bónusz funkciók, mint a Wild Multiplierek és a bukdácsoló tárcsák segítik a játékosokat abban, hogy akár 40-szeresére növeljék az alapjátékban elért nyereményeket.


Megjelenés: 14.06.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Wild szorzók, akár 40-szeresére növelve

7 különböző lehetőség az ingyenes pörgetési bónuszokból

Elegáns megjelenésű kínai téma

Akár 200.704 különböző nyerési mód

Magas, 96,5%-os RTP és magas variancia

Hátrányok

Nagyon hasonlít az elődjéhez, a slot

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 96.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 125.00

Görgők 7

Sorok 8

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Bónusz tét Vásárlás funkció Válassza ki a Freespin módot Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Szerencse béka Főnix Kínai oroszlánok Kínai sárkányok


Csatlakozzon a szórakoztató és kifizetődő utazáshoz a 5 Lions Megaways nyerőgéppel!

Csatlakozzon a szórakoztató és kifizetődő utazáshoz a 5 Lions Megaways nyerőgéppel!

Bevezetés - 5 Lions Megaways Online nyerőgépes játék

A Pragmatic Play által működtetett 5 Lions Megaways a Megaways tárcsákkal rendelkezik, mivel a nyerőgép a Big Time Gaming híres motorján alapul. Ez a különleges motor lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden egyes új pörgetésnél cseréljék a tárcsákon landoló szimbólumokat. 2-7 szimbólum landol az 1. és 6. tárcsán, míg a többi tárcsán (2, 3, 4 és 5) akár 8 szimbólum is landolhat.

A játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy nagyot nyerjenek a győzelemhez vezető 200 704 különböző útvonalon. Ha többet szeretnél megtudni a Megaways mechanika mögött rejlő funkciókról, bátran nézd meg a motorról szóló áttekintésünket.

Ha csatlakozol a hatalmas oroszlánokhoz, minden pörgetésnél 0,20 € és 125 € közötti összeget kell fizetned. Ez a beállítás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hatékonyan gazdálkodjanak a költségvetésükkel, és a stratégiájuknak megfelelően tervezzék meg a tétjeiket. A legmagasabb nyeremény egyetlen pörgetés során a téted 5000-szeresét éri. A játék megnyeréséhez a játékosoknak legalább három egyforma szimbólumot kell elhelyezniük egy aktív nyerővonalon a megnövelt nyereményszorzóval járó nyereményhez.

A bónusz kiegészítések közé tartoznak a Free Spins, a Tumbling Reels és a Wild Multipliers funkciók. Rendben, ideje elindulni a 5 Lions Megaways nyerőgép vadonjába, és felfedezni a témát és a beállításokat, amelyek ennek az online videójátékgépnek a hátterében állnak.

Videó: 5 Lions Megaways Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Készüljetek fel a 5 Lions Megaways, mivel a grafika és a hangsáv el fogja ámulatba ejteni az embereket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, design és szimbólumok - 5 Lions Megaways

A 5 Lions Megaways nyerőgép kiválóan megtervezett grafikával rendelkezik, amelyet szépen kiegészít a kínai téma. Úgy tűnik, hogy a játék ugyanezen téma korábbi változataiból merít ihletet, többek között a 5 Lions Gold és a 5 Lions Dance játékokból. A játékban hagyományos kínai zene szól, funky ütemmel, ami nekünk nagyon tetszett. A fejlesztők jó munkát végeztek, és jól eltalálták ennek a nyerőgépnek a hangját és látványvilágát.

A nyerőgépben szereplő tárcsák mélykék színűek, aranyszegélyekkel, és gyönyörű hagyományos szimbólumokat tartalmaznak az ősi kínai asztrológiából. Ezek a szimbólumok értékük sorrendjében a teknős, a koi (hal), a béka és a főnix. Minden szimbólumnak más-más kifizetési értéke van, ha egy nyerő kombináció részévé válik. A legmagasabb értékű szimbólum, a dühöngő sárkány a tét 25-szörösének megfelelő kifizetést biztosíthat a játékosoknak. Ebből az egyedi szimbólumból 6 darabot kell nyerő kombinációban elhelyeznie.

A vad szimbólum egy arany oroszlán, amely a 2., 3., 4. vagy 5. tárcsán jelenhet meg, és a scatter szimbólum kivételével minden szimbólumot eltávolít. A bónuszszimbóluma Yin/Yang fekete-fehér faktor alakját ölti magára. A HTML5 technológiának köszönhetően ez a nyerőgépes játék több platformon is játszható, beleértve az okostelefonokat, a táblagépeket és a PC-ket, ugyanazokkal a funkciókkal és dizájnnal.

Ez a szellem. Ha így haladsz, hamarosan egy Vad Arany Oroszlánt is kaphatsz.

Ez a szellem. Ha így haladsz, hamarosan egy Vad Arany Oroszlánt is kaphatsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon és nyerjen a 5 Lions Megaways online nyerőgépes játékon?

Az 5 Lions Megaways játékban viszonylag egyszerűen elindulhat, és elkezdheti a pörgetéseket:

  1. A főmenübe érve nyomja meg a képernyőn az "i-gombot", amely a nyereménytáblázathoz vezet.

  2. A szokásos, vízszintesen húzott három vonal a nyerőgép beállításaihoz való hozzáférés. A hanghatások hangereje és a pörgetési sebesség itt állítható lehetőségek.
  3. A + és - gombokkal tetszés szerint állíthatod be a teljes tét nagyságát. A játékosok 0,20 € (minimális tét) és 100 €(maximális tét) közötti összeget tehetnek fel minden egyes pörgetésnél.

Ahogyan azt a Megaways-alapú nyerőgépes játékokkal kapcsolatos tapasztalatai során már megfigyelhette, a nyerési lehetőségek száma az egyes tárcsákon megjelenő szimbólumok számától függően változik. Az egyes tárcsákon megjelenő 2-7 szimbólummal maximum 117 649 különböző nyerő kombináción belül van esélyed nyerni. Ha pedig nyereményt érsz el, a "kaszkád" eltávolítja az összes szimbólumot a kombóból, és újabbakkal helyettesíti azokat.

Ez a nyerőgép nagyvonalúan kiegészül a vad szorzókkal is. Ez azt jelenti, hogy amikor egy vad szimbólummal nyersz a nyerő kombinációdban. A nyereményed megszorozódik a vad szimbólum értékével, és akár x40-es szorzót is elérhetsz.

SZÉP! Ez csak egy a sok százezer győztes kombináció közül...

SZÉP! Ez csak egy a sok százezer győztes kombináció közül...

VISSZA A TARTALOMHOZ

5 Lions Megaways - Játékmenet és a nyerőgép jellemzői

Az oroszlánok a hatalmat, az irányítást és a dominanciát szimbolizálják. A 5 Lions Megaways nyerőgéppel kalandjaink egészen Kínáig vezetnek, hogy felfedezzük ezt a misztikus és dicsőséges állatot. A Megaways mechanika felállítására épülő játékban akár 200 704 aktív nyerővonalra is esélyt kaphatsz, elképesztően hatalmas kifizetési jutalomért.

A Tumble funkció aktiválásával egyetlen pörgetésen belül potenciálisan még több nyerő nyerővonalat biztosíthatsz magadnak. Ehhez azonban egy csomó ingyenes és vad szorzóra lesz szükséged, hogy jelentősen megnöveld az esélyeidet. Ettől eltekintve ez a nyerőgép egy szórakoztató és izgalmas bónusszal van tele, amely tovább villanyozza az élvezetet.

A vad szorzó funkció

Ami a bónusz funkciókat illeti, az izgalmas Wild Multipliers funkcióval találkozhatunk. Ha egy Wild szimbólum egy nyeremény részét képezi, akkor aktiválja ezt a funkciót. Ha ez megtörténik, a nyereményed értéke 2x és 40x közötti potenciális szorzóértékekkel fog megnövekedni.

A Tumble funkció

Ezután következik a Tumble Feature. Ha egy nyerő pörgetés során aktiválódik, ez a funkció eltünteti az összes nyerő szimbólumot, és az üres helyeket új, azonos méretű szimbólumokkal tölti fel a tárcsákon. Ez azt jelenti, hogy nagyobb esélyed lesz arra, hogy egyetlen pörgetésen belül többszörös nyereményt érj el. A bukfencek mindaddig működnek, amíg folyamatosan gyűjtögeted a nyereményeket.

Ante Bet funkció

Ezzel a funkcióval a tét szorzóját 20x-ról 25x-re változtathatja, és a játék viselkedését. Ha ezt használja, 25%-kal többet kell tennie, de az ingyenes pörgetések bónusz kiváltásának esélye megduplázódik.

Válassza ki a kívánt számú ingyenes pörgetést és a lehetséges szorzó értékeket.

Válassza ki a kívánt számú ingyenes pörgetést és a lehetséges szorzó értékeket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

5 Lions Megaways - Ingyenes pörgetések bónusz

A promóciós ingyenes pörgetések funkciót nagyszerűen kihasználhatja, hogy növelje esélyeit a nagy nyereményre. Amikor aktiválod ezt a funkciót, a téted 3x, 5x, 25x vagy 100x értékű kifizetéssel jutalmaznak.

Ha egy pörgetés során három bónuszszimbólum jelenik meg a tárcsákon, akkor aktiválódik a Free Spins bónusz. Ez a véletlenszerű tényező attól függ, hogy hány bónuszszimbólumot érsz el, a követelmények pedig 3, 4, 5 és 6 bónuszszimbólumot jelentenek minden nyereményértékhez, növekvő sorrendben. Az alábbiakban a Free Spins lehetőségek következnek, amelyeket élvezhetsz.

  • A15x, 30x vagy 40x Wild szorzó értékek 6 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • 10x, 15x vagy 30x Wild Multiplikátor értékek 10 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • 8x, 10x vagy 15x Wild Multiplier értékek 13 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • 5x, 8x vagy 10x Wild Multipliers értékek 15 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • 3x, 8x vagy 5x Wild Multipliers értékek 20 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • 2x, 3x vagy 5x Wild Multipliers értékek 25 ingyenes pörgetést eredményeznek.
  • A Mystery opcióval az ingyenes pörgetések tetszőleges kombinációját és a Wildok véletlenszerű szorzótartományát kaphatja meg.

A Free Spin bónusz során nyert nyereményeket az Ön által kiválasztott tartomány véletlenszerű szorzóértékével növelheti. A Free Spins bónusz funkciót ugyanúgy újraindíthatja, ahogyan azt elindította, ha legalább három bónusz szimbólumot ér el a tárcsákon. Azonban csak ugyanannyi Free Spins bónuszt kaphatsz, amennyit korábban kiválasztottál. De hallgass meg minket! A legjobb az egészben, hogy ezt a funkciót végtelen sokszor újraindíthatod!

96,5%-os RTP-vel és magas varianciával sok bónuszra lesz szükséged a nagy nyereményekhez.

96,5%-os RTP-vel és magas varianciával sok bónuszra lesz szükséged a nagy nyereményekhez.

VISSZA A TARTALOMHOZ

5 Lions Megaways Videó nyerőgép - RTP és variancia

A 5 Lions Megaways nyerőgép RTP-je átlagon felüli 96,5%, , ami jó várható hozamot jelent. A játék magas varianciával is jár. Ez lényegében ritkább nyereményeket jelent, és a nagy nyeremények mind a bónusz funkciók minőségétől és mennyiségétől függnek, amelyeket a játék során igénybe veszel.

Dicséret mindezért és a Megaways mechanikáért. Pörgetésenként potenciálisan a téted 5000-szeresének megfelelő maximális nyereményösszeget nyerhetsz.

5 Lions Megaways nyerőgép - egyetlen pörgetéssel akár 5,000-szeres tétet is nyerhetsz

5 Lions Megaways nyerőgép - egyetlen pörgetéssel akár 5,000-szeres tétet is nyerhetsz

VISSZA A TARTALOMHOZ

5 Lions Megaways - Következtetés

Pragmatic Play jól tette, hogy nem engedett az ázsiai témájú Megaways nyerőgépekkel teli piac nyomásának, egyszerűen az egyszerűség mellett döntött. Fogták az eredeti játék dizájnját, és a Megaways motorjával kombinálva egy új, mégis ismerős élményt hoztak létre. A 5 Lions Megaways nyerőgép esetében a Pragmatic Play jól döntött, amikor megtartott néhány kedvelt funkciót, például az ingyenes játékokat az eredeti játékból, hogy növelje az új online nyerőgépük szórakozási faktorát.

A 5 Lions Megaways nyerőgépes játék minden egyes pörgetése új és emlékezetes élményt jelenthet. A többszörös bukfencekkel és a Wild Multiplikátorokkal hatalmas mennyiségű pénznyereményt szerezhetsz egyetlen pörgetés alatt. Tapasztalataink szerint a Free Spin Feature választási mechanikája érdemli meg a reflektorfényt, ahol a játékosok többféle lehetőséget kapnak 6 és 25 ingyenes pörgetésre a 3x és 40x közötti értékű Multiplier Wild szimbólumok mellett.

Ha ennyire izgatott vagy, akkor mire vársz még? Már rajongója vagy az 5 Lions sorozat korábbi játékainak? Akkor ne mondj többet! Ez a nyerőgépes játék csak neked szól. Az eredeti 5 Lions online nyerőgép továbbfejlesztett változatát kapod meg, jobb főnyeremény értékekkel (az új nyerőgépben 5000-szeres, míg az eredetiben 3520-szoros).

Látogasson el az általunk ajánlott Pragmatic Play online kaszinóinkat, és készülj fel a harcra az ázsiai vadállatok királyával együtt még ma.

VISSZA A TARTALOMHOZ

5 Lions Megaways GYIK

Mennyi a legmagasabb nyeremény egyetlen pörgetéssel a 5 Lions Megaways nyerőgépen?

A legmagasabb nyeremény, amit a 5 Lions Megaways játék során nyerhetsz, a téted 5000-szerese, ami előrelépés az eredeti nyerőgép 3520-szoros téthez képest.

Mennyi az RTP a 5 Lions Megaways nyerőgépnél?

Ennek a nyerőgépes játéknak az RTP-je 96,5%, ami magasabb, mint a legtöbb más nyerőgépes játéké. A magas varianciaszintnek köszönhetően az összes nagy nyeremény a szorzókból származik.

Van ingyenes pörgetések funkció a 5 Lions Megaways nyerőgépben?

Igen. Ez a nyerőgép tartalmaz egy ingyenes pörgetések funkciót, amely lehetővé teszi, hogy az ingyenes pörgetések különböző kombinációi és vad szorzók közül válasszon.

Hogyan aktiválódik a Wild Multiplier funkció a 5 Lions Megaways nyerőgépben?

Ha egy nyerő kombinációban egy vad szimbólum jelenik meg, a Wild Multiplier funkció aktiválódik. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy nyereményeidet egy véletlenszerű, akár 40-szeres szorzóval növeld meg.

Hányféleképpen lehet nyerni a 5 Lions Megaways nyerőgépen?

Maximum 200 704 különböző nyerési lehetőséggel játszhatsz. Ez az érték valamivel magasabb, mint más Megaways-alapú nyerőgépeké.

Kipróbálhatom a 5 Lions Megaways online nyerőgépet ingyen?

Igen, abszolút megteheted! Mi itt a BETO.com-on fedezzük Önt. A 5 Lions Megaways online nyerőgép demó módját ingyenesen játszhatod.