MENÜ
Keresés
JÚNIUS 2024

Játék szolgáltatók Ingyenes Stormcraft Studios Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játék szolgáltatók Stormcraft Studios - Játékszolgáltató áttekintése

Stormcraft Studios

Stormcraft Studios egy élvonalbeli nyerőgép-fejlesztő cég, amely kizárólag a Microgaming oldalon dolgozik. Ők állnak az olyan kiváló minőségű nyerőgépek mögött, mint a Jurassic Park: Gold és Thunderstruck Wild Lightning. A színfalak mögött álló csapat tele van az iparág veteránjaival, akik mindig is szenvedélyesen szerettek nyerőgépeket készíteni.

Nem kétséges, hogy ez a stúdió sokkal szélesebb közönséghez fog eljutni, mert megvan bennük, ami kell.

Ebben a Stormcraft Studios nyerőgép-fejlesztői értékelésben megnézzük, hogy mit kínál ez a nyerőgép-fejlesztő.

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries
Élvezze a növekvő Multiplier Trail-t az Agent Jane Blonde Max Volume nyerőgép ingyenes pörgetéseiben

Élvezze a növekvő Multiplier Trail-t az Agent Jane Blonde Max Volume nyerőgép ingyenes pörgetéseiben

Üdvözöljük a Stormcraft Studios

Stormcraft Studios 2016-bankezdte meg útját, hogy híres nyerőgép-fejlesztővé váljon. Dél-Afrikában van a székhelyük. Ennek a stúdiónak az az előnye, hogy csapatában olyan iparági veteránok dolgoznak, akiknek van tapasztalatuk olyan ingyenes nyerőgépek tervezésében, mint a Thunderstruck és a Mega Moolah.

2018-ban a Microgaming felismerte a stúdióban rejlő lehetőségeket, és partnerségre lépett vele. Ezt követően a Stormcraft Studios kizárólag a Microgaming számára kezdett játékokat készíteni. Az a tény, hogy ez a stúdió a Microgaming partnerévé vált, azt mutatja, hogy egy komoly fejlesztő, aki nyomot hagy az iparágban.

Ennek a stúdiónak az alapítója Terence Igesund, és olyan nyerőgépeken dolgozott, mint az Immortal Romance és a Terminator 2, többek között más szupersikeres nyerőgépeken. Sok mindent megtudhatunk egy stúdióról az alapítójáról, és Terence az igazi.

Most a Stormcraft Studios a Games Globalnak dolgozik, mert a Games Global nemrég vásárolta meg a Microgaming Quickfire forgalmazási üzletágát és online játékportfólióját. A Microgaming szerepe megváltozott, de az tény, hogy a Stormcraft Studios a szerencsejáték-ipar egyik legismertebb márkájának bizalmát élvezi.

Ez a stúdió fennállásának rövid ideje alatt néhány izgalmas nyerőgépet hozott létre. Ahelyett, hogy megpróbáltak volna minél gyorsabban kiadni több nyerőgépet, inkább a minőségre koncentráltak. Minden egyes nyerőgép egyedi és megmutatja a szakértelmüket. Hamarosan meglátjuk, hogy mit kínálnak, ahogy haladunk előre ebben a felülvizsgálatban.

Videó: Ingyenes Stormcraft Studios Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

A Thunderstruck Wild Lightning videó nyerőgép játékmenete Stormcraft Studios

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A legjobb kaszinó játékok által Stormcraft Studios

Egy kivételes gyűjtemény

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Stormcraft Studios kevesebb mint egy évtizede létezik. Tehát egy viszonylag új játékosról van szó, amely még nem mutatta meg a legjobb teljesítményét. A meglepő tény az, hogy a legtöbb nyerőgépük nagyon népszerű, és minden nyerőgépet kellő odafigyeléssel készítettek.

E felülvizsgálat írásakor ez a nyerőgép-fejlesztő 12 nyerőgéppel rendelkezik. Röviden, évente átlagosan 3-4 slotot terveznek. Néhány fejlesztő havonta 3 vagy több nyerőgépet ad ki. Láthatod tehát, hogy ez a fejlesztő időt szán a remekművek létrehozására.

A minőséget látni fogja, amikor kipróbálja az egyik nyerőgépüket. Miután játszottunk a nyerőgépeikkel, úgy gondoljuk, hogy az idő, amit egy nyerőgép megtervezésére szánnak, teljesen indokolt. Kizárólag az online nyerőgépekre koncentráltak, így asztali játékokat nem találsz a portfóliójukban.

Olyan innovatív funkciókat élvezhetsz, mint a Stacked Wilds a Multiplikátorokkal, Wildstorm, Link and Win, különböző típusú video slot ingyenes pörgetések, Rolling Reels, Fix Jackpotok és Progresszív Jackpotok. A nyerési potenciál elég ahhoz, hogy a világ bármelyik nyerőgép-fejlesztőjével felvegye a versenyt. Ne becsülje tehát alá ennek a kisebb fejlesztőnek a kreativitását és erejét.

A legjobb Stormcraft Studios nyerőgépek

Íme néhány kedvenc Stormcraft Studios nyerőgépünk.

  • Jurassic Park: Gold
  • Thunderstruck Wild Lightning
  • Wild Catch
  • Jungle Jim
  • Break Away Deluxe

Nézd meg a Jurassic Park legújabb kiadását! Gold by Stormcraft Studios, hogy lássuk, milyen nagyszerűek a nyerőgépek tervezésében. Jurassic Park: Gold nyerőgép rendelkezik a híres Link and Win funkcióval, ahol a legtöbbet a Respins segítségével nyerhetsz. Ezen kívül rendelkezik a Wildstorm funkcióval és 3 féle ingyenes pörgetéssel.

A téma, amely minden idők egyik legikonikusabb filmjére (Jurassic Park) összpontosít, még vonzóbbá teszi a nyerőgépet. Az RTP 96%, a maximális nyeremény pedig 8000-szeres. Tehát készülj fel egy kifizetődő élményre.

Röviden, hihetetlen választékuk van a legendás témájú és őrült potenciállal rendelkező nyerőgépekből.

Fire Forge nyerőgép a téted 50,000-szeresének maximális nyereményével

Fire Forge nyerőgép a téted 50,000-szeresének maximális nyereményével

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Jackpot Slots által Stormcraft Studios

Mint már említettük, ez a nyerőgép-fejlesztő kizárólag nyerőgépek fejlesztésével foglalkozik. Stormcraft Studios A nyerőgépek a legjobbak közé tartoznak, amiket valaha láttunk.

Most talán azon tűnődsz, hogy miért nem fejlesztenek asztali játékokat? Először is, az asztali játékokban nincs túl sok lehetőség az eredetiségre és az innovációra. Ráadásul rengeteg asztali játék érhető el a Quickfire platformon. Így ez a stúdió nem tud kitűnni az asztali játékok fejlesztésével.

A fejlesztő által készített nyerőgépekben fix és progresszív jackpotokat találsz. A Wild Catch volt az első jackpotos nyerőgépük, amely 3 fix jackpotot tartalmaz. Végül kiadták a Fortunium Goldot a Mega Moolah progresszív jackpotjával. Ha nem tudnád, a Mega Moolah minden idők egyik legjövedelmezőbb progresszív jackpotja.

A Thunderstruck Wild Lightning nyerőgépük Mega Jackpotja a téted 15,000-szerese. Jurassic Park: Gold lehetővé teszi, hogy a Link and Win funkció segítségével megnyerje a tétje 8,000-szeresét érő Mega Jackpotot.

A Stormcraft Studios oldalon rengeteg jackpotos nyerőgépet találhat. Mégis, kellene még néhány Mega Moolah progresszív jackpotos nyerőgépet hozzáadniuk.

Ismerkedj meg olyan legendás karakterekkel, mint Thor a Stormcraft Studios oldalon keresztül.

Ismerkedj meg olyan legendás karakterekkel, mint Thor a Stormcraft Studios oldalon keresztül.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Erőteljes és innovatív bónusz funkciók

A probléma, amellyel sok új nyerőgép-fejlesztő szembesül, nem a lelkesedés vagy a kreativitás hiánya, hanem a tapasztalat hiánya. A nagyszerű hír az, hogy a Stormcraft Studios tapasztalt csapattal rendelkezik, ami magabiztosságot ad nekik ahhoz, hogy csodálatos nyerőgépeket hozzanak létre.

Már az első nyerőgépük is mutatja, hogy tudják, mit csinálnak, és a portfóliójuk az évek során csak javult.

Minden nyerőgépet számos bónusz funkcióval töltenek meg, és szeretik a legnagyobb potenciállal rendelkező nyerőgépeket létrehozni. Számos egyedi funkciójuk van, mint például a Smashing Wilds, Multiplier Trail, Mystery Reels, Win Booster, azonnali jackpotok, Growing Wilds és még sok más.

Azegyik leginnovatívabb funkciójuk a Link and Win funkció. Jackpot nyereményeket biztosít 3 Respins révén, amelyek mindig akkor nullázódnak, amikor legalább 1 speciális szimbólumot érsz el a tárcsákon. A tárcsák meghosszabbodnak, és a Max Win nyereményt ezen funkció segítségével nyerheted meg, ha a tárcsák összes pozícióját betöltöd.

Fogták a legerősebb funkcióikat, és olyan kombinációban egyesítették őket, amely még jobbá teszi őket. Meglepő, hogy milyen sok innovatív funkciót vezettek be ilyen rövid idő alatt. Nézzük meg néhány legjobb nyerőgépük funkcióit.

  • Fire Forge 3 féle ingyenes pörgetést kínál különböző variációkkal és fix jackpotokat, amelyek értéke a téted 5x és 200x közötti értékű. A legizgalmasabb, hogy az ingyenes pörgetések újraindíthatók, és minden egyes pörgetésnél 1x-től 6x-ig terjedő progresszív szorzót élvezhetsz. Ne felejtsd el, hogy a maximális nyeremény a téted 50 000-szerese.
  • AJungle Jim and the Lost Sphinx nyerőgép a Rolling Reels funkciót progresszív szorzókkal kombinálja. Az alap nyerőgépben minden egyes egymást követő nyerő pörgetésnél 1x-es szorzót élvezhetsz. Az ingyenes pörgetésekben a Multiplier Trail 20x-os szorzót adhat néhány nyereményért. Ez a nyerőgép rendelkezik még néhány más figyelemre méltó funkcióval is, de a lényegre tértünk.
Élvezze a Stacked Wilds-t a Jane Blonde Max Volume Agent Jane Blonde nyerőgépben

Élvezze a Stacked Wilds-t a Jane Blonde Max Volume Agent Jane Blonde nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kiváló minőségű nyerőgépek és megfelelő engedélyek

Szórakoztató témák és bónusz funkciók

Stormcraft Studios nagyszerű témák mellett kiemelkedő bónusz funkciókkal is rendelkezik. A fenti részben már láttuk, hogy a bónusz funkciók mennyire kifizetődőek és innovatívak. Témáik elég jók ahhoz, hogy megfeleljenek a bónusz funkcióknak.

Tetszik, ahogy érdekes karaktereket hoznak létre, vagy a már meglévőket használják fel a történet továbbviteléhez. A karakterek felhasználása azt is lehetővé teszi számukra, hogy folytatásokat adjanak ki, ahol a karakter más kalandokba is belevághat.

Ahogy a Stormcraft Studios tovább halad a Games Globallal, biztosak vagyunk benne, hogy fényes a jövőjük. Gyorsan azon nyerőgép-fejlesztők közé tartoznak, akik tökéletes nyerőgépeket készítenek szilárd funkciókkal és jól megtervezett témákkal.

Licencek és hírnév

Microgaming soha nem dolgozna olyan nyerőgép-fejlesztővel, aki nem megbízható vagy valami kétes dolgot csinál. Stormcraft Studios az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Így nem kell kételkednie a megbízhatóságukban, és minden aggodalom nélkül játszhat a nyerőgépeikkel.

Ne feledje, hogy a stúdió mögött álló csapat olyan legendás nyerőgépeken dolgozott, mint a Mega Moolah. Nemcsak tapasztaltak, hanem az iparág egyik legelismertebb emberei is. Tehát úgy játszhatsz a nyerőgépeikkel, hogy tudod, hogy minden egyes pörgetés teljesen tisztességes.

Érdekes lenne látni, hogy ez a stúdió hogyan halad előre a Games Globallal, mivel izgalmas terveik vannak a jövőre nézve.

Videó: Ingyenes Stormcraft Studios Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

A Fire Forge videó nyerőgép játékmenete Stormcraft Studios

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Díjak és elismerések

Stormcraft Studios még nem nyert semmilyen díjat. Azonban 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben rengeteg díjat fognak nyerni, mert a legjobb még csak most jön.

A Thunderstruck Wild Lightning nyerőgépet jelölték az International Gaming Awards 2024 az év játéka díjra. Nem nyert, de ettől még egy nagyszerű nyerőgép. Hasonlóképpen, a Fortunium az EGR Operator Awards 2019-es versenyén az év játéka címre került fel.

Élvezze a Multiplier Wilds játékot a Thunderstruck Wild Lightning nyerőgépen.

Élvezze a Multiplier Wilds játékot a Thunderstruck Wild Lightning nyerőgépen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Élvezze a Stormcraft Studios Slots online és mobilon

A Microgaming és a Games Global közötti megállapodást követően a Stormcraft Studios nyerőgépek új online kaszinókba is eljutnak. Már most is számos online kaszinóban elérhetőek a nyerőgépeik, és a legjobb kaszinókban könnyen megtalálhatod a nyerőgépeiket. Csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a kedvenc kaszinódat, és rákeresel a nyerőgépeikre, és igazán nagy a valószínűsége, hogy megtalálod őket.

Anyerőgépeikkel bármilyen mobileszközön gond nélkül játszhatsz. A nyerőgépek a képernyő méretének megfelelően alkalmazkodnak, és így útközben is élvezheted a játékot. Nem számít, hogy a készüléked Android vagy iOS rendszerrel fut, mivel minden hibátlanul fog működni.

Videó: Ingyenes Stormcraft Studios Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

Az Agent Jane Blonde Max Volume nyerőgép játékmenete a Stormcraft Studios nyerőgép fejlesztőjétől

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Stormcraft Studios?

Stormcraft Studios egy legendás nyerőgép-fejlesztő minden adottsága megvan. A Microgaming együttműködött ezzel a mesés stúdióval, és a nyerőgépek nagyon ígéretesnek tűnnek. Néhány éven belül a világ egyik legjobb nyerőgép-fejlesztője lehet. Még mindig újak, ezért egy kicsit nehezen kapják meg a megérdemelt elismerést.

Volt idő, amikor csak néhány nyerőgép-fejlesztő volt, de ma már kivételes tehetség és kemény munka kell ahhoz, hogy kiemelkedjenek. Szerencsére a Stormcraft Studios rendelkezik a szükséges tehetséggel és kreativitással ahhoz, hogy olyan nyerőgépeket hozzon létre, amelyekre érdemes időt szánni. A Stormcraft Studios legtöbb nyerőgépét kipróbálhatod itt a BETO-nál. Ígérjük, hogy nem fogod megbánni.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Stormcraft Studios - GYIK

Ki az a Stormcraft Studios? Arrow Arrow

Stormcraft Studios egy élvonalbeli nyerőgép-fejlesztő, aki a Microgaming oldalon dolgozott, most pedig a Games Globalnak dolgozik. Egyszerűen fogalmazva, minden nyerőgép, amit ez a fejlesztő készít, a Games Global és a Games Global-lal együttműködő kaszinók számára készül. A Quickfire platformot fogják használni, hogy hozzáférést biztosítsanak a nyerőgépeikhez a kaszinóüzemeltetőknek világszerte.

Vannak ingyenes pörgetések a Stormcraft Studios nyerőgépekben? Arrow Arrow

Igen, élvezheted a különböző típusú ingyenes pörgetéseket más erős funkciókkal kombinálva a magasabb nyereményekért.

Melyek a legjobb Stormcraft Studios bónusz funkciók a nyerőgépekben? Arrow Arrow

Számos ikonikus bónusz funkcióval rendelkeznek, de a legjobbak a Link and Win funkció, a Win Booster, a Multiplier Trail, a Fix Jackpot, a Progresszív Jackpot és a Mystery Reels.

Milyen típusú kaszinójátékokat hoz létre a Stormcraft Studios? Arrow Arrow

Egyelőre csak a kiváló slotok létrehozására koncentrálnak. Lehet, hogy a jövőben asztali játékokat is fognak fejleszteni, de a fő fókuszuk mindig is a nyerőgépeken lesz.

Melyek a Stormcraft Studios legjobb slotjai? Arrow Arrow

A Stormcraft Studios legjobb nyerőgépei a Fortunium Gold Mega Moolah, Thunderstruck Wild Lightning, Jurassic Park: Gold és Jungle Jim and the Lost Sphinx.

Mennyire jó a Stormcraft Studios hírneve? Arrow Arrow

Hírnevük kiváló, mivel nyerőgépeiket az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte.

Lehetséges online játszani a Stormcraft Studios nyerőgépeken? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO-nál megtalálhatja a legjobb Stormcraft Studios nyerőgépeket, és ingyenesen élvezheti őket. Látogasson el az általunk ajánlott kaszinók egyikébe, ha valódi pénzzel szeretne játszani.