MENÜ

Terminator 2 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Terminator 2
Kattints ide a játékhoz

Terminator 2 által Microgaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Terminator 2 vélemény

Terminator 2

Terminator 2 nyerőgép az egyik leghíresebb akciófilm alapján készült a legendás Arnold Schwarzenegger főszereplésével.

Arnold azt mondta: "Visszajövök" , és ez lett a filmtörténet egyik legikonikusabb sora. Microgaming betartotta Arnold ígéretét, és 2021-ben kiadja a Terminator 2 nyerőgép felújított változatát, míg az eredeti 2014-ben jelent meg.

Szórakoztató animációkkal és olyan erős funkciókkal, mint az 1024 nyerési lehetőséggel rendelkező ingyenes pörgetések, garantáltan élvezni fogod ezt a nyerőgépet még az eredeti megjelenése után több évvel is.

Olvassa el ezt a Terminator 2 nyerőgép ismertetőt, hogy mindent megtudjon róla.


Megjelenés: 05.06.2014
Volatilitás
Max nyeremény: X

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Július 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 2,933-szorosa

Ingyenes pörgetések extra sorral és átalakító szimbólummal

T-800 Vision mód

Hot Mode az ingyenes pörgetésekben

Legendás Terminator 2 téma

Hátrányok

Az ingyenes pörgetéseknél nincs újrakapcsolás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Microgaming

Volatilitás

RTP% 96.62

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.30

Maximális tét 30.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Időutazó Film


Játékfunkciók

Dobószerkezet megváltoztatása Szimbólumcsere Rejtély szimbólum Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Karakterek

Robotok


Kaszinó

Kártya színek


Élvezze a nagy nyereményeket szórakoztató klipekkel

Élvezze a nagy nyereményeket szórakoztató klipekkel

Üdvözöljük a Terminator 2 nyerőgépen

Egy kasszasiker film megérdemel egy kasszasiker helyet, és Microgaming pontosan ezt kaptuk. A főbb színészek és a film jelenetei hiteles élményt nyújtanak. Ez a nyerőgép a 243 nyerési lehetőséggel biztosítja a nagy nyereményeket, amelyek az ingyenes pörgetések promóciós körében 1024-re bővülnek.

A Terminátor sorozat minden idők egyik leglegendásabb filmsorozata. Arnoldot világszerte elismerik a Terminátor filmek miatt, és hogy mennyire jó a játék, azt a Terminator 2 8,5-es értékelése is mutatja az IMDB-n. Hamarosan meglátjuk, hogy ez a nyerőgép mennyire jó a filmhez képest.

Nyilvánvaló, hogy az összes karakter, akit látni szeretnél, ott van ebben a nyerőgépben. Még azok is élvezni fogják a funkciókat és a játékmenetet, akik nem látták a filmet. Microgaming nem véletlenül az egyik legnépszerűbb online nyerőgép fejlesztő: zseniális munkájukkal.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 243 nyerési lehetőséggel rendelkezik az alapjátékban. A T-800 Vision Mode és az ingyenes pörgetésekkel megkönnyítik a hatalmas nyereményeket. A T-800 Vision Mode egy nem nyerő pörgetést nyereménnyé alakít át bizonyos szimbólumok megcélzásával és nagy nyereményösszeggel jutalmaz. Az ingyenes pörgetések megfelelnek a Terminátor filmek által felállított magas színvonalnak, mivel átalakuló szimbólumokkal és egy extra sorral rendelkeznek. A különleges bónuszban egy speciális Hot Mode is látható, amely a maximális nyereményeket biztosítja.

A bónusz funkciókat hamarosan felfedezzük, de előbb nézzük meg a grafikát és a témát.

Videó: Terminator 2 Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Terminator 2 video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Terminátor téma erőteljes grafikával

Nagy figyelmet fordítottak ennek a nyerőgépnek a dizájnjára, mert a sötétkék és fekete hátteret fémes dizájnnal együtt élvezheted. A háttér úgy néz ki, mint egy gép, és nem is akármilyen gép, hanem a terminátor. Ez egy olyan egyedi téma, amit más nyerőgépben nem találsz.

A film főszereplői, köztük Sarah Connor, John Connor, a terminátor és a T-1000 jelennek meg a tárcsákon. Amikor egy nyerő kombináció részét képezik, a filmből lejátszódik egy klip. Az izgalmas az egészben az, hogy több klip is van a filmből, ami még szórakoztatóbbá teszi a tárcsák pörgetését.

A háttérzene lágy és élvezetes, és jól illik ehhez a nyerőgéphez. A nyeremények elérésekor epikus zenét élvezhetsz, hogy a nyeremények még hatásosabbak legyenek. Összességében a design és a téma magas színvonalú, amit a Microgaming oldalról elvárunk.

Élvezze a Terminator 2 témát a film karaktereivel

Élvezze a Terminator 2 témát a film karaktereivel

VISSZA A TARTALOMHOZ

A játék alapjai

Ez a szakasz elmagyarázza, hogyan játszhatod ezt a nyerőgépet megfelelően. Kezdjük el.

 • A fehér gomb az ívelt nyíllal a pörgetés gombja , amellyel a tárcsákat pörgethetjük.
 • A pörgetés gomb felett kör alakú három ívelt nyíl az automatikus lejátszás gombot jelképezi. A pörgetéseket robotpilótával 10 és 100 között végezheti el, de nem állíthat be veszteség- vagy nyereménylimitet.
 • A pörgetés gomb alatt található egy villámgomb, amellyel a gyorspörgetést lehet engedélyezni.
 • A jobb alsó sarokban található érme gombbal választhatod ki a tét összegét. Van egy csúszka, amellyel a tétet 0,30 € és 30 € között állíthatod be. Van néhány tét-előbeállítás, amelyet használhatsz, és a max. tét gombot is megnyomhatod a maximális összeg (30 €) feltételéhez.
 • Végül a jobb felső sarokban található menügomb segítségével elérheted a nyerőgéppel kapcsolatos információkat, és be- és kikapcsolhatod a hangot. Ha áttekintést szeretne kapni a funkciókról, kattintson az "i" gombra. Ha a súgóhoz szeretne hozzáférni, kattintson a kérdőjel gombra.
Élvezze a film jeleneteit a Terminator 2 online nyerőgép ingyenes pörgetései alatt.

Élvezze a film jeleneteit a Terminator 2 online nyerőgép ingyenes pörgetései alatt.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell meghódítani Terminator 2 Slot

Anyereményt akkor kapod meg, ha 3 vagy több egyforma szimbólumot érsz el balról jobbra. Mivel nincsenek rögzített nyerővonalak, az alapjátékban 243, az ingyenes pörgetésekben pedig 1024 nyerési lehetőséget élvezhet.

Anyereményhez csak 2 vagy több scattert kell bárhol elhelyezned, és a scatter a legmagasabb fizető szimbólum, amely egy ötös kombináció elérése esetén a téted 100-szorosát fizeti ki. A T2 a második legmagasabb kifizetésű szimbólum, amely öt darab ötfajtás kombináció esetén a tét 50-szeresét fizeti ki.

Itt találja a többi szimbólum nyereményét egy öt-az-egy-fajta kombináció esetén.

 • Terminátor: a tét 26,66-szorosa.
 • John Connor: a tét 16,66-szorosa.
 • T-1000: a tét 13,33-szorosa.
 • Sarah Connor: a tét 10x-szerese
 • T-800: a tét 6,66-szorosa
 • Kártyaszimbólumok: A terminátor a következő kártyákból áll: A terminátor a következő kártyákból áll: A tét 1,66-szorosa és 3,33-szorosa között.
Az ingyenes pörgetések során egy extra sor kerül hozzáadásra, amely 1024 nyerési lehetőséget biztosít.

Az ingyenes pörgetések során egy extra sor kerül hozzáadásra, amely 1024 nyerési lehetőséget biztosít.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Domináns bónusz funkciók, amelyek garantálják a hatalmas nyereményeket

Ez az egyik olyan nyerőgép, amely egyszerű, de erőteljes bónusz funkciókkal rendelkezik. Fedezzük fel most a bónusz funkciókat.

T-800 Vision mód

Ez a funkció egy nem nyerő pörgetés után véletlenszerűen aktiválódik. A tárcsákon lévő Terminátor, John Connor, T-1000, Sarah Connor és T-800 szimbólumokat a T-800-as látomás veszi célba. Ezek a szimbólumok bónusznyereményt fizetnek, és a T-1000 szimbólum nyereménye lesz a legmagasabb.

AT-800 Vision mód legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi az ingyenes pörgetések elindítását, ha csak 1 Scatter van a tárcsákon. Imádjuk ezt a funkciót, mert esélyt ad arra, hogy egy vesztes pörgetést hatalmas nyereménnyé alakítson át, amely készpénzkifizetéssel és ingyenes pörgetésekkel jár.

Ingyenes pörgetések

Az Orb Scatter szimbólum a kulcs az ingyenes pörgetések kiváltásához. Mindössze 3 vagy több scattert vagy 1 scattert kell elhelyezned a T-800 Vision mód alatt, hogy 10 ingyenes pörgetést indíts el.

Az ingyenes pörgetések egy extra sorral rendelkeznek, amely 1024-re növeli a nyerési lehetőségeket. A maximális nyereményt csak az ingyenes pörgetések alatt érheted el, mivel az extra sor csak az ingyenes pörgetések alatt látható. Az ingyenes pörgetések másik nagy előnye, hogy a T-1000 szimbólum más szimbólumokká alakul át, hogy a lehető legnagyobb nyereményt érje el.

Az ingyenes pörgetéseknek van egy Hot módjuk is, amely véletlenszerűen aktiválódik. A Hot Mode alatt gyakran nyerhetsz, de extra szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy kiváltsd. Az egyetlen probléma az ingyenes pörgetésekkel, hogy nem lehet újraindítani őket.

Élvezze a tisztességes nyereményeket még az alap Terminator 2 videó nyerőgépben is.

Élvezze a tisztességes nyereményeket még az alap Terminator 2 videó nyerőgépben is.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,62%, ami elég jó ahhoz, hogy bárkit lázba hozzon. Kétségtelenül jobb, mint a 96%-os átlagos RTP.

A variancia közepes, így gyakran láthatsz nyereményeket, és időről időre nagy nyereményeket élvezhetsz.

A maximális nyeremény a téted 2,933-szorosa, ami egy közepes varianciájú nyerőgéphez képest nagyszerű. Ne feledje, hogy ezt a maximális nyereményt csak az ingyenes pörgetések során érheti el.

A T-800 Vision Mode, az ingyenes pörgetések és az átalakuló szimbólum készen áll arra, hogy nagy nyereményeket hozzon neked.

A T-800 Vision Mode, az ingyenes pörgetések és az átalakuló szimbólum készen áll arra, hogy nagy nyereményeket hozzon neked.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Terminator 2 online nyerőgép?

Nincs kétségünk afelől, hogy a Terminator 2 nyerőgép ugyanolyan nagyszerű, mint a film, amelyen alapul. A Terminátor először 2014-ben jelent meg, és lenyűgözte a játékosokat témájával és egyedi funkcióival. Az újramasterelt változat az eredetit veszi alapul, és még ikonikusabbá teszi.

A T-800 Vision mód kellemes meglepetést okoz majd az alap nyerőgép során. Azonban az ingyenes pörgetések az a funkció, amit érdemes keresni. Az ingyenes pörgetések nem csak a nyerőgépben rejlő teljes potenciált szabadítják fel, hanem lehetővé teszik, hogy élvezze a T-1000 szimbólumokat, amelyek átalakulva a legnagyobb nyereményeket adják.

A Hot Mode ingyenes pörgetések ritkák, de garantáltan nagy nyereményekkel kecsegtetnek. A filmből vett jelenetek adják meg a szükséges extra fűszert, hogy teljessé tegyék a nyerőgép témáját. Összességében ez az egyik legjobb nyerőgép, amely egy híres film alapján készült. Javasoljuk tehát, hogy pörgesse meg a Terminator 2 nyerőgépet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Terminator 2 Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Terminator 2 videó nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 2,933-szorosa, azaz 88 000 euró, ami a nyerőgép varianciáját tekintve nagyszerű.

Milyen magas az RTP és a variancia a Terminator 2 online nyerőgépben?

A nyerőgép RTP-je 96,62%, a variancia pedig közepes. Ez egy jó kombináció, mert biztosítja, hogy ne veszítsünk túl sokat, és szórakoztató játékban legyen részünk.

Hogyan működik a T-800 Vision Mode?

Véletlenszerűen aktiválódik, és a tárcsákon megjelenő összes magas fizető szimbólumért készpénzes jutalmat ad. Lehetővé teszi továbbá, hogy ingyenes pörgetéseket indítson el, ha csak 1 Scatter van a tárcsákon.

Vannak ingyenes pörgetések a Terminator 2 nyerőgépben?

Igen, 10 ingyenes pörgetést élvezhetsz, ha 3 vagy több scattert érsz el, vagy ha a T-800 Vision módban aktiválod őket. Az ingyenes pörgetések 1024 nyerési lehetőséggel rendelkeznek, és a T-1000 szimbólumok más szimbólumokká alakulnak át, hogy az ingyenes pörgetések során nagy nyereményeket nyerj.

Ez a hivatalos Terminator 2 nyerőgép?

Igen, ez a hivatalos nyerőgép a Terminator 2 oldalon található: Judgement Day. A játék során rövid filmrészleteket láthatsz.

Játszhatok a Terminator 2 nyerőgépen ingyen?

Igen! Az ingyenes verziót bármilyen eszközön kipróbálhatja itt a BETO-nál.