MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Zorro Wild Heart Ingyenes Játék

Zorro Wild Heart Slot Demo

Zorro Wild Heart Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Zorro Wild Heart által BGAMING

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Zorro Wild Heart vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Zorro Wild Heart Demó

A Zorro Wild Heart a BGaming új online videó nyerőgépe, amely az igazságosztó témája körül forog. Élvezni fogod ezt az akciódús kalandot társaddal, Zorróval, azaz a Rókával.

Átlagos RTP-vel és közepesen magas varianciával a Zorro Wild Heart játékmenete igen vonzó.

Az igazságot szolgáló kaland során a progresszív szorzók, az ingyenes pörgetések és a Sticky Wildok segítségét is igénybe veheted, és nagyot nyerhetsz a játék során.


Megjelenés: 25.11.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X2800

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló RTP

Nyissa meg a  címet.Növekvő szorzók

Nyissa meg a  címet.Sticky Wild szimbólumok

Nyissa meg a  címet.Kiváló látványvilág

Nyissa meg a  címet.Érdekes téma

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony jackpot

Bezár Nincs progresszív jackpot

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató BGAMING

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.93

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 50.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Kaland Film


Játékfunkciók

Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ragadós vadak Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Feltűnő és figyelemfelkeltő színösszeállítás

Feltűnő és figyelemfelkeltő színösszeállítás

Zorro Wild Heart - Ismerd meg az álarcos igazságosztót

Készülj fel arra, hogy új barátoddal, Zorróval elindulj egy igazságszolgáltató kalandra a városban. A 20. század elején született meg az álarcos igazságosztó karaktere, és meglehetősen híressé vált, számos iGaming cím született körülötte, köztük ez a Zorro Wild Heart nyerőgép.

Zorro megmutatja neked, hogy a romantikus életed egyensúlyban lehet, miközben az igazságot is szolgálhatod a társadalomban. Érdekes módon, BGAMING úgy döntöttek, hogy a hagyományos 5x4-es játékrácsos kialakítással folytatják, annak ellenére, hogy az összes többi játékelem, mint például a látvány és a Boosterek, meglehetősen modernek.

A látványvilág azonnal megragadja a figyelmedet. A lila alapú színséma nagyon vonzó, és tökéletesen illeszkedik a játék karaktereihez és a háttérhez. A háttérben folyamatosan egy kalandos témájú hangsáv szól, miközben folytatod a küldetésedet a rókával, ami izgalmas érzést kölcsönöz a játékmenetnek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Igazságtalanság elleni küzdelem Téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

A Capistrano átka, amelynek szerzője eredetileg Johnston McCulley volt, tette híressé az önbíráskodó karaktert . A BGaming igyekezett mindent megtenni az eredeti karakter ábrázolásáért, és azt kell mondanunk, hogy egészen figyelemre méltó munkát végeztek a dizájnnal.

A rácson lévő népszerű maszkos figurát számos tévésorozatból és filmből könnyen felismerheted. Zorro szerelme, Elena is elég gyakran megjelenik a játékrácson, és élvezni fogod a bűnüldözést ezzel a dinamikus duóval. A háttérben folyamatosan egy gyors spanyol gitárszóló szól, miközben mindent megteszel, hogy az utcákat biztonságban tartsd.

A háttérben egy régimódi város látható, amely illeszkedik az általános témához és történethez. A háttér sötétvörös színösszeállítású. Amikor a bónuszkör aktiválódik, a színe lilára változik, ami hihetetlenül jól néz ki.

Szimbólumok

A Zorro Wild Heart rácsán különböző spanyol tárgyak és a fantáziához kapcsolódó tárgyak képeit találod, amelyek a magasabb kifizetésű szimbólumokat képviselik, köztük aranyérméket, fekete lovakat, gitárokat, rózsákat, magát Zorrót és egy bájos hölgyet. Zorro daliásan néz ki igazságosztó öltönyében, hozzá illő maszkkal és karddal a kezében.

A nyerőgép alacsony értékű szimbólumait a klasszikus kártyafigurák jelölik, amelyek díszes hollywoodi stílusban vannak megtervezve.

Avad szimbólumokat nagy piros szívek jelképezik, melyekre aranyszínű WILD van írva.

Wild Hearts a Zorro Wild Heart rácsán

Wild Hearts a Zorro Wild Heart rácsán

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani - Zorro Wild Heart

A Zorro Wild Heart egy nyerővonal-alapú mechanizmussal működik, ahol a játék bármelyik aktív nyerővonalán elért nyerő kombináció után nyereményt kapsz. Az 5x4-es rács 20 különböző nyerővonalat generál, és ezek a nyerővonalak mindig aktívak.

Pörgetésenként 0,20 € és 50 € között bármilyen tétet beállíthatsz, a nyereményed pedig szorzókban kerül kiszámításra. A bal alsó sarokban található "i" gombra kattintva megjelenik a nyereménytáblázat. A nyereménytáblázat részletesen megmutatja a lehetséges különböző kombinációkat.

A nyerőgépet számos eszköz támogatja, beleértve a mobilokat, a táblagépeket és a PC-ket is. Használhatja a játék tesztelésére, mielőtt valódi pénzzel játszana.

Szuper Mega nyeremény a Zorro Wild Heart játékban

Szuper Mega nyeremény a Zorro Wild Heart játékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók a Zorro Wild Heart-ban

Mivel a Zorro Wild Heart egy modern video nyerőgép, nagyszerű bónusz funkciókkal rendelkezik.

Wild Frames

Ez az egyedi módosító a Zorro Wild Heartban az alapjáték során végig aktív marad. Amikor egy Wild, a piros szív szimbólum a rácson landol, a Wild Box funkció aktiválódik, és a szimbólum körül egy fényes aranykeretet láthatsz.

Ebben a funkcióban 10 forgási ciklus van. Amint a szimbólum bekereteződik, elkezdődik a számolás. A forgástengely felett láthatod a számlálót. A 10 pörgetési ciklus alatt az összes Wild Frames ragacsos marad, és végül megnöveli a nyerési potenciálodat.

Extra szorzó

Amikor a Wildok az aranyszínű vonalak által bekeretezett helyre kerülnek, a forgási szorzó értéke 1x-gyel nő. Ez a plusz szorzó az ingyenes pörgetések fordulójában is minden nyerő kombinációra érvényes.

Ingyenes pörgetések

A Zorro Wild Heart játékban a bónuszkör akkor aktiválódik, ha ugyanazon pörgetés során legalább 3 Tornádó bónusz szimbólumot érsz el együtt. A kör aktiválásakor 10 ingyenes pörgetést kapsz. Minden Wild szimbólum, amelyet az ingyenes pörgetések során a rácsra helyezel, a kör végéig megmarad a helyén.

10 ingyenes pörgetések a Zorro Wild Heart játékban

10 ingyenes pörgetések a Zorro Wild Heart játékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Zorro Wild Heart - RTP és variancia

Ebben a kalandos nyerőgépben 96,93%-os RTP-t élvezhetsz, ami az iparági átlagot tekintve meglehetősen magas, 96% körüli.

A volatilitási besorolás közepes és magas között van. A legtöbb játékos kényelmesen érezheti magát játék közben ezzel a beállítással.

Meglepő mexikói témájú látványvilág a Zorro Wild Heartban

Meglepő mexikói témájú látványvilág a Zorro Wild Heartban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Zorro Wild Heart végső véleménye

Bár a BGaming meglehetősen új szereplő az online szerencsejátékok világában, a fejlesztő prémium játékkollekciója jó hírűvé tette a BGaminget. A Zorro Wild Heart remek példa a tervező szakértelmére.

A Zorro Wild Heart egy online ingyenes nyerőgép, amelyet az igazságosztó karakter köré fejlesztettek ki.

Ez a játék egy teljes értékű modern nyerőgép, ahol olyan erőteljes boostereket élvezhetsz, mint a Wild Frames,extra szorzók és ingyenes pörgetések. A Wild Frames bónusz a nyerőgép egyedülálló módosítója, és nem gyakran találsz ilyet a video nyerőgépekben.

A 96,93%-os RTP ebben a játékban hatalmas vonzerőt jelent. Általában a hasonló nyerőgépek 96% körüli RTP-t adnak, ami a Zorro Wild Heartot egy olyan játékká teszi, amely kiváló átlaghozamú. Ez a nagylelkű RTP közepes és magas variancia besorolással párosul.

Röviden, a Zorro Wild Heart egy megbízható játék, amit mindenképpen ki kell próbálnia. Az Ön kényelme érdekében itt a BETO.com-on linkeljük a nyerőgép demó verzióját. Ez segít felfedezni a játékot anélkül, hogy kockáztatnád a nehezen megkeresett pénzedet.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Zorro Wild Heart

Mi a legjobb nyeremény, amit a Zorro Wild Heart játékban kaphatok? Arrow Arrow

A Zorro Wild Heart játékkal akár a tét 2800-szorosát is megnyerheted.

Mi a Zorro Wild Heart játék varianciája és RTP-je? Arrow Arrow

A Zorro Wild Heart meglehetősen bőkezű 96,93%-os RTP-t kínál, ami közepes vagy magas varianciaértékkel jár.

Van ingyenes pörgetés a Zorro Wild Heart játékban? Arrow Arrow

Igen, a Zorro Wild Heart játékban egy fantasztikus ingyenes pörgetési kör vár rád, amely 10 ingyenes pörgetést biztosít.

Élvezhetem a Zorro Wild Heartot anélkül, hogy tényleges pénzt kockáztatnék? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO.com-on megtalálod a Zorro Wild Heart ingyenes verzióját. Használd, és fedezd fel a nyerőgépet teljesen anélkül, hogy kockáztatnád a tényleges pénzedet.