MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Tramp Day Ingyenes Játék

Tramp Day Slot Demo

Tramp Day Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Tramp Day által BGAMING

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Tramp Day vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Tramp Day Demó

A BGaming által készített Tramp Day nyerőgép egy menő nyerőgép, amely ismerős funkciókat és kivételes hozamokat kínál. Városi kalandtémát kínál, a maximális nyeremény pedig a tét 5000-szerese. A fő funkciók közé tartoznak az ingyenes pörgetések, a szorzó szimbólumok és a feltöltő funkció. Emellett a játék bónuszvásárlási lehetőséget is biztosít, így azonnal hozzáférhetsz a legjövedelmezőbb fordulóihoz.

Ebben a Tramp Day nyerőgép értékelésben részletesen megvizsgáljuk, hogy ez a nyerőgép kínál-e valami újat, vagy a régi funkciók kombinációja egy új csomagban.


Megjelenés: 16.11.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Magas RTP 97,17%

Nyissa meg a címet.Akár 5,000-szeres tétet is nyerhetsz

Nyissa meg a címet.Szorzók akár 500x

Nyissa meg a címet.A szorzó nem áll vissza az ingyenes pörgetések során

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció elérhető

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nagy volatilitás, ritkább nyeremények

Bezár Maximális tét csak £50

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató BGAMING

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 97.17

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 50.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Italok


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Tramp Day felülvizsgálata a BETO Slots által

Tramp Day felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatkozik a Tramp Day videó nyerőgép

A Tramp Day nyerőgép egy vibráló nyerőgép, ahol csodálatos bónuszok kombinációjával találkozhatsz. A 6x5 tárcsás elrendezésű nyerőgép lehetőséget kínál arra, hogy nyereményeket érjen el, ha bizonyos számú egyforma szimbólumot ér el a tárcsákon. A nyeremények odaítélésének ez a módja sokkal könnyebben érthető, és jól működik a Refilling bónusszal (kaszkádos tárcsák) is.

Ahogyan azt más nyerőgépeknél is láthattad, mint például a Gates of Olympusez a nyerőgép az akár 500-szoros szorzókra támaszkodik a hatalmas nyeremények eléréséhez. Az ingyenes pörgetések során a szorzó értéke megnövelhető és több nyereményre is alkalmazható. A Chance x2 és a Bonus Buy bónuszokat azért adtuk hozzá, hogy megpróbálhassa gyorsan kiváltani a Free Spins-t.

Kíváncsi vagy, hogyan játszanak ezek a funkciók a csavargó gazdagságkeresésében? Nézze meg a Tramp Day Big Win videójátés fedezz fel még több játékot a ingyenes video slotok befizetés nélkül. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen izgalmas lehet ez a városi túlélő kaland.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Városi túlélő kaland

Téma és design: Városi túlélő kaland

Téma és design: Városi túlélő kaland

Téma és tervezés

ATramp Day a városi utcák zord, mégis színes világába invitálja a játékosokat, melynek témája a csavargók szokatlan élete. Miközben játszottam ezzel a nyerőgéppel, megdöbbentett, hogy a játék dizájnja milyen ügyesen alakítja át a hétköznapi témát egy magával ragadó narratívává, elmerítve a játékosokat egy vibráló, bár gyakran figyelmen kívül hagyott városképben.

A tárcsák tele vannak a csavargó leleteit és reményeit ábrázoló szimbólumokkal , mint például fánkok, italos üvegek és készpénz. Minden egy olyan háttér előtt játszódik, amely tökéletesen megragadja a városi élet lényegét a neonreklámokkal és sikátorokkal.

A játékmenetet maga a csavargó karaktere teszi személyessé, ahogy követheted mindennapjait, miközben a társadalom által eldobott dolgok között keresi a szerencsét. A BGaming kiváló munkát végzett, hogy minden pörgetés egy kaland legyen ezeken az animált utcákon.

Zene és soundtrack

A Tramp Dayt kísérő soundtrack ragyogóan tükrözi a hip-hop kultúrát, amely sok városi környezetet áthat, ahol a csavargó története kibontakozik. Az ütemek fülbemászóak, és fokozzák a játék játékos hangvételét. Amikor figyelemre méltó nyeremények vagy különleges funkciók lépnek működésbe, különleges zenei jelek emelik ezeket a pillanatokat.

Az ingyenes pörgetések során a háttérben lévő bárból felpörgő zene hallatszik, gyönyörű dobhasználattal.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

A Tramp Day nyerőgépben a szimbólumok olyan dolgokat vagy élelmiszereket jelképeznek, amelyekre a csavargó vágyik, például pénzt. Lássuk a kifizetéseiket:

 • Alacsonyan fizető szimbólumok: (12+ szimbólum esetén a tét 2x-8x-szeresét fizeti ki)
 • Magasan fizető szimbólumok: (12+ egyforma szimbólum landolásáért a téted 10x-50x-ét fizeti ki)
 • Scatter-szimbólum: Tramp Night jel (4+ ingyenes pörgetést vált ki; 4-6 scatter szimbólum landolásáért akár 100-szoros közvetlen kifizetés)
 • Szorzó szimbólum: Aktatáska tele készpénzzel (a szorzó értéke 2x és 500x között változik)

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Tramp Day videó nyerőgépet

Hogyan játsszuk a BGaming

Hogyan játsszuk a BGaming's Tramp Day-t?

A város utcáin való túléléshez a következő lépéseket kell követned:

 • Atét méretének beállítása: Kezdje a tétméret beállításával a saját preferenciáinak megfelelően. Ezt a játékképernyő alján található nyílgombok segítségével teheted meg. A minimális tét 0,20 €, míg a maximális tét akár 50,00 € is lehet.

 • Azautomatikus lejátszás használata: Ha jobban szereted, ha a játék automatikusan fut egy meghatározott számú pörgetésen keresztül, használd az automatikus lejátszás funkciót. Állítsa be a kívánt pörgetések számát és a nyereményekre vagy veszteségekre vonatkozó korlátokat, hogy ellenőrzött, de mégis kezek nélküli játékban legyen része.

 • A nyereménytábla megnyitása: Ismerkedjen meg a nyereménytáblával, hogy betekintést nyerjen a szimbólumok értékébe, a nyerővonalakba és a bónuszfunkciókba. Ez a gomb az 'i' betűvel van jelölve.

 • A pörgetések elindítása : A pörgetéseket kétféleképpen indíthatja el. Az első a pörgetés gombra kattintva, a második pedig a szóköz billentyűvel.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Tramp Day által BGaming

Bónusz funkciók magyarázata a Tramp Day által BGaming

A Tramp Day nyerőgép bónusz funkciói népszerű mechanikákkal és bőséges lehetőségekkel gazdagítják a játékmenetet a nagy nyereményekhez. Vizsgáljuk meg az egyes aspektusokat, hogy előrébb jusson a városi kincsvadászatban.

Újratöltési funkció

A Refilling funkció minden egyes nyerő kombináció után aktiválódik. Ennek a bónusznak köszönhetően a nyerő szimbólumok eltűnnek, hogy helyet csináljanak a leeső újaknak. Ez a láncreakció egyetlen pörgetésből több egymást követő nyereményt is eredményezhet.

Multiplikátor szimbólumok

Mind az alapjátékban, mind az ingyenes pörgetések során a Multiplikátor-szimbólumok a legjobb szövetségeseid a nyeremények növelésében. Ezek a véletlenszerűen megjelenő szimbólumok 2x-től 500x-ig terjedő szorzóként jelenhetnek meg. Az alapjátékban a feltöltési sorozat során értékük a végén összeadódik, és megszorozódik a teljes nyereményével.

Ingyenes pörgetések

Induljon éjszakai kalandra a Free Spins funkcióval, amelyet négy vagy több Scatter-szimbólumnak a tárcsák bármely pontján történő elhelyezése indít el. Ez a nagylelkű ajánlat 15 ingyenes pörgetést biztosít a játékosoknak, ami kiváló feltételeket teremt a magas nyereményekhez. Ha ebben a körben három vagy több scattert gyűjt össze, további öt ingyenes pörgetést kap.

Az ingyenes pörgetések során a szorzó értéke megnő, amikor egy nyeremény során egy szorzó szimbólum jelen van a tárcsákon. Továbbá a Multiplikátor-szimbólumokkal elért nyereményeket megszorozzuk a bónusz során összegyűjtött teljes Multiplikátor-értékkel.

Bónuszvásárlási lehetőség

Azok számára, akik az előzetes pörgetések átbogarászása nélkül szeretnek egyenesen a csúcsizgalmakhoz ugrani, a Tramp Day bónuszvásárlási opciót kínál. A téted 100-szorosának kifizetésével közvetlenül megvásárolhatod a Free Spins körbe való belépést.

Chance x2 funkció

Ez a funkció hasonló az Ante Bet funkcióhoz, mivel megduplázza az ingyenes pörgetések elindításának esélyét, és 25%-kal növeli a tétet. Ha nem szeretnéd megvásárolni a bónuszt, akkor is kipróbálhatod ezt a funkciót.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Tramp Day online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Tramp Day online nyerőgépen!

ATramp Day magas varianciával és 97,17%-os RTP-vel büszkélkedhet, és a maximális nyeremény akár a tét 5000-szerese is lehet. Az RTP akkor is ugyanaz marad, ha a Bonus Buy vagy a Chance x2 funkciót használja. Amint azt a tapasztalt játékosok már tudhatják, ennek a nyerőgépnek az RTP-je igazán magas.

A variancia okozhat némi gondot, de a találati arány 2,96 a 10-ből, ami elég jónak mondható. A maximális nyeremény tisztességes, de ha a téted 10.000-szeresére tolták volna, az elképesztő lett volna.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tramp Day online nyerőgép - Véleményünk

Tramp Day online nyerőgép - Véleményünk

Tramp Day online nyerőgép - Véleményünk

ATramp Day nyerőgép hasonló funkciókkal rendelkezik, mint az olyan slots, mint a Gates of Olympus, de sokkal bőkezűbb RTP-je kiemeli a többi közül. Már csak a magas RTP miatt is indokolt lehet a létezése, amit ez a nyerőgép kínál. Emellett a témája is fenomenális, és még több órás játék után sem fog unatkozni.

A szorzószimbólumok és a Free Spins kör jelentősen növelik a nyerési lehetőségeket, míg a Refilling Feature biztosítja, hogy egyetlen nyeremény se vesszen kárba. Az ingyenes pörgetések könnyen meghosszabbíthatók, de sok pörgetés lehet kevés vagy semmi akció nélkül is. Ennek a nyerőgépnek a magas varianciája miatt nem lesz könnyű dolga. Azonban néhány ingyenes pörgetés tisztességes szorzóértékkel elég ahhoz, hogy minden megforduljon.

ABGaming nem csak más nyerőgépeket másolt, hanem hozzáadott értéket az RTP növelésével. Ha a Max Win értékét is megemelték volna, még jobb lett volna. A Tramp Day nyerőgép mégis szórakoztat a témájával és olyan nyereményeket oszt ki, amelyek megérik a várakozást. Azoknak a játékosoknak ajánlom, akik képesek megbirkózni a magas varianciával, hogy kiváló hozamokat és hatalmas nyereményeket érjenek el.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tramp Day Slot GYIK

Mekkora az RTP, a variancia és a maximális nyeremény a Tramp Day nyerőgépben? Arrow Arrow

A Tramp Day RTP (Return to Player) lenyűgöző 97,17%. A játék úgy lett kialakítva, hogy a maximális nyeremény akár a tét 5000-szerese is lehet. Ne feledd, hogy ez egy magas variabilitású játék, így a nagy nyereményekhez türelemre lehet szükség, de jelentősen kifizetődő lehet, ha bejönnek.

Játszhatok a Tramp Day nyerőgépen demo módban a BETO-nál? Arrow Arrow

Igen, belevetheted magad a BGaming Tramp Day nyerőgépébe itt a BETO-nál demó módban. Ez egy zseniális módja annak, hogy valódi pénz bevetése nélkül is megismerkedj a játék dinamikájával és funkcióival.

Van bónuszvásárlási lehetőség a Tramp Day nyerőgépben, és hogyan működik? Arrow Arrow

Természetesen, ha azonnal akcióba akarsz lendülni, a Bónusz vásárlás opcióval közvetlenül hozzáférhetsz az ingyenes pörgetések funkcióhoz. Ennek az azonnali belépésnek az ára a téted 100-szorosa.

Hogyan működnek a Multiplikátor szimbólumok ebben a nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Mind az alapjátékban, mind az ingyenes pörgetések során véletlenszerűen megjelennek a szorzószimbólumok, amelyek jelentősen megnövelik a nyereményt. Ezek a nyereményszorzók 2x-től egészen 500x-ig terjedhetnek.

Mi különbözteti meg a Tramp Day videó nyerőgépet a többi nyerőgéptől a tematikus kivitelezés terén? Arrow Arrow

A BGaming a Tramp Day-nél tényleg megfordította a forgatókönyvet, és egy olyan városi kalandot alkotott, amely tele van személyiséggel és történetmesélési mélységgel, amit nem sok nyerőgépes játékban láthatunk. A városi élet részletes háttere, valamint a csavargó történetét elmesélő szimbólumok olyan magával ragadó élményt nyújtanak, amely nem csak a nyereményekért szorít.

Vannak különleges stratégiák a Tramp Day nyerőgépen való nyeréshez? Arrow Arrow

Bár a nagy volatilitású nyerőgépek, például a Tramp Day nyereményei a véletlenszám-generátor (RNG) miatt kiszámíthatatlanok, a jellemzőinek megértése segíthet a potenciális hozamok maximalizálásában. Az olyan opciókkal való bölcs foglalkozás, mint a Bónuszvásárlás, pozitívan befolyásolhatja játékstratégiáját. Ne feledje azonban, hogy a felelősségteljes játéknak mindig a legfontosabb prioritásnak kell lennie, mivel soha nem szabad veszteségeket kergetnie, vagy többet tennie, mint amennyit megengedhet magának.