MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Smugglers Cove Ingyenes Játék

Smugglers Cove Slot Demo

Smugglers Cove Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Smugglers Cove által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Smugglers Cove vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Smugglers Cove Demó

Keresd meg a rejtett kincseket kalóz barátaiddal a Pragmatic Play új videójátékában, a Smugglers Cove-ban.

A Smugglers Cove a klasszikus 5x3-as játékrácson helyezkedik el, és20 különböző nyerővonalat kínál, amelyekre fogadhatsz.

Olyan kiváló módosítókat élvezhetsz, mint a korlátlan pörgetést biztosító ingyenes pörgetési kör, a speciális szorzó érmék, a 10 000-szeres jackpot és a különleges Kincsek bónusz funkció.

Olvassa el ezt a részletes értékelést, és tudjon meg többet erről a fantasztikus játékcímről.


Megjelenés: 09.12.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.10,000x Jackpot

Nyissa meg a  címet.Akcióval teli téma

Nyissa meg a  címet.Különleges kincs bónusz

Nyissa meg a  címet.Multiplikátorok jutalmazása

Nyissa meg a  címet.Több bónusz funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az RTP-t az online kaszinók testre szabhatják

Bezár Nincs Cascading Reel funkció

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.50

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Kalóz


Játékfunkciók

RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Kalózok


Kaszinó

Kártya színek


Óriás méretű szimbólumok a Csempész-öbölben

Óriás méretű szimbólumok a Csempész-öbölben

Smugglers Cove - Ahoy a kalózok minden rajongójának

Kalóznak lenni nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Ahhoz, hogy azzá válj, különleges képességeket kell kifejlesztened, mint például a fosztogatás, a hajózás és a csempészet. Ez a népszerű fejlesztő által készített kiváló iGaming cím Pragmatic Play a csempészet témája köré épül. Ne aggódj, 3 kalóz lesz veled, akik segítenek neked ebben a küldetésben.

A legtöbb Pragmatic Play játékhoz hasonlóan a nyerőgép látványvilágában is van egy enyhe rajzfilmszerűség. A barátságos grafika nagyon simának tűnik, és nem árnyékolja be a játékmenetet.

Rengeteg akció vár rád ebben a kalandalapú videó nyerőgépben. Különböző boostereket élvezhetsz, mint például az egyedülálló Kincses bónusz funkció, a korlátlan számú ingyenes pörgetésekkel járó ingyenes p örgetési kör és a különleges szorzó érmék.

A játékot egy meglehetősen szabványos 5x3-as rácsszerkezet hajtja. Ez a rács 20 különböző nyerővonalat generál, amelyek mindig aktívak maradnak. Bármilyen tétet beállíthatsz, amivel jól érzed magad, a pörgetésenkénti minimum 0,20 eurótól egészen 100 euróig. Nyerj nagy nyereményeket, akár 10 000-szeres nyereményt is egyetlen pörgetéssel.

Összességében a Smugglers Cove egy jól megtervezett játék, csábító látványvilággal és erős játékmenettel.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kalóz téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

A Smugglers Cove tengeri és kalózos témájú. Gondolj úgy a játékmenetre, mint egy kincskereső kalandra. Egy lakatlan szigeten találod magad, ahol a háttérben számos kalózhajó látható. A nagyméretű játékrács a képernyő nagy részét elfoglalja.

A látványvilág rajzfilmes stílusban készült. Ez az animációs dizájn elég gyakori a Pragmatic Play'széles játékgyűjteményében. Ha már játszottál korábban bármelyik játékukkal, akkor az elrendezés és a design meglehetősen ismerős lesz. Az animált design barátságos és barátságos megjelenést kölcsönöz a játéknak, és élvezni fogod a pihentető játékmenetet.

A pörgős, kalandos hangsáv még magával ragadóbbá teszi a témát. A hangsáv jól megkomponált, és a zene a játékmenet során változik. Minden vizuális és hangelem zökkenőmentesen szinkronizálódik, és élvezni fogod a témát.

Szimbólumok

A rácson különböző szimbólumokat találsz, köztük szabályos és speciális szimbólumokat is.

A normál szimbólumok 2 különböző kategóriába sorolhatók, a magasabb és az alacsonyabb fizetésű szimbólumok közé. A magasabb fizetésű szimbólumok a 3 kalóz barátod. A kék a francia kalóz, a portugál kalóz zöldbe öltözött, a piros pedig angol. A magas értékű szimbólumok meglehetősen kifizetődőek, 5-féle kombináció esetén 100-szoros nyereményt adnak.

A kártyakirályok fából készültek, és az alacsony kifizetésű szimbólumokat jelölik.

A hajó kormánya jelöli a vad szimbólumokat, míg a kalózkoponya scatter szimbólumként működik. Ezeken a szokásos speciális szimbólumokon kívül aranyérmékkel is találkozhatsz, amelyek azonnali készpénzkifizetést jelentenek.

Bónusz kör a Smugglers Cove online nyerőgépben

Bónusz kör a Smugglers Cove online nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Smugglers Cove - Játékmenet

A Smugglers Cove könnyen navigálható és egyszerű vezérlőrendszerrel rendelkezik. Az irányítás elrendezése szinte minden Pragmatic Play címben szabványos, és nem lesz szükséged segítségre, ha már játszottál a fejlesztő bármelyik címével korábban.

Ha új vagy az ingyenes online nyerőgépek világában, ne aggódj, az online nyerőgép könnyen érthető, és pillanatok alatt szakértővé válhatsz.

Kövesd az alábbi lépéseket, és már indulhatsz is:

  1. Értsd meg a játékrácsot. A Smugglers Cove egy 5x3-as játékrácsos rendszerben működik, amely 20 különböző nyerővonalat tesz lehetővé. A jobb alsó sarokban található kis "i" gomb megnyomásával elérheted a nyereménytáblázatot, ahol a különböző nyerő kombinációkkal kapcsolatos részleteket is megtudhatod.
  2. Állítsd be a tétet, amivel jól érzed magad, pörgetésenként 0,20 és 100 € között. Ezt a tétet bármikor megváltoztathatod a pörgetések között. A tétet a játékmenet előrehaladtával folyamatosan állítsd be.
  3. Nyomja meg a pörgetés gombot a jobb oldalon.
  4. A játékban olyan speciális funkciókat is használhatsz, mint az automatikus pörgetés opció, az Ante-Bet funkció stb.
Különleges aranyérmék a Smugglers Cove-ban

Különleges aranyérmék a Smugglers Cove-ban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Oceanic Boosterek és bónusz funkciók

A Smugglers Cove összesen 3 különböző bónusz funkciót kínál. A Free Spins kör egy elég népszerű Booster, amit szinte minden online nyerőgépben megtalálsz, és itt is élvezni fogod. A Treasure Bonus funkció egy egyedi módosító, és van még néhány egyéb Booster is.

Kincs bónusz funkció

Az aranyérmék különleges szimbólumok. A különleges Treasure Bonus kör akkor indul el, ha 5 vagy több ilyen különleges érmét érsz el együtt a rácson. Minél több érme van, annál magasabb a nyereményed. A téted 1x és 1000-szeresének megfelelő kifizetéseket nyerhetsz. A szaftos 1 000-szeres nyereményt 15 érme esetén fizetik ki.

Az alapjátékban a Super érmék és a Super Wild érmék véletlenszerűen megjelenhetnek az utolsó tárcsán. A különleges Super Wild érme valójában egy vad szimbólum, és 2x, 3x, 5x vagy 10x-es szorzókkal jár hozzá. Ez a szorzóhatás a Kincses bónusz funkcióval is működik. A Szuper érme szimbólum akár 10x-es szorzóval is járhat, ami akár 10 000x-es nyereményt is eredményezhet.

Ingyenes pörgetések funkció

A koponya szimbólumok jelentik a scattereket. Ha a 2., 3. és 4. tárcsán együtt 3 koponyát ér el, elindul a Free Spins kör. A bónusz kiváltása egy speciális hajókerék pörgettyűt jelenít meg, amely eldönti, hogy hány ingyenes pörgetést kap. Akár 20 ingyenes pörgetést is nyerhetsz.

A Free Spins fordulóban a Treasure Bonus módosítót is élvezheted. Csak legalább 3 érmét kell egyszerre elhelyezned, és a Booster elindul. A Free Spins forduló során elérhető nyeremények lényegesen magasabbak , mint az alapjátékban.

Ante Bet funkció

Az Ante Bet egy hasznos opció a Smugglers Cove játékban. Magasabb tét befizetésével megduplázhatod a Free Spins bónusz kiváltásának esélyét . Az Ante Bet opció aktiválása pörgetésenként 25 extra érmébe kerül.

Színes kalózok a Smugglers Cove játékrácsán

Színes kalózok a Smugglers Cove játékrácsán

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Smugglers Cove - Variancia, RTP és maximális nyeremény

A Smugglers Cove jó, 96,5%-os RTP százalékkal rendelkezik. A hasonló játékok iparági átlaga 96% körül van, így a videó nyerőgép az átlagos hozam szempontjából vonzó opció.

A játék közepes varianciával rendelkezik, és kiegyensúlyozott játékmenetre számíthat. A közepes volatilitású játékokat a legtöbb iGaming játékos kedveli, mivel nem túl robbanékonyak és nem is túl unalmasak.

A játékban egy fantasztikus jackpotot élvezhetsz, amely a téted 10 000-szeresét éri, ami a Smugglers Cove közepes varianciájú minősítését tekintve nagyszerű.

Különleges bónusz kör a Smugglers Cove-ban

Különleges bónusz kör a Smugglers Cove-ban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

BETO végleges ítélete a Smugglers Cove-ról - szórakoztató kalóz küldetés

Amikor elkezdünk tesztelni egy Pragmatic Play címet, a fejlesztő kiváló hírnevének köszönhetően tudjuk, hogy az pozitív lesz. Ezúttal a Smugglers Cove-val is bizonyította érdemeit a tervezőstúdió, hiszen a játék több dimenzióban is kiválóan teljesít.

A Smugglers Cove a kalózcsempészet témája köré épül. Ez a kalandos téma meglehetősen magával ragadóvá teszi a játékmenetet. A nyerőgépben különböző bónuszkörök vannak, köztük egy jutalmazó ingyenes pörgetési kör. A klasszikus Ante Bet opció is rendelkezésre áll, amellyel növelheted az esélyeidet a Free Spins beindítására.

A legtöbb Pragmatic Play játékhoz hasonlóan a vizuális megjelenítés is rajzfilmszerű, barátságos és gördülékeny megjelenésű. Az animációkat szakértelemmel tervezték, és tökéletesen illeszkednek az akciódús témához.

Összességében a Smugglers Cove egy erős iGaming cím, és mindenképpen érdemes kipróbálnod.

A kényelmed érdekében a nyerőgép demó verzióját itt a BETO.com-on linkeltük. Próbáld ki, és fedezd fel ezt a nyerőgépet ingyenesen.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Smugglers Cove

Mekkora a legmagasabb kifizetés, amire számíthatok a Smugglers Cove-ban? Arrow Arrow

A Smugglers Cove jackpotja a tét 10,000-szerese.

Milyen a Smugglers Cove volatilitása és RTP-je? Arrow Arrow

A Smugglers Cove 96,5%-os RTP-vel rendelkezik, ami jóval az iparági átlag felett van, és közepes volatilitási besorolással párosul.

Kapok ingyenes pörgetéseket a Smugglers Cove-ban? Arrow Arrow

Igen, akár 20 ingyenes pörgetést is élvezhetsz a Smugglers Cove játékban. Az ingyenes pörgetések köre akkor indul el, ha 3 koponya scattert érsz el a rácson.

Játszhatok Smugglers Cove ingyen? Arrow Arrow

A Smugglers Cove demó verzióját itt találod a BETO.com-on, amelyet ingyenesen kipróbálhatsz. Élvezd a demót bármilyen eszközön, amelyen jól érzed magad.