MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Pub Kings Ingyenes Játék

Pub Kings Slot Demo

Pub Kings Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Pub Kings által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Pub Kings vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Pub Kings Demó

Élvezd a bulizást és a részegséget a vikingekkel a Pub Kings nyerőgépben a Pragmatic Play oldalon. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezést támogat 20 nyerővonallal. Az alapjátékban véletlenszerű díjakat nyerhetsz, majd feljebb léphetsz a szinteken, és nagyot nyerhetsz az ingyenes pörgetéseken. Mint a Pragmatic Play szinte minden legújabb kiadásában, a fő bónuszt közvetlenül is megvásárolhatod , ha akarod.

Ebben a Pub Kings nyerőgép értékelésben részletesen kifejtem, hogy megéri-e ez a vikingekkel való buli az idődet.


Megjelenés: 10.08.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Véletlenszerű díjak az alapjátékban

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a címet.Egyedi viking pub téma

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések progresszióval

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.08

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Vikingek Italok


Játékfunkciók

Véletlen jutalmak Szintlépés Vásárlás funkció Energia gyűjtése RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Pub Kings felülvizsgálata a BETO Slots által

Pub Kings felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatkozik a Pub Kings online nyerőgép

APub Kings nyerőgép a legtöbb viking nyerőgéppel ellentétben nem a vikingek harcos oldalára összpontosít, hanem a sör- és mézsörivás történelmi pontosságú szokására. Ennek a nyerőgépnek a bónuszai is a témához illeszkednek, hiszen a sör fontos szerepet játszik abban, hogy mennyi a nyereményed. Ha figyelmesen megfigyeled, észreveheted, hogy ebben a játékban minden egyes viking szimbólum mellett egy sör található.

Ez a nyerőgép nagyobb, 5x4-es elrendezésű, 20 nyerővonallal. Az alapjátékban véletlenszerű díjakat lehet nyerni, és ha igazán szerencsés vagy, akár a Max Win nyereményt is kifizethetik neked. Az ingyenes pörgetések arról szólnak, hogy ki tudja a legtöbb sört meginni és a viking szimbólumokat összegyűjtve növelni a szintjét.

Discover További információ arról, hogy miért lehet ez a viking kocsmai kaland a te csészéd az átfogó játékunkban. Pub Kings videó játékmenetés fedezz fel más kalandokat is a ingyenes video slot alkalmazásunkkal. Kíváncsi vagy arra, hogy ezek a funkciók hogyan biztosítják az izgalmakat? Olvasson tovább, hogy megtudja!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Viking Taverna Festivities

Téma és design: Viking Taverna Festivities

Téma és design: Viking Taverna Festivities

Téma és tervezés

APub Kings elrepít a vidám vikingek birodalmába, akik mindannyian jól érzik magukat a helyi kocsmában. Abban a pillanatban, amikor elindítottam ezt a nyerőgépet az értékelésemhez, a színes téma feltűnt nekem. Olyan, mintha egy élénk rajzfilmes lakomába csöppentünk volna, ahol az északi legendák egy pimasz csavarral vannak megörökítve. Minden karakter szimbólum, a testes viking legényektől a játékos lányokig, egy habos korsót szorongat, készen arra, hogy vörösre fesse a várost.

A tárcsák egy hangulatos viking kocsma hátterében játszódnak, amely egy bájos északi tájba illeszkedik. A Pragmatic Play valóban fején találta a szöget a Pub Kings játékkal, amely zökkenőmentesen ötvözi az ikonikus viking elemeket a helyi kocsmában töltött éjszaka egyetemes örömével.

Zene és soundtrack

A soundtrack épp olyan élénk, mint a színes szereplőgárda. Minden egyes pörgetést vidám népi dallamok kísérnek, amelyek minden harcos hangulatát feldobják. A zene az ingyenes pörgetések során felpörgeti a tempót, és tökéletesen hangzik egy vad tánchoz , amelyben a kocsmában jelen lévő összes viking harcos részt vesz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Lépj be a Pub Kings élénk világába, ahol a vikingek uralkodnak, és a sör szabadon folyik. Íme a szimbólumok kifizetései, és hogy mit jelentenek a játékban:

 • Alacsony értékű szimbólumok: A megbízható kártyasorok (10-A) 5x-től 15x-ig terjedő kifizetéseket osztanak ki a tétednek , ha egy teljes, ötös sorba kerülsz.
 • Nagy értékű szimbólumok: A viking karakterek jelentik az igazi pénznyereményt, amelyek 25x és 150x közötti nyereményekkel kecsegtetnek egy ötös nyereményért.
 • Scatter-szimbólum: A scatter szimbólumot a nyerőgépek között találja: A scatter egy aranyszínű viking szimbólum. Ez az aranyjegy az ingyenes pörgetésekhez , és még az alapjátékban is véletlenszerű nyereményeket indíthat el, ha kettő is megjelenik belőle.
 • Nincs Wild szimbólum: Ez a játék a trendnek ellentmondva kihagyja a Wild szimbólumot, de hidd el, a többi jutalmazó funkció bőven kárpótol ezért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Pub Kings videó nyerőgépet

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Pub Kings

Ezzel a nyerőgéppel nagyon könnyű játszani, még akkor is, ha még nem játszottál nyerőgépen korábban. Íme, hogyan pörgetheted meg a tárcsákat:

 • Ismerkedjen meg a játék kezelőfelületével. Nézd meg a beállítások menüt, hogy a játékhangokat, a sebességet és más részleteket a saját ízlésed szerint állíthasd be.
 • Állítsa be a tét nagyságát a praktikus + vagy - gombok segítségével. A tét menüben finomhangolhatod a tétedet, és 0,20 és 240 € között tehetsz tétet.
 • Érintse meg az info (i) ikont a nyereménytábla megnyitásához, és tájékozódjon a bónuszfunkciókról, a szimbólumok értékéről és a játékszabályokról.
 • Ha szeretnél hátradőlni és nézni, ahogy a tárcsák végzik a dolgukat, próbáld ki az automatikus lejátszást. Beállíthatsz 10 és 1000 pörgetés közötti értéket, és máris indulhat a játék.
 • A játék felülete könnyen kezelhető, olyan gombokkal, mint a ⟳ a pörgetés elindításához, és egy hangszóró ikon a hang be- és kikapcsolásához.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Pub Kings által Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Pub Kings által Pragmatic Play

APub Kings a bónuszfunkciók gazdag tárházával tűnik ki, amelyek őrült értékkel megsokszorozhatják a tétedet. Nézzük meg közelebbről, mit tartogatnak ezek a csábító játékmechanizmusok.

Véletlenszerű nyeremények funkció

Az alapjátékban a tárcsák pörgetése közben pontosan 2 Scatter szimbólum landolása esetén egy véletlenszerű díjat kaphatsz az 1-5. szintről egy tetszőleges tárcsán. Minél magasabb szinteket oldasz fel, annál magasabb véletlenszerű díjakat kapsz, és a díj értéke is a tárcsától függ. Itt találod a különböző tárcsák véletlenszerű díjainak értékét az 1. és 7. szintek között:

 • 1. tárcsa: a tét 10x-5,000x-szerese
 • 2. tárcsa: a tét 6-szorosa és 2,500-szorosa között
 • 3. tárcsa: tétjének 4-szeresétől 1,500-szorosáig
 • 4. tárcsa: 3x a tét 750-szerese
 • 5. tárcsa: 2x a tét 500-szorosáig

Ingyenes pörgetések bónusz

Ha eltalálsz 3 scatter szimbólumot, az az aranyjegyed az ingyenes pörgetések körébe, amely 10 ingyenes pörgetéssel indul, amelyek sokkal jobbá teszik a játékmenetet. Ami ezt a funkciót különlegessé teszi, az a Free Spins-be szőtt progresszív elem.

Minden egyes magas nyereményt hozó viking karakter szimbólum az öt tárcsa egyikének felel meg. Ahogy végigjátszod ezt a kört, egy adott szimbólum hat példányának összegyűjtése a hozzá kapcsolódó tárcsa tetején feloldja az 1. szintű nyereményeket. Minden további három szimbólum összegyűjtése feljebb emeli a jutalomszintet, a maximum a 7. szintig.

Az ingyenes pörgetések körének nagy fináléja akkor érkezik el, amikor a játék megszámolja, hogy melyik viking szimbólum gyűjtötte össze a legtöbb sört maga mellett, és ennek alapján jutalmaz. Ha a legtöbb sört összegyűjtött sörök között holtverseny van, ne aggódj; a legmagasabb értékű nyereményt kapod meg közülük.

Ne feledje, hogy a viking szimbólumot a hozzá tartozó tárcsa tetején kell összegyűjteni, és a sört az a viking gyűjti be, akinek a tárcsáján a szimbólum landol.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

Azok számára, akik fejest akarnak ugrani a Pub Kings egyik legizgalmasabb aspektusába, van egy lehetőség: vásárolja meg magát egyenesen az ingyenes pörgetések körébe! Az aktuális teljes téted 100-szorosáért ez az útvonal rövidített utat kínál az ingyenes pörgetésekhez.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Pub Kings online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Pub Kings online nyerőgépen!

APub Kings egy ízletes, a téted 5000-szeresének megfelelő maximális nyereményt, egy stabil 96,08%-os RTP-t és magas volatilitást kínál - ez a kombináció jelentős, de ritkább kifizetéseket eredményez.

A bónuszvásárlási opció némileg csökkenti az RTP-t 96,05%-ra. A magas variancia miatt a játékosok kisebb nyeremények vagy veszteségek szakaszaira számíthatnak, amelyeket a magas kifizetések lehetősége szakít meg. A találati gyakoriság 1:4,37-hez, tehát nem fogsz gyakran nyerni. Az ingyenes pörgetések találati gyakorisága 1:221, ami azt jelenti, hogy nem fog sokáig tartani a pörgetések aktiválása.

A Max Win elvileg minden 14 084 507 pörgetésből egyszer csapódik be, ami nagyon alacsony esélyt jelent a Max Win elérésére.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pub Kings: Pub Pub Pub: Egy online nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

Pub Kings: Pub Pub Pub: Egy online nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

Pub Kings: Pub Pub Pub: Egy online nyerőgép, amit érdemes pörgetni?

APub Kings nyerőgép számos dolgot jól csinál, például egyedi csavarokat vezet be a bónuszokban, és nagyon szórakoztató. Érezhető a verseny a különböző vikingek között, hogy ki igya meg a legtöbb sört az ingyenes pörgetések során. Egyrészt a viking szimbólumok begyűjtésén fáradozol, hogy magasabb jutalmakat oldj fel. Másrészt azt szeretnéd, hogy a legmagasabb jutalommal járó viking szimbólummal a legtöbb sört gyűjtsd össze.

Röviden, a Pub Kings valóban kiemelkedik a többi játék közül, és lehet, hogy egy ideig emlékezni fogsz erre a játékra. A probléma az, hogy az ingyenes pörgetések során nagyon ritkán mennek jól a dolgok. Rengeteg olyan tényező van, ami gyakran ahhoz vezet, hogy az alacsonyan fizető viking szimbólum nyeri a versenyt, és nem kielégítő nyereményt ad. A játék során azt vettem észre, hogy a Free Spins során hatalmas nyeremények érhetőek el, de a játék legtöbbször nem hajlandó odaítélni őket.

Ennek a nyerőgépnek az alapjátéka erősebb a legtöbbnél, mert mindössze 2 Scatter képes mindent teljesen megváltoztatni. A Max Win elérésének lehetősége mindössze 2 Scatters landolása után nagyon izgalmas, még akkor is, ha tudjuk, hogy ennek az esélye nagyon kicsi.

Röviden, ez a nyerőgép szórakoztató, és már csak a szórakoztató értéke miatt is érdemes játszani vele. A nagy nyeremények jönnek, de nem olyan gyakran, mint amilyen gyakran várnád.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pub Kings Slot GYIK

Mi az a Bonus Buy opció a Pub Kings nyerőgépben? Arrow Arrow

A Pub Kings bónuszvásárlási opciója lehetővé teszi, hogy közvetlenül belépj az ingyenes pörgetések körébe, ha az aktuális téted 100-szorosáért megvásárolod azt.

Hogyan működik a Random Awards funkció az alapjátékban? Arrow Arrow

A Pub Kings játékban, ha az alapjáték során pontosan 2 scatter szimbólumot érsz el, akkor van esélyed aktiválni a Random Awards funkciót. Ez véletlenszerűen kiválaszt egy tárcsát, és az adott tárcsához kapcsolódó öt szint egyikének megfelelő nyereményt ad, izgalmas csavart adva a játékmenetnek.

Játszhatok a Pub Kings nyerőgép demójával a BETO.com-on? Arrow Arrow

Igen, játszhatsz a Pub Kings demó verziójával itt a BETO.com-on, mielőtt úgy döntenél, hogy valódi pénzt teszel fel. Ez lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül megismerkedj a játékmechanikával és a funkciókkal, így biztosítva, hogy pontosan tudd, milyen szórakozás vár rád.

Mi a jelentősége a szimbólumok gyűjtésének az ingyenes pörgetések során? Arrow Arrow

A Pub Kings ingyenes pörgetések során az egyes tárcsákhoz kapcsolódó szimbólumok összegyűjtése az 1. szinttől a 7. szintig terjedő nyereményeket vált ki, attól függően, hogy hányat gyűjtöttél be. Ez a progresszív funkció célja, hogy növelje az elérhető jutalom szintjét, minél több azonos szimbólumot gyűjt össze.

Mit kell tudniuk a játékosoknak a Pub Kings volatilitásával és RTP-jével kapcsolatban? Arrow Arrow

A játékosoknak tudniuk kell, hogy a Pub Kings egy magas volatilitású nyerőgép, amelynek RTP-je 96,08%. Ez azt jelenti, hogy bár a kifizetések nem túl gyakran fordulnak elő, nagyobb az esélye annak, hogy idővel jelentős nyereményeket szerezzenek. Ez inkább a nagy nyerési potenciált kereső játékosoknak felel meg, mint a gyakori kisebb nyereményeknek.

Vannak olyan stratégiák, amelyeket használhatok a Pub Kings online nyerőgép játék során? Arrow Arrow

Bár a nyerőgépek nagyban függnek a szerencsétől, az egyik stratégia lehet a bankroll hatékony kezelése, és annak mérlegelése, hogy mikor lehet előnyös a Bónusz vásárlás opció használata az ingyenes pörgetésekhez való közvetlen hozzáférés érdekében.