MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Piggy Bankers Ingyenes Játék

Piggy Bankers Slot Demo

Piggy Bankers Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Piggy Bankers által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Piggy Bankers vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Piggy Bankers Demó

A Pragmatic Play által készítettPiggy Bankers nyerőgép a Piggy Bankers gazdag világába kalauzol el, ahol jelentős összegeket vehetsz ki. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezésű és 20 nyerővonallal rendelkezik. A bónuszok mind arról szólnak, hogy olyan funkciók segítségével szerezzük meg a zsíros halmokat, mint a bankjegy-tekercs, a Wild Respins és az ingyenes pörgetések.

Ebben a Piggy Bankers nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy érdemes-e egy újabb, disznófigurákat ábrázoló nyerőgéppel játszani.


Megjelenés: 07.08.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 10,000-szerese

Nyissa meg a címet.Bankjegyek Reel funkció

Nyissa meg a címet.Wild Respins az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések speciális bankjeggyel, amely 1,000 tétet ér

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések vásárlása opció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Pragmatic Play

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.05

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 240.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Bank Italok


Játékfunkciók

Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Halom Újrapörgetés RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Piggy Bankers felülvizsgálata BETO Slots által

Piggy Bankers felülvizsgálata BETO Slots által

Bemutatkozik a Piggy Bankers nyerőgép

A Piggy Bankers nyerőgép azon nyerőgépek gyűjteményét gyarapítja, amelyekben a disznók gazdag bankárokként szerepelnek. A Pragmatic Play 2021-ben adta ki a Piggy Bank Bills nyerőgépet, 2023-ban pedig ezt. A jó hír az, hogy ez a két nyerőgép nagyon különböző, annak ellenére, hogy ugyanaz a fejlesztő áll mögöttük.

Ez a játék 5x4-es elrendezésben játszódik, és 20 nyerővonalat kínál, a tetején egy vízszintes tárcsával a speciális szimbólumok számára. A bónuszok közé tartozik a bankjegyek tárcsa, amely csak a vízszintes tárcsát jelenti. A többi bónusz a Wild Respins és az ingyenes pörgetések. Ingyenes pörgetéseket is lehet vásárolni, ami nem meglepő azok számára, akik gyakran játszanak Pragmatic Play nyerőgépekkel.

A maximális nyeremény akár a tét 10 000-szerese is lehet, Piggy Bankers Big Win videónem csak szórakozást, hanem jelentős nyereményeket is ígér. További lebilincselő kalandokért nézd meg a népszerű ingyenes nyerőgépek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Luxus: Affluent Piggy

Téma és design: Luxus: Affluent Piggy

Téma és design: Luxus: Affluent Piggy

Téma és tervezés

A Piggy Bankers a gazdagság és a luxus flancos látványvilágát idézi. Amikor játszottam ezzel a játékkal, az élénk színek és a pazar grafika azonnal megragadta a figyelmemet. A háttér olyan, mintha egy puccos bank belseje lenne, ahol csak a leggazdagabb emberek tartják a pénzüket.

A karakterek kialakítása igazán kiemelkedő. Ezek nem átlagos disznók, hanem öltönyökbe és drága ruhákba öltözött előkelő bankárok. Egyszóval a téma a gazdagságról, a luxusról és arról szól, hogy úgy élj, mint egy király vagy királynő.

Zene és hangsáv

Ez a nyerőgép olyan vidám dallamokat játszik, amelyek egy előkelő pénzügyi negyedben vagy egy exkluzív tagklubban sem hiányoznának. Minden egyes nyereményt kielégítő dallamokkal ünnepelünk, amelyek valóban a nyerés érzését idézik.

A háttérzene a klasszikus darabok és a lendületes tempók ügyes keveréke, amely a pazar témához illő, magával ragadó hangzásvilágot teremt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Lépj be a luxus és a gazdagság világába ebben a játékban, és a különböző szimbólumok segítségével a következő nyereményeket érheted el:

 • Arany malacpersely: 5 - 12,5x, 4 - 5x, 3 - 2,5x.
 • Mérleg: 5 - 7,5x, 4 - 2,5x, 3 - 1,25x
 • Whiskey: 5 - 5x, 4 - 2x, 3 - 1x
 • Szivarok: 5 - 4x, 4 - 1,5x, 3 - 0,75x
 • A & K kártyák: Mindegyik 5 - 3x, 4 - 1x, 3 - 0.5x
 • Q, J és 10-es kártyák: Mindegyik 5 - 2x, 4 - 0,5x, 3 - 0,25x fizet.

A fenti kifizetések a tét többszöröseként vannak kifejezve. Például, ha 5 egyforma mérleg szimbólummal érsz el nyereményt, akkor a téted 7,5x-ét kapod meg.

A vad szimbólumok a hím és a nőstény malacok. Ezek a nyestek minden szimbólumot helyettesítenek , hogy nyerési esélyeidet megfelelően növeljék, és ugyanannyit fizetnek, mint a legtöbbet fizető szimbólum.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Piggy Bankers videó nyerőgépet

Hogyan kell játszani Pragmatic Play

Hogyan kell játszani Pragmatic Play's Piggy Bankers

Itt az ideje, hogy felfrissítse készségeit néhány szakértői tipp segítségével. Itt van, hogyan kell játszani ezt a játékot:

 • Atétméret beállítása: Kezdje a dolgokat a tétméret beállításával, hogy az megfeleljen a játékstílusának és a költségvetésének. A (+) vagy (-) gombok segítségével módosíthatja a tét értékét, és beállíthatja azt 0,20 €-tól 240 €-ig.
 • Az automatikus lejátszási funkció megértése: Ha inkább a kezek nélküli megközelítésre vágysz, az autoplay opcióval beállíthatod, hogy a játék egy meghatározott számú alkalommal magától pörögjön.
 • A játékinformációk elérése: Kattints az információs (i) szimbólumra , hogy megismerkedj a nyereménytáblázattal és a játékszabályokkal. Ez a rész a nyerő kombinációkról és a bónuszfunkciókról nyújt tájékoztatást.
 • Navigálás a kezelőfelületen: A játék felülete tartalmazza a hanghatások, a gyorspörgetések és az érmékben vagy készpénzben történő megjelenítési lehetőségek beállításait, amelyeket könnyen tetszés szerint állíthatsz be.
 • A játék élvezete : A játék élvezetét a tárcsák pörgetésével kezdheti el a pörgetés gomb, a szóköz vagy az enter billentyű segítségével.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Piggy Bankers által Pragmatic Play

Bónusz funkciók magyarázata a Piggy Bankers által Pragmatic Play

A Piggy Bankers nyerőgép tele van csábító bónusz funkciókkal. Íme, mire számíthatsz, ha kipróbálod:

Bankjegyek tárcsa funkció

A Banknotes Reel extra izgalmat nyújt, mivel vízszintesen fut végig a játékképernyő tetején. Bármelyik pörgetésnél felbukkanhatnak bankjegy szimbólumok, amelyek a teljes tét különböző szorzóit kínálják.

Ha egy teljes halom Wild szimbólum közvetlenül egy Banknote alatt landol, akkor annak értékét bezsebelheti, ami akár a teljes tét 100-szorosát is elérheti. Ráadásul a Free Spins bankjegy begyűjtése egy teljesen halmozott Wild szimbólum alatta történő megjelenésével beindítja a Free Spins kört.

Wild Respins funkció

A Wild Respins Feature kiváltása egyszerű. Csak egy teljes függőleges Wild-halmot kell elhelyezned, hogy elindítsd. A Wildok típusától függően a Wildok egy nagy Piggy Banker Wilddá vagy egy Lady Piggy Banker Wilddá alakulnak át. A Piggy Banker Wild minden Respin után jobbra mozog, míg a Lady Piggy Banker Wild minden Respin után balra mozog, amíg el nem hagyja a tárcsákat.

A funkció mindaddig folytatódik, amíg legalább egy nagy Wild látható. Ha mindkét típusú nagy Wild találkozik ugyanazon a tárcsán, akkor nem csak a Free Spins aktiválódik, de ha egy bankjegy van fölöttük, akkor annak értéke kétszeresen jár.

Ingyenes pörgetések bónusz forduló

Az ingyenes pörgetések vagy a speciális Free Spins bankjegy begyűjtésével indulnak el, vagy ha két nagy Wild egymásba ütközik ugyanazon a tárcsán. Öt ingyenes pörgetéssel kezdődően ez a mód egy exkluzív bankjegyet hoz be, amely a teljes tét 1000-szeresét érheti, és az alapjátékhoz hasonló szabályok szerint lehetővé teszi a Respins pörgetést.

Ha két nagy Wild találkozik ebben a bónuszban, akkor egy extra ingyenes pörgetést adnak, és egy 2x-es szorzót kapnak. A Respins úgy folytatódik, hogy minden egyes nagy Wild szétválik és a tárcsák vége felé halad. Ha egy nagy Wild Multiplikátorral keresztezi útját egy másik nagy Wilddal a Respins során ebben a körben, a Multiplikátora 1x-gyel nő.

Miután az ingyenes pörgetések véget érnek, a kiváltó Respin nagy Wild szimbólumok újra megjelennek, és befejezik a bónuszt.

Ingyenes pörgetések bónusz megvásárlása

Azok számára, akik alig várják, hogy belevethessék magukat az akcióba, a Piggy Bankers a Buy Free Spins funkcióval közvetlen utat kínál a bónuszcsatába. Az aktuális téted 80-szorosáért azonnal hozzáférhetsz a Free Spins egyik kapujához.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerje meg tétjének 10,000-szeresét a Piggy Bankers videó nyerőgépen!

Nyerje meg tétjének 10,000-szeresét a Piggy Bankers videó nyerőgépen!

A Piggy Bankers maximális nyereménye 10 000-szeres tét, 96,05%-os RTP és magas variancia. A Bónuszvásárlás opció kissé, 96,03%-ra módosítja az RTP-t, finoman befolyásolva a játékosok eredményeit.

A magas variancia ritkább, de potenciálisan nagyobb nyereményeket jelent, ami kulcsfontosságú azon játékosok számára, akik a játék Maximum Win forgatókönyvét szeretnék elérni. A játék találati aránya 1:3,72-hez, az ingyenes pörgetések találati aránya pedig 1:204-hez. A maximális nyereményt 11 737 100 pörgetésből egyszer kell elérnie.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Piggy Bankers nyerőgép - Végső ítélet

Piggy Bankers nyerőgép - Végső ítélet

Piggy Bankers nyerőgép - Végső ítélet

A Piggy Bankers nyerőgép a teljesen egymásra rakott vadak és az általuk nyújtott válaszpörgetések miatt olyan szórakoztató. A legtöbb Pragmatic Play nyerőgéptől eltérően ebben a játékban a téted 10,000-szeresét nyerheted meg maximálisan . A Max Win megnyerésének esélye nagyon csekély, de még így is szórakoztató azt hajszolni, különösen az ingyenes pörgetések során. Ne feledd, hogy az ingyenes pörgetésekhez egy különleges bankjegy tartozik, amely a téted 1,000-szeresét éri.

Ebben a játékban az összes bónusz a nagy Wildok és a Respins miatt ragyog. A bankjegy-tekercs jól működik a nagy Wildokkal és a Respins-ekkel együtt, hogy izgalmassá tegye az alapjátékot. Az alapjáték erős, de az ingyenes pörgetések még erősebbek. Bár csak 5 ingyenes pörgetést kapunk, a Respins gyakran előfordulnak, így az ingyenes pörgetési kör sokkal tovább tart.

Az ingyenes pörgetések során bejöhető szorzók a bónuszt az alapjáték fölé emelik. Ennek a nyerőgépnek egyetlen hátulütője a magas variancia tűnik, de nem hiszem, hogy ez zavarni fog, ha alacsony tétet teszel és megszokod.

Úgy gondolom, hogy a Piggy Bankers mindenképpen megér egy próbát, ha egy olyan játékra vágyik, amely az izgalmat a nagy nyeremények valódi kilátásával ötvözi. Egyedi jellemzői segítenek kiemelkedni a zsúfolt piacról. Szóval próbáld ki, és nézd meg, hogy haza tudod-e hozni a szalonnát!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Piggy Bankers Slot GYIK

Játszhatok a Piggy Bankers nyerőgéppel ingyen, hogy megismerjem a játékmenetet, mielőtt valódi pénzt tennék rá? Arrow Arrow

Igen, a Piggy Bankers-t demó módban is játszhatod itt a BETO.com-on. Ez egy kiváló módja annak, hogy megismerkedj a játék mechanikájával és bónusz funkcióival anélkül, hogy kockáztatnád a saját pénzedet.

Mi különbözteti meg a Piggy Bankers videó nyerőgépet a többi nyerőgéptől? Arrow Arrow

APiggy Bankers a bankjegy-tekercs és a Wild Respins funkció egyedülálló kombinációjával tűnik ki. A Pragmatic Play által kifejlesztett fényűző téma a magas volatilitással és a nagy nyeremények esélyével kombinálva kivételes élményt biztosít.

Hogyan működik a Piggy Bankers nyerőgépben a Buy Free Spins funkció? Arrow Arrow

Ha már nagyon vágysz arra, hogy azonnal belevágj az akcióba, használhatod az Ingyenes pörgetések vásárlása opciót az aktuális teljes téted 80-szorosáért. Ez azonnal elindítja az ingyenes pörgetések körét.

Mekkora a maximális nyeremény, amit a Piggy Bankers nyerőgépen elérhetek? Arrow Arrow

A Piggy Bankers játékban maximális nyereményként akár a téted 10 000-szeresét is megnyerheted. A játék magas volatilitása miatt azonban az ilyen nyeremények elérése türelmet és szerencsét igényel.

A Piggy Bankers online nyerőgép alkalmas az alacsony kockázatú játékot kedvelő játékosok számára? Arrow Arrow

A Piggy Bankers nagy volatilitású játékként nem feltétlenül ideális az alacsony kockázatú játékot kedvelők számára, mivel a nyeremények ritkábban fordulnak elő. Amikor azonban megtörténnek, akkor általában jelentősebbek, amit érdemes megfontolni, ha Ön szívesen vállal nagyobb kockázatot a potenciálisan nagyobb nyereményekért.

Mennyire fontos megérteni a Piggy Banker RTP-jét és volatilitását? Arrow Arrow

Ez létfontosságú! Ha tudod, hogy a Piggy Bankers RTP-je 96,05% és magas volatilitása segít helyesen beállítani az elvárásaidat. Ez azt jelenti, hogy bár a nyeremények talán nem jönnek olyan gyakran, mint az alacsonyabb volatilitású játékoknál, de ha mégis bekövetkeznek, akkor jelentős kifizetésekre van lehetőség.