MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Muerto En Mictlan Ingyenes Játék

Muerto En Mictlan Slot Demo

Muerto En Mictlan Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Muerto En Mictlan által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Muerto En Mictlan vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Muerto En Mictlan Demó

Muerto En Mictlan egy ünnepi témájú, mexikói megjelenésű és hangulatú video nyerőgép. A Play'n GO 10 különböző nyerővonalával és 10 000-szeres jackpotjával tisztességes 96,2%-os RTP-t és magas volatilitást kínál ebben az akciódús játékban.

Az olyan erősítők, mint a bővülő vadak, a ragadós vadak, a szorzók és az ingyenes pörgetések fokozzák a játékmenetet, robbanékonyabbá téve a szerencsejátékot.


Megjelenés: 14.10.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Nagy Jackpot 10,000x értékben

Nyissa meg a  címet.Ingyenes pörgetések 4 különböző szinten

Nyissa meg a  címet.Nagyszerű bónusz funkciók

Nyissa meg a  címet.Fantasztikus téma

Nyissa meg a  címet.Vonzó hangsáv

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincs progresszív jackpot

Bezár Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Play'n GO

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.20

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játékfunkciók

Szimbólumcsere Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Ragadós vadak Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Kaszinó

Kártya színek


Ragyogó látványvilág és ijesztő grafika a Muerto En Mictlan

Ragyogó látványvilág és ijesztő grafika a Muerto En Mictlan

Üdvözöljük a Muerto En Mictlan

Mi lehet jobb téma egy video nyerőgép számára, mint egy fesztivál, tele olyan érdekes dolgokkal, mint az ijesztő csontvázak és maszkok?

Muerto En Mictlan, amelyet a Play'n GO, e híres ünnep körül forog.

A halottak napján az emberek az elhunytak életét ünneplik. Csatlakozzon ehhez a hihetetlen ünnepséghez a Muerto En Mictlan oldalon, és tapasztalja meg, milyen érzés ez.

Play'n GO A fejlesztők nagyon kreatívak voltak ennek a nyerőgépnek a tervezése során. Mivel a játékban továbbra is a halál és annak ünneplése az elsődleges gondolat, természetfeletti és mágikus témájú látványelemek, mint a neonfények és az átalakuló animációk láthatóak. Szellemeket és csontvázakat láthatsz majdnem minden pörgetésnél, és minden tökéletesen szinkronizálódik egymással.

A 0,10 €-tól 100 €-ig terjedő fogadási tartomány a szerencsejátékos bankszámlájától függetlenül kényelmessé teszi a fogadást. A játékmenet is elég masszív és akciódús, mindez a bónusz funkciók hosszú listájának köszönhetően, beleértve a sétáló, ragadós és bővülő vadakat, a jutalmazó ingyenes pörgetéseket és a kiváló szorzókat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és szimbólumok - Élénk megjelenés és hangulat

Téma és grafika

A Halottak napja, a híres mexikói fesztivál a központi témája ennek a videojátéknak. Ebből az alkalomból az emberek összegyűlnek és imádkoznak elhunyt szeretteikért. A többi mexikói ünnephez hasonlóan ez is sok vidámságot és színpompát tartalmaz. Ez az erős ünnepi hangulat jól látható a különböző vizuális elemekben. A nagy koponyák időről időre folyamatosan megjelennek a tárcsákon, és megváltoztatják méretüket és színüket, amikor elindítasz egy speciális kört.

Muerto En Mictlan egy olyan történetre épül, amelyben 2 idegenvezetővel, Catrin & Catrinával tartasz a túlvilági utazásra, miközben egy ősi azték alvilágon keresztül haladnak, amelyet népszerű nevén "Mictlan" néven ismernek. Ez a felüdítő és üdítő utazás nagyon színes, átváltoztató és magával ragadó.

A háttérben egy klasszikus mexikói város látható, ahol az emberek az ünnepségekre készülnek. Azonban amint elindítasz egy Boostert, egyszerűen belépsz egy új, varázslatos azték világba, repülő kövekkel, fényt kibocsátó folyókkal és ösvényekkel , valamint misztikus fényekkel.

Szimbólumok

Alacsony és magas értékű szimbólumok egyaránt láthatók a Muerto En Mictlan'tárcsáin. A pikk, a kőr, a káró és a treff jelképek képviselik az alacsony kifizetésű szimbólumkészletet, amelyek úgy néznek ki, mintha papír csipkékből állnának. A Halottak napja ihlette tárgyak, mint a kalapok, rózsák és a vezetőink Catrin & Catrina a magas fizetésű szimbólumokként működnek, amelyek bőkezűen fizetnek.

Az ingyenes pörgetések funkcióval négy másik vad szimbólum is megjelenik. A scatterek száma 1-re korlátozódik, és minden tárcsán megjelenhetnek.

Giant Wild szimbólumok segítenek Muerto En Mictlan

Giant Wild szimbólumok segítenek Muerto En Mictlan

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Muerto En Mictlan - Hogyan kell játszani

Muerto En Mictlan egy olyan játék, amely nem igényel különleges tudást vagy tapasztalatot. A tárcsákon a szokásos 5x3-as játékrácsos elrendezést követjük, amely 10 különböző nyerővonalat generál.

Az összes szükséges vezérlőelem a rács alatt található. A fogadási lehetőségek középen láthatóak, és a nyilak megnyomásával változtathatja a tét összegét. Állítsd be a számodra kényelmes összeget pörgetésenként 0,10 € és 100 € között. Ne feledje, hogy a Muerto En Mictlan egy magas volatilitású cím, így a téteket ennek megfelelően kell beállítania.

A bal alsó sarokban található kis narancssárga kör az információs gomb. Nyomd meg, és ismerd meg a különböző szabályokat, a Boostereket és a kifizetések részleteit. A lassuló kör 2 nyíllal a jobb alsó oldalon a pörgetés gomb, kattints rá vagy nyomd meg a szóköz billentyűt, és a tárcsák működésbe lépnek. Az utolsó funkció ezen a vezérlőszalagon az automatikus lejátszás opció. Ezzel állíthatod a játékot automatikus üzemmódra, ahol a tárcsák maguktól pörögnek.

Ismerd meg Catrin & Catrina-t, a játékvezetőidet a játékhoz

Ismerd meg Catrin & Catrina-t, a játékvezetőidet a játékhoz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Boosterek és bónusz funkciók - Muerto En Mictlan

A Muerto En Mictlan oldalon 6 különböző bónusz funkciót kapsz, amelyek robbanásveszélyes kalanddá teszik a játékmenetet. A Free Spins bónusz a legvonzóbb mind közül, ahol 4 további Wild funkciót és magas, akár 30-szorosra is növelhető szorzókat kapsz.

Nyeremény szorzó funkció

Ez a Booster véletlenszerűen aktiválódhat az alapjáték során. Aktiválásakor egy véletlenszerű 1x, 2x vagy 4x-es szorzót kapsz a nyereményedre. Az ingyenes pörgetések során azonban ez az érték akár 30-szorosára is nőhet.

Mictlan ingyenes pörgetések

Mivel a világító szellemek jelölik a scattereket, bármelyik normál szimbólum scatterré válhat. Ha legalább 3 scatter együttesen jelenik meg a rácson, a bónusz forduló elindul. Kezdetben 1 ingyenes pörgetést kapsz az 5. szinten. Ahogy az ingyenes pörgetések során további scattereket gyűjtesz, a szint emelkedik, és több ingyenes pörgetést kapsz.

Így akár 20 ingyenes pörgetést is kaphatsz. Emellett olyan speciális módosítók, mint a Wildok és a nyereményszorzók is fokozzák a szerencsejáték-élményt.

Az első 3 szint speciális Wild funkciókkal rendelkezik, és 4 különböző módosítóból kell választanod 1 bármelyiket. Ahogy kiválaszt egy adott Wild funkciót, az a következő szinteken nem lesz elérhető. Íme, mit kapsz a különböző módosítókból:

  • Expanding Wilds funkció - a Wild szimbólumok az egész tárcsára kiterjednek.
  • Walking Wilds funkció - a Wildok az aktuálisan aktív szinten ugyanazon a tárcsán maradnak, és addig mozognak a bal oldali tárcsákon, amíg le nem esnek.
  • Exploding Wilds funkció - a Wildok megnőnek és 2x2 szimbólummá alakulnak át.
  • Sticky Wilds funkció - a Wildok a helyükön maradnak az aktuális szint fennmaradó idejéig.

A nyereményszorzó funkció is egyre jutalmazóbbá és nagyvonalúbbá válik a szintek előrehaladtával. A szorzó értéke a 2. szinten 6x-ra , a 3. szinten pedig 10x-re nő. Végül a 4. szinten a szorzó értéke akár 30-szorosára is nőhet. Az alapjáték során a szorzók véletlenszerűen kerülnek alkalmazásra.

Különleges vad szimbólumok a Muerto En Mictlan

Különleges vad szimbólumok a Muerto En Mictlan

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Muerto En Mictlan - RTP és eltérés

Általában az iGaming-iparban a videojátékok átlagosan 96% körüli RTP-vel rendelkeznek . Tehát aMuerto En Mictlan 96,2%-os RTP-je átlagon felüli.

Muerto En Mictlan 10-ből 7-es értékelést kap. Ez a közepes vagy magas volatilitás teszi ezt a nyerőgépet tökéletessé azon játékosok számára, akik szeretik a robbanékony játékmenetet, de nem szeretnének nagyon nagy kockázatot vállalni.

A maximális nyeremény, amit elérhetsz, 10 000-szeres értékű, ami fantasztikus.

Muerto En Mictlanintro képernyője

Muerto En Mictlanintro képernyője

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Muerto En Mictlan's végső ítélet

Muerto En Mictlan egy gyönyörű és izgalmas játék. A Play'n GO nagyszerű munkát végzett a "Halottak napja" ünnepe köré épülő témával.

Az olyan módosítók, mint a különböző Wild bónuszok, a növekvő szorzók és a kiválóan megtervezett ingyenes pörgetési kör , csak néhány a bónusz funkciók közül, amelyeket a Muerto En Mictlan. Bár a különböző Wild Boosterek csodálatos bónuszok, a véletlenszerűen aktiválódó Win Modifier bónusz a legjövedelmezőbb része ennek a nyerőgépnek.

A jackpot mérete is fantasztikus, akár a tét 10 000-szeresét is kifizetheti egyetlen pörgetés során. Ezt a jackpotot az ingyenes pörgetések körének aktiválásával nyerheted meg.

Biztosak vagyunk benne, hogy jól fogod érezni magad ezzel a nyerőgéppel, és javasoljuk, hogy pörgesd meg, és mondd el nekünk, hogy mit gondolsz róla.

Merülj el a túlvilági univerzumban a Muerto En Mictlan oldalon már most az ingyenes demó verzió segítségével, amelyet itt a BETO.com-on linkeltünk.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Muerto En Mictlan

Mennyi a maximális nyeremény a Muerto En Mictlan oldalon? Arrow Arrow

Muerto En Mictlan nagyszerű kifizetési lehetőségekkel rendelkezik, és akár a téted 10 000-szeresét is megnyerheted. Ezt a jackpotot az ingyenes pörgetéseken keresztül nyerheted meg.

Mi a Muerto En Mictlan varianciája és RTP-je? Arrow Arrow

Ez a nyerőgép meglehetősen tisztességes, 96,2%-os RTP-vel rendelkezik, valamint közepes vagy magas játékbeli volatilitással.

Vannak ingyenes pörgetések a Muerto En Mictlan oldalon? Arrow Arrow

Igen, a Muerto En Mictlan ingyenes pörgetések körének 4 különböző szintje van. A szintek növelésével különleges Wild Boostereket választhatsz. A véletlenszerű nyeremény szorzója akár 30-szorosára is emelkedhet az ingyenes pörgetések során, ami nagyon előnyös.

Kipróbálhatom ingyen a Muerto En Mictlan oldalt? Arrow Arrow

Igen, megteheti. A játék demó verzióját a felülvizsgálat tetején linkeltük. Fedezd fel a nyerőgépet, és teszteld a különböző bónusz funkciókat.