MENÜ

Mochimon Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Mochimon
Kattints ide a játékhoz

Mochimon által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Mochimon vélemény

Mochimon

Csatlakozz a Digimon anime alapján készült digitális szörnyek csoportjához a Mochimon nyerőgépben. Ezt a csodálatos nyerőgépet 7x7-es elrendezésben játsszák, a klaszterfizetési mechanikával . A Tumble funkció, a Multiplier Spots funkció és a Free Spins funkció a nyeremények elnyerésére hivatott funkciók. Ez a nyerőgép akár 128-szoros szorzót kínál, így a nagy nyeremények előbb-utóbb eljönnek.

Ebben a Mochimon nyerőgép értékelésben mindent elmagyarázunk, és minden kétségedet eloszlatjuk.


Megjelenés: 06.03.2023
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Magas RTP

Ingyenes pörgetések tartós szorzókkal

Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 95.50

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 7

Sorok 7

Játéktémák

Anime


Játékfunkciók

Klaszter fizet Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


3 vagy több scatterrel ingyenes pörgetéseket nyerhetsz a Mochimon nyerőgépben.

3 vagy több scatterrel ingyenes pörgetéseket nyerhetsz a Mochimon nyerőgépben.

Üdvözöljük a Mochimon online nyerőgépen Pragmatic Play

A Mochimon nyerőgép a Digimonoknak nevezett digitális szörnyekről és egy aranyos, rugalmas bőrű Digimonról, Mochimonról szól. A Digimon egy viszonylag jól ismert anime, és mi örülünk, hogy a Pragmatic Play hogy újabb témákkal kísérletezik.

Ez a játék a szokásos Tumble mechanikával rendelkezik, egy innovatív Multiplier Spots funkcióval. A Multiplier Spots egy nagyszerű funkció, amely igazán nagy értékű Multiplikátorokat hozhat játékba. Emellett rengeteg ingyenes pörgetéses bónuszfordulót is élvezhetsz, ahol a Multiplier Spots ereje szintén felerősödik.

A téma és a bónusz funkciók lenyűgözőnek tűnnek. Az ingyenes Mochimon demót ezen az oldalon, itt a BETO-nál nézheted meg. Ha szeretnéd megtudni, hogyan működik minden, olvasd tovább ezt a Mochimon értékelést.

Videó: Mochimon Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Mochimon video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Anime téma és gyönyörű grafika

Téma és tervezés

Nem gyakran látni aranyos kis karaktereket rajzfilmszerű dizájnnal, amelyek egy anime alapján készültek. A Digimon egy olyan anime volt, amely annak idején nagyon népszerű volt, így néhányan talán felismerik a témát. Függetlenül attól, hogy ismered-e az animét vagy sem, a téma pihentető és szórakoztató.

A tárcsák jobb oldalán egy aranyos anime lány látható, a játéktér pedig egy ételfurgon belsejében helyezkedik el. A háttér többi része egy város, több épülettel. A zene meglepően szórakoztató, és több hangszer tökéletes harmóniában megszólaló gyönyörű keveréke.

Szimbólumok

A rózsaszín, sárga és kék karakterek fizetnek a legtöbbet, mivel a téted 60-szorosát és 150-szeresét fizetik ki, ha 15 vagy több egyforma szimbólumot érsz el egy nyerő kombinációban.

A lila, zöld, narancssárga és világosbarna karakterek a téted 20x-40x-ét fizetik ki, ha egy nyerő kombinációban 15 vagy több egyező szimbólumot érsz el.

A scatter szimbólum egy kincsesláda, és ebben a nyerőgépben nem jelennek meg vad szimbólumok.

A nagyobb elrendezés nagyobb nyereményeket jelent

A nagyobb elrendezés nagyobb nyereményeket jelent

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Mochimon nyerőgépet

A Mochimont ugyanúgy játssza, mint más játékokat a Pragmatic Play, így nem kell semmilyen problémával szembesülnie, ha követi az alább említett lépéseket.

  • Nyissa meg a legjobb kaszinó honlapját az Ön szerint, és keresse meg ezt a nyerőgépet.
  • Indítsa el a játékot, és állítsa be a pörgetésenkéntitétet a plusz és mínusz gombok segítségével.
  • Próbálj meg különböző gombokra kattintani, és fedezd fel a beállításokat és a nyereménytáblát.
  • Amikor készen állsz a játékra, kattints a pörgetés gombra vagy nyomd meg a szóköz billentyűt.

Ez a játék a klaszterfizetési mechanikával rendelkezik, tehát akkor kapsz nyereményt, ha 5 vagy több egyforma szimbólumot érsz el, amelyek függőlegesen vagy vízszintesen kapcsolódnak egymáshoz.

Nyerjen nagyszámú ingyenes pörgetést

Nyerjen nagyszámú ingyenes pörgetést

VISSZA A TARTALOMHOZ

Csodálatos bónusz funkciók

A funkciók szorzókkal egészítik ki azokat a helyeket, ahol nyereményeket kapsz, és ezek a szorzók a fő bónusz alatt is ott maradnak. Röviden, ez a nyerőgép lehet, hogy rajzfilmszerűen néz ki, de ez egy hatalmas nyerőgép. Fedezzük fel a funkciókat, és nézzük meg, hogyan működik minden.

Tumble funkció

Ezt a funkciót kaszkád funkciónak is nevezik. Minden egyes nyerő szimbólum felrobban, és új szimbólumok és a már meglévő szimbólumok leesnek, hogy betöltsék az üres helyeket. Mindaddig, amíg továbbra is nyerő szimbólumokat érsz el, azok folyamatosan eltűnnek, és a helyükre kerülnek. Végül a bukfencek végét követően megkapod az összes bukfencből származó teljes nyereményt.

Multiplier Spots funkció

Miután egy nyerő szimbólum eltűnik a tárcsákról, az a hely, ahol az volt, megjelölésre kerül. Ha egy másik nyerő szimbólum ugyanarra a helyre kerül és ott robban fel, akkor egy Multiplikátor adódik hozzá. A szorzó 2x-ről indul, és megduplázódik, amikor egy nyerő szimbólum kerül az adott helyre, amíg el nem éri a 128x-ot.

A szorzók minden olyan nyerő kombinációra alkalmazandók, amely a tetején landol. Ha egy nyereménynek több szorzó is része, akkor azok összeadódnak, mielőtt a nyereményhez hozzáadódnak. A megjelölt helyek visszaállnak, amint a következő pörgetés megkezdődik az alapjátékban.

Ingyenes pörgetések funkció

3, 4, 5, 6, 6 vagy 7 scatter szimbólum landolása 10, 12, 15, 20 vagy 30 ingyenes pörgetést eredményez. A megjelölt helyek és szorzóik a teljes Free Spins kör alatt nem nullázódnak vissza, így csak növekedhetnek és nagy nyereményekkel jutalmazhatnak.

Hatovábbi 3, 4, 5, 6 vagy 7 scattert érsz el a bónusz során, akkor 10, 12, 15, 20 vagy 30 extra ingyenes pörgetést kapsz.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció

Atéted 100-szorosának kifizetésével megvásárolhatod a Free Spins funkciót, és akár 30 ingyenes pörgetést is élvezhetsz az újraindítás lehetőségével.

A szorzók az ingyenes pörgetések bónusz fordulója alatt is megmaradnak.

A szorzók az ingyenes pörgetések bónusz fordulója alatt is megmaradnak.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A nyerőgép RTP-je 96,50% a játék és a bónuszvásárlási funkció esetében. Az RTP valójában fél százalékkal magasabb az átlagos RTP-nél, így kivételes hozamot érhet el.

Ez egy nagy volatilitású játék, ezért a legjobb, ha nem megy a maximális tétre, és türelmes lesz.

A maximális nyeremény a téted 5000-szerese, ami magas, és megéri az erőfeszítést.

Szerezz akár 128-szoros szorzókat a Mochimon online nyerőgépben

Szerezz akár 128-szoros szorzókat a Mochimon online nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mochimon Slot felülvizsgálata: Mockochim: Végső gondolatok

AMochimon nyerőgép az, amit akkor kapunk, ha egy anime témát magas RTP-vel, nagy ráccsal és olyan funkciókkal kombináljuk, amelyek soha nem maradnak ki a játékból. Összehasonlítva a Pragmatic Playtöbbi ingyenes nyerőgépével, ez a nyerőgép nem valami kiemelkedő.

Anagyszámú kiváltó scatterek landolása akár 30 ingyenes pörgetéshez is hozzásegít, ami a tartósan fennálló szorzók miatt garantálja a nagy nyereményeket. Mivel ugyanazt az RTP-t adja, a Buy Free Spins funkciót is igénybe veheti. Csak győződj meg róla, hogy elegendő pénzed van néhány vásárláshoz, mert néhány vásárlás gyenge hozamot eredményez.

Összességében a Mochimon nyerőgépet azoknak is ajánljuk, akik esetleg nem szeretik az anime témát, mert olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek miatt érdemes játszani vele. Ezt a nyerőgépet a legjobb élményért érdemes valódi pénzben játszani az általunk itt a BETO-nál ajánlott online kaszinókban. Ha szeretnéd kipróbálni a Mochimon ingyenes játékot, ezen az oldalon játszhatsz a demóval.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Mochimon Slot - GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a Mochimon nyerőgépen?

A Max Win a játékosok tétjük 5000-szeresét kapják, ami a játékosok nagy többségének elegendő lehet.

Mekkora a Mochimon nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,50%, ami jóval magasabb, mint sok más nyerőgépé. A játék volatilitása 5-ből 5, azaz nagyon magas. Kerülje a kapkodást, és tartson szünetet, miután túl sokat veszített.

Vannak ingyenes pörgetések a Mochimon nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép akár 30 ingyenes pörgetést is ad a játékosoknak, ha 3 vagy több scattert érnek el. A Multiplier Spots nem áll vissza az ingyenes pörgetések alatt, és ezt a funkciót is újraindíthatja.

Hogyan működik a Multiplier Spots funkció a Mochimon video nyerőgépben?

Ha egy nyerő szimbólum kétszer is ugyanarra a pozícióra kerül, akkor az adott pozícióhoz egy szorzót adunk hozzá. A szorzó 2x-ről indul, és megduplázódik, amikor egy nyerő szimbólum kerül az adott pozícióba. A szorzó minden olyan nyereményre vonatkozik, amelyben a rajta lévő szimbólum is részt vesz.

Átverés a Mochimon nyerőgép?

Nem, ez a nyerőgép, vagy a Pragmatic Play bármely korábbi kiadása nem nevezhető átverésnek. Pragmatic Play nem csak egy tapasztalt nyerőgép-fejlesztő, hanem egy olyan fejlesztő, aki szilárd hírnévvel és megfelelő licencekkel rendelkezik. Röviden, nem lesz átverés, amikor ezzel a nyerőgéppel játszik.

Lehetséges a Mochimon nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, akár 128-szoros szorzókat, ingyenes pörgetéseket és a Bónusz vásárlás funkciót élvezheted, ha ingyen játszol a Mochimon nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.