MENÜ

House of Doom Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

House of Doom
Kattints ide a játékhoz

House of Doom által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

House of Doom vélemény

House of Doom

AHouse of Doom egy horror témájú Play 'n Go nyerőgép, amely a heavy metal zenével és a rendkívül változékony játékmenettel ütős.

Az5 tárcsával és 10 nyerővonallal rendelkező játékban bármely eszközön megpörgetheted a tárcsákat mindössze 0,10 érméért. Az igazi izgalmat azonban a Skulls of Abyss bónuszjáték funkció jelenti, ahol koponyákat döngethetsz, hogy készpénzes nyereményeket fedezz fel.

A House of Doom játékban akár 2500-szoros tétet is nyerhetsz, így a House of Doom nem a gyengébbik nemnek való. Discover További részletek a House of Doom játék értékelésében.


Megjelenés: 13.06.2018
Volatilitás
Max nyeremény: X2500

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Ragyogó látvány és zene

Bővülő vadak

Ingyenes pörgetések bónuszok

Skulls of Abyss szorzók

Jelentős egyszeri nyeremény, amely a tét 2,500-szorosát érte.

Hátrányok

Néhány játékosnak nem tetszhet a horror téma

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Play'n GO

Volatilitás

RTP% 94.10

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Horror Paranormális


Játékfunkciók

RTP tartomány Szimbólumok helyettesítése Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Démonok Boszorkányok


Élvezd a gótikus kaszinó-odüsszeia rémisztő dicsőségét az új Play

Élvezd a gótikus kaszinó-odüsszeia rémisztő dicsőségét az új Play 'n Go kaszinójátékban!

Bevezetés - House of Doom nyerőgép

A House of Doom online nyerőgép, a Play 'n GO legújabb ajánlata egy lenyűgöző gótikus videó nyerőgép, amely gyorsan az online kaszinó rajongók kedvencévé vált. Annak ellenére, hogy csak 10 nyerővonallal rendelkezik, ez a játék olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek rengeteg szórakozást és nagy nyereményt ígérnek.

Az adrenalinpumpáló heavy metal gitárhangzás illik a magas oktánszámú játékmenethez, és tökéletesen kiegészíti a játék horrorfilmes témáját. A bonyolult gótikus illusztrációk élesek és gyönyörűen megrajzoltak, olyan magával ragadó játékélményt nyújtva, amely a horror rajongóknak és a kiváló grafikusok szerelmeseinek egyaránt örömet okoz.

A funkciók magas találati arányának köszönhetően minden alapjáték-pörgetés ígér valami izgalmasat, míg a tétek széles skálája a House of Doomot minden pénztárcájú játékos számára elérhetővé teszi.

A 10 fix nyerővonalon már 0,10 érmével pörgetésenként élvezheted a fogadást, vagy akár 100 érmés maximális tétekkel mindent beleadhatsz. Ez a játék tökéletes mindazok számára, akik egy üdítően más és szórakoztató online nyerőgépes élményt keresnek.

Tudjon meg többet a Doom House online kaszinó élményről itt a BETO.com-on.

Videó: House of Doom Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Hátborzongató látványvilág és heavy metal hangsáv lesz itt a kísértetházi kalandok tanúja.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Téma & Doom szimbólumok

Téma & tervezés

Lépjen be a sötétség és a miszticizmus birodalmába a House of Doom nyerőgépes játék kísértetiesen gyönyörű kivitelezésével.

A hátborzongató hangulatot egy megszentségtelenített templom adja, a bejárat előtt egy halom koponyával és az égen villogó lila villámokkal. A titokzatos köd erősen lóg a levegőben, tovább fokozva a kísérteties hangulatot.

Valahányszor egy nyereménykombinációt sikerül eltalálni, a szimbólumok kísérteties fénnyel kelnek életre, miközben a villámok végigfutnak a tárcsákon. A nagyszerű grafikát kísérő zene tökéletesen illik a témához, a kísérteties hangeffektek pedig a játékmenet minden aspektusát feldobják.

Szimbólumok

A játék szimbólumai a boszorkányságból és az okkultizmusból merítenek ihletet.

A hagyományos, alacsony értékű, 10-től A-ig terjedő szimbólumok mellett a Pentagram, a kereszt, a rózsa és a kecskekoponya ikonjai is megjelennek, amelyekről úgy gondolják, hogy a varázslatok eszközei.

A Doom Wild szimbólum maga a boszorkány, aki egy izzó kék energiagolyóval hadonászik, míg a Scatter egy fényes lángokba borult, lenyűgöző rövid szarvakkal ellátott, markáns koponya. Ezek a Doom szimbólumpárosok együttesen hátborzongató és magával ragadó játékélményt nyújtanak.

Játsszon most, és nyerjen akár a maximális tét 2,500-szorosának megfelelő pénznyereményt!

Játsszon most, és nyerjen akár a maximális tét 2,500-szorosának megfelelő pénznyereményt!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a House of Doom nyerőgépet

Ha izgalmas kalandodat a House of Doomban szeretnéd elkezdeni, kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Indítsd el a játékot, és kattints az "i" gombra a nyereménytáblázat felfedezéséhez.
  2. Tegye meg tétjeit 0,1 € és 100 € között.
  3. Nyomd meg a "Spin" gombot a tárcsák mozgásba hozásához.
  4. A játék 10 nyerővonallal és 5x3-as játékmezővel rendelkezik, különböző szimbólumokkal, amelyek nyerő kombinációkat alkothatnak. Figyelj a különleges Scatter és Wild szimbólumokra, amelyek izgalmas bónuszfunkciókat indíthatnak el.
  5. A játék vezérlése felhasználóbarát, az automatikus pörgetések beállítására és a turbó funkció aktiválására is van lehetőség. A játékbeállításokat is testre szabhatod, így kikapcsolhatod a zenét, vagy a Space gombbal pörgetheted a tárcsákat.
Nyisd fel a Skulls of Abyss bónuszjátékot, hogy a legjobb nyerési lehetőséget a szorzókkal nyisd ki.

Nyisd fel a Skulls of Abyss bónuszjátékot, hogy a legjobb nyerési lehetőséget a szorzókkal nyisd ki.

VISSZA A TARTALOMHOZ

House of Doom - Bónusz funkciók

Ingyenes pörgetések funkció

A Doom Spins funkciót három gótikus kastély szimbólum leérkezésével indíthatod el, amelyek különleges vad szimbólumokká alakulnak, és akár 10 000 érmét is kínálnak.

Háromnál több Wild szimbólum megjelenése esetén extra Free Spin bónuszok is járnak.

Hellgate bónuszjáték

AHellgate egy egyedülálló nyerőgépes játék, amely izgalmas funkciókkal várja a játékosokat. Minden pörgetés során egy tárcsa különleges lesz, és ha több Wild kerül rá, akkor függőlegesen elterjed, elfoglalva az egész véletlenszerű tárcsát.

A Doom Spins kör több kiemelt tárcsát indít el, növelve a nagy nyeremények esélyét.

Skulls of Abyss bónuszjáték

A Skulls of Abyss nevű külön bónuszkörben a játékosok 15 szimbólum közül választhatnak , hogy további nyereményekkel és szorzókkal ellátott érméket fedezzenek fel, amelyek tétje 1x-től 20x-ig terjedhet.

A játékosok növelhetik esélyeiket a nagyobb nyereményekre, ha 1x, 2x és 3x-os tétértékű érméket kapva feldobnak egy koponyát.

A kör azonban három utolsó érme, köztük egy, a játék logójának képét ábrázoló zseton után ér véget, amelyek 20x és 5x tét értékűek.

Válassz koponyákat a Skulls of Abyss módban, hogy valódi pénznyereményeket és akár x20-as szorzókat nyerj.

Válassz koponyákat a Skulls of Abyss módban, hogy valódi pénznyereményeket és akár x20-as szorzókat nyerj.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A House of Doom RTP-je 96,11%, ami egy elméleti mérőszám arra, hogy a játékosok mennyi pénzt várhatnak vissza a tétjeikből. Érdemes megjegyezni, hogy ez csak egy elméleti érték, és a kifizetések a játék véletlenszám-generátorától függnek.

A játék magas volatilitása azt jelenti, hogy bár a nyeremények ritkán fordulnak elő, ha mégis, akkor jelentősek lehetnek.

A téted 2500-szorosának maximális nyereményével érdemes kiváltani az egyik bónusz kört, hogy nagy nyereményre legyen esélyed ebben a szörnyűséges szerencsék vad házában. A Skulls of Abyss különösen jövedelmező a magas szorzókkal, majd a Doom Spins funkcióból származó ingyenes pörgetések következnek. Az alapjáték során figyelje a bővülő vadakat, amelyek jelentős nyereményeket eredményezhetnek.

3 vagy több Doom szimbólum scatterrel nyissa meg a Doom Spins funkciót és a bónuszokat.

3 vagy több Doom szimbólum scatterrel nyissa meg a Doom Spins funkciót és a bónuszokat.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A House of Doom nyerőgép összefoglalója

AHouse of Doom egy kiváló játék, amely a gótika, a koponyák és a boszorkányság rajongóinak fog tetszeni. Bár az alkalmi játékosok számára sötétnek tűnhet, a csodálatos bónuszok feldobják a hangulatukat. Nagyon ajánljuk ezt a játékot azoknak, akik szeretik a modern, nagyvonalú kifizetésekkel rendelkező nyerőgépeket.

Ami a House of Doomot kiemeli a többi közül, az amagával ragadó atmoszféra. A grafika és a hangzás zökkenőmentesen ötvöződik, hogy egy hátborzongató és magával ragadó élményt teremtsen, amiben úgy érezheted, hogy egy kísértetház csapdájában vagy. A játék minden részletét gondosan kidolgozták, hogy illeszkedjen a témához, a szimbólumoktól kezdve a bónuszokig.

A bónuszkör és az ingyenes pörgetések mélyebbé teszik a játékmenetet, és növelik a nagy nyeremények lehetőségét. Bár ezeknek a funkcióknak a kiváltása kihívást jelenthet, ez az igazi kihívás a nyerőgépek világában. Mindent egybevetve a House of Doom egy magával ragadó és izgalmas nyerőgép.

Kezdjen el játszani a House of Doom játékkal még ma a BETO.com demóoldalunkon elérhető ingyenes demó móddal. Csatlakozzon még ma, és fedezze fel a legnevesebb online kaszinók vadonatúj világát.

VISSZA A TARTALOMHOZ

House of Doom - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a House of Doom kaszinó nyerőgépen?

A maximális nyeremény a tét 2500-szorosa lehet ebben a kaszinó nyerőgépben.

Mekkora az RTP és a variancia a House of Doom kaszinó nyerőgépben?

Ez a kaszinó nyerőgép 96,11%-os RTP-arányt kínál, és egy magas varianciájú játékmodellt használ a teljes vad tárcsás banzájához.

Van ingyenes pörgetés a House of Doom kaszinó nyerőgépen?

Igen, ez a kaszinó nyerőgép tartalmaz egy ingyenes pörgetési kört. A Doom Spins funkciót három vagy több Doom Scatter szimbólumnak a tárcsákon való elhelyezésével aktiválhatod, így tíz ingyenes pörgetést és további exkluzív bónuszokat kapsz. Egynél több további ingyenes pörgetést kaphatsz, ha a bónuszkör alatt slot Wildok vannak a tárcsákon.

Hogyan működik a Skulls of Abyss funkció a House of Doom kaszinó nyerőgépben?

Ez a kaszinó nyerőgép tartalmaz egy bónusz játékmódot, a Skulls of Abyss kört. Ha feloldod, a 15 tárcsapozícióban koponyákat szedhetsz fel, hogy pénznyereményeket, bónusz szorzókat és egyéb exkluzív bónuszokat nyerj.

Átverés a House of Doom kaszinó nyerőgép?

A Play 'n Go nyerőgépeket az Egyesült Királyság szerencsejáték-bizottsága biztonságosnak ismeri el. Így biztos lehet benne, hogy a Doom nyerőgépek nem átverések.

Hol játszhatom ingyen a House of Doom demóját?

A House of Doom kaszinójátékot ingyenesen játszhatod demo oldalunkon a BETO.com-on még ma.