MENÜ

Danish Flip Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Danish Flip
Kattints ide a játékhoz

Danish Flip által Play'n GO

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Danish Flip vélemény

Danish Flip

A híres online kaszinó nyerőgép-fejlesztő Play'n Go; kiadta a Danish Flip nevű videó nyerőgépet. Ez a játék a gyönyörű Dánia előtt tiszteleg. Ez a skandináv témájú játék Dánia összes kulturális témáját felvonultatja, mint például a vikingek, vagy a hírhedt dán sütemények, amelyeket az országban készítenek. A Danish Flip mindezt a legérdekesebb módon képviseli, és egy nagyszerű online nyerőgépet alkot.


Megjelenés: 11.06.2015
Volatilitás
Max nyeremény: X

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Izgalmas dán háttér

Ízletes étel szimbólumok

A játék visszavisz Dániába

Még a dán királynő is játszik ezen a nyerőgépen!

Hátrányok

Egyesek talán túlságosan is specifikusnak találják.

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Play'n GO

Volatilitás

RTP% 96.53

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.01

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 3

Játékfunkciók

Újrapörgetés Ingyenes pörgetések Vad


Állítsd a megfelelő szimbólumokat a sorba, és nyerj nagyot a Danish Flip

Állítsd a megfelelő szimbólumokat a sorba, és nyerj nagyot a Danish Flip

Bevezetés a Danish Flip

Danish Flip 5 tárcsából és 20 vonalból áll, tele gyönyörű dán témájú szimbólumokkal. Valójában a Play'n Go ezt az egész nyerőgépet Dánia gazdag kultúrája előtt tisztelegve alakította ki. A játékban található ingyenes pörgetések bónusz köre a robbanó scatter ikon segítségével aktiválható. Ezzel a bónusszal akár 1 000 000 kreditet is nyerhetsz! A fogadók az újrapörgetés funkció nyereményeit még tovább fokozhatják.

Dán téma:

Ez a Dánia témájú online nyerőgép olyan érzést kelt, mintha te magad is Dániában lennél. A kulturális utalások és a dán szimbólumok révén hibátlanul megteremti a tökéletes élményt minden Dánia-rajongó számára. A játékképernyőn például számos, egyenesen a dán hagyományokból származó étek látható. Sőt, az olyan dolgok, mint a habzó söröskorsók, a tejszínes eper és a mustárral megöntözött hot dogok autentikus dán hangulatot kölcsönöznek a játéknak.

Nem az étel az egyetlen dolog, amire utal a játék. A skandináv zászló és egy dán ezüstérme is képviseli az országot. A hivatalos épületek felett egy Dannebrog-zászló lobog, végül pedig a királyi család koronája teszi teljessé a dán megjelenést. Rengeteg ikonikus dán védjegyet találsz a játékban.

Videó: Danish Flip Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Nyerjen 15 ingyenes pörgetést a robbanékony dinamitrúd ikonjával

VISSZA A TARTALOMHOZ

Nyerj nagyot akár 1,000,000 érmével

A kezdéshez válassza ki a kezdeti tét összegét. A minimális tét, amit elhelyezhet, egy érme. Akár öt érmét is elhelyezhetsz a tétedben. Az érmék értéke 0,01 és 1,00 között változhat. A játékban összesen 20 nyerővonalon játszhatsz, amelyeket a játék kínál. Az automatikus pörgetés funkciót is használhatod a saját kényelmed érdekében. Ahhoz, hogy nyereményt nyerj, legalább 3 egyforma szimbólumot kell elhelyezned egyetlen aktív nyerővonalon.

Danish Flip A nyerőgépen található egy viking sisak szimbólum, amely vadkártyaként működik, és a játék bármely más szimbólumát helyettesítheti, így nagyon értékes a játékos számára. Ha 5 ilyen szimbólumot sikerül egybeillesztenie, akkor 250 érmés kifizetést kaphat. Ugyanez vonatkozik a korona szimbólumra is.

A hattyú és a zászló szimbólumok egyenként 80 érmét érnek, míg az érme és a piros-fehér kalap szimbólumok párosításáért 40 érme jár. Végül az eper és tejszín, a söröspohár, a hotdog és a futball szimbólumok mindegyike 20 érmét ér, ha 5 darab párosul belőlük.

Bumm megy a dinamit:

Van egy szimbólum, amely értékesebb a többinél; ez a robbanó dinamitrúd ikon. Ha sikerül három vagy több ilyen szimbólumot elhelyezned bárhol a tárcsákon, akkor automatikusan 15 ingyenes pörgetést nyersz. Ráadásul ez a funkció újra és újra aktiválható, és az ingyenes pörgetéseket a maximális 90 pörgetéses limitig és a jackpotnyeremények maximális, 1 000 000 érmés limitjéig folyamatosan nyerheted.

Abban az esetben, ha az első és a második tárcsán ugyanaz a szimbólum jelenik meg, a játék az újrapörgetés funkció további bónuszaként a középső tárcsát ismét ingyenesen megpörgetheti.

20 sorral 5 realt kapsz

20 sorral 5 realt kapsz

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Danish Flip

Ebben az 5 tárcsás online nyerőgépben teljes dániai élményben lesz részed. Összesen 20 nyerővonal van, és a tárcsák megfelelő módon történő pörgetésével nagy nyereményeket szerezhetsz. A fogadók tetszőleges számú nyerővonallal játszhatnak, ahogyan az kényelmes, a fogadási összegek pedig érménként 0,01 kredit és 1,00 kredit között mozognak, a felső határ pedig 5 érme. A fogadók még a téteket is változtathatják a saját kényelmük szerint, hogy megfeleljenek a saját játékstratégiájuknak.

A játék úgy működik, hogy aktiválod a nyerővonalakat és megpörgeted a tárcsákat. Ezután figyelje, ahogy forognak, és remélje, hogy 3 vagy több szimbólum egyezik a nyerővonalakon. A viking sisak szimbólum nagy segítség lehet ezeknek a kombinációknak a kitöltésében. Mivel a tárcsákon lévő bármely más szimbólumot helyettesítheti.

Nyerj óriási mennyiségű érmét a Danish Flip

Nyerj óriási mennyiségű érmét a Danish Flip

A dán korona a legértékesebb szimbólum a Danish Flip

A dán korona a legértékesebb szimbólum a Danish Flip

VISSZA A TARTALOMHOZ

Áttekintés a Danish Flip

Great Dane nyerőgép

Ez a játék tökéletes témával és tartalommal rendelkezik azok számára, akiket érdekel a dániai látogatás, vagy akik a skandináv kultúra csodálói. Ez az online nyerőgép minden vágyadat teljesíti, mint dániai törekvő vagy bennszülött. Kösd be magad egy epikus, szórakozással és kalandokkal teli utazásra.

Play'n Go 1.000.000 kredites nyereménylehetőséget kínál ebben a nyerőgépben. Ez biztosan vonzza majd riválisainkat az online nyerőgépek világában, különösen a skandináv régióban, beleértve Norvégiát és Svédországot is. Így természetesen megpróbálják majd elkészíteni a saját verziójukat. Éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy a Danish Flip hamarosan nagy sláger lesz. Szóval, további késlekedés nélkül, játsszon a Danish Flip játékkal INGYENESEN!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Danish Flip - GYIK

Játszhatok ingyen a Danish Flip oldalon?

A játékot ingyenesen játszhatod a Danish Flip játékoldalon, közvetlenül a böngésződből. Vagy kipróbálhatod itt a BETO-nál.

Milyen statisztikákat kínál a Danish Flip?

Danish Flip a szolgáltató Play'n GO fejlesztette ki. A játék 5 görgőből és 20 nyerővonalból áll, a tét limitje pedig 0,01 és 100,00 között mozog.

A Danish Flip kínál bónuszt, progresszív jackpotot vagy ingyenes pörgetéseket?

Ebben a játékban számos rejtett bónuszt fedezhetsz fel. Erről többet fogsz megtudni, amint belépsz a játékba.

A Danish Flip egy egyedülálló online nyerőgép?

Nem, sok más hasonló Vikings témájú nyerőgép létezik. A játékoldal számos ilyen játékot ajánl, amelyeket kipróbálhatsz.

A Danish Flip kompatibilis mobilon?

Igen, kipróbálhatod a demó módot mobilon vagy táblagépen a játék oldalára kattintva.