MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Book Of Wolves Ingyenes Játék

Book Of Wolves Slot Demo

Book Of Wolves Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Book Of Wolves által Spinomenal

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Book Of Wolves vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Book Of Wolves Demó

Készen állsz arra, hogy felvállald a vad oldaladat? A Book of Wolves nyerőgép azért van itt, hogy elvigye Önt a vadonban való kalandozásra.

Csatlakozzon a falkához, és vadászzon nagy nyereményekre a fenséges farkasokat, vad medvéket és még több vadállatot ábrázoló szimbólumokkal.

Akár500 000 érmét is nyerhetsz, így nem kell aggódnod, hogy a legjobb online kaszinókban valódi pénzért játszhatsz ezzel az izgalmas játékkal.

Ne várj! Válaszolj a vadon hívására, és kezdj el pörgetni most! Győződjön meg róla, hogy elolvasta Book of Wolves nyerőgépünk értékelését.


Megjelenés: 21.01.2022
Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések

Nyissa meg a címet.Bővülő szimbólumok

Nyissa meg a címet.Izgalmas és szórakoztató játékélmény

Nyissa meg a címet.Bónusz funkció megvásárlása

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Spinomenal

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 93.96

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Farkasok


Játékfunkciók

A könyv... mechanika Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Tapasztald meg a vadállatok fenséges dicsőségét a Spinomenal kaszinó új kiadásában.

Tapasztald meg a vadállatok fenséges dicsőségét a Spinomenal kaszinó új kiadásában.

A Book Of Wolves slot bevezetése - A Beastly Origin

Lépjen be a Book of Wolves misztikus világába, amely a neves fejlesztő cég online nyerőgépes játéka. Spinomenal. Ebben a 2022-es kiadásban a játék egy egyszerű 5x3-as rácsmátrixonjelenik meg tíz nyerővonallal, amelyek balról jobbra fizetnek, így a játékosok könnyen nyomon követhetik nyereményeiket.

Ami igazán egyedivé teszi a Book of Wolves-t, az a Book Wilds, amely scatterként is funkcionál, és a tárcsákon lévő bármely más szimbólumot helyettesítve segít nyerő kombinációk kialakításában. A Book szimbólum nyerő sorok létrehozásakor is fizet.

Ha három vagy több Book szimbólumot kapsz a képernyőre, akkor tíz ingyenes pörgetést indítasz el, amely esetleg újabb tíz ingyenes játékot indíthat újra. A több vad szimbólum megjelenítéséért járó jutalmak pedig elképesztőek: három vad szimbólum 2x, négy 25x, öt pedig 250x fizet.

Mielőtt azonban az ingyenes pörgetések körét élvezhetnéd, megpörgethetsz egy kereket, és kiválaszthatsz egy szimbólumot, amely ebben a játékfázisban kibővített szimbólumként jelenik meg, és kitölti azt a tárcsát, amelyen megjelenik. Ne feledje, hogy ez csak akkor történik meg, ha egy nyerő sort sikerül kialakítani, de ha ez megtörténik, akkor ez biztosan megnöveli a nyereményét, és a következő szintre emeli az izgalmakat.

Szeretné kipróbálni a Spinomenal további demo nyerőgépeit, és felfedezni a fejlesztő munkájában rejlő teljes potenciált? Ne keressen tovább, mint a BETO.com, ahol különböző játékokat találhat, amelyek megfelelnek játékkedvének. Akár új a biztonságos online nyerőgépek terén, akár tapasztalt játékos, a Book of Wolves és más Spinomenal nyerőgépek órákig elszórakoztatják Önt mobil eszközein.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és szimbólumok

Téma & tervezés

Spinomenalonline nyerőgépe egy hófödte vadonba repíti a játékosokat, ahol vadállatok kóborolnak, miközben a fenséges háttérben zenekari hangsáv szól.

A játék gyönyörűen kidolgozott szimbólumokkal és egy jeges blokknak tűnő tárcsakészlettel rendelkezik, a nyerő szimbólumokat havas szegélyek veszik körül.

A játéktervező munkájának rajongói számára több Spinomenal demó nyerőgép is kipróbálható a BETO oldalon, így lehetőségük van megtapasztalni a játék funkcióit és izgalmait, mielőtt valódi pénzért játszanának az online kaszinókban.

Szimbólumok

A játék gyönyörűen megtervezett szimbólumokkal és jeges tárcsakészlettel rendelkezik. A szimbólumok között található egy könyv, amely vad szimbólumként és scatterként is funkcionál, más szimbólumokat helyettesít és kifizetéseket kínál.

Kilenc szimbólum fizet, a farkas, a medve, a jávorszarvas és a bagoly a legmagasabb kifizetésű szimbólumok. Ezen kívül öt játékkártya-szimbólum is található ász és tízes között.

A könyv szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetések funkciót, amely tíz ingyenes pörgetést és a funkció újbóli aktiválásának lehetőségét biztosítja a játékosoknak további tíz pörgetésre. Az ingyenes pörgetések megkezdése előtt a játékosok megpörgethetnek egy kereket, hogy meghatározzák azt a véletlenszerűen kiválasztott szimbólumot, amely az ingyenes pörgetések során kibővített szimbólumként jelenik meg, növelve ezzel a nyerő kombinációk kialakításának esélyét.

Szerezzen hozzáférést a bővülő szimbólumokhoz és más fantáziadús bónuszokhoz az ingyenes pörgetések módban.

Szerezzen hozzáférést a bővülő szimbólumokhoz és más fantáziadús bónuszokhoz az ingyenes pörgetések módban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Book Of Wolves nyerőgépet

A Book of Wolves nyerőgépen való játékhoz az alábbi egyszerű utasításokat kell követnie:

 • Válasszon egy olyan online kaszinót az általunk ajánlott listáról, amelyben megbízhat a biztonságos játék érdekében.
 • Kattints a gombra, hogy a kiválasztott online kaszinó fő weboldalára navigálj, és regisztrálj új játékosként.
 • Használja ki az új játékosoknak kínált bónuszokat vagy promóciókat a megadott linken keresztül.
 • Ha készen állsz a játékra, töltsd be a Spinomenal által készített Book of Wolves online nyerőgépet.
 • A játék egy 5x3-as rácsmátrixot tartalmaz tíz nyerővonallal, és pörgetésenként 0,10 € és 100 € közötti téttartományban fogadhatsz.
 • Figyeljen a Book szimbólumra, amely egyszerre szolgál wild és scatter szimbólumként, segít nyerő kombinációkat alkotni, és az ingyenes pörgetések funkciót is elindítja, ha három vagy több szimbólum jelenik meg a tárcsákon.
 • Az ingyenes pörgetések köre előtt a játékosok megpörgethetnek egy kereket, hogy meghatározzák, melyik szimbólum fog kitágulni és kitölteni azt a tárcsát, amelyen a funkció során megjelenik.
 • Az ingyenes pörgetések megvásárlásának lehetőségével és a magas volatilitást jelző RTP-vel a Book of Wolves izgalmas funkciódobozt kínál a játékosoknak.
A Book of Wolves RTP értéke 96,14%, és magas variációs játékmodellt tartalmaz.

A Book of Wolves RTP értéke 96,14%, és magas variációs játékmodellt tartalmaz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók - Farkasok könyve

Ingyenes pörgetések funkció

A Book of Wolves online nyerőgép egy egyszerű trükkel indíthatja el a játékosok számára a játék izgalmas bónusz körét: három vagy több Scatter szimbólumot kell elhelyezni. Ha ez beindult, tíz ingyenes pörgetést kapsz, amelyeket újraindíthatsz, ha a bónuszjáték során három vagy több Scatter szimbólumot érsz el.

Az ingyenes játékok megkezdése előtt a játékosok megpörgethetnek egy kereket, amely a vad szimbólumon kívül minden más szimbólumot tartalmaz, így kiválaszthatják azt a szimbólumot, amely az ingyenes játékok során bővülni fog. Ha a kibővített szimbólum olyan tárcsán jelenik meg, amely segíthet egy nyerő kombináció kialakításában, akkor aktívvá válik, és kitölti az egész tárcsát.

Bónusz vásárlás funkció

A Book of Wolves tartalmaz egy bónuszvásárlási szorzó funkciót is a játékosok számára, akik a bónusz körhöz vezető gyorsabb utat részesítik előnyben.

A játékosok a tétjük 104-szeresét elköltve azonnal aktiválhatják az ingyenes pörgetéseket, és elkezdhetnek játszani a nagy nyereményekért.

Szerezzen 10 ingyenes pörgetést a Wolves Book Free Spins feloldásához

Szerezzen 10 ingyenes pörgetést a Wolves Book Free Spins feloldásához

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ahhoz, hogy maximalizálni tudd a nagy nyeremény esélyét, fontos megjegyezni, hogy a Book Of Wolves RTP értéke 96,14%. Emellett a játék magas volatilitásáról is ismert, ami azt jelenti, hogy a jelentős nyeremények ritkábbak lehetnek, de annál kifizetődőbbek, ha bekövetkeznek.

A magas volatilitás ellenére a játékosok potenciálisan akár a teljes tétjük 5000-szeresét is megnyerhetik, így érdemes kipróbálni a játékot. A rendelkezésre álló tíz nyerővonalnak köszönhetően a játékosok elérhetik a nagy nyereményt, és jelentős nyereményekkel távozhatnak.

Játsszon most, és nyerje meg a teljes tét akár 5,000-szeresét is.

Játsszon most, és nyerje meg a teljes tét akár 5,000-szeresét is.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book Of Wolves nyerőgép felülvizsgálata - BETO véleménye

ABook of Wolves a Spinomenal egy lenyűgöző játék, amely gyönyörű dizájnnal és innovatív funkciókkal büszkélkedhet. Az ingyenes játékok során a bővülő szimbólumok bőséges lehetőséget teremtenek a nagy nyereményekre, különösen akkor, ha szerencsésen kiválasztasz egy magas nyereményt hozó szimbólumot. A könyv szimbólum különösen figyelemre méltó, amely vad szimbólumként és scatterként is funkcionál, miközben jelentős nyereményeket kínál.

Míg a tét tartománya tisztességes, a maximális nyeremény jelentős, a játékosok akár a teljes tétjük 5000-szeresét is megnyerhetik.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a játékot, akkor az általunk ajánlott legjobb kaszinókban ingyenesen vagy valódi pénzzel is játszhatsz vele. Csatlakozzon a falkához, és fedezzen fel még több csúcsminőségű nyerőgépet a Spinomenal oldalon a BETO.com-on most.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Book Of Wolves slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Book Of Wolves nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

A Wolves Book nyerőgépen akár a teljes tét 5000-szeresét is megnyerheti.

Mekkora az RTP és a volatilitás a Book Of Wolves nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

A Wolves Books nyerőgép meglehetősen átlagos, 96,14%-os RTP rátával rendelkezik, és rendkívül változékony játékmodellt használ.

Van Free Spins bónusz kör a Book Of Wolves nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, a Wolves Book nyerőgépben van egy ingyenes pörgetési kör. Ezt három vagy több Book Wild szimbólummal a tárcsákon való megjelenésével nyithatja meg, és tíz ingyenes pörgetést, véletlenszerű óriás szimbólumokat és további előnyöket kaphat.

Mi a Book Of Wolves nyerőgépes játék bónusz vásárlási funkciója? Arrow Arrow

A Wolves Book nyerőgépben a Buy Bonus funkcióval 104-szeres készpénzkifizetésért cserébe megvásárolhatja az ingyenes pörgetések módot.

Átverés a Book Of Wolves online nyerőgép? Arrow Arrow

A Wolves Book nyerőgép a Spinomenal Gaming által engedélyezett játék, ami azt jelenti, hogy a főbb szerencsejáték-bizottságok jóváhagyták. Mivel betartja a piaci protokollokat, nem átverés.

Hol játszhatom ingyen a Book Of Wolves demó módját? Arrow Arrow

Ma ingyenesen játszhatsz a Wolves Book demó móddal a BETO.com demó szekciójában.