MENÜ

Book Of Diamonds Reloaded Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Book Of Diamonds Reloaded
Kattints ide a játékhoz

Book Of Diamonds Reloaded által Spinomenal

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Book Of Diamonds Reloaded vélemény

Book Of Diamonds Reloaded

A Book Of Diamonds Reloaded a Spinomenal egy hibrid videó nyerőgép, amely vonzó animációkkal és lenyűgöző grafikával rendelkezik. A kiegyensúlyozott volatilitással párosuló, 96,18%-os RTP-nek köszönhetően nagyon megnyugtató és élvezetes játékélményben lesz része.

A jutalomnövelők közé tartoznak a bővülő szimbólumok, az ingyenes pörgetések köre, a Buy Bonus és a Wildok.

Tudj meg többet a Book Of Diamonds Reloadedről ebben az alapos értékelésben.


Megjelenés: 20.01.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X10000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

10,000x Jackpot

Nagyvonalú RTP

Különleges ingyenes pörgetések

Bónusz vásárlási funkció

Speciális bővítő szimbólumok

Hátrányok

Nincs progresszív jackpot

Korlátozott számú Booster

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Spinomenal

Volatilitás

RTP% 96.18

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.05

Maximális tét 50.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Gyümölcs Klasszikus stílus


Játékfunkciók

A könyv... mechanika Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Bővítő szimbólumok Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Betöltés Book Of Diamonds Reloaded

Betöltés Book Of Diamonds Reloaded

Üdvözöljük a Book Of Diamonds Reloaded online nyerőgépen!

A Book Of Diamonds Reloaded nyerőgép a Spinomenal által fejlesztett legújabb játékok egyike. Modern videó nyerőgépként kiváló HD grafikát, erőteljes bónusz funkciókat és vajpuha animációkat kínál. A játék a 2024 elején jelent meg, és a játék során az összes legújabb funkciót és lehetőséget megkapod.

Ez a Spinomenal cím tulajdonképpen a népszerű Book of Diamonds játék folytatása. Az eredeti nyerőgép meglehetősen híres lett, és a játékosok világszerte várták ezt a folytatást.

Az ingyenes pörgetések során bármelyik magasan fizető szimbólum Expanding szimbólummá válhat. Először bármilyen normál nyereményt kap, majd a Expanding szimbólummal nyerhetsz. Az őrületes Max Win nyereményt akkor lehet megnyerni az ingyenes pörgetések során, ha a megfelelő Expanding szimbólumot kapod, és csak 5 alkalommal érsz el, így ez a nyerőgép lehet az, amelyik a legjobb eredményt hozza neked.

Statisztikai szempontból a Book Of Diamonds Reloaded egy meglehetősen jövedelmező játék. Nagyszerű, 96,18%-os RTP-t kapunk, közepes volatilitás mellett, amihez 10 000-szeres jackpot méret társul. Fantasztikus nyereményeket nyerhetsz, ha nagy tétet választasz, köszönhetően a magas nyerési potenciálnak.

A Book Of Diamonds Reloaded tele van modern és klasszikus elemekkel egyaránt. A szabványos 5x3-as rácsméret és a gyümölcsök által inspirált szimbólumok old-school hangulatot kölcsönöznek a nyerőgépnek. Másrészről viszont a magával ragadó grafika, a sima animációk és az erőteljes boosterek modern csavart adnak a játékmenetnek.

Videó: Book Of Diamonds Reloaded Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Book Of Diamonds Reloaded mintája játékmenetből

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyümölcs inspirálta téma, design és szimbólumok

Téma és történet

A Book Of Diamonds Reloaded meglehetősen egyszerű dizájnt használ, ahol a klasszikus gyümölcsök által inspirált témát követi.

A háttér sötétebb, ügyelve arra, hogy kiemelje és megvilágítsa a feltűnő fényt, a színeket és a szimbólumok kialakítását. Minden vizuális elem simán beleolvad az általános témába.

Szimbólumok

Szinte az összes szimbólum, amit a játékrácson találsz, a klasszikus gyümölcsalapú témának megfelelően lett kialakítva. Az összes gyümölcs a játék alacsony értékű szimbólumait képviseli, beleértve a szilvát, a citromot, a cseresznyét, a narancsot és a görögdinnyét. A magasabb kifizetésű szimbólumok közé tartoznak a harangok, a BAR-ok, a gyémántok és a 7-esek.

A titokzatos könyv a játékban a vad szimbólumokat és a scattereket is képviseli. Tartsd nyitva a szemed előtt őket.

A Book Of Diamonds Reloaded bónusz köre

A Book Of Diamonds Reloaded bónusz köre

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Book of Diamonds Reloaded nyerőgépet?

A Book Of Diamonds Reloaded egy egyszerű játék, könnyen navigálható vezérléssel. Ha azonban új vagy a videojátékok és az online szerencsejátékok világában, csak kövesd az alábbi útmutatónkat:

Itt van az összes alapvető lépés:

  1. Mielőtt kiválasztanád a tét összegét, meg kell ismerkedned a játékban elérhető különböző nyerő kombinációkkal. Kattints a bal alsó sarokban található kis "?" gombra, és nézd meg a nyereménytáblát.
  2. Most itt az ideje, hogy beállítsd a tét összegét. A tétet a bal alsó sarokban található kezelőszervek segítségével állíthatod és állíthatod be. Ne feledje, hogy a tét összegét a játéktechnikája és a bankszámlája méretének figyelembevétele után válassza ki.
  3. Kezdje el a pörgetést a rács alatt található nagy pörgetés gombbal. Használhatja az automatikus pörgetés opciót is.
  4. Ne feledje, hogy időnként szemmel tartsa a banktőkéjét. Emellett a játék előrehaladtával érdemes a tét összegét is módosítani.
Kiváló nyeremény ebben a briliáns nyerőgépben

Kiváló nyeremény ebben a briliáns nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók és erősítők

Scatterek és vadak

Az aranykönyv a nyerőgép különleges szimbóluma. Ez a szimbólum a játék vad szimbólumaként és scatterként is működik. Tehát ezek a jutalomkönyvek mostantól helyettesítik a normál szimbólumokat, és elindítják a Free Spins kört is. Tehát ezek a jutalomkönyvek mostantól helyettesítik a normál szimbólumokat, és az ingyenes pörgetések promóciós körét is elindítják.

Ingyenes pörgetések bővülő szimbólumokkal

Amint 3 scattert érsz el együtt a rácson, aktiválódik az ingyenes pörgetések köre. Mielőtt elkezdenéd pörgetni az ingyenes pörgetéseket, egy tárcsát kapsz, amelyen különböző magasan fizető szimbólumok vannak. Ez az egyetlen tárcsa kiválaszt egy szimbólumot, amely az adott kör bővülő szimbóluma lesz.

Most pedig elkezdhetsz ingyen pörgetni a rácson. Minden pörgetés után a kiválasztott szimbólum kibővül, hogy további helyeket fedjen le. A szimbólumok azonban csak akkor fognak kitágulni, ha ez a bővítés további nyereményeket ad a fordulóhoz. Így, miután az összes nyereményt kifizették, megpörgeted a következő ingyenes pörgetést.

A bónusz kört újraindíthatja . Csak egy újabb 3 vagy több scatterből álló sorozatot kell elhelyezned, és 10 extra ingyenes pörgetést kapsz. Újbóli kiváltás esetén a bővülő szimbólumok ugyanazok maradnak, mint az első körben.

Bónusz vásárlás funkció

A Free Spins bónuszkör kétségtelenül a legjobb Booster, amit egy ingyenes online nyerőgépben remélhetsz. A bónuszkör kiváltása azonban nem mindig egyszerű, és előfordulhat, hogy számos fordulóra kell várnod. A Book Of Diamonds Reloaded lehetővé teszi, hogy egy prémium kifizetésével közvetlenül hozzáférj a bónuszkörhöz.

Indítson ingyenes pörgetéseket és nyerjen nagyot

Indítson ingyenes pörgetéseket és nyerjen nagyot

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

Az RTP az átlagosnál valamivel magasabb, 96,18%. A Spinomenal's Book Of Diamonds Reloaded játékban átlagos és kiegyensúlyozott volatilitást kapunk.

Egyetlen pörgetés során akár a tét 10 000-szeresét is kifizetheted, ami egy közepes varianciájú játékhoz képest kiváló.

A klasszikus 5x3-as játékrács szórakoztató

A klasszikus 5x3-as játékrács szórakoztató

VISSZA A TARTALOMHOZ

BETO végső véleménye a Book Of Diamonds Reloaded Slot-ról

A Book Of Diamonds Reloaded fő attrakciója, hogy a játék hibrid formátumban készült. Ebben a Spinomenal videó nyerőgépben modern és klasszikus elemeket egyaránt élvezhetsz. A hibrid nyerőgépeket tartják a legjobbnak, és ezek különböző vizuális és játékelemeket tartalmaznak, amelyek együttesen nagyon szórakoztató játékélményt nyújtanak.

Az összes vizuális elem, beleértve a szimbólumokat, a hátteret és az irányítást is, egyszerű módon lett kialakítva, így a játék klasszikus, gyümölcsalapú megjelenést kap. A látványvilággal éles kontrasztban a játékelemek teljesen feltöltöttek, ami robbanásszerűvé teszi az iGaming címet.

Az RTP meglehetősen bőkezű, a varianciaérték pedig közepes. A kiegyensúlyozott volatilitású játékokat a legtöbb játékos kedveli, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fogod érezni magad ezen a nyerőgépen.

Röviden, a Book Of Diamonds Reloaded egy elég masszív hibrid online nyerőgép, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod. Akár 10 000-szeres nyereményt is nyerhetsz, ami egy kiváló jackpot összeg.

A Book Of Diamonds Reloaded játékkal ingyenesen játszhatsz itt a BETO.com-on a demó verzióval.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Book Of Diamonds Reloaded nyerőgép

Mekkora a Book Of Diamonds Reloaded nyerőgépen elérhető legmagasabb nyeremény?

A legnagyobb nyeremény akár a tét 10,000-szerese is lehet.

Mekkora a Book Of Diamonds Reloaded video nyerőgép RTP-je és volatilitása?

Ez egy közepes volatilitású játék, 96,18%-os RTP-vel.

Kapok ingyenes pörgetéseket a Book Of Diamonds Reloaded nyerőgépben?

Csak legalább 3 scattert kell együttesen elhelyeznie, és az ingyenes pörgetések köre elindul. Kezdetben 10 ingyenes pörgetést kap, és az újraindítás is lehetséges.

Van Re-Spin bónusz a Book Of Diamonds Reloaded online nyerőgépben?

A játékban nincs Re-Spin bónusz. A lenyűgöző ingyenes pörgetések azonban bőven kárpótolnak a hiányáért.

Kipróbálhatom a Book Of Diamonds Reloaded nyerőgépet ingyen?

Igen, a Book Of Diamonds Reloaded-et ingyen játszhatod itt a BETO.com-on.