MENÜ

Crazy Wizard Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Crazy Wizard
Kattints ide a játékhoz

Crazy Wizard által IGT

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Crazy Wizard vélemény

Crazy Wizard

Ezt a fantasztikus nyerőgépet nem más tervezte, mint a IGT Interac tive. Tehát ne várj tovább, vedd fel a pálcádat és kezdd el a varázslatos utazást a Crazy Wizard. Ez a videó nyerőgép fantasy témát mutat be, és 5 tárcsát vezet be 10 nyerővonallal és 3 sorral. Olyan bónusz funkciókkal is rendelkezik, mint az ingyenes pörgetések, a szorzók, a vad szimbólumok és még egy jackpot is!.


Megjelenés: 22.02.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X2000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Az átlagos RTP 96,56%

Ne hagyja ki a Crazy Wizard Jackpot funkciót

Az izgalmas funkciók változatos listáját találja meg

Használja a Math modellt, hogy szép összeget nyerjen

2000x nyerő összeg elérhető

Hátrányok

A felület egy kicsit réginek tűnik

Magasabb tétre van szükséged a jackpot megnyeréséhez

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató IGT

Volatilitás

RTP% 96.56

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.01

Maximális tét 250.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Varázslat


Játékfunkciók

Szerencsejáték Kockázat/szerencsejáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Varázslók Sárkányok


A nyerőgépet nagyon egyszerű játszani, nagyon barátságos felhasználói felülettel

A nyerőgépet nagyon egyszerű játszani, nagyon barátságos felhasználói felülettel

A bemutatása Crazy Wizard

A Crazy Wizard, IGT egy olyan fantáziavilágot mutat be, ahol minden lehetséges. A IGT'védjegyét megtartva a nyerőgép egyszerűen játszható, barátságos kezelőfelülettel és egy varázslót jelenít meg, aki segít nekünk.

A Crazy Wizard témája meglehetősen gyakori, és sárkányokat, égő kandelábereket és kristálygömböket ábrázol. Tagadhatatlan, hogy az animáció és az effektekből hiányzik a minőség. Sőt, a vizuális megjelenítésből is hiányzik a minőség, mivel a grafika a 2000-es évek elejéről származó játékokhoz hasonlít. Az egyetlen elviselhető dolog a hanghatások, mivel minden pörgetésnél a hangzásvilág növeli a feszültséget.

A gyenge vizuális megjelenítéstől eltekintve mit várhat egy átlagos játékos ettől a nyerőgéptől? Tudjon meg mindent, amit a Crazy Wizard játékról tudni kell, ha elolvassa az alábbi teljes értékelésünket.

Videó: Crazy Wizard Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Megtapasztalhatod, ahogy a mindenható varázsló legyőzi a veszélyes sárkányt.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Vizuális és grafika

Ebben a tervezett játékban a játékosok megtapasztalhatják, hogy a mindenható varázsló legyőzi a veszélyes sárkányt , és elviszi az összes ékszert és kincset, amit őriz.

Crazy Wizard egyszerű játékmenettel és mindenki számára könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. Ráadásul a dizájn is igénytelen. Ebben a fantasy témájú játékban a játékban szereplő varázsló A Gyűrűk Ura és A hobbit könyvek Gandalfjára hasonlít. Azok a játékosok, akik kedvelik a vintage fantasy témákat, elsősorban a játék retro dizájnja miatt érezhetnek nosztalgikus érzéseket. A Crazy Wizard háttere koromfekete sötétség, minden jelentős részlet nélkül. Az általános környezet és a téma azonban titokzatos marad. A háttérben minden alkalommal, amikor megpörgeted a tárcsákat, hallhatod a zenei hangsávot.

Tagadhatatlan, hogy a Crazy Wizard nem a grafikájáról ismert. Ennek ellenére a játéknak mégis sikerül számos játékost vonzania. A játék szabályairól is szó lesz az alábbiakban.

Az öt tárcsán minden tárcsán három szimbólum található, a képernyőn megjelenő 10 nyerővonal mellett.

Az öt tárcsán minden tárcsán három szimbólum található, a képernyőn megjelenő 10 nyerővonal mellett.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Játékszabályok a következőkhöz Crazy Wizard

A legtöbb játékos már ismeri ezeket a szabályokat, mivel az őrült varázsló egy többnyire intuitív játék, alapvető szabályokkal.

A játékban az öt tárcsán minden tárcsán három szimbólum található, a képernyőn jelen lévő 10 nyerővonal mellett. A játékosok a parancssorral a saját megelégedettségüknek megfelelően állíthatják be a beállításokat. Ezenkívül a (+) és (-) nyíl alakú gombok segítségével módosíthatja a tét összegét, valamint a kívánt nyerővonalak számát. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja a Spin gombot, a többi pedig a sorson és némi varázslaton múlik.

Ami még ennél is fontosabb, a zöld Bet Max kapcsoló lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyetlen kattintással maximális beállításokkal játsszanak. Bár ez jelentősebb kockázattal jár, a nyeremény és a kifizetés még magasabb lesz. Egy másik remek lehetőség, hogy minden egyes nyerő kombináció után kipróbáld a mini szerencsejátékot, mivel ez vagy megduplázza a nyereményedet, vagy elveszíted az egészet.

Nem csak ez, hanem van egy autoplay mód is, amely lehetővé teszi, hogy pihenj, miközben a számítógép átveszi az irányítást a tárcsák felett. Amíg úgy nem döntesz, hogy visszaváltasz egypörgetős üzemmódra, addig a tétek egymás után kerülnek fel. A játékosok saját ízlésükre szabhatják ezeket a beállításokat, ami nagyszerű játékélményt biztosíthat.

Crazy Wizard hatalmas fogadási tartománya van, amely 0,01 kreditnél kezdődik.

Crazy Wizard hatalmas fogadási tartománya van, amely 0,01 kreditnél kezdődik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Minden, amit a tétméretekről és a játéktábla nyereményekről tudni kell

Ahhoz, hogy nyereményt nyerjen a nyerőgépen, a játékosoknak 3, 4 vagy 5 azonos szimbólumból álló nyerő kombinációt kell létrehozniuk a tárcsákon. Az alábbiakban felsoroljuk a szimbólumokat és azok konkrét jutalmát, ha az egyes szimbólumcsoportokból 5 darab kerül bármely aktív nyerővonalra.

  • 9 és 10 - 25-szörös szorzót ér el
  • J és Q - 30-szoros szorzót kaphat.
  • K, A és Sárkány - 100-szoros szorzót nyerhet.
  • Potion - 125-szörös szorzót nyerhetsz vele
  • Gyertya - 250-szeres szorzót nyerhetsz vele
  • Kristálygömb - 500-szoros szorzót nyerhetsz vele
  • Varázskönyv - 1000-szeres szorzót nyerhetsz vele.
  • Varázsló - hatalmas, 2000-szeres szorzót ad neked.

Crazy Wizard hatalmas fogadási tartománya van, amely 0,01 kreditnél kezdődik, és minden egyes pörgetésnél maximum 250 kreditig emelkedhet. Ez azt jelenti, hogy a játék a legkülönbözőbb költségvetést támogatja, beleértve azokat is, akik mindent bele akarnak adni a tárcsákba. Az ésszerű szerencsejáték érdekében azonban fontos, hogy reális költségvetést határozzunk meg, és ne essünk túlzásokba.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Crazy Wizard - Bónusz funkció magyarázata

Crazy Wizard sok ígéretet tartogat a játékosok számára , mivel a IGT különböző bónusz funkciókat épített be ebbe a nyerőgépbe.

Free Spins in Crazy Wizard
Ha a játékos elegendő sárkány szimbólumot gyűjtött össze, akkor beléphet a Free Spins bónusz körbe. A főjáték mechanizmusához hasonlóan a Free Spins bónusz forduló is így zajlik. Az egyetlen különbség itt az, hogy csak minden egyes pörgetésnél a varázsló segítségével bármely 3-4 véletlenszerű szimbólum wild szimbólummá alakulhat. Ez egy nagyszerű funkció, amely segít növelni a nyereményedet.

Wild szimbólumok a Crazy Wizard oldalon

Maga a varázsló képviseli a vad szimbólumokat a Crazy Wizard. A Wild szimbólum a tárcsán lévő bármelyik szimbólummal helyettesítheti magát, amely segít egy nyerő kombináció kialakításában. Ezzel egyidejűleg 2x-es szorzót is hozzáad a tárcsákon lévő minden olyan nyerő kombinációhoz, amely során a szorzó aktív.

Ami még ennél is fontosabb, azok a játékosok, akik elég szerencsések ahhoz, hogy 5 egyforma szimbólumból álló nyerő kombinációt alkossanak, 200-szoros szorzót kapnak.

Scatter szimbólumok a Crazy Wizard oldalon

Ezt a legendás sárkány szimbólum mutatja be, és elengedhetetlen az ingyenes pörgetések igénybevételéhez. Ezt a legendás sárkány szimbólum mutatja be, és létfontosságú az ingyenes pörgetések igénybevételéhez. Ezen kívül a sárkány szimbólum x2, x20, x100 szorzóval is jutalmazza a játékosokat.

Crazy Wizard elképesztő, 96,56%-os RTP-vel rendelkezik.

Crazy Wizard elképesztő, 96,56%-os RTP-vel rendelkezik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A játékosok közötti megtérülési arány, a volatilitás és a jackpot a következő játékokban Crazy Wizard

Crazy Wizard elképesztő, 96,56%-os RTP-vel rendelkezik, ami meghaladja az iparági átlagot. Ez a játék azonban hihetetlenül változékony is, ami azt jelenti, hogy nagyobb a kockázat, ha tényleges pénzről van szó. Ennek ellenére a játékban található nyeremények megéri.

Jackpot a Crazy Wizard

A varázsló segítségével a játékosoknak minden egyes pörgetésnél esélyük van a jackpot megnyerésére. Ezt a funkciót véletlenszerűen lehet kiváltani; azonban minél magasabb a tét, annál nagyobb az esélye, hogy hatalmas nyereményt érjen el.

Alakítson ki nagyobb nyerő kombinációkat a nagy nyereményekért

Alakítson ki nagyobb nyerő kombinációkat a nagy nyereményekért

VISSZA A TARTALOMHOZ

Crazy Wizard - Játékosok útmutatója

Mint minden más nyerőgépnek, ennek az online nyerőgépnek sincs konkrét stratégiája a nyeréshez. Azonban tudunk olyan útmutatást nyújtani a játékosoknak, amely segít nekik learatni a Crazy Wizard által kínált összes nyereményt.

Ezt a tippet szem előtt tartva azt javasoljuk a játékosoknak, hogy használják ki az összes Wild és Scatter szimbólumot, amivel rendelkeznek, és aktiválják őket, hogy minél több hatalmas nyerőkombinációt alakítsanak ki.

Egy másik nagyszerű tippünk a játékosok számára a nagyobb nyerő kombinációk kialakításához az, hogy különböző összegeket tegyenek fel, ami a nyerő kombinációk folyamatos kiváltásához vezethet.

Az egymást követő nyeremények növelik az esélyét a jackpot megnyerésére

Az egymást követő nyeremények növelik az esélyét a jackpot megnyerésére

VISSZA A TARTALOMHOZ

Crazy Wizard - Játsszon mobilon

Játszhatsz őrült Wizard által gyártott IGT számos engedélyezett kaszinóban. Az egyik ilyen itt van a BETO-nál, és az ajánlásaink között szerepel.

Játsszon Crazy Wizard mobilon

Még több jó hír a mobil kaszinójátékosoknak! A játékosok mobilon is játszhatnak a Crazy Wizard oldalon, mivel a játék teljes mértékben kompatibilis az iOS és Android készülékekkel. Így bárhová magaddal viheted az őrült varázslót, és számtalan nyereményt nyerhetsz.

A 2x-es wild szorzó nagyszerű nyerő kombinációkat kínálhat

A 2x-es wild szorzó nagyszerű nyerő kombinációkat kínálhat

VISSZA A TARTALOMHOZ

Crazy Wizard - Összefoglalónk

Azok a játékosok, akik egy jobb grafikával és extrákkal rendelkező, magas színvonalú nyerőgépet keresnek, nem ez a megfelelő választás. Azonban azoknak, akik jól érzik magukat egy egyszerű, fantázia témájú nyerőgépben, a Crazy Wizard a tökéletes nyerőgép az Ön számára. Ráadásul ez a játék még a fikciós játékok rajongói körében is népszerű lesz. Ez a játék megéri az idődet, különösen a nagy jutalmakat figyelembe véve.

Bár mi masszívan rajongunk a mágikus témáért, a Crazy Wizard viszonylag visszafogott. Ráadásul a játékmenet, a grafika és a design egyszerű. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez negatívum a Crazy Wizard.

Ettől eltekintve, a 2x-es wild szorzó nagyszerű nyerő kombinációkat kínálhat. Ugyanez a helyzet a Free Spins bónusz funkcióval is. Az érmék gyors növeléséhez érje el a 30 ingyenes pörgetés felső kiosztását, amelyek mindegyikéhez akár 4 vad szimbólumot is hozzáadhat. Ezenkívül a különböző újratriggerek kezelése nagyobb nyereményeket eredményez.

VISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK a Crazy Wizard

A Crazy Wizard rendelkezik ingyenes pörgetésekkel?

Igen, tartalmaz egy ingyenes pörgetés funkciót. Bármely játékos, aki 3, 4 vagy akár 5 ilyen szimbólumot talál a tárcsákon, 10, 20 vagy 30 ingyenes pörgetést kap. Ezen kívül a sárkány szimbólum x2, x20, x100 szorzóval is jutalmazza a játékosokat.

Mi a Crazy Wizard's RTP?

Crazy Wizard 96,56%-os RTP-vel rendelkezik, ami magasabb az iparági átlagnál. Az RTP 95,06%-a a főjátékra és az ingyenes pörgetésekre, míg 1,5%-a a rekord progresszív jackpotra jut.

Ez a Crazy Wizard slot illékony?

Lehet, hogy nem annyira változékony, mint az iparág néhány kedvelt nyerőgépe. Azonban még mindig elég változékony. Ez azt jelenti, hogy továbbra is óvatosan kell játszani. Crazy Wizard minden pörgetésnél vagy ingyenes pörgetésnél 2000-szeres tétet kínál.

A Crazy Wizard játszható mobilon?

Igen, mobilon is játszható. IGT kifejezetten úgy tervezte és optimalizálta a Crazy Wizard oldalt, hogy az iOS és Android készülékeken is zökkenőmentesen fusson. Ha szeretnél játszani a Crazy Wizard más platformokon, akkor nézd meg a IGT kaszinóoldalakat.

Játszhatok ingyen a Crazy Wizard oldalon?

Igen, ingyenesen játszhatsz a Crazy Wizard demó verziójával itt a BETO.com-on. A Crazy Wizard demó verziója szinte teljesen hasonló a Crazy Wizard játékhoz. Az egyetlen különbség a két játék között, hogy a demó verzióban nem tudsz fogadni és valódi pénzt nyerni.